ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 26-7-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 25-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 28-7-2013.


Οι επίδοξοι κατακτητές τής πατρίδος μας νομίζουν πως μπορούν να παγιώσουν την μόνιμη παρουσία τους στα ιερά μας χώματα. Πιστεύουν πως μπορούν να παρελαύνουν προς επιθεώρηση και είσπραξη τού πλιάτσικου που έχουν συμφωνήσει με τούς συνεργάτες τους γραικύλους πολιτικάντηδες. Να διατάζουν τον αφανισμό τού ελληνισμού μας, να αξιώνουν την ανέγερση των μνημείων τής πολυπολιτισμικότητας, να δίδουν τα δικά τους φερέφωνα που έχουν εγκαταστήσει στη γειτονιά μας τις οδηγίες και τις αξιώσεις τους στους δωσίλογους σε βάρος των εθνικών μας ζητημάτων.

Έκαμε την βόλτα του στην κατεχόμενη Αθήνα ο Γερμανός υπουργός και επιτηρητής επί των οικονομικών μας δεσμών Σόιμπλε σε μια πόλη που διετάχθη δια αστυνομικών μέτρων να εκκενωθεί. Ενέκρινε την πορεία τού κατοχικού καθεστώτος και αξίωσε την περαιτέρω εκχώρηση εξουσιών και δημόσιας περιουσίας. Τα έλαβε βέβαια μαζί με την δέσμευση τού ψευτορωμέϊκου να κάμει γενναίες περικοπές στις εξοπλιστικές δαπάνες τού Στρατού μας.

Οι Τούρκοι όμως πραγματοποιούν στην προσωρινά σκλαβωμένη Α. Θράκη μας συναθροίσεις ισλαμικού περιεχομένου και αγναντεύουν την Ελεύθερη Θράκη μας που την θεωρούν δική τους. Ο δε ελληνόφωνος υπουργός εξωτερικών πήγε λέει στην Τουρκία για να συζητήσει θέματα διμερούς ενδιαφέροντος με τον ομόλογό του.

Πήγε να προσκυνήσει τον Νταβούτογλου που λέει σε κάθε ευκαιρία πως η Τουρκία έχει εδάφη που έχει χάσει μετά την συνθήκη τής Λοζάνης και πως θα κάνει τα πάντα για να τα ξαναπάρει. Είναι εκείνος που θα τού ανοίξει Τζαμί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να διαβεί την ημέρα που ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς θα προσκυνάει τον μεγάλο αφέντη στις ΗΠΑ. Η δε τουρκική μυστική υπηρεσία πληροφοριών εξασφαλίζει επίσημη κρατική κάλυψη για να εκτελεί όσους εμποδίζουν τα τουρκικά σχέδια ακόμη και στο εξωτερικό.

Τα κάνουν όλα τούτα οι εχθροί μας διότι έχουν σε έδαφος ελληνικό τούς δικούς τους ανθρώπους. Είναι οι διάφορες «δημοκρατικές» δυνάμεις που θέλουν συνδικαλισμούς και αναδείξεις αξιωματικών από τα φερέφωνά τους. Εκείνες οι ψευτοαντιμνημονιακές δυνάμεις που μιλάνε για χούντα, για ΕΑΜ και ΕΛΑΣ και για αντίσταση στον μεγάλο εχθρό. Όχι ενάντια στον σιωνιστικό νεοταξισμό που προσκυνάει ολάκερο το καθεστώς τους, όχι ενάντια στον Τούρκο αδερφό τους, όχι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που λατρεύουν μαρξιστές και καπιταλιστές. Ενάντια στον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό των Ελλήνων!!!!

Είναι εκείνα τα έμμισθα υποπόδια τού ψευτορωμέϊκου και τού αστικού κοινοβουλευτισμού που προχωρούν ακόμη παραπέρα και λέγουν πως τα γνήσια ελληνικά ολοκαυτώματα δεν συνέβησαν ποτέ και πως υπάρχει τάχα σκοπιανή «Μακεδονία» και τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Είναι όλοι αυτοί, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, που κλείνουν στρατόπεδα, προσπαθούν απεγνωσμένα να κάμουν στην Ιερή Ελλάδα τα κατοχικά Τζαμιά, λυσσάνε ενάντια στους απροσκύνητους μοναχούς τής Μονής Εσφιγμένου. Είναι εκείνοι οι ελληνόφωνοι που θυσιάζουν τον ελληνικό λαό για να τον παραδώσουν ραγιά σε μια νέα σκληρή και αξημέρωτη σκλαβιά ανατολής και εσπερίας. Και τον θέλουν αφοπλισμένο από θυσιαστικές μνήμες εθνικών αγώνων και δίχως πίστη σ’ ένα λαμπρό ελληνικό μέλλον.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι ο κυματοθραύστης τού μισελληνισμού. Η δυναμική εστία αναζωπύρωσης τής πίστης των Ελλήνων στα ιδανικά και στις δυνάμεις τους. Είμαστε εκείνοι οι Έλληνες που κρούουμε με πάθος τα σήμαντρα τής ιστορικής μνήμης και τής αποστολής τού συγκαιρινού μας ελληνισμού.

Οι κατοχές που μάς βρήκαν αδέρφια δεν είναι κάτι πρωτοφανές που μάς συνέβη από το πουθενά. Και ο εχθρός δεν είναι μήτε άγνωστος μήτε ανίκητος. Τα κάστρα τού ελληνισμού μας πέφτανε πάντα μονάχα σε δύο περιπτώσεις που τις συναντούμε και τώρα, στον καιρό των μνημονίων. Όταν αφήναμε τα όπλα και πιάναμε τα λόγια με τούς μακελάρηδες των εθνών και όταν κάναμε τούς ελληνόφωνους συζητητές εξουσιαστές τής πατρίδος και δικαστές ενάντια στους αγνούς αγωνιστές τής ελευθερίας και τής ισχύος τής Φυλής μας.

Στην Λαϊκή Εθνικιστική Ελλάδα που θα χτίσουμε οι πύλες τής καστροπολιτείας μας θα κλείσουν ερμητικά απέναντι στον διεθνισμό και τούς γυρολόγους αγύρτες του. Θα γκρεμίσουμε δηλαδή πρωτίστως το δημοκρατικό καθεστώς των λογάδων και θα σηκώσουμε επάνω από τα ερείπιά του το καθεστώς των εργατών και των πολεμιστών τής Φυλής μας.

Η Ελλάς δεν είναι η αμελητέα ποσότητα που θέλουν να μάς πείσουν οι κάθε λογής ριψάσπιδες. Είμαστε ένα μεγάλο έθνος που έχει κατακτήσει μέσα από στιγμές δόξης την ταύτιση με την ελευθερία και το δίκαιο, με τον πολιτισμό και την πολεμική αρετή. Και μπορούμε να έχουμε ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον από τη στιγμή που θα πάψουμε να ξεπουλάμε τα πνευματικά μας αγαθά, την πίστη και τη γη που παραλάβαμε και θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω με τόκο τα κλοπιμαία. Να σταθούμε σαν μια γροθιά στις επάλξεις και να γίνουμε κατακτητές τής ζωής.

Έχουμε μια πλούσια πατρίδα που θα την αξιοποιήσουμε. Έχουμε αλύτρωτους αδερφούς που θα τους λευτερώσουμε. Έχουμε το Θεό στο πλευρό μας που μας παρέδωσε τον Αληθινό Λόγο Του για να τον εξαπλώσουμε και την υπογραφή Του για τη λευτεριά μας. Έχουμε καρδιά ελληνική για να γίνουμε Μεγάλη και Δυνατή και Ελεύθερη Ελλάδα, Ελλάδα Εθνικιστική και θα το κάνουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






 

ΠΕΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 28-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 28-7-2013.


Βγάζουν τη γλώσσα τού θράσους και απευθύνουν την ρητορική τού μίσους και τού ανθελληνισμού όλα τα ψευτοδημοκρατικά καθεστωτικά μπουμπούκια σε βάρος των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών. Μας κατηγορούν για ολοκληρωτική ανελευθερία αυτοί που έμπασαν από τις ορθάνοικτες πύλες τής πατρίδος μας εκείνους που γυρεύουνε τον αφανισμό τού Έθνους. Οι δε ψευτοδεξιοί ηγετίσκοι σπεύδουν να εκτελέσουν πάσα επιθυμία ντόπιων διεθνιστών και «περιούσιων» αφεντικών αποδεικνύοντας ποιος κάνει κουμάντο στην κατοχική Ελλάδα.

Απίθανα πράματα ανθελληνικής τρέλας συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Ένας χορός ανθελληνικού πολιτικού κανιβαλισμού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα μέτωπα. Τα σοσιαλφιλελεύθερα και τα μαρξιστικά υποπόδια τού νεοταξισμού απαγόρευσαν στη Χρυσή Αυγή  να κάνει μια νομιμότατη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά στη Μεσσηνία. Ήταν εχθρός τού λαού και τής ελευθερίας λένε ο Μεταξάς.

Η αλήθεια είναι πως οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες δεν θέλουν να ακουστούν αλήθειες και να αφυπνιστεί το εθνικό συναίσθημα τού ελληνικού λαού. Δεν θέλουν οι δωσίλογοι να ακουστεί πως ο Μεταξάς ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός ολόκληρου τού Εργατικού Δικαίου στην Πατρίδα μας. Κι όμως ο Εθνικοσοσιαλιστής Ιωάννης Μεταξάς καθιέρωσε το οκτάωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την πληρωμή των υπερωριών που κατάργησαν τώρα με τα μνημόνια οι δημοκράτες.

Ο Μεταξάς καθιέρωσε την ασφάλιση των εργαζομένων, την εργατική πρωτομαγιά, το ΙΚΑ έως και την ραδιοφωνία που κάνανε οι δημοκράτες φωλιά κάθε αμφισβητία τής ελληνικής ιστορίας και κάθε πωλητή τής εθνικής μας κυριαρχίας. Ο Πατέρας τού σύγχρονου Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού υπήρξε ο Πατέρας ταυτόχρονα τής Εθνικής Εργατικής Τάξης, ο αναμορφωτής τού Εθνικού μας Στρατού, ο εμπνευσμένος καθοδηγητής και πνευματικός πατέρας τής Ελληνικής Νεολαίας και εκείνος που θέλησε να ξεκινήσει την αξιοποίηση τού εγκαίρως διαπιστωμένου υπερεπαρκούς ελληνικού γεωφυσικού πλούτου.

Η Εθνικοσοσιαλιστική Ελλάς λοιπόν τού Ιωάννη Μεταξά ήταν εκείνη που αντιμετώπισε με πλήρη επιτυχία την επίθεση τής φασιστικής Ιταλίας και τής εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας πίπτοντας μονάχα όταν εξέλειπε δολίως ο Εθνάρχης και όταν κατέπεσαν άλλες μεγαλύτερες τάχα δυνάμεις. Το ίδιο θα έκανε αν επιτίθετο στην Ελλάδα ο οιουδήποτε δημοκρατικού ή άλλου φρονήματος επίδοξος εισβολέας. Άλλωστε αυτοί οι δημοκρατικοί εισβολείς επιτέθηκαν άλλοτε και επιτίθενται έως σήμερα με τις πλέον ύπουλες, θρασύδειλες και βρώμικες μεθοδεύσεις που έχει εμπνευστεί ποτέ διεστραμμένος ανθρώπινος νους.

Μας επιτέθηκαν οι υπερδημοκράτες τής σιωνιστικής Εσπερίας μαζί με τούς ψευτοεθνάρχες και ψευτοέλληνες ομοϊδεάτες τους όταν απέκλειαν τα λιμάνια μας και επέδραμαν με τις λόγχες τους ανά τις οδούς προκειμένου να απομακρυνθεί ο βασιλιάς και να ακολουθήσουμε την Αντάντ στους προθαλάμους τής παγκοσμιοποίησης. Μας πούλησαν στην μικρασιατική εκστρατεία όταν οι εραστές τού εθνικού διχασμού και δικοί τους μα μηδέποτε δικοί μας άνθρωποι μάς θέλανε τοποτηρητές ενώ μάς οδήγησαν στη σφαγή για να μην ελευθερωθεί ο ελληνισμός σε Πόντο και Ιωνία. Οι μαρξιστές ακόμη λένε πως φταίει η Ελλάς που «ενόχλησε» την Τουρκία τού Κεμάλ.

Μάς πούλησαν δημοκράτες και «σύμμαχοι» ακόμη πιο πριν με τα πρώιμα ψευτοσυμμαχικά δάνεια και τις φυλακίσεις των αγωνιστών τού Εικοσιένα. Μάς πούλησαν με τους στημένους εμφυλίους και συμμοριτοπολέμους. Μάς πούλησαν με τις ελληνοτουρκικές φιλίες ακόμη κι όταν σφαγιάζονταν Έλληνες σε Κωνσταντινούπολη και Κύπρο.

Μάς βάλανε στην προκρούστεια κλίνη τής μεταπολιτευτικής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με τα ταξίματα, την ταύτιση κομμάτων και κράτους, τούς αλόγιστους δανεισμούς υπέρ των «περιούσιων» χρηματανθρώπων και τής συντηρήσεως τού καθεστώτος. Ετοιμάσανε την νεκρική κλίνη τού Γένους μας με τις μυστικές υποθηκεύσεις τού ελληνικού πλούτου που έρχονται τώρα να εισπράξουν.

Δεν δικαιούνται λοιπόν να ομιλούν περί ολοκληρωτισμού και ανελευθερίας οι ολετήρες τού Έθνους μας. Δεν δικαιούνται να βγάζουν άχνα αυτοί που μάς δολοφονούν με την φτώχια, την υπογεννητικότητα, τις αυτοκτονίες αδελφών μας και τις δολοφονίες τους από τους λαθρομετανάστες που μας αποστέλλουν βάρβαροι και παγκοσμιοποιητές. Δεν μπορούν να ονομάζουν ελευθερία την υπαγωγή κάτω από ξένα άρματα και θρησκείες απαιτώντας την αρπαγή των περιουσιών μας και το ξαρμάτωμα Πίστης, Στρατού και Έθνους.

Θα πάμε σε νέο ελληνοτουρκικό συμβούλιο κορυφής, είπε ο αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών τής κατοχικής κυβερνήσεως Βενιζέλος. Μάς είπε από την Τουρκία όπου επισκέφτηκε τούς νεοταξικούς τοποτηρητές τής περιοχής μας και τον Νταβούτογλου ότι αλλάζουν τα γεωγραφικά δεδομένα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα. Μάς μίλησε για μια νέα γέφυρα όχι μόνο οικονομική αλλά και γεωπολιτική μέσω τού ενεργειακού αγωγού. Ο δε Νταβούτογλου αναφέρθηκε σε ένα Αιγαίο ειρήνης και ευημερίας. Όμως η Τουρκία δεν έχει αλλάξει στόχους. Θέλει πλούτο στο Αιγαίο από αυτό που θα καρπωθεί ο έμπορος των εθνών και αλλαγή συνόρων υπέρ της.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα έχει καθήκον και ιερό χρέος να γκρεμίσει ολοκληρωτικά και επαναστατικά το καθεστώς τής υποτέλειας. Έχουμε δικαίωμα και προπάντων υποχρέωση να δώσουμε φωνή και ελευθερία στον χειμαζόμενο λαό μας. Όσοι δεν πιστεύουν σε Θεό και Πατρίδα θα εξέλθουν από την Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Θα αναμορφώσουμε την Εθνική Εργασία, την Εθνική Παιδεία και την Εθνική Άμυνα αποδίδοντας κοινωνική δικαιοσύνη και πατριωτική ενότητα στο λαό μας. Και στους εισβολείς θα δώσουμε πάρα πολύ πόνο. Ζήτω η Μεγάλη Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  


 

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-7-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 18-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 21-7-2013.


Σκλαβοπάζαρο ψυχών και ενεχυροδανειστήριο τού ενδόξου έθνους μας είναι το άθλιο ψευτορωμέϊκο που μάς διοικεί για λογαριασμό τού μισέλληνα εμπόρου των εθνών. Διότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε πως οι ολέθριοι εξουσιαστές «μας» δεν έχουν πάνω τους μήτε ελληνική συνείδηση μα και μήτε ατομική συνείδηση. Το έθνος έχει αφεθεί στα χέρια ενός ανύπαρκτου κράτους που είναι κατώτερο ακόμη και από προτεκτοράτο.

Προχωρούν λοιπόν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στα νομοσχέδια τής ντροπής που πετάνε στο δρόμο όνειρα και υπολήψεις ενώ την ίδια στιγμή ανοίγουν τον δρόμο στην μετεξέλιξη τής οικονομικής κατοχής σε μέσο καταλήψεως εθνικού εδάφους. Η εκχώρηση τής εθνικής μας κυριαρχίας γίνεται η οδός για τον εθνικό μας ακρωτηριασμό.

Στα Σκόπια οι Αλβανοί εταίροι τής κυβερνήσεως των νεοκομιτατζήδων λέγουν πως το όνομα που φέρνει ως «νέα» διαπραγμάτευση ο διαβόητος διαμεσολαβητής Νίμιτς είναι «Δημοκρατία τής Άνω Μακεδονίας».

Στην Ύδρα και την Τρίπολη και σε άλλες ακόμη «ελεύθερες» πόλεις έχουμε την έλευση τού τουρκικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που ξέρουμε πολύ καλά τι κουβαλάει μαζί του. Στενές σχέσεις με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, το νεοοθωμανικό όραμα των Τούρκων απόβλητων τής στέπας και την μισητή ημισέληνο στα χώματα που λευτέρωσαν οι παππούδες μας με το αίμα τους.

Το Τζαμί και όλοι οι άλλοι ισλαμικοί χώροι που θέλουν να σηκώσουν με περίσσιο θράσος κατακτητές και ελληνόφωνα υποτακτικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά η νομιμοποίηση τής παρουσίας τής λαθρομεταναστευτικής πέμπτης φάλαγγας τής Άγκυρας.

Τα «περιούσια» αφεντικά τής παγκοσμιοποίησης έχουν την υψηλή επιστασία τής επιχειρήσεως καταλήψεως τής Πατρίδος μας. Αυτοί έφεραν και στήριξαν στην περιοχή μας τα ανθελληνικά μορφώματα, δίδοντάς τους ψεύτικη εθνική υπόσταση και άφθονο χρήμα για την σε βάρος μας προπαγάνδα τους. Δικοί τους άνθρωποι και οι πραματευτάδες που αγοράζουν γη ελληνική και εκείνους γλύφουν όσοι υπογράφουν τα μνημόνια και όσοι θέλουν την άμβλυνση εθνικού συναισθήματος και ορθόδοξης πίστης.

Όμως οι γλύφτες των αιώνιων γυρολόγων που γυρεύουν το ξαρμάτωμα των Ενόπλων Δυνάμεων και την αυτοχειρία τού Ελληνικού Έθνους έχουν έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός που αρνείται να δώσει γη και ύδωρ. Ένας λαός που πρέπει να αφήσει τη θλίψη και να πιάσει την οργή. Και αυτός ο λαός έχει μπροστάρη και οδηγό το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα.

Θέλουν να αλλάξουν το χάρτη τής πατρίδος μας και να μάς αφαιρέσουν εδάφη και εξουσίες για να ζήσουμε τάχα χορτασμένοι και ειρηνικά. Εμείς όμως έχουμε μάθει να ζούμε λιτά και δωρικά έχοντας δίπλα μας όλα τα εθνοφυλετικά αδέρφια μας σε όλες τις ελληνικές εστίες. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σχεδιάζει την ανάπτυξη και την πρόοδο τής Φυλής μας φτιάχνοντας τον χάρτη με χρώμα ελληνικό, γιατί είναι αλήθεια πως χρειάζεται σημαντικές και εκτεταμένες επιδιορθώσεις.

Στην δική μας Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία η αποκατάσταση των αδικιών και η συνένωση των ελληνικών πατρίδων κάτω από το Εθνικό Μητροπολιτικό Κέντρο είναι κεντρικός πυλώνας τής εθνικής εξωτερικής μας πολιτικής. Η ελληνικότητα των πληθυσμών και η ορθόδοξη πίστη τους είναι το βήμα νομιμοποίησης τής παρεμβάσεως τού Εθνικού μας Κράτους για την επίσημη ελληνική παρουσία ως εγγυητής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Τα υποτιθέμενα οικονομικά προβλήματα και οι υποθήκες των δωσίλογων τού καθεστώτος δεν πρόκειται να γίνουν η οδός εθνικών απωλειών. Διότι τα ιστορικά δίκαια και τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων είναι ανώτερα πάσης τοκογλυφικής έπαρσης. Οι δε πολιτικάντηδες και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι είναι και θα αντιμετωπιστούν ως εχθροί μας όπως και οι κατακτητές ελληνικών εδαφών ολόγυρα των προσωρινών μας συνόρων.

Η λογική που μάς διαπνέει είναι πολύ απλή. Καμία κατάληψη ελληνικής πατρίδος δεν αναγνωρίζεται ως νόμιμη κατάσταση και κανένα κράτος που είναι προϊόν πολεμικής σε βάρος μας ενέργειας δεν έχει νόμιμα δικαιώματα στα εδάφη που κατέλαβε, όσα χρόνια κι αν πέρασαν από την εγκληματική ενέργεια. Και εκείνοι που λέγουν πως έχουν δικαιώματα ανθρώπινα διάφοροι ξένοι τυχοδιώκτες και ψεύτικες μειονότητες, θα μάθουν πως τα ανθρώπινα δικαιώματα ταιριάζουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τής Ιερής Ελληνικής Γης.

Δεν χαρίζουμε την Ελλάδα σε κανέναν. Δεν μοιραζόμαστε τίποτα το ελληνικό με κανέναν λιγότερο ή περισσότερο τάχα δυνατό. Όταν οι απεσταλμένοι τού εχθρού μας προκαλούν είτε με τόκους είτε με όπλα, εμείς τούς στέλνουμε στον αγύριστο, όπως έκαμε ο Λεωνίδας με τους απεσταλμένους τού Ξέρξη. Και φυσικά ισχύει το μέγα δόγμα πως δεν έχει εχθρούς η Ελλάς όταν παύουν να ζουν οι εχθροί της και οι πατρίδες τους!

Θα παγιώσουμε λοιπόν την παρουσία των Ελλήνων στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και τα δικαιώματα σε γλώσσα, θρησκεία και εκπαίδευση. Θα επιβάλλουμε την επιστροφή των αδελφών μας στις εστίες και τις περιουσίες από τις οποίες εκδιώχτηκαν. Στην έως σήμερα ελεύθερη Ελλάδα θα σβήσουν κατοχική παρουσία και μνημεία.

Οι νόμιμες διεκδικήσεις μας από Βόρειο Ήπειρο έως Πόντο είναι ζωντανές και στόχος τής εθνικής μας πολιτικής. Οι δε συμμαχίες φτιάχνονται μονάχα από μια Ισχυρή Εθνικιστική Ελλάδα με γνώμονα τα Εθνικά Δίκαια. Πάσα διαπραγμάτευση που διενεργείται σε βάρος αυτών των δικαίων από το τωρινό κατοχικό καθεστώς είναι απολύτως άκυρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




  




 

ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 21-7-2013.
 ΑΘΗΝΑ 21-7-2013.



Θέλουν να μας καταρρακώσουν την ψυχολογία γραικύλοι πολιτικάντηδες και γυρολόγοι παγκοσμιοποιητές. Καταπατούν καθημερινά παραδόσεις και δικαιώματα των Ελλήνων για να ικανοποιηθεί το νεοταξικό κτήνος. Κλείνουν επιχειρήσεις, στέλνουν χιλιάδες λαού στην ανεργία, επεξεργάζονται την κατάργηση τής κυριακάτικης αργίας, αναγκάζουν οικογένειες να αποχωρίζονται τα παιδιά τους λόγω ανέχειας.

Φτιάχνουν το ολοκαύτωμα τού ελληνικού λαού εν καιρώ ειρήνης. Δεν έχουν μήτε ιερό μήτε όσιο. Ακόμη και τα εθνικά ζητήματα έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στην λίστα τής διαπραγμάτευσης, αφού οι εχθροί μας γνωρίζουν πολύ καλά πως το ψευτορωμέϊκο θα τα κοστολογήσει και θα τα βγάλει στο σφυρί κι αυτά λόγω «χρέους».

Βλέπουμε λοιπόν τα ρετάλια τής Αριστεράς να ζητούν συνδικαλισμούς μέσα στο Στρατό και πολιτοφυλακές κομμουνιστικές αντί τής Ελληνικής Αστυνομίας. Προγραμματίζουν κομματικές επιτροπές που θα κανονίζουν τις δραστηριότητες τού στρατεύματος και θα ανεβοκατεβάζουν αξιωματικούς. Στην διακυβέρνηση που ονειρεύονται θα αλλάξει ακόμη και ο αυτοδιοικητικός χάρτης με περιφέρειες που θα έχουν αυξημένους ρόλους και αρμοδιότητες όταν γνωρίζουμε πολύ καλά τις άριστες σχέσεις τους με τούς προωθούντες την τουρκική και σκοπιανή και πάσα άλλη σε βάρος μας διεκδίκηση.

Αυτά φαίνεται πως ενδιαφέρουν τούς αριστερούς προστάτες τού Συστήματος και εθνικιστοφάγους. Έχουν άλλωστε παρέα στα ανθελληνικά ανομήματα τούς αριστερούς τής ΔΗΜΑΡ και την κ. Ρεπούση που διαλαλούν ακόμη και εκτός συνόρων πως τα ολοκαυτώματα τής Φυλής μας στον Πόντο, στην Ιωνία, στο Ζάλογγο και αλλού είναι «εθνικιστικοί μύθοι». Και έτσι δεν έχουν κανένα λόγο να αντιδράσουν στα νέα ολοκαυτώματα τού Γένους μας, όταν τα ελληνόπουλα εκλιπαρούν τούς γονείς τους να τα πάρουν πίσω στο σπίτι από τα ιδρύματα και εκείνα δεν θα πεινούν!

Δεν αντιδράει κανείς πολιτικάντης τού κατοχικού καθεστώτος, σοσιαλφιλελεύθερος ή μαρξιστής, στην νέα περιοδεία τού πασά Νταβούτογλου, τού Τούρκου υπουργού εξωτερικών στις 8 Αυγούστου που θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει τη λήξη τού Μπαϊραμιού στο εκεί Τζαμί. Οι προσκυνημένοι εκφραστές και οι δημοτικοί άρχοντες τής αστικής κοινοβουλευτικής ξενοκρατίας δίδουν με χαρά τα στάδια ολυμπιακών αγώνων σε Πειραιά και Αθήνα στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες για το ραμαζάνι τους και βάζουν σε λειτουργία το σχέδιο κατασκευής Τζαμιών για να τους αναγνωρίσουν. Γι’ αυτά και για τα «κέντρα φιλοξενίας» έχουν λεφτά. Για τους Έλληνες δεν έχουν.

Ξεπουλάνε από στιγμή σε στιγμή το όνομα τής Μακεδονίας μας. Το κάρφωσαν οι Αλβανοί των Σκοπίων. «Άνω Δημοκρατία τής Μακεδονίας» βλέπουν οι πραματευτάδες των ειρηνευτικών οργανισμών στα Σκόπια. Είναι αυτοί που βάζουν Σαμαρά και Γκρούεφσκι να πιάσουν ψιλή και παρασκηνιακή κουβεντούλα για το σύνθετο όνομα.

Είναι οι ίδιοι που μας λένε πως πρέπει να τιμωρηθούν οι «κακοί» Εθνικιστές γιατί αντιδρούν στους προδότες και τους τοκογλύφους. Αυτοί που μας λένε πως πρέπει να σταματήσουμε να απωθούμε τους λαθρομετανάστες. Να τους αυγατίσουμε δηλαδή. Μιλάμε για τους ίδιους τύπους που θέλουν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα δίχως Θεό και Έλληνες και θέλουν να αρπάξουν τον γεωφυσικό μας πλούτο. Η φυσική οικογένεια των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, οι παγκοσμιοποιητές τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα διατρανώνει προς πάσα κατεύθυνση πως η Ελλάς μήτε εκβιάζεται μήτε αποδέχεται τούς τυράννους της ως διαχειριστές των τυχών της. Θα αποδεχτούμε την κυριαρχία και την δήθεν ανωτερότητα αυτών όταν πέσει στη γη μαύρο χιόνι. Και όπως ακριβώς δεν νικιέται ο Θεός και δεν σβήνει ο ήλιος, έτσι ακριβώς δεν πρόκειται να νικηθεί η Ελλάς και να σβήσουν οι Έλληνες. Τα τείχη και τα προσκυνήματα τα ελληνικά έχουν ένα κοινό γνώρισμα. Δεν γκρεμίζονται δίχως να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Και πάλι όμως σηκώνονται τρανότερα από πριν.

Το δικό μας λοιπόν δόγμα είναι Ελλάς Υπεράνω Παγκοσμιοποίησης. Η δική μας Πατρίδα ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Την διοικούν, την αναπτύσσουν και την προασπίζουν μονάχα τα δικά της παιδιά. Εκείνοι που αρνούνται τις Αξίες μας, την κοινωνική μας συνοχή και τις διεκδικήσεις μας δεν είναι σε καμία περίπτωση αδέρφια μας και δεν πρόκειται να στήσουν κανέναν εμφύλιο. Η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού μας θα προχωρήσει με τους Πιστούς σε Χριστό και Ελλάδα στην αναγέννηση τού Έθνους μας και την ανακήρυξη τής παγκοσμιοποίησης ως ανεπιθύμητης στη Γη των Αθανάτων Αγίων και Ηρώων.

Ανέκαθεν σε τούτη την οικουμένη υπήρχε μια ισχυρή προσωπικότητα και ένα δυνατό έθνος που βρισκόταν κάποια σκαλιά πιο πάνω από τα υπόλοιπα στην πυραμίδα των εθνών. Άλλοτε υπερίσχυε ο πολιτισμός και άλλοτε η βαρβαρότητα. Άλλοτε επιβραβευόταν το Δίκαιο και άλλοτε το προσπερνούσε η μισαλλοδοξία. Άλλοτε υπερίσχυε η Πίστη, τώρα προπορεύεται η απιστία. Ο πολιτισμός, το δίκαιο και η Πίστη των Ελλήνων είναι το οπλοστάσιο τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος που επιδιώκει να εκθρονίσει, πρέπει να εκθρονίσει και θα νικήσει οπωσδήποτε τη βαρβαρότητα, τη μισαλλοδοξία και την απιστία τού «περιούσιου» νεοταξισμού.

Σε τούτη εδώ την αιματοβαμμένη πατρίδα κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του. Καμία ψυχή δεν περισσεύει. Ενωνόμαστε, επαναστατούμε και φτιάχνουμε ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που δίδει όραμα και στέγη στο λαό μας και την ελληνική οικογένεια. Και εκείνοι που θέλουν τεμαχισμένη την Ελλάδα, θα την δουν να μεγαλώνει είτε το θέλουν είτε όχι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ "
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 12-7-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 11-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 14-7-2013.


Στην κατοχική Ελλάδα των μνημονίων η βαρβαρότητα έχει πάρει πολλές και σύγχρονες μορφές. Έχουμε την βαρβαρότητα που έχει κατακλύσει την ελληνική κοινωνία και την βαρβαρότητα που έχει κατακλύσει την εθνική εργασία και οικονομία. Έχουμε απέναντί μας τους βάρβαρους τής λαθρομετανάστευσης και τούς βάρβαρους τής παγκόσμιας τοκογλυφίας που αποτελούν μαζί με τους γνωστούς διεκδικητές γης ελληνικής την αγαπημένη συντροφιά των ελληνόφωνων επιδρομέων.

Σε κάποια περασμένη προεκλογική εκστρατεία το σοσιαλιστικό κόμμα – πτώμα τού ΠΑΣΟΚ είχε χρησιμοποιήσει το σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Το θυμίζουμε για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ξεχνάμε, μα κυρίως για την τόσο τραγική επικαιρότητα τού πράγματος. Διότι τελικά και ο σοσιαλισμός τότε πέρασε και μάς έφερε όλες τις μορφές τής βαρβαρότητας μαζί του, δίνοντας σ’ αυτές εποικιστικές και θεσμικές μορφές τής πιο σιχαμερής κατοχής εν καιρώ «ειρήνης».

Αυτοί λοιπόν οι ελληνομάχοι και εθνικιστοφάγοι ήρθαν στη συνέχεια σε διατεταγμένη συνεννόηση με τους πρώην ιδεολογικούς τους «αντιπάλους» κατόπιν παροτρύνσεως τού κοινού τους πατέρα, τού σιωνιστικού νεοταξισμού, προκειμένου να ενώσουν την πολυκομματική τους οικογένεια και να πετύχουν την κοινή τους αποστολή. Να μεταλλάξουν την κοινωνία μας από κοινωνία ελεύθερων Ελλήνων σε κοινωνία εθνικά και φυλετικά απροσδιόριστων ραγιάδων.

Είναι οι «δεξιοί» και οι αριστεροί και οι «μεσαίοι» που μάς λένε πως πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές, συνεργάσιμοι με τούς εχθρούς μας, κοσμοπολίτες δημοκράτες. Να συμβούν όλα τούτα με τους δικούς τους όρους για να περάσουμε καλά μέσα στη «στοργική» παγκοσμιοποίηση που θα διαδεχθεί την περιπέτεια τής φτωχοποίησης και τής Ευρωπαϊκής … Εκκενώσεως.

Αυτοί οι ίδιοι γραικύλοι πολιτικάντηδες και κάποιοι επίορκοι τής εκκλησίας μας θέλουν να ξεχάσουμε τα δεινά τής οθωμανικής τυραννίας, τούς δολοφονημένους Έλληνες, την ιστορία και την αποστολή μας. Λένε εμάς τούς Εθνικιστές «ναζιστές» που απειλούμε τη δημοκρατία τους, δηλαδή το προδοτικό καθεστώς τους, ενώ ξεχνούν τάχα πως στον δεύτερο μεγάλο παγκόσμιο πόλεμο η Εθνικοσοσιαλιστική Ελλάς τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά αντιμετώπισε με απαράμιλλο θάρρος την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία τού Χίτλερ.

Αντιθέτως, στις μέρες μας σοσιαλφιλελεύθεροι και αμερικανοκομμουνιστές παρέδωσαν την Ελλάδα στους απογόνους των Ούννων και λοιπών ψευτοσυμμάχων αμαχητί και προσυνεννοημένα μέσα από τα επαίσχυντα δάνεια συντηρήσεως τού πολιτικού τους συστήματος. Είναι μάλιστα απολύτως σίγουρο πως στα πλαίσια τής αναιμάκτου τάχα λύσεως και τής «σωτηρίας» τής μικρής πλην εντίμου Ελλάδος, αν οι σημερινοί ελληνόφωνοι ηγετίσκοι ευρίσκοντο τον καιρό τού πολέμου στο τιμόνι τής πατρίδος μας, θα την είχαν παραδώσει και θα την είχαν ήδη μικρύνει.

Αυτοί λοιπόν που είναι ξενοκίνητοι και μάλιστα γνήσια τέκνα τού «περιούσιου» νεοταξισμού είναι οι θεμελιωτές τής πολιτικής βαρβαρότητας που ονομάζεται αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Χρησιμοποιούν τις ίδιες πάντα πεπαλαιωμένες και δοκιμασμένες μεθόδους με τα δάνεια τού αγώνος που έχουμε διδαχθεί από το Εικοσιένα αλλά και πιο πριν όταν συναλλάσσονταν με τον Ξέρξη, όταν άνοιγαν τα τείχη τής διαπραγμάτευσης τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης. Και αργότερα, όταν διχάζανε τον ελληνικό λαό από τα κόμματα με τα ξενικά ονόματα έως την μικρασιατική τραγωδία και όλες τις άλλες προδοσίες μέχρι τις μέρες μας.

Κάντε διάλογο κι όχι πόλεμο μ’ αυτούς που θέλουν να σας κλέψουν τη ζωή, μάς λένε. Αφομοιωθείτε για να μην αφανιστείτε, συνεχίζουν τα ασπόνδυλα. Οι βάρβαροι είναι φίλοι μας. Χαμηλώστε τη σημαία σας για να χωρέσουν οι γυρολόγοι και οι εμποράκοι από κάτω. Κρύψτε την και έπειτα ξεχάστε μαζί με την Γαλανόλευκη και την Ορθόδοξη Πίστη σας, γιατί οι βάρβαροι ενοχλούνται και δεν μπορούν να σάς κατακτήσουν και να σάς διοικήσουν με την ησυχία τους.

Δεν υπάρχουν φυλές και πολιτισμός για τους βαρβάρους τού καιρού μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι «ίδιοι». Το παγκοσμιοποιημένο «δίκαιο» μοιράζει υπηκοότητες και δέχεται τις ασχήμιες. Οι καμπάνες των εκκλησιών πρέπει να χτυπούνε διακριτικά για να μην ενοχλούνται οι άπιστοι και οι νενέκοι. Οι παραστρατιωτικοί και οι λαθρεπιβάτες τής γης μας έχουν γίνει ο πολιορκητικός κριός των εχθρικών διεκδικήσεων. Οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί τού νεοταξισμού εισβάλλουν στα σπίτια μας όπως συνέβαινε άλλοτε με τις λόγχες.

Οι δυνάστες τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας μάς δίνουν διορίες για να πούμε το ναι στην Πατρίδα των άλλοτε ηρωικών όχι προς τους βάρβαρους. Οι μαρξιστές παρακρατικοί στηρίζουν τούς λαθρομετανάστες και επιτίθενται σε Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, γιατί δεν πρέπει να γυρέψουμε πίσω την ελληνική και δυνατή Ελλάδα. Οι Τούρκοι στις απέναντι κατεχόμενες ελληνικές ακτές και την Κύπρο μας ενισχύουν τις δυνάμεις τους για να εκμεταλλευτούν έναν «εμφύλιο» και οι «περιούσιοι» κερδοσκόποι μάς κάνουν μαθήματα «ανθρωπισμού».

Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τα πολιτικά στρατόπεδα είναι ξεκάθαρα και η σύγκρουση έχει ξεκινήσει. Έλληνες εναντίον Βαρβάρων. Πιστοί εναντίον Απίστων. Ελεύθεροι Έλληνες ενάντια στους εθελόδουλους και τους εισβολείς. Πολιτισμική καλαισθησία ενάντια στην πολυπολιτισμική ασχήμια. Κοινωνική συνοχή και ομαλότητα ενάντια στην διεθνιστική διαίρεση και ανωμαλία. Έθνος και Φυλή Ελληνική, Πανελληνισμός και Πολεμική Αντάρα ενάντια στην Νεοταξική Αλαζονεία.

Θα νικήσουμε, αλλά για εμάς τους Έλληνες πάνω απ’ όλα είναι η δόξα και η αξιοπρέπειά μας, έλεγε ο Εθνάρχης Μεταξάς. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να συντρίψουμε τα φαντάσματα και να ξαναγίνουμε Ελεύθερο και Ηγεμονικό Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


 

ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 14-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 14-7-2013.


Το έθνος έχει ανάγκη άμεση να αποφασίσει αν θα συμβιβαστεί ή αν θα πολεμήσει για τα δίκαια και τη ζωή του. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Διότι πόλεμος σε βάρος τού Ελληνισμού μας είναι και η επέλαση τής τοκογλυφικής ακρίδας και η καταστροφή τής ελληνικής επιχείρησης και η στοχευμένη λαθρομετανάστευση προκειμένου να παραδώσουμε την πατρίδα μας αμαχητί.

Οι αυτοκτονίες, οι δολοφονίες Ελλήνων, η διάλυση τής ελληνικής οικογένειας, η αμφισβήτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας από ψευτοσυμμάχους και γείτονες αποτελούν από κοινού ένα όπλο που σημαδεύει καθημερινά την καρδιά τού Γένους μας. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον συμβατικό πόλεμο που σκοπεύουν να προκαλέσουν οι νεοταξίτες δια τού τουρκικού λύκου και τής παρέας του. Τα σημεία των καιρών δείχνουν πως ή θα παραμείνουμε προτεκτοράτο με κατεβασμένες τις Σημαίες ή θα ξεδιπλώσουμε τις Ιερές Σημαίες τής Φυλής μας και θα γίνουμε Μεγάλη και επομένως Κυρίαρχη Ελλάδα.

Όμως τα προτεκτοράτα πρέπει να γνωρίζουμε καλά πως επιζούν τόσο χρόνο όσο έχουν να προσφέρουν στον αφέντη τους ψυχές και υπηρεσίες. Ύστερα λήγει η προθεσμία τους και σβήνουν από το χάρτη. Αλλά και όσο καιρό σέρνουν άσκοπα τις άχρηστες υπάρξεις τους είναι αναγκασμένα να αντικρίζουν την Πατρίδα, την Κοινωνία, την Πίστη να πνίγονται μέσα στο δάκρυ και το αίμα καθημερινά. Αυτό όμως είναι ύβρις απέναντι σε όσους μάτωσαν για τη λευτεριά και απέναντι στα παιδιά μας που λαμβάνουν εικόνες ενός έθνους που συκοφαντεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Ποιος μπορεί να αναγνωρίσει την αληθινή Ελλάδα μέσα από το καθεστώς των ελληνόφωνων λύκων που προσποιούνται πως διοικούν μια χώρα που ούτε τους ανήκει ούτε ήταν ποτέ δικά της παιδιά; Ποιος μπορεί να ανεχτεί στην Πατρίδα τού Λεωνίδα να βρίσκεται στην κεφαλή ο Εφιάλτης και να υπογράφει μέτρα ανεργίας και υφαρπαγής ψυχών για να φτάσουμε στο σημείο να δώσουμε τα λύτρα που γυρεύει ο «περιούσιος» νεοταξίτης; Ποιου αληθινού Έλληνα δεν σκιρτά η καρδιά όταν αφήνονται ελληνόπουλα στα ιδρύματα γιατί δεν μπορούν να τα θρέψουν οι γονείς τους σε ένα ψευτορωμέϊκο που ανθούν μονάχα οι αργυραμοιβοί;

Κόψτε το λαιμό σας και βρείτε τα λύτρα αν θέλετε να επιβιώσει το καθεστώς σας. Αυτό λέγουν οι διεθνείς επιβήτορες που έχουν κάτσει στο σβέρκο μας και ελέγχουν ολάκερη την ύπαρξή μας από τον καιρό τού πρώτου ελεύθερου τάχα ελληνικού κράτους. Ένα κράτος που στην ουσία παρέμεινε κλινήρης με λίγες εθνικές αναλαμπές ανάμεσα σε πολιτικές και βάρβαρες κατοχές. Μέσα σε δάνεια, εμφυλίους, εθναρχοποιήσεις προδοτών, ενοχοποιήσεις ηρώων. Και έπειτα έχουν το θράσος διάφοροι απίθανοι τύποι να μιλούν για την δημοκρατία τους που κινδυνεύει από τον «κακό» Εθνικισμό θεωρώντας ως λύση την αλλοτρίωση και την υποταγή. 

Οι πραματευτάδες όμως τής δημοκρατικής και πολιτικής «ορθότητας» είναι εξαρτώμενα ανθρωπάκια που αλλάζουν λάβαρο μέσα σε μια νύχτα. Όχι μόνο λάβαρο κομματικό και ιδεολογικό μα και εθνικό. Σου μιλάνε για ειρήνη και ευημερία. Και ακόμη πως δεν αξίζει να πεθαίνει κανείς για μια Σημαία, για έναν Ματωμένο Βράχο, για ένα Ιερό Όνομα. Είναι οι ίδιοι που σου λένε πως είσαι τάχα φτωχός και πρέπει να πουλήσεις ακριβά την πλούσια γη σου.

Βάζουν λοιπόν στα χωράφια μας και την κοινωνία μας, σε πόλεις και χωριά, τούς απογόνους των κατσαπλιάδων που ζητούν την Ήπειρο για αλβανική να κάνουν τούς εργάτες και να στήσουν μακελειό Ελλήνων. Ζητούν σχολεία για τα παιδιά τους, τρομοκρατούν το λαό μας εδώ και στα αλύτρωτα εδάφη τής Βορείου Ηπείρου, αλλά η Ελλάς δεν πρέπει να τσακωθεί!

Από την άλλη πλευρά των συνόρων οι απόγονοι των κομιτατζήδων μάς καλούν να προχωρήσουμε στη λύση τής σλαβοποίησης τής Μακεδονίας μας. Και οι Τούρκοι περιοδεύουν στη Θράκη Μας και γυρεύουν να αρπάξουν τις εύφορες γκρίζες ζώνες που οι ίδιοι οι πολιτικάντηδες αναγνώρισαν δουλικά.

Οι Έλληνες αντιδρούν. Ζητούν την Νέα Επανάσταση που θα φέρει τη Νέα Μεγάλη Ελλάδα τού Λαϊκού Εθνικισμού κι όχι το μεταλλαγμένο μόρφωμα τής παγκοσμιοποίησης. Ας ηχήσουν και πάλι όπως στις αλλοτινές δόξες οι Σάλπιγγες τού Γένους και ας ξεδιπλωθούν στον μανιασμένο αγέρα οι Ιερές Σημαίες τής Ελληνικής Φυλής.

Ας ακουστούν οι καμπάνες τής Ορθόδοξης Πίστης μας που δεν θα σιωπήσουν ντροπαλές από κάποια ραγιάδικη εγκύκλιο αλλά θα σκορπήσουν ρίγη συγκινήσεως από τη βούληση τού Ελληνισμού μας να αποδιώξει τον τύραννο. Να επανακτήσει Πατρίδα και αλύτρωτες εστίες που περιμένουν ελληνικό εμβατήριο και όπλο για το νέο ανθοβόλημα.

Το πρόσταγμα σε τούτο τον αγιασμένο τόπο το έχουν οι Έλληνες που ξέρουν να πολεμούν με απαράμιλλο ηρωισμό όσους ζητούν να κλέψουν τον κόσμο τους. Τις διορίες τις θέτουμε εμείς και είναι ο χρόνος που απαιτείται έως ότου ισοπεδωθούν διεθνιστές και βάρβαροι.

Την γη μας την ορίζουμε με θαυμαστό τρόπο ώστε την μια στιγμή να μας δίδει τροφή και ζεστασιά και την άλλη πάλι να μας δίδει κάστρο άπαρτο και οπλισμό ασίγαστο. Δεν είμαστε λοιπόν οι φρόνιμοι ραγιάδες αλλά οι στρατοκόποι τού μόχθου και οι επαναστάτες τής πίστης που ερχόμαστε για Ελλάδα Μεγάλη και Δυνατή.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ








 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-7-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 4-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 7-7-2013.


Οι πολέμιοι τού Ελληνισμού μας έχουν βαλθεί να μειώσουν τις εθνικές μας αντιστάσεις. Να προχωρήσουν με δουλική προσήλωση στον αφανισμό μας με τις μικρότερες δυνατές αντιδράσεις. Και έτσι επιχειρούν με ολέθρια συνέπεια το διαρκές ψαλίδισμα τού κύρους και τής εξοπλιστικής επάρκειας τού Εθνικού Στρατού μας.

Έχουν προβεί σε μια σειρά ανεπίτρεπτων μειώσεων στη θητεία, στην υλικοτεχνική υποδομή, στον αριθμό των στρατοπέδων και στην εθνική μας αμυντική βιομηχανία. Μειώνουν το έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από την υπογεννητικότητα που πληγώνει ολάκερο το Γένος μας και την επιχείρηση τής εισαγωγής ξένων. Πουλάνε τα εργοστάσια σε ξένα αμιγώς νεοταξικά συμφέροντα και από κοντά ακολουθεί την ίδια διαδρομή το φυσικό αέριο.

Την ίδια στιγμή οι γραικύλοι πολιτικάντηδες, υπακούοντας στην στενή οικονομική λογική των μνημονίων, αφήνουν ανοικτά τα συνοριακά περάσματα στους πράκτορες των προσωρινών μας γειτόνων. Φυσικά δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο για την ώρα. Μήτε οι εχθροί μάς αγάπησαν μήτε οι σκλάβες ελληνικές πατρίδες έχουν ακόμη απελευθερωθεί.

Κι όμως ο δούρειος ίππος τής εθνικής ανασφάλειας βρίσκεται ανάμεσά μας, ενώ κάποια άλλα στρατόπεδα έχουν εκκενωθεί και φιλοξενούν κατά παράβαση πάσης λογικής και νόμου τούς εξ Ανατολών εισερχόμενους λαθρομετανάστες. Τα επεισόδια μεταξύ των ισλαμιστών λαθροεποικιστών είναι συχνότατα και στις οδούς των πόλεων και των χωριών μας παραστρατιωτικές ομάδες στερούν ελληνικές ψυχές.

Δεν είναι όμως η θέση τού παρατηρητή των δεινών αυτή που ταιριάζει στις Ένδοξες Ένοπλες Δυνάμεις μας. Ο Στρατός μας αποτελεί τον Φρουρό και τη Φυσική Αριστοκρατία τού Έθνους μας που αντικατοπτρίζει την ορθή εικόνα τής Πατρίδος μας. Την εικόνα μιας Πατρίδος που μάχεται για τα δίκαιά της και διεκδικεί. Μια Ελλάδα που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα των πολιτικών και διπλωματικών της ενεργειών με την αρωγή τού σεβασμού και τού δέους που ενσαρκώνει ο Στρατός μας.

Αυτή η αληθινή Ελλάδα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το σημερινό ψευτορωμέϊκο τής νεοταξικής υποταγής. Το σημερινό κράτος έχει αποδεχτεί και υλοποιεί καθημερινά την εγκατάλειψη των ζωτικών μας χώρων και των γεωφυσικών μας πλεονεκτημάτων. Η γεωπολιτική μας θέση έχει αδυνατίσει μεθοδικά με την εκχώρηση εθνικών διαδρόμων στους στρατούς και τους εμπόρους τού μισελληνικού εσμού. Αλλά όταν αφήνεις την ιστορία σου στα χέρια των διεκδικητών τής γης σου και την ενέργεια στα χέρια των παγκοσμιοποιητών, τότε ασφαλώς δεν ενδιαφέρεσαι για την άμυνά σου. Το κράτος σου είναι ένας τελειωμένος προδότης.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα επιτρέψει μήτε την συρρίκνωση εθνικού εδάφους μήτε τη συρρίκνωση τής Εθνικής μας Άμυνας. Η μάχη των αγωγών τού φυσικού αερίου που είναι σε εξέλιξη πριν από το ξεκίνημα τού πολέμου που επιδιώκει ο σιωνιστικός νεοταξισμός θέλει ισχυρή εθνική κυβέρνηση και δυνατό στρατό. Η ενεργειακή μας αυτοτέλεια μπορεί να επιτευχθεί μονάχα με την αξιοποίηση των ελληνικών κοιτασμάτων που θα χρειασθούν διαρκή και επαρκή φύλαξη.

Τα εργοστάσια τής πολεμικής μας βιομηχανίας θα τεθούν υπό απόλυτο κρατικό έλεγχο. Η ενίσχυση των ερευνητικών διεργασιών από τα έμπειρα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την ανάπτυξη ελληνικών οπλικών συστημάτων βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες τής Εθνικιστικής Διακυβέρνησης. Οι πρώτες ύλες τού γεωφυσικού μας πλούτου και η τεχνογνωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών αποτελούν την ενδεδειγμένη εγγύηση.

Η τουρκοποίηση τής Θράκης και τής Κύπρου μας δεν πρόκειται να περάσει από τα ιερά ελληνικά όπλα. Η ανταλλαγή εδαφών στην μαρτυρική μας μεγαλόνησο προκειμένου να επιτευχθεί η ομοσπονδιοποίηση τής Κύπρου και η παράδοση τής εξουσίας και των πόρων της στην Άγκυρα κρίνεται απολύτως απαράδεκτη.

Όσο κι αν σκύβουν το κεφάλι οι πολιτικάντηδες, όσο κι αν προκαλούμαστε ακόμη και με την τέλεση δήθεν αθώων αθλητικών συναντήσεων στα κατεχόμενα, η μεγάλη συνάντηση τού Ελληνικού Έθνους με την Ιστορία του θα γίνει στο Πεδίο τής Τιμής. Και οι εξεγέρσεις των τουρκοπρακτόρων στην Ελεύθερη Θράκη θα ματαιωθούν στην πράξη από τους Γενναίους τής Φυλής μας.

Τα ελληνικά εδάφη δεν γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης για συγκυριαρχίες και ψευτοφιλίες. Τα ελληνικά εδάφη διαφυλάσσονται με το Τίμιο Αίμα των Ελλήνων Στρατιωτών. Και τα σύνορα ανοίγουν όχι για να εξισωθεί ο βρωμερός κατακτητής με τις υπόδουλες ψυχές, αλλά για να δικαιωθεί η θυσία των Ηρώων και να απλωθούν πλέρια τα Εθνικά μας Πολεμικά Σύμβολα στις προαιώνιες εστίες. Κι αυτό δεν αλλάζει μήτε με τις τοποθετήσεις των πρέσβεων και των διαμεσολαβητών τής Εσπερίας μήτε με τα σφιχταγκαλιάσματα των αμερικανοκομμουνιστών με τους Τούρκους και λοιπούς ανθέλληνες τής γειτονιάς μας μήτε με τις απειλές για να κάτσουμε φρόνιμα.

Το κατοχικό καθεστώς και οι έμποροι των εθνών τρέμουν τον Ελληνικό Στρατό προσπαθώντας να καλλιεργήσουν ένα αίσθημα «αντιδημοκρατικής ενοχής». Θυμούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις των Μεταξά και Παπαδόπουλου και θα τις ξαναδούν με τη δική μας Λαϊκή Εθνικιστική Διακυβέρνηση.

Το δικό μας εθνικό συναίσθημα που καλλιεργούμε προς τα παιδιά μας λέει πως η μεγαλύτερη Τιμή για έναν Έλληνα είναι να βαστάει τα ιερά όπλα ανά χείρας για να προστατεύσει την κοινωνία και να μεγαλώσει την Πατρίδα. Στα δικά μας στρατόπεδα ηχούν τα εμβατήρια τής Μεγάλης Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  



 

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 7-7-2013.
ΑΘΗΝΑ 7-7-2013.


Τα κάστρα συνήθως πέφτουν από την μέσα πλευρά των τειχών. Ειδικότερα όταν τα έθνη είναι γερά και οι εχθροί τους κατά κανόνα δειλοί, επιστρατεύονται οι σάπιοι τής Φυλής και οι μόνιμοι ταξιδευτές των εθνών ώστε να διαφθείρουν ήθη και εξουσία. Είναι εκείνοι που διδάσκουν την μαλθακότητα, τη φυγοπονία και τον καιροσκοπισμό μαζί με την πολυπολιτισμική «ευζωία» σε ένα περιβάλλον συνευρέσεως κατακτητή και κατεκτημένου.

Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε τα σαπρόφυτα τής πολιτικής «ορθότητας» που σκέφτονται με γνώμονα το στενό ατομικό τους συμφέρον και ενεργούν ως τοποτηρητές μιας λωρίδας γης που δεν τη θεωρούν γη των πατέρων τού Έθνους. Είναι ανθρωπάρια δίχως πίστη, αξιοπρέπεια και φυσικά χαρίσματα επάνω τους που έχουν γεννηθεί για να υπηρετούν οι ίδιοι και να δεσμεύουν με λόγους ξύλινους το λαό σε ξένη δούλεψη λαών τάχα πιο ικανών.

Και από την άλλη πλευρά έχουμε τους πραματευτάδες των δήθεν ικανών αλλογενών εξουσιαστών, ανθρώπους τής προσκολλήσεως σαν τις βδέλλες που δεν πιστεύουν σε πατρίδες αλλά σε πλούτη και εξουσίες. Σ’ αυτό το σημείο μοιάζουν πολύ με τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες που έχουμε γνωρίσει χρόνους πολλούς μέσα στο διάβα τής αιματοβαμμένης ιστορίας μας. Μοιάζουν τόσο πολύ ώστε με τον καιρό ο δυστυχής και εύπιστος λαός τούς περνάει για δικούς του αφού χειρίζονται καλά τη γλώσσα μα όχι τα ήθη και τη θρησκεία. Και έτσι έδωσε και σ’ αυτούς τούς γυρολόγους εξουσία.

Τα αφεντικά τής υπόθεσης που την λένε πολιτική και κατόπιν δημοκρατία ψευδεπίγραφη θέλουν να κυβερνήσουν όλο τον κόσμο και τα έθνη. Θέλουν να πάρουν από τους Έλληνες τα πρωτεία μέσα στην οικουμένη, αυτά που η Φυλή μας απέσπασε με τής Φιλοσοφίας και τής Ανδρείας τα όπλα. Με το Δίκαιο τού Εκπολιτιστή και τού Πολεμιστή. Δεν είναι οι «περιούσιοι» νεοταξίτες και δανειστές των εθνών, περί αυτών βέβαια ο λόγος, εραστές τής Πίστης και τής Εθνικής Ιδέας σαν τον Ελληνισμό μας αλλά υπηρέτες τής βαρβαρότητας και τής κούφιας ύλης που θέλουν να εκτοπίσουν το Θεό και να φτάσουν στον βρώμικο σκοπό μέσα από τον αφανισμό μας.

Την πρώτη ευθύνη την έχουν βέβαια πάντα οι γενοκτόνοι τού λαού τους που υποκρίνονται τούς πολιτικούς ηγέτες τής πατρίδος τους. Και ευθύς αμέσως ο λαός που τούς έχει δώσει πολύ χρόνο και χώρο για να εισβάλλουν στις ζωές του. Δεν μας έφτασε μέχρι τώρα το μάθημα τής κατοχής που έχουμε βιώσει σε όλες τις περιόδους εκείνες που ανοίξαμε τις θύρες στις σειρήνες τού διεθνισμού ούτε όταν αγωνιζόμασταν για την ελευθερία μας αλλά στο τέλος αφήναμε πίσω εδάφη και ψυχές για να γλιτώσουμε τάχα το υπόλοιπο Εθνικό Σώμα.

Ξεχάσαμε να φτιάχνουμε αυτοκρατορίες, ξεχάσαμε να νικούμε και να ευχαριστούμε το Θεό και αρχίσαμε να συνηθίζουμε τούς ζυγούς, τις «συμμαχίες», τα παζάρια και τις ήττες. Βάλαμε στα σχολεία και στην εν γένει Παιδεία που δεν είναι εθνική καθηγητάδες και διεθνή πανεπιστήμια που κάνουν σεμινάρια σε Έλληνες φοιτητές για τη βία που φέρνει τάχα ο Εθνικισμός και η Θρησκεία. Οι χορηγοί παγκοσμιοποιητές είναι βλέπετε γαλαντόμοι!

Γίναμε και «ανθρωπιστές» για να μαζεύουμε τούς λαθρεπιβάτες τής γης και βιαστές των παιδιών μας, αφού η βολική «Ελλάδα» θέλει ψευτορωμέϊκο μα και νέο τύπο κοσμοπολίτη δίχως φραγμούς και Χριστό. Και για το τέλος σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές δίδουν ενέργεια και οικονομία και εθνική κυριαρχία στους βαρβάρους Ανατολής και Δύσης.

Αυτό το κράτος και οι θεσμοί του κάνουν μονάχα για υλικά κατεδαφίσεως. Το Έθνος είναι κάτι πολύ πιο μεγάλο και ιερό. Τής δικής μας αυθεντικά Ελληνικής Πατρίδος τα κλειδιά θέλουν χέρια ελληνικά. Το ζήτημα τής Ελλάδος δεν είναι κοινοβουλευτική υπόθεση και δεν έχει στενή και υποτελή κατά συνέπεια κοινοβουλευτική φύση. Είναι υπόθεση των Πανελλήνων που πιστεύουν σε Θεό και Πατρίδα και Έθνος και Φυλή Ελληνική. Είναι υπόθεση ενός γενικευμένου σηκωμού και μιας συλλογικής μέριμνας Πανελληνισμού που βλέπει το Γένος στο πρόσωπο κάθε ενός Έλληνα και ελληνικής κοινότητος θριαμβεύουσας σε πάσα γη που καταλαμβάνει και ζει.

Η αληθινή Ελλάς έχει ένα αδιατάρακτο σύστημα αξιών που ακολουθεί και εκφράζει. Πίστη – Ελευθερία – Ελληνική Κυριαρχία. Το συναίσθημα και η λογική συμβαδίζουν μέσα από το εθνικά επωφελές που υπερβαίνει πάσα πολιτική «ορθότητα». Η δε ανεκτικότητα στον δωσιλογισμό δεν είναι «ανθρωπισμός» αλλά προδοσία. Ο ανθρωπισμός μας είναι η λαϊκή ευημερία, η πολιτισμική δημιουργία και η ατσάλινη πυγμή τού Νικητή που πρέπει να διέπει τον ελληνικό λαό. Είναι ακόμη ο σεβασμός στις Προγονικές Αξίες, η Καθάρια Ελληνικότητα τής Φυλής και τής Πολιτείας που με τη σειρά της δρέπει τούς καρπούς τής γης και την μεγαλώνει.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός τού Ελληνισμού μας είναι λυτρωτής και κατακτητής μαζί. Βαστάει αιώνια αναμμένο το καντήλι στο Εικονοστάσι τού Γένους μας και απελευθερώνει ελληνικές ψυχές. Μπαίνει σε κάθε ελληνικό σπίτι και δίδει μέριμνα και εθνική στέγη σε κάθε Έλληνα που έχει ατόφια ελληνική καρδιά και αίμα. Ποτίζει τη γη με τίμιο ιδρώτα ελληνικό, χτίζει σχολεία γνώσης ελληνικής και ισχυροποιεί την Πατρίδα κρατώντας τα κλειδιά της στα χέρια του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ