ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 27-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 27-10-2013.


Το ψευτορωμέϊκο είναι ένα μόρφωμα που τρώγει τις σάρκες τού έθνους μας. Είναι καθολικά ανύπαρκτο, όπως ακριβώς το έλεγε ο Πατέρας Παίσιος. Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε. Λειτουργεί ωστόσο σε μια και μόνη περίπτωση, όταν δια των κατευθυνόμενων πράξεων και των παραλείψεών του επιχειρεί να επιβάλλει τη δική του αρρυθμία στα αντανακλαστικά και τούς σφυγμούς τής Φυλής μας.

Ο Νεοταξισμός έχει γίνει απόλυτος κύριος των ελληνικών τάχα πολιτικών αποφάσεων. Η εξαθλίωση, οι αυτοκτονίες και οι δολοφονίες Ελλήνων από λαθραίους τόκους και εισβολείς βαδίζουν στην οδό που άνοιξαν γι’ αυτούς οι τύραννοι τού κατοχικού καθεστώτος. Και οι μισέλληνες διοικούν γη ελληνική και ζητούν άλλη τόση απρόσκοπτα.

Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει άλλη οδό πλην αυτής τής ανατροπής των δυναστών του. Τα μηδενικά τού έθνους μας και τα σκουπίδια τού παγκόσμιου βαρβαρισμού δεν έχουν καμία τύχη, όσοι κι αν είναι και όποια όπλα κι αν βαστούν, εμπρός στον Έλληνα που έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα για την Πίστη και την Πατρίδα του. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι ψευτοεξουσιαστές και τα παπαγαλάκια τους παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό και διώκουν τον Λαϊκό Εθνικισμό.

Όμως εδώ δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με καμία διάσωση. Έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Τόσο καιρό αντιμετωπίζουμε το ψυχρό κλίμα για να κρατηθούμε αλυσοδεμένοι. Τώρα όμως βαδίζουμε στην ενεργοποίηση των εχθρικών απαιτήσεων.

Ο μισελληνισμός τού παγκοσμιοποιητή θέλει να καταλύσει στο πρόσωπο τού Εθνικισμού μας την ηγεμονική φύση τού Έλληνα που αναγεννιέται. Δεν μπορεί να το πράττει πλέον αυτό με ειρηνικούς και δημοκρατικούς τάχα τρόπους. Κατά συνέπεια οι επιθετικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε γίνονται πλέον θερμές.

Συμπεριφερόμαστε ως Έλληνες. Στον πόλεμο δεν συζητούμε ούτε ανεχόμαστε καν τούς πολεμίους μας. Εφορμούμε και νικούμε. Στον καιρό τής φαινομενικής ειρήνης με πολιτικούς μα επαναστατικούς και ριζοσπαστικούς για τον καθεστωτικό ραγιαδισμό τρόπους. Και στην αντάρα σαν σηκωθεί, όμοια κι αυτή σαν αποτέλεσμα τού αληθινού εχθρού μας Νεοταξισμού, θα δώσουμε τις πρέπουσες απαντήσεις στο Πεδίο τής Τιμής.

Σηκώνουνε λένε μπόι οι κατευθυνόμενοι νάνοι τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς. Μια γειτονιά που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η φυσική προέκταση τού Ελληνικού Έθνους που περιμένει και θα δει σύντομα Ελληνική Σημαία. Μάς αποκάλεσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός τού υπό διάλυση κομιτατζίδικου μορφώματος Πρώην Οθωμανική Επαρχία τής Ελλάδος!

Βγάλανε γλώσσα οι Σκοπιανοί που βαστιούνται όρθιοι με σιωνιστικό παρά και τουρκικές πλάτες. Όμως σαν πέσουν λίαν συντόμως οι τουρκικές πλάτες θα βρεθούν ανάμεσα σε δύο πυρά. Τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό και τούς Έλληνες τής Βορείου Μακεδονίας Μας που θα αναθαρρήσουν από τα βάσανα πολλών χρόνων. Και τότε Ελληνική Δικαιοσύνη θα φέρει το παιδί κάτω από την σκέπη τού γονιού.

Αντιλαμβανόμαστε πως το θράσος των Σκοπίων το θρέφει η επέλαση τής ατουφέκιστης τουρκικής θρασύτητας που επιτρέπει ο ελληνόφωνος γραικυλισμός. Όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να αποφασίζει για ζητήματα τής Θεσσαλονίκης και τής Θράκης μας το προσκυνημένο υπουργείο εξωτερικών, τότε σίγουρα δεν έχουμε στην ακριτική Ελλάδα ελληνική εξουσία.

Αυτό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν στα πλαίσια τής Bienalle κατέβηκε ένα καλλιτεχνικό βίντεο που πρόσβαλλε τάχα την ισλαμική αισθητική ενός θρησκευτικού μνημείου τής οθωμανικής κατοχής, γιατί αυτό ζήτησαν η προστάτιδα τουρκική κυβέρνηση και οι προστατευόμενοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Αυτό συνέβη επίσης όταν τουρκόψυχος βολευτής τού ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε μια μουσουλμανική γιορτή για «τουρκομουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης», ξεσχίζοντας την Συνθήκη τής Λοζάνης που αναφέρεται σε Έλληνες μουσουλμάνους.

Όμως η Τουρκία δεν είναι ούτε αυτόφωτη ούτε δυνατή. Ο τουρκικός στρατός αμφισβητεί έντονα την τουρκική κυβέρνηση στηρίζοντας τούς φυλακισμένους στρατιωτικούς τής γνωστής υπόθεσης Βαριοπούλα. Η δε Άγκυρα είναι ένα πιόνι τού σιωνιστικού νεοταξισμού που οδεύει με φόρα στον αφανισμένο του. Ένας πολιορκητικός κριός για να πέσει το Ελληνικό Κάστρο και κατόπιν να τεμαχιστεί κι αυτός.

Το Ελληνικό Κάστρο δεν θα πέσει. Θα σηκωθεί πιο δυνατό και ακόμη ψηλότερα από πρώτα. Όμως ο εχθρός που πρέπει πρώτα και άμεσα να ξεριζώσουμε είναι μέσα στα πόδια μας.

Είναι οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτική τυραννίας. Αυτοί που κατά διαταγή τού Νεοταξισμού δολοφονούν τον Ελληνισμό με τα μνημόνια τής ντροπής και την εγκληματικότητα τής πέμπτης λαθρομεταναστευτικής φάλαγγας.

Λαθρομετανάστες ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες «μετανάστες» δολοφονούν Έλληνες εργαζόμενους και γλεντοκοπούν για το ελληνικό αίμα σε μπαράκια. Είναι αυτοί οι λαθροεισβολείς που απελαύνονται και ξαναγυρνούν για να προστατευτούν με «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια και να λάβουν ιθαγένειες, ψήφους, σπίτια.     

Οικοδεσπότες τής κατρακύλας είναι οι ψευτορωμιοί που κρατούν αιχμάλωτα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να μην πάρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις τα υποβρύχια και για να συρρικνωθούν ψυχές και εθνική άμυνα. Εκείνοι που οδηγούν τούς Έλληνες σε ποσοστό 65% στην υπερχρέωση από δάνεια και ακόμη πιο πολλούς με τούς κεφαλικούς φόρους και στο τέλος στην αυτοκτονία. Γιατί αυτό διατάζει ο Νεοταξισμός.

Θέλουν λένε εκλογές, δηλαδή το θέλουν τα νεοταξικά αφεντικά, δίχως τον Εθνικοκοινωνισμό. Θέλουμε το Ελληνικό Έθνος νικηφόρο ενάντια στον Νεοταξισμό. Είναι ο χρυσάκτινος ήλιος τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

No comments: