ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΗΘΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 8-9-2013.
ΑΘΗΝΑ 8-9-2013.


Φουρτουνιασμένοι καιροί και ταραγμένα ήθη. Αυτό λέγει η ιστορική νομοτέλεια και έτσι πάντα θα συμβαίνει. Δεν μπορείς να περιμένεις δίκαιο από τούς άδικους και ηθική από τους ανήθικους. Δεν μπορείς να περιμένεις εθνική αποκατάσταση και κοινωνική δικαιοσύνη από τούς παραιτημένους και τούς προδότες. Όταν αφήνεις την ειρήνη όπως ακριβώς και τις υποθέσεις των εθνών στα χέρια εκείνων που βάζουν σκοπίμως στην ίδια ζυγαριά τούς θύτες και τα θύματα, τότε τα ήθη είναι εξαχρειωμένα και οι καιροί βάρβαροι.

Τι μπορείς να πεις όταν Βρετανοί και Αμερικανοί κάτω από τις πλέον στυγνές σιωνιστικές προπαγάνδες δυσκολεύονται να βάλουν μπροστά τις πολεμικές μηχανές σε βάρος τής Συρίας ευρισκόμενοι υπό λαϊκή κατακραυγή. Και τι μπορείς να πεις όταν ο ελληνόφωνος υπουργός εξωτερικών και το συναφές γκουβέρνο λένε ναι στην εισβολή των βαρβάρων όταν η ελληνική ομογένεια τής Συρίας λέγει προς πάσα κατεύθυνση «βοηθήστε μας, μάς σφάζουν, μάς εκτοπίζουν, μάς αφανίζουν».

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις λες πως η πολιτική διοίκηση τής Ελλάδος δεν είναι απλώς σάπια. Είναι επικίνδυνα σάπια. Επομένως θέλει εσπευσμένα πέταμα στα σκουπίδια τής ιστορίας με το στίγμα τής εσχάτης προδοσίας, αφού την ίδια ώρα πουλάει ολάκερη την εθνική περιουσία και το ταμείο διαχείρισης που έφτιαξε στα νεοταξικά αφεντικά της. Μαζεύει τα ασημικά τής χώρας μας ώστε να μην μπορεί να ζήσει όταν έρθει πόλεμος και χρεοκοπία και τα παραχωρεί σ’ αυτούς που θα μάς σύρουν με ολάκερη την ανθρωπότητα στην παγκόσμια αντίχριστη κυβέρνηση που θα ακολουθήσει το σφαγείο.

Η διάλυση δεν έχει τελειωμό παρά μονάχα με την επέμβαση τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος, τού ελληνικού λαού και την εγγυητική παρουσία τού Ελληνικού Στρατού. Μάς αντιμετωπίζουν ως επιχείρηση κι όχι ως Έθνος. Μάς βλέπουν ως χώρο κι όχι ως χώρα. Μάς λέγουν πως θα μάς αφήσουν δίχως «βοήθεια» γιατί έχουμε ανήθικη πολιτεία, αλλά δεν θα παραιτηθούν από το προϊόν τής ανηθικότητας που έχει συμμέτοχους ψευτοσυμμάχους και γραικύλους πολιτικάντηδες. Δεν θα παραιτηθούν από το στημένο «ελληνικό» χρέος και θα το πάρουν με την πώληση λιμανιών και αεροδρομίων! Αυτή είναι η «φρέσκια» πρόταση των διεθνών τοκογλύφων.

Ω ερπετά ανθρωπόμορφα και απροσδιόριστης γέννας όντα! Θέλετε να μάς βρείτε ανυπεράσπιστους στον καιρό τής επίθεσης που σχεδιάζετε κατά των απείθαρχων Αληθινών Ελλήνων. Θέλετε την διάλυση των οχυρωματικών και αποθηκευτικών μας υποδομών δίπλα στη διάλυση των στρατοπέδων και την πτώση τού ηθικού των στρατευμένων παιδιών μας που ήδη επιχειρείτε. Ομολογείτε κατά αυτόν τον τρόπο τη βρώμικη δουλειά που έχετε αναθέσει στον Τούρκο που εκβιάζει τούς Έλληνες μουσουλμάνους στην Ελεύθερη Θράκη, τη Θράκη που περιμένει να αγκαλιάσει και την Σκλαβωμένη Θράκη Μας, αλλά ομολογείτε και την πτώση των ριψάσπιδων που ξέρετε πως έρχεται!

Το αντίδοτο στα εξαχρειωμένα ήθη είναι η Αρετή και η Τόλμη των Ελλήνων. Και το αντίδοτο στους βάρβαρους καιρούς είναι η έλευση τής Δικαιοσύνης τού Χριστού και των Ισχυρών Ελληνικών Καιρών. Εκείνοι που θα σαρώσουν τη λαίλαπα είναι εκείνοι που πλήττονται και αποτελούν τον βαθύτερο στόχο τού νεοταξικού κτήνους. Όταν μάλιστα η λαίλαπα έχει εκφραστές στα έθνη και έχει καταστεί παγκόσμια εξουσία, τότε η Ελλάς έχει μια και μόνη επιλογή. ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! Ανακατάληψη άμεση τής εθνικής εξουσίας από χέρια ελληνικά και εθνικιστικά. Κάθαρση της κοινωνίας και απόδοση στο λαό της. Ενίσχυση τού Στρατού μας.

Δεν υπάρχει κανείς συμβιβασμός και καμία κουβέντα με όσους θέλουν τούς Έλληνες πλαδαρούς και άνανδρους. Δεν συνομιλούμε με τούς υπέρμαχους τής ψεύτικης ειρήνης των άτιμων συναλλαγών και τής υποχώρησης από ελληνικά συμφέροντα και εδάφη. Ο Έλλην έχει ήθος, φιλότιμο, πάθος για τη Φυλή του και την Πατρίδα του. Δίδει χέρι στα εθνοφυλετικά του αδέρφια που ματώνουν για Ελλάδα και Χριστό κι όχι στα ξένα χέρια που έρχονται ως τοκογλυφικά και στρατιωτικά μαχαίρια.

Ο δικός μας Έλλην δεν είναι έκφυλος και ποταπός σαν τούς εκφραστές και τούς παρατρεχάμενους τής ντόπιας και τής παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων. Δεν ανέχεται την πώληση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας που στοχεύει στην διάλυση τής ελληνικής οικογένειας. Δεν πρόκειται να κάμει τη διαστροφή και την ανωμαλία που βλέπουμε στα μέσα της τουρκολάγνας επικοινωνίας ορθή πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά. Και δεν θα πάει ούτε στο φακιόλιο ούτε στην τιάρα τής σιωνιστοπροσκύνητης Εσπερίας.

Ο Αληθινός Έλληνας τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που έρχεται είναι Στιβαρός και Ανδρείος. Πολεμάει για να κατακτήσει την αληθινή ειρήνη. Μεγαλώνει την Ελλάδα υπηρετώντας τα Εθνικά Δίκαια. Εργάζεται μονάχα για τα αληθινά ελληνικά συμφέροντα και την ομαλή διαβίωση των παιδιών του. Έχει εντολέα το λαό του και φρουρό το στρατό του. Βαστάει Πίστη και Έθνος αμόλυντα. Φτιάχνει τούς καιρούς με το ήθος και τον πολιτισμό του, με το θάρρος και το αίμα του.

Ενάντια στους καιρούς τής παρακμής, ανατέλλει η Ελλάς που θα φορέσει στην κώμη το δικό της αυτοκρατορικό στέμμα. Η Ελλάς τής αξιοπρέπειας και τής ασφαλούς πλοήγησης τού Γένους και τής Ανθρωπότητος κάτω από το δικό της σκήπτρο. Είναι η Εθνικιστική Ελλάς που ελευθερώνει ναούς, ψυχές και ελληνική γη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



 


 

No comments: