ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-10-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 10-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 13-10-2013.


Όλα αλλάζουν γύρω από την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα. Οι διεθνείς πολιτικές σκοπιμότητες κατευθύνουν ξεκάθαρα την γεωπολιτική σε νέες πραγματικότητες και ισορροπίες. Ακόμη και η υπόθεση τής λευτεριάς ενός έθνους προσδιορίζεται με βάση αυτές τις σκοπιμότητες. Αλλά η Ελλάς πηγαίνει δια χειρών μη ελληνικών στο στόμα τού νεοταξικού λύκου.

Όσοι δεν το έχουν λάβει το μήνυμα, θα το λάβουν απότομα μέσα στη φλόγα τού πολέμου. Διότι ο πόλεμος που υφίσταται η Ελλάς στο οικονομικό επίπεδο είναι προειδοποίηση και απειλή μαζί, ο δε πόλεμος στο επίπεδο τού εθνικού συναισθήματος σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού μας είναι ψυχολογική βία και απειλή μαζί. Η ένωση αυτών των δύο καταστάσεων μάς οδηγεί στο Πεδίο τής Τιμής και στο αληθινό διακύβευμα. Ζωή ή Θάνατος τής Ελλάδος.

Τα γεωφυσικά μας κάλλη είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μιας ισχυρής πολιτικής και κρατικής οντότητας. Τα δε γεωφυσικά μας περάσματα είναι οπωσδήποτε ο δρόμος από τον οποίο διαβαίνει η ισχύς για να συναντήσει τον παραλήπτη της. Και τα τεχνητά κρατικά μορφώματα τής γειτονιάς μας αποτελούν μονάχα τα ξόανα των εχθρών τής Ελλάδος, τα μαντρόσκυλα τής Παγκοσμιοποίησης.

Τα κάλλη τής Πατρίδος μας δεν γνωστοποιήθηκαν τώρα. Είναι από παλιά γνωστά, όταν οδηγούντο οι πραγματικοί πρώτοι τού Γένους μας στο θάνατο ή τη φυλακή ή και στα δύο μαζί. Έρευνες έχουν γίνει από κοντά και δορυφορικά. Επομένως η ανάδειξη τού ελληνικού πλούτου ήθελε την πλαστή και ακήρυκτη χρεοκοπία τής Πατρίδος μας για να αρπαχθεί από τον σιωνιστή νεοταξίτη. Και έτσι ανοίχτηκε ο δρόμος για τα γεωφυσικά μας περάσματα, αυτά που θα φέρουν τη διεθνή σύγκρουση πιο κοντά.

Η Ελλάς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να κρύβεται. Γιατί αν το κάνει, τότε θα πρέπει να είναι έτοιμη να διαβεί από την απώλεια τής εθνικής της κυριαρχίας στην άμεση απώλεια εθνικού εδάφους. Πρέπει να πάρει σύντομα πίσω την εθνική της κυριαρχία και να θωρακισθεί με δύο τρόπους. Πρώτον, να εξοντώσει τούς θύλακες τού μισελληνισμού που έχουν εισχωρήσει εντός τής έως σήμερα ελεύθερης Πατρίδος μας, θύλακες στρατιωτικής ή άλλης μορφής. Και δεύτερον να αμυνθεί δια τής επιθέσεως. Και επίθεση συνιστά σε πρώτη φάση η διακήρυξη ελληνικών εδαφικών διεκδικήσεων και σε δεύτερη η στρατιωτική ετοιμότητα.

Να καταστείλουμε οριστικά λοιπόν σε πρώτη φάση το πολιτικό περιβάλλον κυβερνητικής αφασίας και δωσιλογισμού. Να κηρυχτεί έκπτωτο το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που διώκει Έλληνες και μάς οδηγεί ως αμνούς στο χαμό. Έλληνες οδηγούν και Έλληνες αποφασίζουν για τις τύχες τού Έθνους μας. Και όσοι πιστεύουν πως η διεκδίκηση των Δικαίων μας είναι παραλογισμός, τότε έχουν ξεχάσει το Θεό. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί στους περισσότερους Έλληνες παρά μονάχα σε κάποιους δειλούς και βολεμένους.

Αν δούμε το συνωστισμό πολλών και διαφορετικών συμφερόντων στην γεωπολιτική γειτονιά που ορίζεται από τη Χερσόνησο τού Αίμου και ανατολικά αυτής, θα αντιληφθούμε πως τα διαφορετικά αυτά συμφέροντα θα συνεννοηθούν μεταξύ τους όταν ο ήλιος βγει από τη δύση! Δεν πρέπει μάλιστα να ξεχνούμε πως η Χερσόνησος τού Αίμου είναι Ελληνίδα. Όποιο Έθνος ξεχνά τις αλύτρωτες πατρίδες του, είναι καταδικασμένο να σβήσει. Και η Ελλάς δεν θα σβήσει, γιατί μονάχα αυτή έχει αλύτρωτες πατρίδες και οι αδικίες πάντα διορθώνονται, αφού δεν ευλογούνται από το Θεό.

Όταν τα πολλά συμφέροντα πνιγούν στο αίμα τής ανομίας τους, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι απλώς να ζητήσουμε, αλλά τούτη τη φορά να πάρουμε πίσω το Έθνος μας αποκαταστημένο. Η επίθεση που θα κάνει η Ελλάς έχει δύο μορφές. Η πρώτη είναι η εγκατάσταση Λαϊκής και Εθνικιστικής Εξουσίας στα πολιτικά μας πράματα. Η επιθετικότητα τού ξενοκίνητου κατοχικού καθεστώτος μνημονιακών και ψευτοαντιμνημονιακών με τις εντολές τής παγκόσμιας συμμορίας προς το ενταύθα υποκατάστημα είναι το αποτέλεσμα τής απειλής που νιώθει η Παγκοσμιοποίηση.

Η δεύτερη μορφή τής ελληνικής επιθέσεως είναι η απόκρουση των προσωρινών γειτονικών μας βαρβάρων όταν λίαν συντόμως διαταχθούν από τούς ψευτοσυμμάχους να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας. Μάς θέλουν ανοχύρωτους και γι’ αυτό επιχειρούν να ελέγξουν τον Πατριωτισμό μας, την Εθνική μας Συνείδηση και κάτι ακόμη. Τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τα δε μαντρόσκυλα τού Νεοταξισμού στην περιοχή μας ήδη αλυχτούν γιατί ζυγώνει το πλήρωμα τού χρόνου που όρισε ο Θεός. Θα έρθουν, αλλά εμείς θα διαβούμε επάνω στα συντρίμμια τους. Συντρίμμια που θα σκάσουν επάνω στα ετεροβαρή συμφέροντα και «αφεντικά».

Δείτε τι γίνεται. Ο Ερντογάν ζητάει αντί τής Θεολογικής Σχολής τής Χάλκης Τζαμιά, μουφτή στη Ξάνθη και αναγνώριση 150000 δήθεν Τούρκων στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Τόσους «είδε» τούς «συμπατριώτες» του! Ο Μπουτάρης έδωσε στη Θεσσαλονίκη αλβανικό πάρκο στο όνομα τού δικού μας κατεχόμενου Δυρραχίου. Οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες μακεδονοποιούν τα Σκόπια και αναγνωρίζουν «τουρκοκυπρίους». Και η Μόσχα βλέπει κατοχικό στρατό και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Πατρίδα μας όταν οι αμερικανοσιωνιστές ζητούν ελληνικές ψυχές και χαρίζουν ελληνικά εδάφη.

Η Λευτεριά των Ελλήνων θέλει νέα σύνορα. Είναι η Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα που κονιορτοποιεί προδοσίες και αλυσίδες ενώνοντας Έλληνες και Ελληνικές Πατρίδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





 

No comments: