ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΘΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 14-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 14-4-2013.


Ανυπομονεί το Γένος να κάμει πράξη την αγανάκτηση και τα λόγια οργής που λέγει για τους δυνάστες τής πατρίδος μας και τους συνοδούς πολυτελείας που ελέγχουν αυτοί, τους γραικύλους πολιτικάντηδες. Να πάρει την Ελλάδα στα χέρια του τιμωρώντας σκληρά τους ενόχους όσο δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ άνθρωπος σε ολάκερη την ιστορία. Να γίνει ξανά το Γένος των Αετών δίδοντας φωτιά σ’ αυτούς που ζητούν τη ψυχή μας φέρνοντας πολεμική αντάρα.

Πολύ σωστά τα λέει το Γένος μας, όλοι εμείς δηλαδή που είμαστε Ζωντανοί στην ψυχή και το εθνικό φρόνημα, διότι η ζωή είναι μονάχα για όσους είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις προκλήσεις με ψυχή και τόλμη. Και οι Έλληνες είναι όλοι εκείνοι που διαθέτουν ανδρείας ήθος, οι γεννημένοι νικητές. Επομένως Έλληνες είναι εκείνοι που εμπνέονται από το όνειρο τού πολεμιστή μέσα στο πεδίο τής Τιμής. Κι όταν πετάγονται εμπρός τα αναγεννημένα φαντάσματα τού παρελθόντος, εμείς γινόμαστε οι θεριστές του θράσους. 

Η στιγμή έφτασε αδέλφια. Το ποτήρι ξεχείλισε. Η λευτεριά είναι ακριβή και ο θρόνος τού βασιλιά της οικουμένης ένας. Δεν μας πρέπει να τον αφήσουμε άλλο στα χέρια τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας. Οι σύγχρονοι Μήδοι γυρεύουν όλο και περισσότερα. Θέλουν λένε να βγάλουμε τον Σταυρό τής Πίστης Μας από την Ελληνική Σημαία. Την ίδια ακριβώς στιγμή το ψευτορωμέϊκο αποψιλώνει τις Ειδικές Δυνάμεις των Ενδόξων Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μη ανανεώνοντας το προσωπικό. Και οι Έλληνες ξεψυχούν μπροστά στα δημόσια ταμεία του ψευτοχρέους.

Οι άθλιοι των Αθηνών μάς οδηγούν από όλους τους δρόμους στο χαμό. Με τις αυτοκτονίες, με τις δολοφονίες από τους λαθροεισβολείς, με την υπογεννητικότητα, με την ελληνική μετανάστευση, με την τοκογλυφική ληστεία, με την απαξίωση τής Πίστης μας, με την επιχείρηση κατάρρευσης τής εθνικής μας άμυνας. Και εμείς τα επισημαίνουμε όλα τούτα. Τα βλέπουμε, γκρινιάζουμε ο ένας στον άλλον και ψαχνόμαστε, όπως κάναμε προ όλων των περιόδων σκλαβιάς που είχαμε από αρχαιοτάτων χρόνων. Όμως βρίσκαμε μπροστάρηδες. Τι έγινε τώρα; Ξεμείναμε από οραματιστές και όραμα;

Όχι, δεν το πιστεύω. Κανείς να μην το πιστέψει αυτό. Ο Εθνικισμός μας θα δώσει και πάλι τη λύση. Έχει σχεδιάσει το νέο όραμα, τη Νέα Μεγάλη Ελλάδα που βρίσκεται πρώτα μέσα στο νου και κυρίως στην καρδιά. Εκεί ακριβώς στηρίζεται η λευτεριά μας, στην απόφαση καρδιάς πως θα επαναστατήσουμε και ή θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε. Αυτός ο πηγαίος Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το εγγυημένο μετερίζι και ο σαλπιγκτής των καιρών μαζί. Και το μήνυμα που σαλπίζει είναι σαφές, ένα και μοναδικό. Πως πάνω από την Ελλάδα δεν υπάρχει καμία άλλη ιδέα που να ενώνει.

Η Πατρίδα σήμερα μας καλεί να πάμε στις επάλξεις. Γυρεύει να μην δώσουμε τα άγια στα μαγαρισμένα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης. Να μην αδιαφορήσουμε για τα αδέλφια μας. Να μην παραδοθούμε. Να βαστάξουμε Πίστη και Πατρίδα ισοπεδώνοντας τον «περιούσιο» εχθρό του Έλληνα, του Ανθρώπου και του Θεού στην μητέρα των μαχών που έφτασε. Είναι εδώ, λυσσομανάει και μας κρούει την πόρτα.

Οι Ελληνικές Σημαίες δεν είναι για τα μούτρα σας άθλιοι μισέλληνες. Τις αγκαλιάζουν Γενναίοι Έλληνες Πολεμιστές, τις τοποθετούν στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα και τις Τιμούν αν χρειαστεί και με το ίδιο το Τίμιο Ελληνικό Αίμα τους. Αμελούν οι βρικόλακες της ανθρωπότητας το νόημα που έχει χαραγμένο κάθε λωρίδα τού αιματοβαμμένου λαβάρου μας. Να τους το θυμίσουμε λοιπόν. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Να τι είναι η Ελληνική Σημαία. Η οδός τής αυτοθυσίας για τη ζωή τού Έθνους μας. Το όνειρο κάθε γνήσιου Έλληνα που καλείται να κάνει πράξη σαν αντρωθεί. Να τρανώσει την Φυλή μας!

Πάτησαν τα θρασίμια το Άγιο Βήμα τού Ελληνισμού μας και πρέπει να τους κόψουμε τα πόδια. Σήκωσαν βλέμμα και πρέπει να τους στείλουμε στα σκοτάδια που ανήκουν. Γίνανε οι έσχατοι πρώτοι και θέλουν να κάμουν τους πρώτους έσχατους. Μα το Ελληνικό Έθνος θα πάρει και πάλι τα πρωτεία. Δεν θα αφήσουμε άλλο τα πόδια να χτυπούνε το κεφάλι. Δεν θα ντροπιάσουμε τα όπλα τα ιερά. Δεν θα εγκαταλείψουμε τις Σημαίες. Τους όρκους αυτούς τους δώσανε οι πρόγονοί μας. Τους δώσαμε κι εμείς όταν υπηρετήσαμε στον ένδοξο Ελληνικό Στρατό.

Ας θυμηθούμε λοιπόν και έναν ακόμη προγονικό λόγο. Τοις βαρβάροις ειλωτεύειν. Όλοι εμείς είμαστε οι Ειδικές Δυνάμεις της Φυλής μας. Εμείς που δεν εγκαταλείπουμε τη γη μας και δεν γκρεμίζουμε τα στρατόπεδα. Την τειχίζουμε με τα κορμιά μας και κάνουμε τους στρατώνες κάστρα άπαρτα. Και για τους βαρβάρους η μοίρα δεν θα είναι καλή. Καθ’ ότι συμφώνως με την κοιτίδα τού Εθνικισμού μας Σπάρτη αιχμαλώτους δεν βαστούμε! Πιάνουν τόπο στις ελληνικές πατρίδες που λευτερώνουμε κι αυτό δεν το σηκώνει η ψυχή μας! 

Αυτοί που θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα θα είναι οι πολιτικάντηδες και οι λαθρομετανάστες. Οι θεσμικοί κολαούζοι τού νεοταξικού καθεστώτος και οι εμποράκοι που σιτίζονται από τη σάρκα του λαού μας. Το πώς, θα το αποφασίσει το δικαστήριο της Φυλής μας! Αλλά η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού μας δεν συγχωρεί!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







 

No comments: