ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ" 
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 14-5-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 20-5-2012.

ΑΘΗΝΑ 21-5-2012.

Οι εχθροί μας επιδιώκουν ξεκάθαρα την κατάρρευση της Ελλάδος με τις ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος και τη φίμωση του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος. Μας λέγουν λοιπόν όλοι μαζί, σκύβαλα αλαλάζοντα της ημεδαπής και της αλλοδαπής, πως πρέπει να υποταχθούμε και να σιτιστούμε ή αλλιώς να πεθάνουμε αν επιλέξουμε το δρόμο της εθνικής αντίστασης. Τον δρόμο δηλαδή τον τραχύ μα νικηφόρο που προτάσσει ο Ελληνικός Εθνικισμός.

Μας λένε να στηριχθούμε στο πνέον τα λοίσθια και καταστροφέα της εθνικής οικονομίας ευρώ. Να γυρέψουμε το δικό τους έλεος, να πάρουμε δάνεια πρόσθετου χρέους και ύστερα, όπως θα είμαστε τελειωμένοι, θα έρθουν να «επενδύσουν» στη γη μας κοψοχρονιά με τις πλάτες των πολιτικάντηδων.

Θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό και την πριμοδότηση της Άκρας Αριστεράς σε κυβερνητική τροχιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την αποστολή να κυβερνήσει αλλά να διαλύσει στην κοινωνία αξίες και δομές όπως πράξανε στην εξουσία αυτοί που τη διαχειρίστηκαν. Και όλοι μαζί, εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές τάχα, επιδιώκουν τον ελληνικό διχασμό και τον ερχομό μιας νεοταξικής άνοιξης «ελληνικού» τύπου. Να γιατί πολεμούν οι ανθέλληνες τον Εθνικισμό.

Βγαίνει ο σιωνιστικός παράγοντας σύσσωμος και ζητά τον αποκλεισμό των Ελλήνων Εθνικιστών από την πολιτική ζωή της χώρας. Από τις ΗΠΑ ζητούν να μην δώσει ο πρόεδρος Παπούλιας κυβερνητικό διορισμό σε Έλληνα «νεοναζί» μιλώντας για πολιτική νίκη του μίσους. Λες και ο Έλληνας Εθνικιστής πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους δολοφόνους της πατρίδος του. Και οι εδώ εκπρόσωποι του νεοταξισμού μιλούν για την εκλογή νοσταλγών του ναζισμού και του φασισμού με αφορμή την επέτειο της λήξης του Β Παγκοσμίου Πολέμου όταν είναι γνωστό ότι η Ελλάς στεφανώθηκε με τα κλαδιά της Νίκης υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Εθνικοκοινωνιστή Ιωάννη Μεταξά.

Όμως οι πολιτικοί «μας» κάνουν τα πάντα για να ανταποκριθούν στις εντολές του μεγάλου ξεπουλήματος. Ετοιμάζονται να αποκρατικοποιήσουν την Αγροτική Τράπεζα ώστε να βάλουν στο χέρι οι νεοταξίτες τοκογλύφοι τα εκατομμύρια στρέμματα ελληνικής γης των αγροτών που είναι υποθηκευμένα. Παράλληλα έχουν ήδη άρει τον νομικό αποκλεισμό ώστε να μπορούν να αγοράσουν παραμεθόριο γη όχι μόνο επιχειρηματίες, αλλά και κράτη. Αλλά εμείς πρέπει μας λένε να αποβάλλουμε Ελλάδα και να μείνουμε πισθάγκωνα δεμένοι.

Βγαίνουν στο μεταξύ εν χορώ οι «πονόψυχοι σωτήρες» και εκφωνούν το ημερήσιο διάταγμα προς τους κατεχόμενους Έλληνες. Μας λέει λοιπόν το ΔΝΤ ότι «δεν θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση του δανείου αν δεν υπάρξει συμφωνία στα νέα μέτρα». Κι ακόμη μας αναγγέλλουν ότι δεν θα έρθει η «καλή» τρόικα στην Αθήνα μέχρι να σχηματιστεί η κυβέρνηση των επόμενων προσκυνημένων. Βρυξέλλες και Γερμανία μας λένε ότι όλα εξαρτώνται από τους πολιτικούς μας αφού υπάρχει διάθεση να κρατηθούμε στο «μαγικό» ευρώ αρκεί η Ελλάδα να τηρήσει τις υποσχέσεις των γραικύλων.

Από κοντά μας πιέζει και ο αμαρτωλός οικονομικός βραχίονας του νεοταξισμού, η Goldman Sachs, που ζητάει την λήψη των πρόσθετων μέτρων κόστους 11,5 δις ευρώ, τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών με την υποβάθμισή τους προφανώς και φυσικά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Αν δεν τα κάνει η Ελλάδα, αν δεν δώσει γη και ύδωρ για στημένα χρέη η Ελλάδα, τότε μας κουνάνε το μαντήλι της πιθανής εξόδου από το ευρώ. Όλοι πάντως οι χρηματάνθρωποι του διεθνή νεοταξισμού επιδιώκουν να φέρουν από το πουθενά τη χρεοκοπία μας.

Ο επίτροπος της «Ε»Ε Ρεν μάς μιλάει για την ανάγκη στροφής της οικονομικής πολιτικής τάχα στην ανάπτυξη. Όμως ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής Μπαρόζο έχει άλλες έγνοιες. Μας μιλάει για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την επαγρύπνηση ενάντια στον «νεοναζισμό» στην Ελλάδα, μας λέει να σεβαστούμε τις συμφωνίες για να μην έχουμε αρνητικές συνέπειες και να έρθουν οι εισβολείς «επενδυτές» και πως αν η Ελλάς δεν μπορεί να σεβαστεί τους κανόνες, είναι καλύτερα να εγκαταλείψει το ευρώ. Η δε Financial Times αναφέρει ότι η πατρίδα μας με μια πιθανότητα 90% θα φύγει από το ευρώ.

Την ίδια στιγμή αυξάνουν τα περιστατικά αυτοκτονιών Ελλήνων και μάλιστα ακόμη και νέων ανθρώπων. Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών σε βάρος Ελλήνων βγαίνει στο φως συνεχώς όπως στα Ιωάννινα που εξιχνιάστηκε η δολοφονία μιας 67χρονης Ελληνίδας. Οι συμπλοκές αστυνομίας και πολιτών έναντι των λαθρομεταναστών και των ακροαριστερών συμμάχων τους έξω από τα πανεπιστήμια καταγράφονται διαρκώς. Και στην Κρήτη διευθυντής σχολείου απειλείται με διαγραφή επειδή στηρίζει τη Χρυσή Αυγή.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την κατάργηση των παρελάσεων, την ανέγερση Τζαμιών, τη χορήγηση ασύλου και μονιμοποίησης όλων των λαθρομεταναστών, αναγνώριση «τουρκικής» και «μακεδονικής» μειονότητας σε Θράκη και Μακεδονία όταν αναγνωρίζουν τη ψευτομακεδονικότητα των Σκοπίων. Αλλά και την κατάργηση όρκου και ορθόδοξων συμβόλων σε στρατό, δικαιοσύνη και παιδεία όταν στο θρησκευτικό έμβλημα των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου μπαίνει η απρόσωπη «πίστη» της νεοταξικής πανθρησκείας.

Οι Έλληνες πιστεύουν στο Θεό, στους ελεύθερους Έλληνες, στον Ελληνικό Στρατό και τη Μεγάλη Ελλάδα. Γι’ αυτό και στηρίζουν τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στην εξουσία της πατρίδος μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





  

No comments: