ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 21-4-2013.
ΑΘΗΝΑ 21-4-2013.


Έχουν χυθεί ποταμοί αιμάτων για την κατάκτηση τής ελευθερίας μας ενάντια σε κάθε λογής ξιπασμένους και αιμοδιψείς βαρβάρους. Θυσίες αγόγγυστες που γίνηκαν χωρίς να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και παζάρια για καλοζωία με όρους και περιοριστικά μέτρα υποταγής. Και έχουμε εκτιμήσει πολύ ακριβά ως Γένος τούτη τη λευτεριά, μετρώντας την με την Τιμή των Προγόνων μας και την ευτυχία των παιδιών μας, με το δικαίωμα που έχουμε να ορίζουμε τις τύχες μας οι ίδιοι.

Στους χρόνους λοιπόν τής αστικής δημοκρατίας και των ειρηνευτικών οργανισμών και σχέσεων στην γειτονιά των εθνών φαίνεται πως έχουμε περιπέσει σε μια αδικαιολόγητη και επαίσχυντη έκπτωση αξιών. Πως τεμπελιάσαμε λιγάκι και αναθέσαμε το μέλλον μας σε λαϊκούς τάχα εκπροσώπους εντελώς ασυλλόγιστα και άβουλα. Δίχως να μετρήσουμε πως όλοι τούτοι οι «εκπρόσωποι» έχουν εντολείς όχι το λαό αλλά τους αφέντες τής παγκοσμιοποίησης και τρέφουν θαυμασμό όχι για τον Κολοκοτρώνη μα για τον Νενέκο.

Η ειρήνη που μας τάζουν είναι η συμμετοχή μας σε έναν κόσμο ανήλιαγο, με ανύπαρκτα δικαιώματα, από σκοτεινιασμένα πρόσωπα που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει έθνος, άνθρωπος και χαρά τής ζωής. Η προσφορά αυτής τής ψεύτικης ειρήνης συνοδεύεται από διαρκείς απώλειες στην εθνική μας γη, στην κοινωνία, στην οικογένεια, στην ίδια μας την ψυχή. Μας ζητούν να γίνουμε ξένοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, να διαγράψουμε την ιστορία μας, να προσφέρουμε εμάς και τα παιδιά μας σκλάβους στην γαλέρα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Να δίδουμε απλώς και μόνον γη και ύδωρ στους βαρβάρους που θα γίνουν οι κυβερνήτες μας.

Είχε πει κάποτε ο σοφός πολεμιστής τής Ελληνικής Φυλής Θουκυδίδης πως ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι Γενναίοι. Βέβαια από τα ένδοξα χρόνια τού ελληνισμού έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράματα, αφού κάποιοι φρόντισαν να εξοβελίσουν από την παιδεία και την κοινωνία μας την αγιότερη παντός άλλου αγαθού φύση τής Πατρίδος και το ιερό χρέος τής παραδόσεως στους νεότερους μιας πατρίδος καλύτερης και μεγαλύτερης. Όμως αυτούς τους «κάποιους» που μας φέρανε ξένοι τους ανεχτήκαμε ως κυβερνήτες εμείς οι Έλληνες και πάλι εμείς οι Έλληνες είμαστε που πρέπει να φέρουμε ελληνική ισορροπία και ήθος στα ελληνικά πράγματα.

Είναι λοιπόν το δίχως άλλο ανισσόροπο μόρφωμα σκλάβων η πολιτεία που διοικεί το ψευτορωμέϊκο. Διότι όπως πολύ σωστά έλεγε ο μέγας Θουκυδίδης, για να είσαι ευτυχισμένος, για να έχεις δηλαδή καλή τύχη, πρέπει να τη φτιάξεις και να την ορίζεις ο ίδιος δίχως ξένες παρεμβάσεις και επιδιώξεις. Και εμείς έχουμε ίσαμε τώρα για ηγέτες και θεσμικούς ταγούς πωλητές της Φυλής μας.  

Αλλά για να ορίζεις και να διαθέτεις ελευθέρως τον εαυτό σου στις δικές σου επιδιώξεις πρέπει να κάμεις κουμάντο στην πατρίδα και τους γύρω σου που έχετε κοινό αίμα και συμφέροντα. Και για να παραμείνεις ελεύθερος πρέπει να είσαι Γενναίος, να είσαι δηλαδή αποφασισμένος πως όποιος θελήσει να σου χαλάσει τον κόσμο σου, θα τον πολεμήσεις και θα τον αφανίσεις.

Ο ξένος είναι καμωμένος να κοιτάζει τα δικά του συμφέροντα. Να κάμει δικά του τα πρωτεία υποβιβάζοντας εκείνον που έχει ακριβό οικόπεδο στη γη και την ψυχή. Και το δικό μας οικόπεδο είναι το ακριβότερο όλων. Έχει πλούτο στο έδαφος μα και στα ιδανικά. Το Ελληνικό Έθνος δίδαξε ηρωισμό, πολιτισμό, δικαιοσύνη, φυλετική συνείδηση, πολεμική αρετή. Τι περιμέναμε λοιπόν; Να αγαπήσουν την γέννα τού φωτός οι σκώληκες τού σκότους; Και από τους προδότες τι άλλο θα ακούγαμε παρά πως είμαστε μικροί που πρέπει να σιωπήσουν και να πουλήσουν την ψυχή τους.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τα πρωτεία στα χέρια μας. Να υπηρετήσουμε τα ελληνικά συμφέροντα και να δώσουμε όραμα στη νέα γενιά Ελλήνων. Να φτιάξουμε μια κοινωνία Ζωντανών Ελλήνων που θα ενεργήσουν τα πάντα προκειμένου να επαναφέρουν το σβησμένο σήμερα χαμόγελο. Αλλά για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να γίνουμε και πάλι λαός κατακτητών. Να φτιάξουμε και πάλι κατά δικό μας ελληνικό πολιτισμό και να κάμουμε μια Δυνατή Ελληνική Φυλή που θα σηκώσει την ελληνική σημαία στα εδάφη της και δεν θα τρέχει σε ξένα δικαστήρια για να κερδίσει την χαμένη ελληνικότητά της.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να περιθωριοποιήσει τη φυλετική μας συνείδηση κάνοντάς μας κάτι άλλο πλην Ελλήνων. Δεν θα κάνουμε την Ελλάδα μας απορριμματοδοχείο λαθροεισβολέων και ενεχυροδανειστήριο τοκογλύφων. Και φυσικά δεν θα ανταλλάξουμε χρήματα με σάρκα και γη μήτε θα προσπέσουμε στα γαμψά νύχια εκείνων που ακόμη ονειρεύονται να μας κάνουν επαρχία τους.

Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές και για κάθε αδούλωτη ελληνική ψυχή η ελευθερία δεν χαρίζεται γιατί είναι το χάρισμα των Γενναίων, των γεννημένων νικητών που έχουν μάθει να είναι οδηγοί τής οικουμένης και κυρίαρχοι τής ζωής τους. Είναι εκείνοι που δεν επιτρέπουν να ψάχνει ο ελληνισμός την τύχη του μέσα στα σκουπίδια αλλά στέλνουν στα σκουπίδια εκείνους που σέρνονται σηκώνοντας ανύπαρκτο μπόι. Αυτή είναι η Μεγάλη και Εθνικά Υπερήφανη Ελλάδα που φέρνει ο Λαϊκός Εθνικισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








 

No comments: