ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 10-2-2013.
ΑΘΗΝΑ 10-2-2013.

Βάλανε κάποιοι που μας αγαπούν πολύ κατά πως ισχυρίζονται κριτές στη ζωή και τις πράξεις μας ανθρώπους που δεν προέρχονται από τον αγιασμένο τούτο τόπο. Ήρθαν όλοι αυτοί, ενδιαφερόμενοι και κριτές, να μας βάλουν στον ίσιο δρόμο γιατί πήραμε λένε λάθος μονοπάτι. Γίναμε σπάταλοι, κακοπληρωτές, απαιτητικοί δίχως παραγωγή δική μας και το κράτος μας δεν μπορεί να συντηρηθεί. Μας ζητούν κιόλας να το ελαφρύνουμε σε κυριαρχία και στρέμματα για να γίνει πιο φτηνό!

Μας ζητούν τα ρέστα οι φίλοι των σπάταλων και διεφθαρμένων πολιτικών ηγετών και δυνάμεων του ντόπιου νεοταξισμού. Αυτοί δηλαδή που ως αφεντικά της παγκόσμιας «ειρήνης» και εξουσίας διόρισαν και επέβαλλαν τους υπαλλήλους τους στην εξουσία της Ελλάδος. Είναι οι δημιουργοί των πολεμικών καταιγίδων και των οικονομικών καταστροφών που καιροφυλαχτούν σαν τα κοράκια για να μεγαλώσουν τα σεντούκια και την εξουσία τους.

Το κόλπο είναι γνωστό. Στην αρχή τα γνωστά μας κοράκια ευνοούν κατακτητές ή κακές ηγεσίες και ύστερα κάμουν τους υποστηριχτές των απελευθερώσεων ή των λαϊκών δικαιωμάτων φεσώνοντας στον υπερθετικό βαθμό τους απελευθερωθέντες δένοντας αυτούς σε νέα πιο σκληρά δεσμά. Παράλληλα το κράτος έχει ανεβεί στην ζυγαριά της παγκοσμιοποίησης όπου στη μια πλευρά έχει μπει ο πλούτος του έθνους και στην άλλη το εδαφικό ζήτημα και η εθνική ολοκλήρωση. Και εκεί ο λογιστής παίρνει μολύβι και ψαλίδι. Γράφει και κόβει πατρίδα και ψυχές.

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που εγκληματούν και βιάζουν την Ελλάδα μαζί με τους ελληνόφωνους προδότες πολιτικάντηδες; Τους προσδιόρισε με μεγάλη ακρίβεια ο σπουδαίος εθνεγέρτης και εθνομάρτυρας Περικλής Γιαννόπουλος όταν τους απεύθυνε το λόγο στον μόνο τόνο που τους αξίζει: «Δεν θα κρίνετε σεις οι Φράγκοι- τα χθεσινά αγριογούρουνα- εμάς, αλλά εμείς θα κρίνουμε εσάς και τον πολιτισμόν σας». Είναι οι γυρολόγοι εμποράκοι των εθνών, οι προ αιώνων εχθροί του Ελληνισμού και νεκροθάφτες του ανθρώπινου πολιτισμού που είναι ξεκάθαρα ελληνικός.

Δεν έχουν όμως πολιτισμό οι δολοφόνοι της ιστορίας και τα ελάχιστα δείγματα ανθρώπινης συμπεριφοράς τους είναι πολιτισμικές κακοπλασίες και αποτυχημένοι μιμητισμοί που εξέλαβαν από την επαφή τους με τη Φυλή μας. Το μόνο που μάθανε είναι να χειρίζονται το σπαθί από καθαρά ζωώδες ένστικτο και από τη βουλιμία για κατάκτηση ξένων γαιών. Και η τέχνη που καλλιέργησαν είναι το χρήμα και ο τόκος.

Μάθανε όμως καλά να θαμπώνουνε τους λαούς που βγαίνανε από κακουχίες με την αφθονία ηδονών και καλοπέρασης. Κάνανε μόδα την ανηθικότητα, την ρουσφετολογία, την απιστία, την αδιαφορία προς την πατρίδα. Πήρανε από το χέρι κάποιους γραικύλους με ελαστική συνείδηση και μπόλικη φιληδονία και φιλοχρηματία. Τους εκπαιδεύσανε, τους μπουκώσανε καλά και ύστερα τους πήρε ο λαός μας και τους αποδέχτηκε σαν ηγέτες πολιτικούς. Εκείνους τους διεφθαρμένους και πράκτορες του νεοταξικού εχθρού που μικραίνανε καθημερινά στα σκοτεινά με την κάλυψη των παπαγάλων τους την Ελλάδα και βρωμίζανε την Πίστη μας.

Το βλέπουμε αυτό στους υπερδανεισμούς που φόρτωσε το καθεστώς στην πατρίδα μας και στην κλήση του οικονομικού εισαγγελέα προς τους σοσιαλφιλελεύθερους και τους κομμουνιστές ακόμη προκειμένου να ελεγχθούν για τους δανεισμούς τους και για εγκλήματα κατά του κράτους.

Βλέπουμε πολύ καλά τη δράση των αγριογούρουνων της Εσπερίας μαζί με τα τοπικά χοιρίδια πολύ καθαρά στα ζητήματα της εθνικής μας ασφάλειας. Στην νέα προσπάθεια να αγκαλιαστούν το πρόβατο με το λύκο. Πίστη και Πανθρησκεία. Ελλάς και Τουρκία. Το όπλο και το χρήμα. Ο Πατριωτισμός και ο δωσιλογισμός. Η ωραιότητα της αυθεντικής δημιουργίας και η ασχήμια του μιμητισμού. Ο Ελληνικός πολιτισμός και η σιωνιστική αλαζονεία.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πολεμιέται με πάθος από τους ίδιους σάρακες του Ελληνισμού μας. Ο λόγος είναι πως ο δικός μας απαρέγκλιτος και καθάριος ελληνικός σκοπός είναι η αναγέννηση των Ελλήνων και η επιστροφή του πολιτισμού. Η κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας από τα ξένα σώματα και ήθη και η επιβολή της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η επιστροφή της γης μας και της εξουσίας σε χέρια άξια και ελληνικά.

Πεποίθηση ακλόνητη του Εθνικισμού μας είναι η επιστροφή στις ρίζες μας και η επανεκκίνηση για μια νέα ελληνική κυριαρχία. Η δημιουργία ενός σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και η εθνική ολοκλήρωση της Ελλάδος στη φυσική της έκταση. Η αναστύλωση των προσκυνημάτων της αληθινής πίστης μας πρώτα απ’ όλα μέσα στην λαϊκή συνείδηση και τη φυλετική ψυχή. Η επιστροφή της ωραιότητας στη θέση της ασχήμιας και της μεγαλοσύνης στη θέση της μικρότητας.

Η αναγέννηση της Ελλάδος είναι ζήτημα ιερού χρέους και φυσικής νομοτέλειας. Δεν είναι διόλου συμπτωματική η κάθετη πτώση ταυτόχρονα του Ελληνισμού και της Οικουμένης. Και φυσικά δεν στερούμαστε καμίας προϋπόθεσης ανάτασης της Φυλής μας. Είναι απλώς ζήτημα στρατηγικού σχεδιασμού, ζήτημα προθέσεως και αποφασιστικότητας ελληνικής.

Ήρθε η ώρα να πούμε πως θέλουμε πατρίδα και σκήπτρα ελληνικά. Να εργαστούμε, να φιλοτεχνήσουμε, να πολεμήσουμε. Να απαιτήσουμε και να κερδίσουμε την αυτάρκεια της Ελλάδος, την περηφάνια των Ελλήνων, την εξίσωση της γεωφυσικής θέσης μας και της γεωπολιτικής μας αξίας. Γεννήτορες ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού σε μια Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

No comments: