ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΑΓΩΝ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 15-12-2013.
 ΑΘΗΝΑ 15-12-2013.


Το Ελληνικό Έθνος εγείρεται επάνω από ερείπια που προκάλεσαν οι πιο άγριοι πολιτικοί χειμώνες τής ιστορίας του. Χειμώνες που είναι το έργο των χειρών άνομων και ανηλεών ανθελλήνων.

Αλλά το Γένος μας δεν θα καθίσει να κλάψει πάνω από αυτά τα ερείπια. Θα αναλωθεί σε έναν αδυσώπητο Εθνικό Αγώνα για να οικοδομήσει την Ελλάδα που θα συντρίψει τον μισελληνισμό και την αλαζονεία του.

Δεν μάς αλλάζουν οι κακοτοπιές. Μάς σκληραίνουν ωστόσο και μάς επιστρέφουν στον ίσιο δρόμο των Αρχών, τής Αυτοκυριαρχίας και τής Υπεροχής τής Φυλής μας. Τα δάκρυα τα φυλάμε για τούς Ήρωες που πέσανε πριν δουν την Αληθινή Ελλάδα να στέκει στα πόδια της.

Κι αυτά τα δάκρυα τα μετουσιώνουμε με τον πολλαπλασιασμό των πράξεών μας για την Νίκη τής Αιωνίου Ελλάδος. Με την αντιμετώπιση τού πόνου που βιώνει η ελληνική κοινωνία και με την επικράτηση στα εθνικά μας ζητήματα.

Ζήτησαν λένε τα ψευτοπεριούσια αφεντικά τής ευρωπαϊκής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας να παταχθεί ο Λαϊκός Εθνικισμός από όλα τα κατεχόμενα ευρωπαϊκά έθνη κατά τα πρότυπα τής Ελλάδος. Να μιμηθούν δηλαδή οι λοιποί ραγιάδες το ψευτορωμέϊκο με τούς οικονομικούς στραγγαλισμούς και τις διώξεις. Και ακόμη να παταχθεί ο Εθνικοκοινωνισμός με συνοπτικές διαδικασίες για να προστατευτεί η.. δημοκρατία!

Τι «καλοί» άνθρωποι! Δεν ξεχνούν να μιλήσουν για «δικαιώματα». Όμως αυτά περνούν μέσα από αίματα και χαμένες ψυχές. Περνούν μέσα από λαθροεποικισμούς και εθνικές παραχωρήσεις. Περνούν από μια Ελλάδα που θα ξεμείνει από Έλληνες. Από το τέλος τής ζωής και τού πολιτισμού τής Μεγάλης Ελλάδος μας.

Πάνω από την όποια δημοκρατία που δολοφονούν οι δημοκράτες, και το όποιο πολίτευμα, βρίσκεται το Αθάνατο και Ανίκητο Ελληνικό Έθνος. Οι Σταυρωτές Χριστού και Ελλάδος θα ηττηθούν. Το δε Έθνος δεν είναι απρόσωπο και δεν λογιστικοποιείται μήτε γίνεται χάρισμα κανενός ανέστιου και χαμερπούς βαρβάρου. Το Έθνος είναι ιστορία και ψυχές.

Είναι οι πεσόντες σε κάποιο Πεδίο τής Τιμής για την ελευθερία μας. Είναι το κοριτσάκι στην Πάτρα που το είδαν τις προάλλες οι περαστικοί να ψάχνει για φαγητό μέσα στα σκουπίδια, γιατί οι προδότες πολιτικάντηδες στείλανε τούς γονείς του στην ανεργία. Είναι ο τραγικός νέος Έλληνας που έσβησε σ’ ένα χωριό τής Πρέβεζας από εγκεφαλικό επειδή το ψευτορωμέϊκο και οι τοκογλύφοι τού στέρησαν τη δουλειά, ενώ το ψωμί τού το έδιναν οι συγχωριανοί του.

Το Ελληνικό Έθνος είναι η Αξιοπρέπεια που κάποιες στιγμές νικιέται από την ανέχεια. Μα και τις έσχατες στιγμές μάχεται. Παλεύει με τα κύματα τής παλιανθρωπιάς και τής αναλγησίας, γιατί και η Αξιοπρέπεια Κόρη Ελληνίδα είναι. Το Ελληνικό Έθνος είναι οι Μαχητές της Ζωής που παλεύουν για να ζεσταθούν με το αρχαίο Θείο Δώρο τής Φωτιάς, δίχως ρεύμα και χάνουν τη ζωή τους μέσα σ’ ένα αχρείο καθεστωτικό περιβάλλον.

Η Ελλάς δεν θα προσκυνήσει το Νεοταξικό Κτήνος. Μάς έχει δείξει τόσες πολλές φορές το πρόσωπό του από τον καιρό της γέννησης τού ανθρωπίνου γένους και των εθνών. Από τότε που η Ελλάς έκτισε Πολιτείες και Πολιτισμούς.

Το είδαμε το Θηρίο με την μορφή αυτοκρατοριών ανήθικων. Το είδαμε μέσα από κατοχές και ψευτοεμφυλίους. Το είδαμε όταν χάναμε σαν τώρα Έλληνες από πείνα. Αλλά κι όταν μάς ρήμαζε Ελληνικές Πατρίδες που φέρουν ακόμη ξένο ζυγό.

Κι αν τώρα έρχονται οι Τούρκοι για να στήσουν Τζαμιά και να μάς πάρουν Αιγαίο και Θράκη μέσα στον ορυμαγδό, οι συζητήσεις τους είναι για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές ένας σωρός από σκουπίδια. Και η θέση των εξ ανατολών και των από Βορρά προερχομένων νεοταξικών μορφωμάτων είναι μέσα στη χωματερή τής ιστορίας. Παρέα με προδότες και νεοταξίτες.

Διεξάγουμε έναν πεντακάθαρο Εθνικιστικό Αγώνα και το αποτέλεσμα αυτού τού Αγώνος είναι μονάχα η Νίκη. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Δεν υπάρχουν φυλακές για τούς Εθνικιστές και δεν υπάρχουν κατοχές για τούς Έλληνες. Φυλακές και Κατοχές υπάρχουν μονάχα για τους ασελγούντες σε βάρος Πατρίδος και λαού.

Θέλουμε Ελλάδα που να διοικείται από Έλληνες. Θέλουμε Ελλάδα με Κοινωνική Δικαιοσύνη. Θέλουμε Ελληνικό Πολιτισμό, Παιδεία και Κοινωνία που να αποπνέουν ωραιότητα, ηρωικό ήθος και εργατικότητα.

Θέλουμε τον πλήρη σεβασμό τής Ορθής Πίστης των Πατέρων μας. Το Κράτος να είναι μια Εθνική Συλλογικότητα που σπεύδει στο πρόβλημα τού κάθε Έλληνα και δίδει το έναυσμα για τη δημιουργία και τη χαρά των γεννημάτων του. Την δε Ελλάδα Πολεμίστρια που απελευθερώνει τις εστίες της από τούς γειτονικούς μακελάρηδες.

Οι επιθυμίες μας θα γενούν Εθνική Εξουσία. Μια Πατρίδα Κάστρο τού Γένους και Πρώτη Δύναμη στην οικουμένη. Εκείνη η Πατρίδα που φοβούνται και γι’ αυτό την πληγώνουν αρχοντοραγιάδες και παγκοσμιοποιητές. Αλλά είναι όμως εδώ. Η Φυσική, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς κίνησε στον καλό τον δρόμο και δεν υπαναχωρεί.

Αγών για την Μεγάλη και Αιώνια Ελλάδα! Αγών για τα Παιδιά μας! Αγών για την Πίστη μας! Αγών για τα Άγια Χώματά μας! Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ









No comments: