ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-8-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 30-8-2012.

ΑΘΗΝΑ 2-9-2012.

Το γερό, γεμάτο ζωντάνια και πάθος έθνος, ξεχωρίζει από τους στρατηγικούς σχεδιασμούς που καταστρώνει και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύει στην υλοποίηση αυτών. Σχεδιασμούς που διαθέτουν εθνικό παλμό και αυτοτέλεια υλοποίησης με βάση το λαό και άξονα δράσης την ισχυροποίηση της Πατρίδος. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να πειστεί ο λαός να υπηρετήσει πιστά και τυφλά την πολιτική του ηγεσία, η οποία θα επιτύχει στην αποστολή της μονάχα αν επιδείξει ειλικρίνεια και τέλεια υποταγή στα πεπρωμένα της Φυλής. Πρέπει δηλαδή οι ταγοί να έχουν ανυψωθεί στο επίπεδο του μύστη καθοδηγώντας το λαό στην τήρηση των εθνικών ιδεωδών.

Ο Εθνικός Ηγέτης είναι ταυτόχρονα πολιτικός, πνευματικός και στρατιωτικός καθοδηγητής της εθνικής κοινότητας. Ασκητής της φυλής, άρχων και αρχόμενος υπ’ αυτήν. Η πολιτική διοίκηση και η θυσία είναι ταίρι αχώριστο μπροστά στο ιερό θυσιαστήριο της προαγωγής του εθνικού συμφέροντος. Η ελευθερία της βούλησης και η προσήλωση στο ιερό καθήκον δεν αφήνουν περιθώρια ξένου επηρεασμού και αιρετικών αντιλήψεων δουλικότητας και αποπροσανατολισμού. Ο νους του εθνάρχη και της ηγετικής του ομάδος είναι μια βαθιά και στέρεα καλλιεργημένη έκταση εύφορου ελληνισμού με τη φροντίδα της ιστορικής μνημοσύνης και τις φλογισμένες παρακαταθήκες των Μαρτύρων του Ελληνικού Έθνους. Πορεία προς τα εμπρός μηδέποτε υποχωρών.

Όμως οι εθνάρχες και οι εθνικοί ηγέτες είναι καμωμένοι για λαούς που τους αρέσουν η αντάρα και οι μακρινοί ορίζοντες. Για κείνους τους λαούς που θέλουν να ανακατεύουν οι ίδιοι τα δυνατά ρεύματα της ιστορίας. Να αναζητούν γη και ύδωρ κι όχι να δίδουν από το δικό τους μερτικό. Τέτοιο δυνατό ταίριασμα στρατηγών και στρατιωτών ξεπροβάλλει μονάχα μέσα από τα σπλάχνα του εθνικού κράτους και από τα χέρια ενός ασυμβίβαστου εθνικοκοινωνικού καθεστώτος, διψασμένου από τον πόθο να ζωντανέψει τους θρύλους και τις παραδόσεις δημιουργώντας παράλληλα νέα οράματα και στόχους. Και για να συμβεί η ολική επαναφορά του Ελληνισμού στην χαρά της δημιουργίας και της αυτοκυριαρχίας, πρέπει να χτιστεί εκ νέου ο εσωτερικός κόσμος του πολεμιστή που βαδίζει την οδό της Νίκης δίχως να λογαριάζει τον Θάνατο.

Η Ελλάς τούτες τις δύσκολες στιγμές κύπτει τον αυχένα με την ευθύνη του ψευτορωμέϊκου που αφού ξόδεψε τα πνευματικά αποθέματα και εγκατέλειψε την εθνική μας ταυτότητα, προχωράει στην προσυμφωνημένη παράδοση και υποταγή στον μισέλληνα νεοταξικό εχθρό. Βλέπουμε τη γη μας να καίγεται, τους ανθρώπους μας να πεινάνε, τα κοράκια και τους συφιλιδικούς του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης να γυροφέρνουνε το πτώμα, τους Έλληνες στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες να περιμένουν μάταια την πατρίδα αναστημένη στο πλευρό τους.

Το Κάστρο του Ελληνισμού δεν είναι προορισμένο για να πέσει και το Έθνος μας θα ζήσει. Αντιμετωπίζει έναν λυσσαλέο πόλεμο και θα τον δώσει με ορμή και λεβεντιά. Θα τον δώσουμε αυτόν τον πόλεμο με σύνθημα εκείνο που αναγράφει η ιστορία και το λάβαρο της κοιτίδας του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού Σπάρτης. ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Ουδεμία υποχώρηση, ουδεμία εγκατάλειψη των ιερών όπλων. Στον καιρό της συγκρούσεως πολιτισμών και θρησκειών οι έννοιες της ελευθερίας και της υπεροχής για τα πρωτεία της ανθρωπότητας συναντιούνται και ταυτίζονται. Ο αγώνας που καλείται να δώσει η Ελλάς δεν έχει αύριο δίχως την κατάκτηση της Νίκης. Η Πατρίδα μας θα σαρωθεί από την πλημμυρίδα της παγκοσμιοποίησης ή θα αποτελέσει τον κυματοθραύστη αυτής.

Οι φλόγες που έχουν σηκωθεί απειλητικά σβήνουν μονάχα με έναν τρόπο. Κι ο τρόπος αυτός είναι η ρίψη των εμπρηστών της ζωής μας μέσα στις φλόγες που ετοίμασαν για εμάς. Είναι η αναδιάταξη του λαού μας και το γκρεμοτσάκισμα των ντόπιων εφιαλτών στα σκοτάδια της λησμονιάς. Το άδειασμα της πατρίδος μας από τους δολοφόνους και τους εμπόρους των εθνών. Η αφύπνιση των συνειδήσεων πως η σωτηρία του Γένους μας είναι μονάχα ελληνική υπόθεση. Η ανοικοδόμηση των κοινωνικών και οικονομικών υποδομών. Η σφυρηλάτηση της ενότητος και η περιφρούρηση του πλούτου που φέρει στα σωθικά του το Κάστρο του Ελληνισμού. Η στρατιωτική πειθαρχία της εθνικής κοινότητας και η σφοδρή επιθυμία για την ανακατάληψη των εθνικών εδαφών που μας έχουν στερήσει τα φίδια που τόσο καιρό τρεφόντουσαν στον κόρφο μας.

Η απάντηση σε όσους μας ζητούν να τους δώσουμε όσα μας έχουν απομείνει από αξιοπρέπεια και κυριαρχία είναι η εθνική αντεπίθεση και η φυγή προς τα εμπρός. Το μεγάλωμα του Ελληνισμού με την επιστροφή στις ρίζες του. Το ζωντάνεμα των γραφών της Πίστης και το μεγάλωμα της Πατρίδος. Να γίνουμε ξανά το Δυνατό Έθνος Ζωντανών Ελλήνων δίνοντας πνοή από τη δική μας την πνοή στο όραμα της Αυτοκρατορικής Μεγάλης Ελλάδος.

Είναι καιρός να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από τις μαύρες σκιές που την περιτριγυρίζουν και να εφαρμόσουμε στην πράξη όλα όσα μάθαμε στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό. Να λευτερώσουμε φυλακισμένα μνήματα και να απλωθεί η γαλανόλευκη σημαία μαζί με τον αυτοκρατορικό δικέφαλο αετό επάνω από μυριοστόλιστες εστίες, από τη Ηπειρωτική Γη του Βασιλιά Πύρρου έως την Ιωνία και τον Πόντο. Για την Νίκη του Ελληνισμού και τον Θάνατο του Νεοταξισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



No comments: