ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΔΟΓΜΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-10-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 11-10-2012.
ΑΘΗΝΑ 14-10-2012.
 
Τα προβλήματα που δημιουργούν καθεστώς και νεοταξισμός στην οικονομία και την λαθραία άλωση του κοινωνικού ιστού είναι το ρήγμα πριν την άλωση. Οι απώλειες σε ψυχές και κυριαρχία συνιστούν οδυνηρές εθνικές πληγές την ίδια ώρα που ο εξωτερικός κίνδυνος των νεοταξικών προσωρινών γειτονικών μας μορφωμάτων δεν έχει διόλου εκλείψει.

Τουναντίον, οι προκλήσεις διογκώνονται διαρκώς είτε μέσω δήθεν φιλικών προσεγγίσεων είτε μέσω εσωτερικής προπαγάνδας είτε μέσω ξεκάθαρων απειλών. Είναι μάλιστα τόσο απερίγραπτο το χάλι τού καταρρέοντος κατοχικού καθεστώτος ώστε μας απειλούν ακόμη και οι Σκοπιανοί πως θα μας κάνουν λέει πόλεμο γιατί τάχα κάποιος Σκοπιανός έχασε τη ζωή του έως ότου βέβαια τελικά αναστηθεί! Τάδε έφη ένας γραφικός επικεφαλής της διασποράς τους.

Αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν το ψευτορωμέϊκο θέλει να συνομιλήσει με το αμερικανοσιωνιστικό μόρφωμα μοιράζοντας την ιστορία μας μαζί του, δηλαδή το όνομα της Μακεδονίας Μας. Και από την άλλη πλευρά το ίδιο ακριβώς ψευτορωμέϊκο θέλει να προχωρήσει στην ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης επιτέλους, όχι όμως για να βγάλουμε μόνοι μας τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες ούτε για να «αποκαταστήσουμε» τμήμα της εθνικής μας κυριαρχίας που ήδη άλλωστε έχει οικονομικά εκχωρηθεί. Θα το πράξουν τούτο μέσα από συζητήσεις με την Τουρκία για να συμβεί συνεκμετάλλευση του γεωφυσικού πλούτου μας και συγκυριαρχία στο Αιγαίο!

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει τελείως διαφορετική άποψη. Άποψη που ερμηνεύει απόλυτα τον πατριωτισμό των Ελλήνων και το εθνικό μας συμφέρον. Η εθνική μας κυριαρχία δεν τεμαχίζεται και δεν εξετάζεται ούτε αποκαθίσταται τμηματικά, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Η εθνική μας κυριαρχία θα αποκατασταθεί εξ ολοκλήρου άνευ ουδεμίας συνδιαλλαγής με τον οποιοδήποτε εχθρό. Η μεθοδευμένη οικονομική κρίση του συστήματος σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει το όχημα της εδαφικής απώλειας της πατρίδος μας. Και οι αλυτρωτισμοί των «γειτόνων» υπάρχουν για να συντριφτούν. Όπως θα κομματιαστούν ανθελληνικές συμφωνίες και θα συντριφτούν οι προπαγανδιστές που δρουν εντός των ελληνικών συνόρων ορμώμενοι και διατασσόμενοι εκ της πέραν των βορειοανατολικών συνόρων μας γραμμής.

Όταν υπάρχει η οποιαδήποτε απειλή που γυρεύει την υποταγή και τον θάνατό σου, εσύ φροντίζεις να την καταστρέψεις. Και όταν σου κλέβουν την περιουσία και τους ανθρώπους σου, τότε εσύ θεμελιώνεις τα υπάρχοντα που σου έχουν απομείνει, δυναμώνεις και συσπειρώνεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και περνάς στην αντεπίθεση για να αποκαταστήσεις την πληγωμένη ακεραιότητα. Αυτό συμβαίνει στη ζωή, αυτό θα συμβεί και στην πολιτική. Οι απειλές για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό σε ασφάλεια και κυριαρχία θα αντιμετωπιστούν με την εφαρμογή του Δόγματος Αποψίλωσης Εθνικών Κινδύνων. Το θράσος εκείνων που θέλουν να μας μικρύνουν θα απαντηθεί με το μεγάλωμα της πατρίδος μας. Και οι ενοχλήσεις των δυνατών της οικουμένης θα εκλείψουν με το να γίνει η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη.

Οι εστίες μολύνσεως του Ελληνικού Έθνους θα καούν στη φλόγα του πάθους μας για την ανόρθωση της αληθινής Ελλάδος και της καταλήψεως ζωτικών χώρων γεωπολιτικής ισχύος και οικονομικής επιρροής. Θα αξιοποιήσουμε το γεωφυσικό μας πλεονέκτημα και την ισχύ των όπλων του ενδόξου ελληνικού στρατού. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όποιος μας ενοχλεί ή παρεμποδίζει τον αλύτρωτο ελληνισμό και τα σχέδια του Ελληνικού Έθνους θα πάψει να υφίσταται ως οντότητα στον χάρτη και το έδαφος που έχει καταχρηστικά οικειοποιηθεί. Είναι χρέος μας να αποκαταστήσουμε την ιστορική δικαιοσύνη και να επιβάλλουμε το Δίκαιο της Ελλάδος. Να συνεχίσουμε την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση που διέκοψαν αδίκως και βιαίως μετά το Εικοσιένα και τους νικηφόρους βαλκανικούς και παγκόσμιους πολέμους ο σιωνιστικός νεοταξισμός και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.

Ο οικονομικός πόλεμος που υφιστάμεθα σήμερα και οι ενοχλήσεις εντός και εκτός συνόρων μαζί με τον κίνδυνο ελληνόφωνων και λαθροεισβολέων στις γειτονιές δεν είναι τίποτα άλλο από τον γενικό πόλεμο που ξέσπασε από τα παλιά. Κι αυτό θα σταματήσει μονάχα όταν η Ελλάς εξαφανίσει τις εστίες μόλυνσης. Μην τολμήσει λοιπόν κανείς να μας κατηγορήσει για πολεμοκάπηλους ή αιθεροβάμονες. Η δε συμμαχική πολιτική θα στηριχθεί στον σχηματισμό ενός σταθερού στρατηγικού Άξονα Ελευθέρων Εθνών που δεν θα πλήξει αλλά θα ενισχύσει οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά τις εθνικές επιδιώξεις της Ελλάδος. Αυτές και μόνον οι επιδιώξεις θα καθορίσουν τους συμμάχους μας.

Όμως ο κυριότερος σύμμαχος του Έλληνα δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο γεμάτος ζωντάνια και πατριωτικό παλμό ενωμένος ελληνικός λαός. Τώρα που ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα σαρώσει τον καθεστωτικό νεοταξισμό και τα εμπόδια δεικνύουν ξεκάθαρα τον λόγο της ύπαρξής τους, η Ελλάς θα προχωρήσει εμπρός. Θα ανακηρύξει την ΑΟΖ και τα 12 ναυτικά μίλια που δικαιούται εκ του δικαίου της θαλάσσης στο Αιγαίο και θα γεφυρώσει τη Βόρειο Ήπειρο, τη Βόρεια Μακεδονία, την Α. Θράκη, την Α. Ρωμυλία, την Κύπρο, την Ιωνία και τον Πόντο με πέρασμα το δικαίωμα επιστροφής των Ελλήνων στις περιουσίες τους και την ανακήρυξη του ελληνικού εθνικού αυτοπροσδιορισμού των αλύτρωτων που αναμένουν το Έθνος μας.

Δεν υπάρχουν στα βορειοανατολικά γείτονες. Υπάρχουν ελληνικές πατρίδες. Τώρα που οι μεγάλοι θα μικρύνουν με τη σύγκρουση που ετοιμάζουν, η Ελλάς θα λυτρωθεί και θα μεγαλώσει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  


No comments: