ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ, ΨΕΥΤΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-4-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 6-5-2012.

ΑΘΗΝΑ 6-5-2012.

Ο ελληνικός λαός βάλλεται και προσβάλλεται ευθέως από ολάκερο το νεοταξικό πολιτικό σύστημα. Το ελληνικό Έθνος έχει κυριολεκτικά να αντιπαλέψει με τις δυνάμεις του ανθελληνισμού εντός και εκτός συνόρων. Τούτες τις ώρες κρίνεται στην κυριολεξία η ελευθερία και η αυθυπαρξία της Φυλής μας.

Ο διεθνιστικός νεοταξισμός και τα πολιτικά του όργανα σε ψευτοευρώπη και πατρίδες, με πρώτο και κυριότερο στόχο την δική μας πατρίδα, έχουν τροχοδρομήσει τις πολιτικές εξελίξεις κατά τρόπο τέτοιο ώστε να συγκεντρώσουν όλα τα κλειδιά της εξουσίας στα χέρια τους και τυπικά. Αλλά η Ελλάς δεν πρόκειται να υποκύψει. Θα πολεμήσει για να επανακτήσει εθνική κυριαρχία και ισχύ απέναντι στο ψευτορωμέϊκο, τους ψευτοευρωπαίους και τους τραπεζίτες που βάλουν εναντίον του Ελληνισμού και του Εθνικισμού μας από κοινού με πολιτικά πυρά συντονισμένα.

Στο εσωτερικό της χώρας οι επιθέσεις έναντι του λαϊκού εισοδήματος και των εθνικών υποδομών λαμβάνουν αγριότερη μορφή. Φτωχοποίηση και ξεπούλημα είναι η συνταγή των γραικύλων πολιτικάντηδων μαζί με την αναιδή προσπάθεια νόθευσης της λαϊκής βουλήσεως. Τα επίσημα στοιχεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας μιλούν για την κατακόρυφη αύξηση των ατομικών συμβάσεων εργασίας με ταυτόχρονη μείωση μισθών ακόμα και σε ποσοστό 30%. Δεν λείπουν οι περιπτώσεις που οι μειώσεις φτάνουν στο 50%. Έχουν ήδη υπογραφεί 33133 ατομικές συμβάσεις σε 7825 επιχειρήσεις μέσα σε ενάμιση μήνα! Μεγάλη αύξηση σημειώνουν και οι επιχειρηματικές συμβάσεις με τις μειώσεις των μισθών να αγγίζουν το 40%. Παράλληλα με τα μέτρα του Ιουνίου οι μισθοί και οι συντάξεις θα γνωρίσουν νέο πετσόκομμα και επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας θα θαφτούν οριστικά.

Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά είδαμε την προσπάθεια επιβολής του μέτρου εκ περιτροπής εργασίας κατά μια ημέρα την εβδομάδα τη στιγμή που στα τουρκικά ναυπηγεία γίνονται συγχωνεύσεις επιχειρησιακών μονάδων και καταργήσεις φόρων ως κίνητρο ναυπήγησης του τουρκικού πλοίου σε τουρκικό ναυπηγείο. Γίνονται κινήσεις δηλαδή που θα έπρεπε να γινόντουσαν εδώ δεδομένου της υπεροχής που διαθέτει η Ελλάς στο θαλάσσιο παράγοντα, στον εθνικό στόλο και την ναυπηγική τεχνογνωσία. Όμως οι Τούρκοι έχουν προχωρήσει επιπλέον στην θρασεία ανακοίνωση των επικείμενων πετρελαϊκών ερευνών τους ακόμη και νοτίως Ρόδου και Καστελόριζου γνωρίζοντας ότι η περιοχή μας δεν σηκώνει καμία ανόσια συνύπαρξη.

Κι όμως οι άθλιοι πολιτικάντηδες ασχολούνται με το φορολογικό πετσόκομμα των εισοδημάτων κατά 25% μέσα σε ένα μόλις χρόνο σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ. Έχουν παραδώσει την ελληνική κοινωνία στην λαθραία εγκληματικότητα, όπως συνέβη σε μια των περιπτώσεων στην Άνω Γλυφάδα όταν οι ληστές εισήλθαν σε σπίτι μιας οικογένειας ανέργων απειλώντας τους με όπλα ή στα Ιωάννινα όταν σε αστυνομικό έλεγχο οι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν τους αστυνομικούς με καλάσνικοφ για να βρεθεί αργότερα δίπλα στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Όμως οι πολιτικάντηδες σαν τον Βενιζέλο ασχολούνται με το να μεθοδεύουν αλλαγή του Συντάγματος προκειμένου να δομήσουν συναινέσεις μειοψηφιών, κατάργηση του σταυρού προτίμησης και ποδηγέτησης της ελληνικής πολιτικής απευθείας από το ευρωκοινοβούλιο. Να κάνουν δηλαδή κουμάντο στους πολλούς οι λίγοι δωσίλογοι και τα αφεντικά τους. Στο μεταξύ οι πληροφορίες για νοθείες ηλεκτρονικές και λαθρομεταναστευτικές, αλλά και για προβοκάτσιες υπήρξαν εξαιρετικά σαφείς την ώρα που η Ρωσία μάς είπε πως θέλει Ρώσους παρατηρητές στις ελληνικές εκλογές.

Είναι σαφές ότι το καθεστώς θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία γιατί αυτό απαιτούν νεοταξίτες χρηματοδότες και εξουσιαστές. Ο πρόεδρος της τραπέζης της Ελλάδος Προβόπουλος απευθυνόμενος στα κατοχικά κόμματα και την ελληνική κοινωνία ζητάει να ξεκαθαρίσει η βούληση για την παραμονή στο ευρώ και το μνημόνιο ή την επιστροφή τάχα στο παρελθόν και το χάος όταν το ίδιο το καθεστώς αποτελεί την προσωποποίηση του χάους. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα των Επενδύσεων θέτει όπως λέγεται ρήτρα δραχμής στους Έλληνες δανειολήπτες προκειμένου να ξοφληθεί σε ευρώ υποστηρίζοντας όμως την Ελλάδα του Ευρώ που μας έδεσε οικονομικά στο νεοταξικό άρμα.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν Μπαρόζο θέτει το εκβιαστικό ψευτοδίλημμα ανάμεσα στο μνημόνιο και την άτακτη χρεοκοπία ως σημείο πολιτικής τριβής, ενώ μας παρουσιάζει το στημένο φοβικό ερώτημα αν πρέπει να ρίχνουν οι ψευτοσύμμαχοι χρήματα σε οικονομίες που έχουν ήδη υψηλό χρέος, αυτό που έχουν μεθοδεύσει οι ίδιοι με τους πολιτικάντηδες και τους τραπεζίτες τους για να υποθηκεύσουν το έθνος. Παράλληλα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί τα ανδρείκελα που παριστάνουν τους ηγέτες της ψευτοευρώπης να αντισταθούν στην άνοδο του λαϊκισμού, να πολεμήσουν δηλαδή τον Λαϊκό Εθνικισμό και να εξαθλιώσουν τους λαούς κλέβοντας την εθνική τους ταυτότητα, αξιοπρέπεια και εργασία. Και στην Ελλάδα ο Σαμαράς θυμάται τις αξίες της Πατρίδος και του Θεού επιτιθέμενος στους «κακούς ακροδεξιούς».

Ο Λαϊκός Εθνικισμός θέλει την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος, την διατήρηση της εθνοφυλετικής ταυτότητας των Ελλήνων, την εργασία και του έσχατου των συμπατριωτών μας, την αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου υπέρ του έθνους και του λαού μας. Η Ελλάδα των Ελλήνων έρχεται νομοτελειακά και κανείς δεν την σταματά. H αυγή του Ελληνισμού δεν μπορεί να είναι συννεφώδης, δικαιούται να είναι μονάχα χρυσή ωσάν τον ήλιο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




     

No comments: