ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 30-9-2012.
 ΑΘΗΝΑ 30-9-2012.

Η διασφάλιση του μέλλοντος της φυλής και η θεμελίωση της προσωπικότητας και των αξιών του νέου ανθρώπου για την ένταξή του στην εθνική κοινότητα πραγματώνονται στο πλαίσιο του οικογενειακού θεσμού. Η ίδια η οικογένεια αποτελεί τον ναό και το εργαστήρι του έθνους όπου εκεί μέσα συντηρείται και ανθοφορεί η εικόνα και το ακατέργαστο διαμάντι της ελληνικής νεολαίας. Είναι δε επιπλέον το ασφαλές λιμάνι από τις αντιξοότητες και τον εργασιακό μόχθο της καθημερινότητας για όλα τα μέλη όπως και η αποτελεσματικότερη σύζευξη των Ελλήνων για την διαιώνιση του ελληνικού έθνους στα πλαίσια του ήθους και του φυλετικού νόμου.



Η ελληνική οικογένεια αποτελεί τον προορισμό και την αποστολή του συνειδητοποιημένου Έλληνα με την ανάπτυξη των αρχών που έχει προηγουμένως λάβει κι ο ίδιος ως παιδί. Η διαιώνιση της φυλής μας οφείλει να καθοδηγεί τις επιλογές κράτους και πολιτών γιατί αφορά την εξακολούθηση του Ελληνισμού υπό την αυθεντική του μορφή ενάντια στις πολυπολιτισμικές επιλογές του διεθνιστικού νεοταξισμού που μας θέλει αλλοτριωμένους και στο τέλος αφομοιωμένους και ανύπαρκτους. Ο σχηματισμός της οικογένειας στον τύπο του όμαιμου και του ομόφυλου που μας κατέλειπαν οι πατέρες μας διασφαλίζει τόσο τον Λευκό Έλληνα Κυρίαρχο της πατρίδας του όσο και τις αρχές και τις παραδόσεις της πραγματώσεως των ανθρωπίνων σχέσεων με βάση την ελληνική ηθική, την Πίστη, τη συντροφικότητα, την αλληλεγγύη και την αύξηση ελληνικών γεννημάτων.

Στα πλαίσια της οικογένειας ο νεαρός βλαστός της φυλής θα λάβει τις πρώτες παραστάσεις από τους γονείς και θα αγαπήσει το Θεό, την Πατρίδα και την πεμπτουσία του οικογενειακού θεσμού. Εκεί μέσα θα αποκτήσει την πρώτη γνώση του εαυτού του και της εθνικής του καταγωγής. Θα θωρακιστεί με τα πρώτα απαραίτητα εφόδια που δεν θα αποχωριστεί ποτέ εφόσον δοθεί η σωστή καλλιέργεια νου και ψυχής, ενώ παράλληλα θα αντιληφθεί πως και τα στραβά της κοινωνίας θα μπορέσει να τα αντιμετωπίσει και να τα διορθώσει εφόσον διαθέτει την μαχητικότητα για την στερέωση και την επιβολή των οικογενειακών αξιών. Όταν επιπλέον βάλλεται σχολείο και κοινωνία από τις πνευματικές βόμβες της εξαχρείωσης, της νάρκωσης νου και σώματος, της στείρας ηδονής και της βεβήλωσης της ελληνικής ιστορίας, η οικογένεια θα βαστήξει όρθιο τον Έλληνα Νέο με τα σωστά Νάματα και έτσι θα κραταιωθεί κει κείνος με τη σειρά του σιμά σε Θεό και Πατρίδα.

Ειδικότερα ακόμη πιο μείζων και ζωτικός γίνεται ο ρόλος της οικογένειας σε περιόδους κατοχικές και καχεκτικές σαν αυτές που ζούμε σήμερα, αφού όταν το έθνος δέχεται επίθεση, ο εχθρός θα χτυπήσει τα λιμάνια και τα κάστρα της φυλής. Το σημαντικότερο λιμάνι και κάστρο του Γένους μας είναι η οικογένεια που εφοδιάζει τα σχολεία με όμορφη σπορά ευωδιαστού και ολόδροσου νέου ελληνισμού, τα στρατόπεδα με ακατάβλητους πολεμιστές του έθνους, την κοινωνία με μανάδες  σθεναρής ελληνικής ψυχής και πατεράδες που ιδροκοπούν και ματώνουν στην εργασία για να μην λείψει τίποτα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σήμερα δουλεύει όλη η οικογένεια και πάλι δεν αρκούν τα προς το ζειν γιατί οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος δεν νοιάζονται για την ελληνική οικογένεια και τα νεοταξικά αφεντικά δεν τη θέλουν ζωντανή.

Η ηρεμία του οικογενειακού κλίματος συνδέεται άμεσα με τις επικρατούσες κοινωνικές συνθήκες. Μέσα σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και κοινωνικής ταραχής ουδείς μπορεί να φερθεί με νηφαλιότητα. Η ανεργία, η ανέχεια και η προσθήκη παράλογων απαιτήσεων τάχα κρατικών προς την ελληνική οικογένεια που την αποσυνθέτουν και της στερούν το φαγητό και τη στέγη είναι κινήσεις κτηνώδεις και ανθελληνικές.

Παράλληλα η πλήρης εξάλειψη μέτρων πρόνοιας και μέριμνας για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και την έκρηξη της γεννητικότητας με την δημιουργία πολλών και πολυμελών ελληνικών οικογενειών συνιστά καθαρή εσωτερική γενοκτονία. Οι εξάρσεις των αυτοκτονιών και των εγκλημάτων από ψευτορωμέϊκο και λαθρομετανάστευση επιβεβαιώνουν το σχέδιο σε βάρος της ελληνικής οικογένειας και της φυλής μας.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα ανατρέψει πλήρως την ανθελληνική λογική του καθεστώτος και του νεοταξισμού λιγότερες οικογένειες, λιγότεροι Έλληνες, νεκρή Ελλάδα. Η δική μας λογική συνάδει με την αποστολή του Έλληνα να αυξάνεται, να εξαπλώνεται και να κυριαρχεί. Πράμα που σημαίνει περισσότερες και αμιγώς ελληνικές και φυλετικές οικογένειες, περισσότεροι Έλληνες, Ζωντανή Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει πως το δικό μας Εθνικό Κράτος θα δώσει περισσότερα κίνητρα σε παροχές και θέσεις εργασίας με μόνη προϋπόθεση τον σχηματισμό ελληνικής οικογένειας. Θα αυξήσουμε το επίδομα πολυτεκνίας επεκτείνοντας αυτό και στους τρίτεκνους με κατεύθυνση απορρόφησης ενός μέλους στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού. Η δε πρώτη κατοικία της ελληνικής οικογένειας δεν θα αφαιρείται ποτέ και για κανέναν λόγο. Οι τράπεζες δεσμεύονται από το Έθνος, η οικογένεια ποτέ γιατί είναι απάτητος ναΐσκος του Έθνους.

Οι Ελληνίδες που επιθυμούν να παραμείνουν στο σπίτι και να μεγαλώσουν με την σωστή προσήλωση και ανατροφή τα παιδιά τους θα διευκολυνθούν με την παροχή βιώσιμης και ισόβιας σύνταξης. Οι κρατικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί θα τεθούν στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό ισχύει το δόγμα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

No comments: