ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ "
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-7-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 11-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 14-7-2013.


Στην κατοχική Ελλάδα των μνημονίων η βαρβαρότητα έχει πάρει πολλές και σύγχρονες μορφές. Έχουμε την βαρβαρότητα που έχει κατακλύσει την ελληνική κοινωνία και την βαρβαρότητα που έχει κατακλύσει την εθνική εργασία και οικονομία. Έχουμε απέναντί μας τους βάρβαρους τής λαθρομετανάστευσης και τούς βάρβαρους τής παγκόσμιας τοκογλυφίας που αποτελούν μαζί με τους γνωστούς διεκδικητές γης ελληνικής την αγαπημένη συντροφιά των ελληνόφωνων επιδρομέων.

Σε κάποια περασμένη προεκλογική εκστρατεία το σοσιαλιστικό κόμμα – πτώμα τού ΠΑΣΟΚ είχε χρησιμοποιήσει το σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Το θυμίζουμε για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ξεχνάμε, μα κυρίως για την τόσο τραγική επικαιρότητα τού πράγματος. Διότι τελικά και ο σοσιαλισμός τότε πέρασε και μάς έφερε όλες τις μορφές τής βαρβαρότητας μαζί του, δίνοντας σ’ αυτές εποικιστικές και θεσμικές μορφές τής πιο σιχαμερής κατοχής εν καιρώ «ειρήνης».

Αυτοί λοιπόν οι ελληνομάχοι και εθνικιστοφάγοι ήρθαν στη συνέχεια σε διατεταγμένη συνεννόηση με τους πρώην ιδεολογικούς τους «αντιπάλους» κατόπιν παροτρύνσεως τού κοινού τους πατέρα, τού σιωνιστικού νεοταξισμού, προκειμένου να ενώσουν την πολυκομματική τους οικογένεια και να πετύχουν την κοινή τους αποστολή. Να μεταλλάξουν την κοινωνία μας από κοινωνία ελεύθερων Ελλήνων σε κοινωνία εθνικά και φυλετικά απροσδιόριστων ραγιάδων.

Είναι οι «δεξιοί» και οι αριστεροί και οι «μεσαίοι» που μάς λένε πως πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές, συνεργάσιμοι με τούς εχθρούς μας, κοσμοπολίτες δημοκράτες. Να συμβούν όλα τούτα με τους δικούς τους όρους για να περάσουμε καλά μέσα στη «στοργική» παγκοσμιοποίηση που θα διαδεχθεί την περιπέτεια τής φτωχοποίησης και τής Ευρωπαϊκής … Εκκενώσεως.

Αυτοί οι ίδιοι γραικύλοι πολιτικάντηδες και κάποιοι επίορκοι τής εκκλησίας μας θέλουν να ξεχάσουμε τα δεινά τής οθωμανικής τυραννίας, τούς δολοφονημένους Έλληνες, την ιστορία και την αποστολή μας. Λένε εμάς τούς Εθνικιστές «ναζιστές» που απειλούμε τη δημοκρατία τους, δηλαδή το προδοτικό καθεστώς τους, ενώ ξεχνούν τάχα πως στον δεύτερο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο η Εθνικοσοσιαλιστική Ελλάς τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά αντιμετώπισε με απαράμιλλο θάρρος την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία τού Χίτλερ.

Αντιθέτως, στις μέρες μας σοσιαλφιλελεύθεροι και αμερικανοκομμουνιστές παρέδωσαν την Ελλάδα στους απογόνους των Ούννων και λοιπών ψευτοσυμμάχων αμαχητί και προσυνεννοημένα μέσα από τα επαίσχυντα δάνεια συντηρήσεως τού πολιτικού τους συστήματος. Είναι μάλιστα απολύτως σίγουρο πως στα πλαίσια τής αναιμάκτου τάχα λύσεως και τής «σωτηρίας» τής μικρής πλην εντίμου Ελλάδος, αν οι σημερινοί ελληνόφωνοι ηγετίσκοι ευρίσκοντο τον καιρό τού πολέμου στο τιμόνι τής πατρίδος μας, θα την είχαν παραδώσει και θα την είχαν ήδη μικρύνει.

Αυτοί λοιπόν που είναι ξενοκίνητοι και μάλιστα γνήσια τέκνα τού «περιούσιου» νεοταξισμού είναι οι θεμελιωτές τής πολιτικής βαρβαρότητας που ονομάζεται αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Χρησιμοποιούν τις ίδιες πάντα πεπαλαιωμένες και δοκιμασμένες μεθόδους με τα δάνεια τού αγώνος που έχουμε διδαχθεί από το Εικοσιένα αλλά και πιο πριν όταν συναλλάσσονταν με τον Ξέρξη, όταν άνοιγαν τα τείχη τής διαπραγμάτευσης τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης. Και αργότερα, όταν διχάζανε τον ελληνικό λαό από τα κόμματα με τα ξενικά ονόματα έως την μικρασιατική τραγωδία και όλες τις άλλες προδοσίες μέχρι τις μέρες μας.

Κάντε διάλογο κι όχι πόλεμο μ’ αυτούς που θέλουν να σας κλέψουν τη ζωή, μάς λένε. Αφομοιωθείτε για να μην αφανιστείτε, συνεχίζουν τα ασπόνδυλα. Οι βάρβαροι είναι φίλοι μας. Χαμηλώστε τη σημαία σας για να χωρέσουν οι γυρολόγοι και οι εμποράκοι από κάτω. Κρύψτε την και έπειτα ξεχάστε μαζί με την Γαλανόλευκη και την Ορθόδοξη Πίστη σας, γιατί οι βάρβαροι ενοχλούνται και δεν μπορούν να σάς κατακτήσουν και να σάς διοικήσουν με την ησυχία τους.

Δεν υπάρχουν φυλές και πολιτισμός για τους βαρβάρους τού καιρού μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι «ίδιοι». Το παγκοσμιοποιημένο «δίκαιο» μοιράζει υπηκοότητες και δέχεται τις ασχήμιες. Οι καμπάνες των εκκλησιών πρέπει να χτυπούνε διακριτικά για να μην ενοχλούνται οι άπιστοι και οι νενέκοι. Οι παραστρατιωτικοί και οι λαθρεπιβάτες τής γης μας έχουν γίνει ο πολιορκητικός κριός των εχθρικών διεκδικήσεων. Οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί τού νεοταξισμού εισβάλλουν στα σπίτια μας όπως συνέβαινε άλλοτε με τις λόγχες.

Οι δυνάστες τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας μάς δίνουν διορίες για να πούμε το ναι στην Πατρίδα των άλλοτε ηρωικών όχι προς τους βάρβαρους. Οι μαρξιστές παρακρατικοί στηρίζουν τούς λαθρομετανάστες και επιτίθενται σε Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, γιατί δεν πρέπει να γυρέψουμε πίσω την ελληνική και δυνατή Ελλάδα. Οι Τούρκοι στις απέναντι κατεχόμενες ελληνικές ακτές και την Κύπρο μας ενισχύουν τις δυνάμεις τους για να εκμεταλλευτούν έναν «εμφύλιο» και οι «περιούσιοι» κερδοσκόποι μάς κάνουν μαθήματα «ανθρωπισμού».

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τα πολιτικά στρατόπεδα είναι ξεκάθαρα και η σύγκρουση έχει ξεκινήσει. Έλληνες εναντίον Βαρβάρων. Πιστοί εναντίον Απίστων. Ελεύθεροι Έλληνες ενάντια στους εθελόδουλους και τους εισβολείς. Πολιτισμική καλαισθησία ενάντια στην πολυπολιτισμική ασχήμια. Κοινωνική συνοχή και ομαλότητα ενάντια στην διεθνιστική διαίρεση και ανωμαλία. Έθνος και Φυλή Ελληνική, Πανελληνισμός και Πολεμική Αντάρα ενάντια στην Νεοταξική Αλαζονεία.

Θα νικήσουμε, αλλά για εμάς τους Έλληνες πάνω απ’ όλα είναι η δόξα και η αξιοπρέπειά μας, έλεγε ο Εθνάρχης Μεταξάς. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να συντρίψουμε τα φαντάσματα και να ξαναγίνουμε Ελεύθερο και Ηγεμονικό Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

No comments: