ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-2-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 26-2-2012 .

ΑΘΗΝΑ 26-2-2012 .


Τα ελεύθερα έθνη δεν καταλαμβάνονται με τα δάνεια, τα ομόλογα και τα ψεύτικα χρέη. Και στον πόλεμο για την επικράτηση ενός κράτους δεν επιστρατεύονται τραπεζίτες με αδηφάγα θησαυροφυλάκια και φαρδιές τσέπες αλλά στρατιώτες με ατσάλινο ηθικό και πύρινη θέληση για τη Νίκη του βαλλόμενου Έθνους. Όμως αυτή η αδιάψευστη ιστορική νομοτέλεια δεν ισχύει στη σημερινή Ελλάδα του ψευτορωμέϊκου που διαχειρίζεται το νεοταξικό συμβόλαιο εξοντώσεως της πατρίδος μας δίχως να ασκεί ελληνική πολιτική διοίκηση.

Είδαμε τον υπουργό οικονομίας να μας λέει με άνεση και θράσος ότι παραχωρήθηκε το αγγλικό δίκαιο στους δανειστές μας για να μην τους περάσει από το μυαλό ότι θα ζητήσουμε αργότερα νέα μείωση του χρέους μας. Για να εξασφαλιστούν δηλαδή οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, προτιμά η κατοχική κυβέρνηση να εξαλείψει πάσα διαπραγματευτική δυνατότητα. Εισάγει μάλιστα την πιο στυγνή μορφή «δικαίου» που ευνοεί περισσότερο από κάθε άλλο τον δανειστή και ξεζουμίζει τον δανειολήπτη, αφού το αγγλικό δίκαιο κουβαλάει μαζί του αναγκαστικές κατασχέσεις εθνικής γης. Μας φέρνουν ξένους νόμους, ξένους συμβούλους, ξένους επιτρόπους στην Πατρίδα του Φωτός που έχει δώσει ατελείωτο φόρο αίματος για να εξουσιάζεται μονάχα από κυρίαρχους Έλληνες.

Δεν μας έχουν πει ακόμη την αλήθεια ούτε για την προέλευση του χρέους ούτε για την κατάληξη των χρημάτων που εισρέουν στη χώρα. Δεν το κάνουν διότι σ’ αυτήν την περίπτωση θα αποκαλυφτεί το ψεύδος για την «αδυναμία» καλύψεως των εσωτερικών μας αναγκών που θα μας φέρει τάχα η χρεοκοπία. Η αλήθεια είναι ότι οι μισθοί και οι συντάξεις του ελληνικού λαού πληρώνονται από τον ίδιο το λαό μέσω της αποπληρωμής φόρων. Ούτε ένα ευρώ δανεικό δεν έχει έρθει σ’ εμάς. Όλο το δάνειο ξοδεύεται υπέρ των δανειστών μας και των σαρκοβόρων τόκων. Ο Βρετανός ευρωβουλευτής των συντηρητικών Χάναν δήλωσε επ’ αυτού στη βρετανική εφημερίδα Telegraph ότι για κάθε ευρώ τα 81 λεπτά απορροφούνται για τη διάσωση τραπεζιτών και ομολογιούχων και μόλις 19 λεπτά καταλήγουν στην ελληνική κυβέρνηση για τους τόκους.

Επαναλαμβάνεται λοιπόν η φαρσοκωμωδία των απελευθερωτικών συμμαχικών δανείων του Εικοσιένα. Τότε που τα εκατομμύρια των δανείων με πανομοιότυπους τρόπους φτάνανε ως την Ελλάδα μετατρεπόμενα σε λίγες χιλιάδες. Στις προϋποθέσεις της σημερινής δανειοδότησης προσφέρονται ως όρος δεσμευτικός της αποπληρωμής οι υπογραφές των μνημονιακών πολιτικών αρχηγών δεδομένου του ρευστού πολιτικού περιβάλλοντος που έχει δημιουργηθεί από την επιθυμία του λαού μας να αναθέσει την διοίκηση του Έθνους σε ελληνικά χέρια. Τις υπογραφές ακολουθεί η πρόστυχη «συμμαχική» αναγγελία πτώχευσης της Ελλάδος τον Απρίλιο εξαιτίας του αναγκαστικού κουρέματος που θα αφήσει πίσω του το PSI. Ο λόγος είναι φυσικά η αρπαγή της δημόσιας περιουσίας μας.

Στο μεταξύ δυναμικά έρχεται στο προσκήνιο η γαλλική πρόταση για τη δέσμευση των χρημάτων του ελληνικού δανείου σ’ έναν ειδικό λογαριασμό. Οι δε τοκογλύφοι θα έχουν την απόλυτη διαχείριση στα χέρια τους και θα αποφασίζουν αν διατεθούν στη χώρα τα λεφτά και για ποιο σκοπό με γνώμονα την συμμόρφωση των γραικύλων στις νεοταξικές εντολές και επιθυμίες. Στο μεταξύ το μνημόνιο έχει λάβει ήδη παράταση έως το 2015 και περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα ύψους 3,2 δις ευρώ και συνολικά μέτρα ύψους 14,2 έως 14,5 δις ευρώ για το διάστημα 2012 – 2014. Περιλαμβάνει ακόμη αυξήσεις σε ρεύμα και μέσα μαζικής μεταφοράς και μια σειρά από μειώσεις σε μισθούς κατά 22%, συντάξεις του δημοσίου, επικουρικές συντάξεις. Αντιθέτως αυξάνονται απολύσεις και φόροι με τις καταργήσεις των φοροαπαλλαγών.

Όμως από τον Ιούνιο έρχεται μια πονηρή αύξηση στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Η κατοχική «κυβέρνηση» υπό την κάλυψη δήθεν προβλέψεων για τις ανάγκες του υπουργείου εθνικής αμύνης βάζει στο πακέτο των παραχωρήσεων στην τρόικα και την ιδιωτική περιουσία. Έτσι το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, επιτάσσεται, δηλαδή τίθεται σε αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση! Αποφασίστηκε μάλιστα η σύσταση ειδικής επιτροπής που θα κάνει τους ελέγχους.

Κατά τα άλλα έχουμε τον πρόεδρο του αυστριακού επιμελητηρίου να μας ζητάει να πουλήσουμε ακατοίκητα νησιά και τους πλουτοπαραγωγικούς τους προφανώς πόρους. Έχουμε τα κρούσματα υποσιτισμού των μαθητών να επεκτείνονται με το σύλλογο των δασκάλων στο Κιάτο να προσπαθούν να ανταποκριθούν με ανακοινώσεις τους στις πρόσθετες ανάγκες επισιτισμού. Και την Ελλάδα ολόκληρη ανοχύρωτη Πολιτεία να σκυλεύεται όπως συνέβη με την κλοπή πολυάριθμων αρχαιοτήτων από το αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας.

Όμως τοκογλύφοι και ψευτοσύμμαχοι δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές για να εκφραστεί ο ελληνικός λαός. Γιατί φοβούνται τον Πατριωτισμό των Ελλήνων και την πολύ μεγάλη άνοδο της εκλογικής δύναμης του Ελληνικού Εθνικισμού. Σύμφωνα δε με κάποιες άλλες σκέψεις θέλουν να δώσουν το νέο εθνοκτόνο δάνειο μετά τις εκλογές για να μοιράσουν περισσότερους εκβιασμούς και να πάρουν περισσότερες κομματικές δεσμεύσεις.

Ο Ελληνισμός μας όμως θα δώσει την πρέπουσα εθνική απάντηση στην επέλαση του μισελληνισμού. Θα οδηγήσει στη χρεοκοπία το κατοχικό καθεστώς και τα ψευτοχρέη. Και θα προχωρήσει στην εσωτερική ανασυγκρότηση του Ελληνικού Έθνους από μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση που θα στηριχθεί στα ελληνικά χέρια, την ελληνική γη, τον ελληνικό πλούτο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: