ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 7-10-2012.
ΑΘΗΝΑ 7-10-2012.


Η περίοδος της εθνικής μας παρακμής έχει φτάσει στο απόγειό της. Το νοσηρό καθεστώς της παρούσας νεοταξικής πολιτικής διοίκησης δεν σηκώνει την παραμικρή γιατρειά. Είναι το αποκύημα μιας νοσηρής καταστάσεως που πρέπει να εκριζωθεί και να αποβληθεί. Όταν κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης οικονομικής θεραπείας της χώρας από την νόσο που οι ίδιοι αχαμνοί ταγοί προκάλεσαν ερευνώνται οι αρπαχτικές βουλιμίες πρωταγωνιστών του προδοτικού καθεστώτος, αυτό σημαίνει ότι δοσιλογισμός και παρανομία συγκατοικούν στην εξουσία. Κι αυτό απαγορεύεται να συνεχιστεί.

Το να διαβαίνει ένα έθνος από τα χρόνια των λαμπρών έργων στα χρόνια της σκοτεινής απραξίας είναι ασφαλώς μια ιστορικά καταγεγραμμένη και φυσική κατάσταση που συμβαίνει λόγω κοπώσεως και αλλαγής γεωπολιτικών ισορροπιών. Το να απομειώνεται όμως η εθνική κυριαρχία με το ταυτόχρονο ξεπούλημα εθνικών πόρων και εδαφών είναι ασφαλέστατα το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής γενοκτονίας που συντελείται από ανισσόροπη πολιτική τάξη, άμεσα συνεργαζόμενη με τον εχθρό της πατρίδος. Όταν μάλιστα ο γραικυλισμός ευρισκόμενος στην εξουσία βλέπει τον λαό να ψυχορραγεί και συνεχίζει τις ανθελληνικές συναγελάσεις, τότε η πολιτική κατάσταση είναι ανώμαλη και η αποκατάσταση της φυσικής τάξεως πραγμάτων παρουσιάζεται αναγκαία και επιβεβλημένη.

Η διαδικασία της εθνικής μας καθάρσεως έχει ήδη αργήσει αλλά θα πραγματοποιηθεί στον μέγιστο και απόλυτο βαθμό από τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του έθνους. Η πολιτισμική συσκότιση και ο εθνικός μαρασμός θα ανακοπούν από την άνοδο του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος στην εξουσία της Ελλάδος. Η Ελλάς ανθρωπογενεί, εκπολιτίζει, γαλουχεί τα παιδιά της με αίσθημα πατριωτισμού και ασφάλειας, άρχει και εξαπλώνεται. Η πατρίδα είναι η ασπίδα του Ελληνισμού και ο εθνικισμός το δόρυ αποτροπής της απειλής και κατίσχυσης της Φυλής. Τα όπλα του ελληνισμού είναι καιρός να τεθούν εκ νέου σε λειτουργία για την ανασύνθεση θεσμών και εξουσίας.

Η πορεία του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος προς τον ελληνικό λαό εξελίσσεται ραγδαία. Αναπτύσσεται ως χείμαρρος επανελληνισμού του κράτους και απελευθερώσεως του λαού. Είναι συνάμα η ορμή της λάβας που κατέχει τις καρδιές μας για το κάψιμο της νεοταξικής καθεστωτικής σαπίλας όταν οι πυρσοί της Φυλής μας και τα νάματα των πατέρων μας σκορπούν τον καταυγασμό των εθνικών μας συνειδήσεων με το ανέσπερο ελληνικό φως. Η ανακατάληψη της πατρίδος λαμβάνει χώρα παντού τούτες τις στιγμές. Σε γειτονιές, πλατείες, σχολεία, χώρους εργασίας. Παντού όπου πάλλεται ο ενθουσιασμός για να πάρει τη θέση της μιζέριας. Γιατί αυτό είναι απαραίτητο να συμβεί. Αντί να μας ρίξουν κάτω τα εμπόδια, τα κατεδαφίζουμε πρώτοι εμείς.

Σηκώνουμε το βλέμμα ψηλά, δυναμώνουμε την Πίστη στο Γένος που μας ανέστησε και παίρνουμε ορμή μα και λαχτάρα επικράτησης από τους θείους ύμνους του Ελληνισμού. Σηκώνουμε ψηλά τις σημαίες του έθνους και παιανίζουμε τον σκοπό της επέλασης για την αποκατάσταση του δίκαιου σε τούτο τον αιματοβαμμένο τόπο. Λαθραίες επιλογές, ξένες εντολές και προσκυνημένες επιταγές δεν έχουν χώρο να σταθούν. Είναι ακριβώς αυτή η Φωνή του Έθνους που μας καλεί να επιβάλλουμε το αίσθημα του Δυνατού και Γεννημένου Νικητή ενάντια στην ψευδαίσθηση της αδυναμίας και το σύνδρομο του ηττημένου που είχαν έως σήμερα περάσει στο λαό μας τα ανδρείκελα του νεοταξισμού.

Η άνοδος του Εθνικοκοινωνισμού στην εξουσία είναι νομοτέλεια πραγματικότητας και ανάγκης ταυτόχρονα. Το άναμμα του φωτός στο σκοτάδι και η λύση στο πρόβλημα που επιμελώς είχε αποκρυφτεί. Είναι ζήτημα που άπτεται της εύρεσης εθνικού οράματος και αναλήψεως της αποστολής που είχε μέχρι τώρα αδρανήσει. Κι αυτή η θεραπεία δεν βρίσκεται στις περιπλανήσεις στα ξένα μονοπάτια και κελεύσματα αλλά στους δικούς μας αγίους τόπους, στους δικούς μας ανθρώπους, στη δική μας θέληση να μείνουμε Έλληνες που θα καλλιεργήσουμε τη γη και τους χυμούς της για να φτιάξουμε πατρίδα ισχυρότερη που δεν θα τη μοιραστούμε με κανέναν ληστοσυμμορίτη της οικουμένης και γυρολόγο πειρατή των εθνών.

Το δικό μας όραμα είναι να πάρουν ζωή οι γραφές οι προγονικές στις δικές μας πράξεις, στα δικά μας χέρια και τον δικό μας νου. Είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και να φτιάξουμε κράτος, έργα και πολιτισμό που θα λέμε υπερήφανα πως έχουν κατασκευαστή τον συγκαιρινό ελληνικό λαό. Αποστολή μας είναι να πυργώσουμε το μέγα όραμα στις καρδιές με τη δύναμη της πίστης και να ωθήσουμε τη φυλή μας να κάνει το επόμενο μεγάλο άλμα. Μόλις στερεώσουμε θεμέλια γερά και ολότελα ελληνικά, να γίνουμε ξανά οι εξανθρωπιστές της οικουμένης. Να εμπεδώσουμε την υπεύθυνη στάση πως το πνεύμα και το ατσάλι κάνουν το γερό έθνος να νικά και να είναι αποδεκτό από τους πάντες. Εχθρούς, φίλους και «φίλους».

Το σωστό έθνος ξέρει να τιμά και τις πρότερες και τις ύστερες στιγμές του. Ξέρει να φτιάχνει εκδηλώσεις εθνικής υπερηφάνειας μα και να κάνει υπερήφανα τα παιδιά του. Ξέρει επιπλέον να ιδρώνει και να ματώνει. Πάνω από όλα γνωρίζει άριστα πως ζω σημαίνει να αγαπώ και να πιστεύω. Κι ύστερα να στηρίζω την αγάπη και την πίστη μου κάνοντας υπερβάσεις και διεκδικώντας. Πηγαίνοντας μπροστά στηριζόμενος στις δικές μου δυνάμεις. Μπροστά στην Εθνικοκοινωνική Εξουσία για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

No comments: