ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 22-12-2013.
ΑΘΗΝΑ 22-12-2013.


Οι κατοχές έχουν μονάχα μια επιτρεπτή κατάληξη. Την ολοκληρωτική ανατροπή τους και την καταστροφή των κατακτητών. Πρώτοι απ’ όλους το δικαίωμα τής καταστροφής έχουν εκείνοι που αντί να προστατέψουν το έθνος, συνεργάστηκαν με τον εχθρό για την καταστροφή του και τη γενοκτονία τού λαού.

Αυτό είναι το χρέος που έχουμε ως Έλληνες, ως Άνθρωποι, ως Εθνικιστές. Δεν υπάρχει ίχνος μίσους και εμπάθειας. Υπάρχει η απόλυτη αγάπη και το ιερό πάθος να βαστήξουμε τον τόπο ελληνικό και ορθόδοξο. Κι αυτό το καθήκον τής εθνικής μας αποκαταστάσεως και τής ελευθερίας μας είναι έργο ζωής των Φρουρών Πατρίδος μα και Ιερής Πίστης.

Μάς εξαπέλυσαν έναν συνολικό διωγμό. Κάνουν μια απίστευτη επιχείρηση εφόδου στις ζωές μας, στα σπίτια μας, στα χώματά μας. Κατάργηση τού οικογενειακού ασύλου και πλειστηριασμοί σπιτιών Ελλήνων για να τα δώσουν στους τοκογλύφους τής Παγκοσμιοποίησης. Καταστροφή ελληνικών επιχειρήσεων, λουκέτα και «νόμιμοι» έφοδοι εφοριακών λένε σε επιχειρήσεις και σπίτια ακόμη για να λεηλατήσουν τα εναπομείναντα ψίχουλα, όταν διευθυντάδες των στρατιωτικών εξοπλισμών συλλαμβάνονται για μεγάλα φαγοπότια.

Πολλές ελληνικές οικογένειες έχουν άνεργα μέλη, με το επίδομα τής ανεργίας να φορολογείται, απειλώντας ανθρώπους με χαμό. Αγγελίες σε εφημερίδες απευθύνουν εκκλήσεις για ένα θερμαντικό μέσο και για μια στέγη προκειμένου να στεγαστούν και να θερμανθούν όνειρα και παιδικά χαμόγελα. Μια ολάκερη κοινωνία οδηγείται στην μετάλλαξη και την ερήμωση, με την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα να θερίζουν. Και στην άκρη τού σκότους τα Τζαμιά έρχονται να σβήσουν την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα.

Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν σταματούν πουθενά. Πάνε εκεί που τούς κατευθύνουν οι εντολές τού Εμποράκου των Εθνών. Στιγματίζουν πανάρχαιους ελληνικούς χαιρετισμούς και συμβολισμούς, βλέπουν «κατάλυση» τής «δημοκρατίας» και βάζουν μεγαλοδημοσιογράφους και μεγαλοσιτιζόμενους τού κατοχικού καθεστώτος να κατηγορούν τούς Εθνικιστές. Βλέπουν όλα αυτά τα προστατευόμενα είδη τού Νεοταξισμού ισόβιες φυλακίσεις, την ίδια ακριβώς στιγμή που ο «Ευρωπαίος» Επίτροπος για τα «Ανθρώπινα» Δικαιώματα διατάζει να τεθεί εκτός νόμου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Κοίτα ρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις! Πολιτικά απύλωτα στόματα μίσους, δηλητηριώδεις δημοσιογραφικές γραφίδες και σιωνιστικός παράγοντας, όλοι στοιχισμένοι σε μια γραμμή επιθέσεως σε βάρος τού Εθνικού Φρονήματος και τού Εθνικού Κράτους. Σε βάρος τού Εθνικισμού για να βρουν αφύλακτες τις διαβάσεις, ώστε να γκρεμίσουν το Κάστρο του Ελληνισμού όχι μόνο σε κυριαρχία μα και σε εδάφη.

Οι έφοδοι που έχουν γίνει με την διαστρέβλωση τής Εθνικής μας Παιδείας και την προσχώρηση στην προπαγάνδα πρακτορικών κύκλων σε βάρος τής Ακριτικής Ελλάδος, βρίσκουν συνέχεια στις απευθείας επαφές με τα αφεντικά τής εχθρικής προπαγάνδας. Ήρθε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου και απαίτησε να αναγνωρίσει η Ελλάς «Τούρκους» σε Θράκη και Κύπρο για να έρθουν Αθήνα και Άγκυρα πιο κοντά!

Και για να γίνει αυτό, μεθοδεύουν την τουρκοποίηση ελληνικών εδαφών. Ποιοι; Αυτοί που θέλουν τη Θεσσαλονίκη Οθωμανική και την Αθήνα, μα και την Ελλάδα που θα μάς απομείνει, γεμάτες από Τζαμιά, όταν ξέρουν όλοι ότι αυτό συνιστά αλλοίωση τού ελληνικού κράτους και αναγνώριση εκείνων που θα χρησιμοποιούν τα Τζαμιά. Κι αυτοί είναι απολύτως συγκεκριμένοι. Είναι οι πράκτορες τής Άγκυρας και οι τουρκοφερμένοι λαθρομετανάστες τούς οποίους ήδη καλύπτει με επίσημες δηλώσεις της η Άγκυρα.

Όταν όμως δέχεσαι εκτεταμένη έφοδο, τότε απαντάς με δική σου γενική έφοδο. Η αστική κοινοβουλευτική τυραννία, ο εμποράκος των εθνών και η Τουρκία με τούς δορυφόρους της είναι εχθροί μας και έτσι θα αντιμετωπιστούν. Για τούς βαρβάρους τις απαντήσεις τις δίδει καθημερινά ο Ελληνικός Στρατός, έτοιμος για την απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων μας. Με τον Ρώσο από κοντά να τρίζει τα δόντια του στον Τούρκο.

Το ψευτορωμέϊκο είναι ο πρώτος εχθρός λοιπόν που πρέπει να πέσει. Και δεν θα πέσει η φωλιά τού δωσιλογισμού με κάλπες. Δεν θέλουν εκλογές. Θέλουν φυλακές. Ας ανοίξουν λοιπόν οι φυλακές για το ψευτορωμέϊκο. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι η Φωνή τού Ελληνικού Λαού και το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους. Αυτήν λοιπόν την Φωνή εκφράζουμε και την δική της Ατσάλινη Θέληση κάνουμε πράξη σεβαστή. Οι δουλειές μας, ο κόπος μας, το αίμα μας, τα σπίτια μας, τα παιδιά μας, η Πίστη των Πατέρων μας θα μείνουν στα χέρια μας. Θα μείνουν ελληνικά.

Το Κράτος ανήκει στο Έθνος. Αφού λοιπόν το κράτος αποφάσισε να ρίξει το Έθνος, το Ελληνικό Έθνος θα ρίξει το μη ελληνικό και ανελεύθερο κράτος. Οι εξουσίες τής Ελλάδος πηγάζουν από τον ελληνικό λαό και λειτουργούν υπέρ αυτού. Η εθνική οικονομία ανήκει σ’ αυτούς που παράγουν. Και η ελληνική οικονομία ανήκει στην Εθνική και Παραγωγική Τάξη. Τα Προσκυνήματα και ο Ελληνικός Πολιτισμός διανθίζονται με Νέα Προσκυνήματα και Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Και τα Εθνικά Χώματα δεν είναι υποθήκες τού εχθρού, αλλά γεωστρατηγικό βάθος τού Ελληνικού Έθνους που μεγαλώνει για να έρθει στις αληθινές του διαστάσεις.

Πορεία τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού αντάμα με τον Ελληνικό Λαό. Δημιουργοί τής Νέας Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Και Φρουροί στα νέα σύνορα που θα προκύψουν τα στρατευμένα παιδιά μας. Ζήτω η Αιώνια Ελλάς! Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





 

No comments: