ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 26-7-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 25-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 28-7-2013.


Οι επίδοξοι κατακτητές τής πατρίδος μας νομίζουν πως μπορούν να παγιώσουν την μόνιμη παρουσία τους στα ιερά μας χώματα. Πιστεύουν πως μπορούν να παρελαύνουν προς επιθεώρηση και είσπραξη τού πλιάτσικου που έχουν συμφωνήσει με τούς συνεργάτες τους γραικύλους πολιτικάντηδες. Να διατάζουν τον αφανισμό τού ελληνισμού μας, να αξιώνουν την ανέγερση των μνημείων τής πολυπολιτισμικότητας, να δίδουν τα δικά τους φερέφωνα που έχουν εγκαταστήσει στη γειτονιά μας τις οδηγίες και τις αξιώσεις τους στους δωσίλογους σε βάρος των εθνικών μας ζητημάτων.

Έκαμε την βόλτα του στην κατεχόμενη Αθήνα ο Γερμανός υπουργός και επιτηρητής επί των οικονομικών μας δεσμών Σόιμπλε σε μια πόλη που διετάχθη δια αστυνομικών μέτρων να εκκενωθεί. Ενέκρινε την πορεία τού κατοχικού καθεστώτος και αξίωσε την περαιτέρω εκχώρηση εξουσιών και δημόσιας περιουσίας. Τα έλαβε βέβαια μαζί με την δέσμευση τού ψευτορωμέϊκου να κάμει γενναίες περικοπές στις εξοπλιστικές δαπάνες τού Στρατού μας.

Οι Τούρκοι όμως πραγματοποιούν στην προσωρινά σκλαβωμένη Α. Θράκη μας συναθροίσεις ισλαμικού περιεχομένου και αγναντεύουν την Ελεύθερη Θράκη μας που την θεωρούν δική τους. Ο δε ελληνόφωνος υπουργός εξωτερικών πήγε λέει στην Τουρκία για να συζητήσει θέματα διμερούς ενδιαφέροντος με τον ομόλογό του.

Πήγε να προσκυνήσει τον Νταβούτογλου που λέει σε κάθε ευκαιρία πως η Τουρκία έχει εδάφη που έχει χάσει μετά την συνθήκη τής Λοζάνης και πως θα κάνει τα πάντα για να τα ξαναπάρει. Είναι εκείνος που θα τού ανοίξει Τζαμί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να διαβεί την ημέρα που ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς θα προσκυνάει τον μεγάλο αφέντη στις ΗΠΑ. Η δε τουρκική μυστική υπηρεσία πληροφοριών εξασφαλίζει επίσημη κρατική κάλυψη για να εκτελεί όσους εμποδίζουν τα τουρκικά σχέδια ακόμη και στο εξωτερικό.

Τα κάνουν όλα τούτα οι εχθροί μας διότι έχουν σε έδαφος ελληνικό τούς δικούς τους ανθρώπους. Είναι οι διάφορες «δημοκρατικές» δυνάμεις που θέλουν συνδικαλισμούς και αναδείξεις αξιωματικών από τα φερέφωνά τους. Εκείνες οι ψευτοαντιμνημονιακές δυνάμεις που μιλάνε για χούντα, για ΕΑΜ και ΕΛΑΣ και για αντίσταση στον μεγάλο εχθρό. Όχι ενάντια στον σιωνιστικό νεοταξισμό που προσκυνάει ολάκερο το καθεστώς τους, όχι ενάντια στον Τούρκο αδερφό τους, όχι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που λατρεύουν μαρξιστές και καπιταλιστές. Ενάντια στον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό των Ελλήνων!!!!

Είναι εκείνα τα έμμισθα υποπόδια τού ψευτορωμέϊκου και τού αστικού κοινοβουλευτισμού που προχωρούν ακόμη παραπέρα και λέγουν πως τα γνήσια ελληνικά ολοκαυτώματα δεν συνέβησαν ποτέ και πως υπάρχει τάχα σκοπιανή «Μακεδονία» και τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Είναι όλοι αυτοί, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, που κλείνουν στρατόπεδα, προσπαθούν απεγνωσμένα να κάμουν στην Ιερή Ελλάδα τα κατοχικά Τζαμιά, λυσσάνε ενάντια στους απροσκύνητους μοναχούς τής Μονής Εσφιγμένου. Είναι εκείνοι οι ελληνόφωνοι που θυσιάζουν τον ελληνικό λαό για να τον παραδώσουν ραγιά σε μια νέα σκληρή και αξημέρωτη σκλαβιά ανατολής και εσπερίας. Και τον θέλουν αφοπλισμένο από θυσιαστικές μνήμες εθνικών αγώνων και δίχως πίστη σ’ ένα λαμπρό ελληνικό μέλλον.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι ο κυματοθραύστης τού μισελληνισμού. Η δυναμική εστία αναζωπύρωσης τής πίστης των Ελλήνων στα ιδανικά και στις δυνάμεις τους. Είμαστε εκείνοι οι Έλληνες που κρούουμε με πάθος τα σήμαντρα τής ιστορικής μνήμης και τής αποστολής τού συγκαιρινού μας ελληνισμού.

Οι κατοχές που μάς βρήκαν αδέρφια δεν είναι κάτι πρωτοφανές που μάς συνέβη από το πουθενά. Και ο εχθρός δεν είναι μήτε άγνωστος μήτε ανίκητος. Τα κάστρα τού ελληνισμού μας πέφτανε πάντα μονάχα σε δύο περιπτώσεις που τις συναντούμε και τώρα, στον καιρό των μνημονίων. Όταν αφήναμε τα όπλα και πιάναμε τα λόγια με τούς μακελάρηδες των εθνών και όταν κάναμε τούς ελληνόφωνους συζητητές εξουσιαστές τής πατρίδος και δικαστές ενάντια στους αγνούς αγωνιστές τής ελευθερίας και τής ισχύος τής Φυλής μας.

Στην Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάδα που θα χτίσουμε οι πύλες τής καστροπολιτείας μας θα κλείσουν ερμητικά απέναντι στον διεθνισμό και τούς γυρολόγους αγύρτες του. Θα γκρεμίσουμε δηλαδή πρωτίστως το δημοκρατικό καθεστώς των λογάδων και θα σηκώσουμε επάνω από τα ερείπιά του το καθεστώς των εργατών και των πολεμιστών τής Φυλής μας.

Η Ελλάς δεν είναι η αμελητέα ποσότητα που θέλουν να μάς πείσουν οι κάθε λογής ριψάσπιδες. Είμαστε ένα μεγάλο έθνος που έχει κατακτήσει μέσα από στιγμές δόξης την ταύτιση με την ελευθερία και το δίκαιο, με τον πολιτισμό και την πολεμική αρετή. Και μπορούμε να έχουμε ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον από τη στιγμή που θα πάψουμε να ξεπουλάμε τα πνευματικά μας αγαθά, την πίστη και τη γη που παραλάβαμε και θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω με τόκο τα κλοπιμαία. Να σταθούμε σαν μια γροθιά στις επάλξεις και να γίνουμε κατακτητές τής ζωής.

Έχουμε μια πλούσια πατρίδα που θα την αξιοποιήσουμε. Έχουμε αλύτρωτους αδερφούς που θα τους λευτερώσουμε. Έχουμε το Θεό στο πλευρό μας που μας παρέδωσε τον Αληθινό Λόγο Του για να τον εξαπλώσουμε και την υπογραφή Του για τη λευτεριά μας. Έχουμε καρδιά ελληνική για να γίνουμε Μεγάλη και Δυνατή και Ελεύθερη Ελλάδα, Ελλάδα Εθνικιστική και θα το κάνουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






 

No comments: