ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 6-9-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 5-9-2013.
ΑΘΗΝΑ 8-9-2013.


Η ύπαρξη ενός αυτόβουλου πυλώνα πολιτικής σκέψης και το βαθιά ανιδιοτελές νοιάξιμο για την ανάπτυξη τής πατρίδος και την ευημερία τού λαού θα έπρεπε να αποτελεί το απόλυτο κριτήριο νομιμοποιήσεως κάθε πολιτικής πράξης. Η ειλικρινής πίστη στα ιδανικά τού έθνους και η βιωσιμότητα τής Φυλής οφείλουν να τεθούν επάνω και πέρα από πάσα υλιστική θεώρηση καλοπέρασης και πολιτικής «ορθότητας».

Να μάθουμε να ζούμε με τον πλούτο των αγαθών που βγάζει το ελληνικό χωράφι και να μαχόμαστε ώστε κανείς να μην μπορέσει ποτέ να μάς πάρει αυτό το χωράφι. Να ιδρώνουμε για τα παιδιά μας και να ματώνουμε για τη γη μας. Κι όποιος τολμήσει να μάς τα προσβάλλει και να μάς στερήσει εθνικό ορίζοντα, να σπεύσουμε να λάβουμε τον νόμιμο ιστορικό τόκο από τις αδικίες και τις κλεψιές. Αυτός είναι ο γνήσιος Ιδεαλισμός τής Φυλής που πρεσβεύει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.

Θα έπρεπε λοιπόν να φροντίσουμε να θωρακίσουμε την πατρίδα μας από τα ξένα πολιτικά νοσήματα τού «περιούσιου» νεοταξισμού. Να κρατήσουμε μακριά ξένες επιλογές και τούς εκφραστές τους στηριζόμενοι στο δικό μας αξιακό σύστημα. Τουναντίον υποπέσαμε στην μολυσματική πρακτική τής παγκοσμιοποίησης και μπήκαμε δια χειρών ελληνόφωνων πολιτικάντηδων κάτω από μισελληνικά ψευτοσυμμαχικά συμφέροντα που μετρούν τούς λαούς με την προσφορά τής ύλης έναντι αφανισμού τής σκέψης, τής αξιοπρέπειας και τελικά τού έθνους.

Τα πάντα γύρω μας λειτουργούν με την προβοκάτσια, το ψεύδος, την κερδοσκοπία τού νεοταξικού αφεντικού και την υποταγή στην θανατερή αγκάλη τής παγκόσμιας κυβέρνησης. Σφάξε με αγά μου να αγιάσω και πάρε στη δούλεψή σου όσους επιζήσουν!

Είδαμε την περίπτωση τής Συρίας και των θανάτων από τα χημικά. Την άρνηση από τούς ψευτοσυμμάχους τής αλήθειας ότι τα χρησιμοποίησαν τα ισλαμικά δουλικά τους. Για να λάβουμε την εξήγηση τού πράματος από την αποκάλυψη όπως διαβάσαμε από το ομογενειακό ΜΜΕ «Καλάμι» πως ο σιωνιστικός νεοταξισμός δεν ήθελε με τίποτα έναν αγωγό φυσικού αερίου Ιράν – Ιράκ – Συρίας που σχεδιαζόταν και συμπεριλάμβανε όπως λέγεται και την Ελλάδα μας!

Βρε κάτι συμπτώσεις που εξηγούν μάλιστα όλους τούς προηγούμενους «συμμαχικούς» και «ανθρωπιστικούς» βομβαρδισμούς και την λύσσα για «εκδημοκρατισμό» τού πατριωτισμού από την παγκοσμιοποίηση. Επιπλέον παίρνουμε την εξήγηση που επιζητούμε για την πριμοδότηση τής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία από το ελληνόφωνο κατοχικό καθεστώς.

Δεν είναι η Πίστη στη Φυλή μας. Δεν είναι η αγάπη στο λαό μας, όταν αδέρφια μας θερίζονται από την μνημονιακή πείνα εδώ και από το ισλαμικό μαχαίρι εδώ και εκεί. Δεν είναι το εθνικό συμφέρον, όταν οι συνέταιροι στο κακό είναι ζητούντες ελληνικό έδαφος και δεν υπάρχει καμία νατοϊκή στήριξη σε βάρος τής Συρίας. Είναι η προσήλωση των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων στην κατάλυση τής νομιμότητας και την καταστροφή τού παραδοσιακού και αυτόβουλου εθνικού κράτους.

Ποιος είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να πουλήσει την εθνική περιουσία, να διαλύσει το έθνος και να πουλήσει τα παιδιά του σκλάβους στον Νεοταξισμό και τον κάθε παράφρονα που θέλει να πάρει στα χέρια του τις πολιτικές, θρησκευτικές, οικονομικές τύχες και την Φυλή ολάκερη; Ποιος είναι αυτός που θα εποικίσει την Πατρίδα μας με τόκους, αλλογενείς παρανόμους και ξένους εξουσιαστές και εμείς θα πρέπει να σκύψουμε τον αυχένα; Ποιος είναι αυτός που θα μάς αιματοκυλίσει για να μην πάρουμε πλούτο και κοινωνία στα χέρια μας και τις σκλάβες πατρίδες μας ακόμη, αλλά θα μάς ζητήσει κι άλλη σάρκα;

Αυτός που υπακούει σε ξένα κελεύσματα και σε παρανοϊκές γειτονίες με τούς κατακτητές όταν παραβιάζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων και οι ναοί μας σε Βόρειο Ήπειρο και Ιωνία δεν έχει κανένα δικαίωμα επάνω μας. Αυτός που οδηγεί ένα ολάκερο έθνος στην αυτοχειρία για λογαριασμό τρίτων με γνώμονα ένα πρόσκαιρο και ψεύτικο για το λαό υλιστικό όραμα δεν είναι τμήμα τού Ελληνισμού αλλά μολυσματικό κομμάτι που θέλει πέταμα. Αυτός που πετάει στην ανεργία και τη μιζέρια τον Έλληνα δεν ανήκει στην Φυλή μας. Κι εμείς χρειαζόμαστε μονάχα αυτούς που ανήκουν και δρουν αποκλειστικά υπέρ της Ελληνικής Φυλής.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές σχεδιάζουμε και μαχόμαστε για την Υπέρτατη Ιδέα τής Ελλάδος. Σκοπός και γνώμονας τής πολιτικής μας δράσης είναι να φανούμε αντάξιοι των Πατέρων μας, να δημιουργήσουμε αληθινή Ελλάδα και να την αφήσουμε στα παιδιά μας με την προοπτική να γίνει δίκαιη και μεγάλη πατρίδα όλων των Ελλήνων. Θεμελιακός Νόμος τής δικής μας Εθνικιστικής Ελλάδος είναι ο Υπέρτατος Νόμος τής Φυλής. Η κατοχύρωση τής Ιδιοπροσωπίας, της Παραδόσεως και τής Εγγυητικής Παρουσίας για κάθε Έλληνα στο Αίμα και την Ψυχή.

Η αξία τής Πατρίδος και τού λαού μας για εμάς μετριέται με τους καρδιακούς παλμούς τής αγόγγυστης προσφοράς πέρα από πολιτικά κόστη και άνομα κέρδη διεφθαρμένων και δουλικής «ευημερίας» και πολυφυλετικών ανακατωμάτων. Η διασφάλιση τής ζωής των Ελλήνων μέσα στα πλαίσια τής Φυλής και τής Γης που ο ίδιος ο Θεός όρισε, η διασφάλιση των αιμάτινων δεσμών και η ιερή υποχρέωση διαιώνισης τής Ελληνικότητος μαζί με την Ελευθερία τού Γένους καθοδηγούν τα βήματά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 

No comments: