ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-2-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 21-2-2013.
ΑΘΗΝΑ 24-2-2013.


Η παγκόσμια παρακμή και θλίψη έχει μια προϊστορία που κορυφώνεται σήμερα και αφορά άμεσα την αληθινή Ελλάδα. Η αντεθνική παγκοσμιοποίηση λοιπόν ξεκίνησε από το οικονομικό κραχ του 1929 που οδήγησε στον δεύτερο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο και την υπαγωγή των εθνών σε συμμαχίες τύπου ΕΕ και ΝΑΤΟ. Είναι οι ίδιες συμμαχίες που με τις κατά καιρούς μορφές τους στήριξαν τους εχθρούς της Ελλάδος και την αφαίρεση εθνικής κυριαρχίας μα και εδαφών.

Στις μέρες μας λοιπόν αυτές οι «συμμαχίες» που ασμένως προσκύνησαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος δημιούργησαν την γνωστή και στημένη οικονομική κρίση με τον τεχνητό λογιστικό έλεγχο των οικονομιών και τη συνδρομή των ντόπιων δούλων τους. Τώρα πλέον με την επιβολή διεθνούς κηδεμονίας ελέω προδοτών οι προσωρινά δυνατοί προχωρούν στο σχηματισμό νέων μεγαλύτερων σχηματισμών. Ευρασία από πλευράς Ρωσίας και Αμερικανοευρώπη από πλευράς ΗΠΑ. Από κοντά ακολουθεί ένας παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος για τον έλεγχο των συναλλαγών για να επέλθει ένας συμβατικός παγκόσμιος πόλεμος και η δήθεν σωτήρια παγκόσμια διακυβέρνηση ανάμεσα στους «δυνατούς».

Η Ελλάς έχει μια και μόνη αποστολή μέσα σ’ αυτόν τον προσχεδιασμένο γενικό χαμό. Να σπάσει τις αλυσίδες που συνιστούν από κοινού το κατοχικό καθεστώς και οι ψευτοσύμμαχοι. Να κονιορτοποιήσει τις αντεθνικές δυνάμεις που τη σύρανε στη δική της ακούσια εθνική παρακμή μα τόσο εκούσια και ηθελημένη για τους ψευτοταγούς μας.

Η ελληνική παρακμή ήθους και πολιτικής ξεκινάει ουσιαστικά χρόνους πίσω, από τον καιρό της Πτώσεως της Πόλης. Σχέδιο των ίδιων δυνατών της Εσπερίας άλλωστε υπήρξε και η άλωση και ο ερχομός της τουρκικής ακρίδας. Ένας χαμός που ξεκίνησε από τις προγενέστερες πολιτικές και θρησκευτικές εσωτερικές κρίσεις που ποτέ δεν έλειψαν. Μα ούτε και οι «σταυροφορίες» των δυνατών. Για να ακολουθήσουν μέσα στον καυτό αγώνα της Εθνεγερσίας του Εικοσιένα νέες εσωτερικές κρίσεις και διχασμοί που συνεχίστηκαν στο «ελεύθερο» ελληνικό κράτος που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε γιατί έτσι έλεγαν τα κομματικά συμφέροντα και οι ποικίλες «ιερές» συμμαχίες των «εταίρων» της Εσπερίας.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα η ελληνική παρακμή συνεχίστηκε. Δεν είχαμε άλλωστε μια κραταιά αυτοκρατορία πλέον ούτε ένα ελληνοδιοίκητο κράτος. Είχαμε έναν εσμό ελληνόφωνων φραγκολεβαντίνων που σερνόταν και εξακολουθεί να σέρνεται έως τις μέρες μας στις αυλές των δολοφόνων της Μεγάλης Ιδέας και της Αναγέννησης του Ελληνικού Έθνους. Οι ίδιοι αυτοί σκώληκες με την ελληνική λαλιά και την ξένη ψυχή βαστούν ακόμη, έχοντας συκοφαντήσει διαχρονικά τα εθνικιστικά κινήματα που σάλπισαν τη λευτεριά του Γένους μας. Από τον Μεταξά στον Παπαδόπουλο και τώρα στο σηκωμό Ελλήνων και Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Έτσι λοιπόν οδηγηθήκαμε μέσω διεθνιστικών ανακατωμάτων και πολιτικών διχασμών, είτε δια κομμουνιστικών ανταρσιών είτε μεταπολιτευτικών ραγιαδισμών, στις πλαστές φιλίες με τους βαρβάρους της στέπας και στις πλαστές συμμαχίες. Συμμαχίες που από την αφαίρεση μέγιστων τμημάτων στον Ελληνικό Βορρά μάς φτάσανε στις οικονομικές εξαρτήσεις και ομηρίες. Μάς ζητούν επιπλέον να κάνουμε συγκυριαρχίες και μοιρασιές πλούτου και εδαφών με την Τουρκία και τα λοιπά γειτονικά νεοταξικά μορφώματα που μάς σημαδεύουν με τα όπλα.

Θέλουν οι προσωρινοί δυνατοί με όλα τούτα τα φρικιαστικά και ντροπιαστικά να πάρουν την δική μας γεωστρατηγική θέση και τον γεωπολιτικό έλεγχο της περιοχής μέσα από την καταστροφή της Ελλάδος. Να ξεχάσουμε τα αίματα των ηρώων που φτάνουν έως τις ημέρες της θλίψεως και να σβήσουμε την Πίστη των Πατέρων μας που στήριξε κι αυτή ως Ορθόδοξος Στύλος τον Ελληνισμό για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.

Η Ελλάς δεν πρόκειται να μπει μέσα στην παγκόσμια αγέλη των ζωντανών νεκρών δίχως Πίστη και Φυλή. Είναι ισόβιος ζωντανός οργανισμός αποφασισμένων Ελλήνων που κινούν τον αγώνα για να υλοποιηθεί το Τάμα του Ελληνικού Έθνους. Θα αποκτήσουμε στιβαρή ελληνική πολιτική διοίκηση, γνήσια λαϊκή και εθνικιστική. Επομένως ελληνική διοίκηση.

Θα αποδώσουμε κοινωνική και εθνική δικαιοσύνη με τη φώτιση του Θεού και τη συνδρομή του ελληνικού λαού. Οι προδότες που κόντυναν την πατρίδα και ληστέψανε τον ελληνικό λαό, όλοι όσοι σύρανε την Ελλάδα στις εχθρικές αγκάλες, θα λάβουν την ποινή του πρόγονού τους Εφιάλτη.

Η Ελλάς θα αναδομηθεί όπως της πρέπει και όπως της το χρωστάει η Ιστορία. Η Καθαρή Ελλάς εθνικά και φυλετικά θα βρει την ολοκλήρωση μέσα από την επαναφορά της Μεγάλης Ιδέας του Γένους. Θέλουν λέει οι Τούρκοι μαζί με τους σιωνιστές να κάμουν παρασκηνιακά υποθαλάσσιους αγωγούς και η Τουρκία να κάμει ΑΟΖ και έρευνες στη Μεσόγειο.

Εμείς όμως θέλουμε να κάμουμε ελληνικές όλες τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Την Βόρειο Ήπειρο, τη Βόρειο Μακεδονία, την Α. Ρωμυλία, την Ίμβρο, την Τένεδο, την Κύπρο, την Ιωνία, τον Πόντο. Θέλουμε τον πλούτο του Ελληνισμού ολάκερο. Κάθε χώμα αγιασμένο και ελληνικό.

Έχουμε το Θεό που έχει υπογράψει. Έχουμε τον λαό που θέλει τη χρυσή αυγή του ελληνισμού. Έχουμε τον Ισχυρό Στρατό σε πυγμή και ψυχή ελληνική. Και τώρα που θα δαγκωθούνε αναμεταξύ τους οι «δυνατοί», θα κάμουμε πράξη το Τάμα της Μεγάλης Ελλάδος που θα επιστρέψει στη φυσική της θέση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


     

   

 

No comments: