ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-10-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 24-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 27-10-2013.


Προκαλούν πάρα πολύ τούς Έλληνες οι ριψάσπιδες τού κατοχικού καθεστώτος. Φέρνουν πιο κοντά θαρρούν το τέλος τού Ελληνισμού που κουβαλούν ως αποστολή από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία. Αυτό όμως που φέρνουν στην πραγματικότητα πιο κοντά είναι το τέλος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και τού μνημονιακού δωσιλογισμού. Πάσα άλλη παραμονή αυτής τής σήψης θα συνιστά για όλους εμάς τούς Αληθινούς Έλληνες μέγα άγος και ύβρη προς την ιστορία, τούς προγόνους μας και τα παιδιά μας ακόμη.

Ακούσαμε τον Πάγκαλο που ζητούσε το βράδι τής προδοσίας των Ιμίων να πέσει από τον «αέρα» τής ντροπής η Ελληνική Σημαία, να ζητάει την κατάργηση τής 28ης Οκτωβρίου και των σχολικών παρελάσεων. Είναι προφανές πως τον ενοχλεί κι αυτόν και τα μνημονιακά συντρόφια του ο συνειρμός τού Όχι που είπε ο Εθνάρχης Εθνικιστής Ιωάννης Μεταξάς, όταν σήμερα οι ψευτοδημοκράτες λένε το ένα δουλικό ναι μετά το άλλο σε παγκόσμιους τοκογλύφους, Τούρκους, Σκοπιανούς και λοιπούς εταίρους και συνεταίρους τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Το κατοχικό καθεστώς επιδιώκει να αποκόψει το Γένος μας από τις ρίζες του για να σβήσει για πάντα η Ελληνική Φυλή. Λειτουργεί στην παρανοϊκή λογική σφάξε με αγά μου να αγιάσω ή αλλιώς κόψε μου λίγη σάρκα, πάρε τα υπάρχοντά μου κι άσε με να ζήσω να σε υπηρετήσω! Δεν θέλουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ζωντανή την Εθνική Μνήμη, γιατί έχουν σκοπό να μικρύνουν την Ελλάδα όχι μόνο σε εθνική κυριαρχία μα και σε εδαφική επικράτεια.

Ακύρωσαν οι παλαιοί πολιτικάντηδες την Μεγάλη Ιδέα για να μην λυτρώσουμε την αιχμάλωτη Ελλάδα ολόγυρα των συνόρων μας και τώρα οι πολιτικοί τους επίγονοι, άπαντες σωστοί Εφιάλτες, με τις οικονομικές συμφωνίες και τις αποδοχές τής προπαγάνδας τοκογλύφων και γειτονικών βαρβάρων πουλάνε και την δήθεν ελεύθερη Ελλάδα. Από τα παλιά δάνεια τού Αγώνα στα τωρινά δάνεια τής δήθεν φυγής από την κρίση. Και από τις δόξες που γνωρίσαμε δια των τιμημένων Ελληνικών Όπλων και τής υψηλόφρονης Εθνικιστικής μας Τιμής στη σύληση τού ελληνικού αίματος και τον διωγμό τού Εθνικισμού και τού Ελληνισμού με παλιόχαρτα υποταγής.

Οι Τούρκοι μάς ειρωνεύονται με τις φυλλάδες τους ότι σταματήσαμε να παραβιάζουμε τον δικό τους τάχα εναέριο χώρο λόγω κρίσης και έλλειψης καυσίμων. Ονομάζουν το Αιγαίο και τα Νησιά μας τούρκικα και τις δικές τους εισβολές και διεκδικήσεις υπεράσπιση τουρκικού εδάφους!

Μάς λέγουν ακόμη ότι έχουμε γίνει τόσο υποτελείς που ψάχνουμε για αφεντικά, μεταπηδώντας από την Ευρώπη στην τουρκική διοίκηση. Στο νατοϊκό στρατηγείο Λάρισας υπάρχει ήδη Τούρκος Αρχηγός. Και στη Θράκη οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες μειώνουν την ελληνική υπέρ τής τουρκόφωνης διδασκαλίας για τούς Έλληνες μουσουλμανόπαιδες την ώρα που Τούρκοι πολιτικοί και πράκτορες τής Άγκυρας μπαίνουν και κάνουν όποτε θέλουν προπαγάνδα τουρκισμού τής ακριτικής μας περιοχής.

Στον ΟΗΕ οι Σκοπιανοί υπηρετούν τα σχέδια τού διεθνούς σιωνισμού. Σαν γνήσιοι κομιτατζήδες πέτυχαν την απάλειψη τής ελληνικότητας τής Αρχαίας Μακεδονίας και τού Μεγαλέξανδρου από την ιστοσελίδα τού οργανισμού. Συνέβη αυτό δήθεν τυχαία, όταν στη Θεσσαλονίκη στήνονται αλβανικές πλατείες και όταν ο διαμεσολαβητής Νίμιτς μάς λέει πως ό,τι και να κάνουμε το όνομα των Σκοπίων θα συμπεριλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Προφανώς «τυχαία» η Google αναφέρει τα Σκόπια ως «Δημοκρατία τής Μακεδονίας»!

Δήθεν τυχαία θέλουν να δώσουν οι δωσίλογοι ιθαγένειες και ψήφους στους λαθρομετανάστες για να μειωθούμε εμείς οι Έλληνες με τις δικές τους γεννήσεις και τη δική μας υπογεννητικότητα, αλλά και για να ξεχυθούν οι ρέμπελοι κατά τον Άγιο Κοσμά των Αιτωλό κατά των Ελλήνων. Και ακόμη πρέπει να δεχτούμε πως έτυχε να ξεκινήσει η μεθόδευση τούτη τη στιγμή για να τοποθετηθούν στα ελληνικά στρατιωτικά φυλάκια τού Έβρου Τούρκοι αξιωματικοί μαζί με τη Frontex για να μάς σώσουν τάχα από την πέμπτη φάλαγγα τής λαθρομετανάστευσης που εκείνοι μάς στέλνουν για να μάς ισοπεδώσουν πιο εύκολα.

Εντελώς προσχεδιασμένα λοιπόν ήρθε κοντά σε όλα τούτα η απάλειψη των άρθρων περί εσχάτης προδοσίας από τούς προδότες πολιτικάντηδες στο νομοσχέδιο περί «εγκληματικής συμμορίας» για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Δηλαδή η εγκληματική συμμορία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας κατηγορεί τον Εθνεγέρτη Εθνικισμό μας και μάλιστα για έσχατη προδοσία σε βάρος τού ανθελληνικού καθεστώτος, όταν οι κατοχικοί ξεπουλούν Ελλάδα και Έλληνες σε Βαρβάρους και Ψευτοσυμμάχους ληστεύοντας με μέτρα, συμφωνίες και λόγχες Γη και Πατρίδα.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα κάμει το Ιερό Καθήκον του. Θα συνεχίσουμε την νικηφόρα πορεία μας ανηφορίζοντας στα μονοπάτια τής Φυλής. Επιδιώκουμε τη συντριβή τού δωσιλογισμού. Ενώνουμε τον ελληνικό λαό σε μια νικηφόρα και επαναστατική αντίσταση ενάντια στους τυράννους του. Κηρύσσουμε τούς φοροεισπράκτορες και διαμεσολαβητές τής παγκοσμιοποίησης μαζί με τον Τούρκο χωροφύλακά τους ανεπιθύμητους και άμεσα απόβλητους από τα ιερά ελληνικά χώματα.

Η Ελλάς τελεί σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας. Τα ξένα σώματα, όποια γλώσσα κι αν μιλούν, θα απομακρυνθούν άμεσα από την πατρίδα μας. Ο Ελληνικός Στρατός θα συνδράμει το εθνικό εγερτήριο σάλπισμα με την επικαιροποίηση τής Μεγάλης Ιδέας για την απελευθέρωση πάσης ελληνικής πατρίδος. Κάθαρση στην πολιτική, στην κοινωνία και στην γεωπολιτική αυλή μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 






 

ΕΘΝΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 27-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 27-10-2013.


Το ψευτορωμέϊκο είναι ένα μόρφωμα που τρώγει τις σάρκες τού έθνους μας. Είναι καθολικά ανύπαρκτο, όπως ακριβώς το έλεγε ο Πατέρας Παίσιος. Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε. Λειτουργεί ωστόσο σε μια και μόνη περίπτωση, όταν δια των κατευθυνόμενων πράξεων και των παραλείψεών του επιχειρεί να επιβάλλει τη δική του αρρυθμία στα αντανακλαστικά και τούς σφυγμούς τής Φυλής μας.

Ο Νεοταξισμός έχει γίνει απόλυτος κύριος των ελληνικών τάχα πολιτικών αποφάσεων. Η εξαθλίωση, οι αυτοκτονίες και οι δολοφονίες Ελλήνων από λαθραίους τόκους και εισβολείς βαδίζουν στην οδό που άνοιξαν γι’ αυτούς οι τύραννοι τού κατοχικού καθεστώτος. Και οι μισέλληνες διοικούν γη ελληνική και ζητούν άλλη τόση απρόσκοπτα.

Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει άλλη οδό πλην αυτής τής ανατροπής των δυναστών του. Τα μηδενικά τού έθνους μας και τα σκουπίδια τού παγκόσμιου βαρβαρισμού δεν έχουν καμία τύχη, όσοι κι αν είναι και όποια όπλα κι αν βαστούν, εμπρός στον Έλληνα που έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα για την Πίστη και την Πατρίδα του. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι ψευτοεξουσιαστές και τα παπαγαλάκια τους παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό και διώκουν τον Λαϊκό Εθνικισμό.

Όμως εδώ δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με καμία διάσωση. Έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Τόσο καιρό αντιμετωπίζουμε το ψυχρό κλίμα για να κρατηθούμε αλυσοδεμένοι. Τώρα όμως βαδίζουμε στην ενεργοποίηση των εχθρικών απαιτήσεων.

Ο μισελληνισμός τού παγκοσμιοποιητή θέλει να καταλύσει στο πρόσωπο τού Εθνικισμού μας την ηγεμονική φύση τού Έλληνα που αναγεννιέται. Δεν μπορεί να το πράττει πλέον αυτό με ειρηνικούς και δημοκρατικούς τάχα τρόπους. Κατά συνέπεια οι επιθετικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε γίνονται πλέον θερμές.

Συμπεριφερόμαστε ως Έλληνες. Στον πόλεμο δεν συζητούμε ούτε ανεχόμαστε καν τούς πολεμίους μας. Εφορμούμε και νικούμε. Στον καιρό τής φαινομενικής ειρήνης με πολιτικούς μα επαναστατικούς και ριζοσπαστικούς για τον καθεστωτικό ραγιαδισμό τρόπους. Και στην αντάρα σαν σηκωθεί, όμοια κι αυτή σαν αποτέλεσμα τού αληθινού εχθρού μας Νεοταξισμού, θα δώσουμε τις πρέπουσες απαντήσεις στο Πεδίο τής Τιμής.

Σηκώνουνε λένε μπόι οι κατευθυνόμενοι νάνοι τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς. Μια γειτονιά που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η φυσική προέκταση τού Ελληνικού Έθνους που περιμένει και θα δει σύντομα Ελληνική Σημαία. Μάς αποκάλεσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός τού υπό διάλυση κομιτατζίδικου μορφώματος Πρώην Οθωμανική Επαρχία τής Ελλάδος!

Βγάλανε γλώσσα οι Σκοπιανοί που βαστιούνται όρθιοι με σιωνιστικό παρά και τουρκικές πλάτες. Όμως σαν πέσουν λίαν συντόμως οι τουρκικές πλάτες θα βρεθούν ανάμεσα σε δύο πυρά. Τον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό και τούς Έλληνες τής Βορείου Μακεδονίας Μας που θα αναθαρρήσουν από τα βάσανα πολλών χρόνων. Και τότε Ελληνική Δικαιοσύνη θα φέρει το παιδί κάτω από την σκέπη τού γονιού.

Αντιλαμβανόμαστε πως το θράσος των Σκοπίων το θρέφει η επέλαση τής ατουφέκιστης τουρκικής θρασύτητας που επιτρέπει ο ελληνόφωνος γραικυλισμός. Όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να αποφασίζει για ζητήματα τής Θεσσαλονίκης και τής Θράκης μας το προσκυνημένο υπουργείο εξωτερικών, τότε σίγουρα δεν έχουμε στην ακριτική Ελλάδα ελληνική εξουσία.

Αυτό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν στα πλαίσια τής Bienalle κατέβηκε ένα καλλιτεχνικό βίντεο που πρόσβαλλε τάχα την ισλαμική αισθητική ενός θρησκευτικού μνημείου τής οθωμανικής κατοχής, γιατί αυτό ζήτησαν η προστάτιδα τουρκική κυβέρνηση και οι προστατευόμενοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Αυτό συνέβη επίσης όταν τουρκόψυχος βολευτής τού ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε μια μουσουλμανική γιορτή για «τουρκομουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης», ξεσχίζοντας την Συνθήκη τής Λοζάνης που αναφέρεται σε Έλληνες μουσουλμάνους.

Όμως η Τουρκία δεν είναι ούτε αυτόφωτη ούτε δυνατή. Ο τουρκικός στρατός αμφισβητεί έντονα την τουρκική κυβέρνηση στηρίζοντας τούς φυλακισμένους στρατιωτικούς τής γνωστής υπόθεσης Βαριοπούλα. Η δε Άγκυρα είναι ένα πιόνι τού σιωνιστικού νεοταξισμού που οδεύει με φόρα στον αφανισμένο του. Ένας πολιορκητικός κριός για να πέσει το Ελληνικό Κάστρο και κατόπιν να τεμαχιστεί κι αυτός.

Το Ελληνικό Κάστρο δεν θα πέσει. Θα σηκωθεί πιο δυνατό και ακόμη ψηλότερα από πρώτα. Όμως ο εχθρός που πρέπει πρώτα και άμεσα να ξεριζώσουμε είναι μέσα στα πόδια μας.

Είναι οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτική τυραννίας. Αυτοί που κατά διαταγή τού Νεοταξισμού δολοφονούν τον Ελληνισμό με τα μνημόνια τής ντροπής και την εγκληματικότητα τής πέμπτης λαθρομεταναστευτικής φάλαγγας.

Λαθρομετανάστες ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες «μετανάστες» δολοφονούν Έλληνες εργαζόμενους και γλεντοκοπούν για το ελληνικό αίμα σε μπαράκια. Είναι αυτοί οι λαθροεισβολείς που απελαύνονται και ξαναγυρνούν για να προστατευτούν με «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια και να λάβουν ιθαγένειες, ψήφους, σπίτια.     

Οικοδεσπότες τής κατρακύλας είναι οι ψευτορωμιοί που κρατούν αιχμάλωτα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να μην πάρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις τα υποβρύχια και για να συρρικνωθούν ψυχές και εθνική άμυνα. Εκείνοι που οδηγούν τούς Έλληνες σε ποσοστό 65% στην υπερχρέωση από δάνεια και ακόμη πιο πολλούς με τούς κεφαλικούς φόρους και στο τέλος στην αυτοκτονία. Γιατί αυτό διατάζει ο Νεοταξισμός.

Θέλουν λένε εκλογές, δηλαδή το θέλουν τα νεοταξικά αφεντικά, δίχως τον Εθνικοκοινωνισμό. Θέλουμε το Ελληνικό Έθνος νικηφόρο ενάντια στον Νεοταξισμό. Είναι ο χρυσάκτινος ήλιος τής Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



 

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 18-10-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 17-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 20-10-2013.


Οι εχθρικές απαιτήσεις στον εσχατολογικό καιρό τής Παγκοσμιοποίησης υποβάλλονται μέσω συμμαχικών τάχα προτάσεων και «διασώσεων». Οι προκλήσεις λαμβάνουν χώρα έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτές από το λαό και ξεσηκωθεί, βλέποντας το βιασμό ταυτοχρόνως τού ιδίου και της πατρίδος. Αυτό είναι το πολιτικό περιβάλλον που επικρατεί, όταν το ψευτορωμέϊκο έχει προβεί στην απόλυτη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και πολιτικών αποφάσεων.

Η Ελλάς σήμερα κιόλας οφείλει να προβεί στην πραγματική αποκατάσταση τής εθνικής της ανεξαρτησίας. Και ανεξάρτητο κράτος δεν είναι σε καμία περίπτωση εκείνο που διαθέτει ξένους ηγέτες και σκοπούς. Ο ετεροβαρής σκοπός και μόνον αρκεί για να θεωρηθεί ένα καθεστώς ξένο, όταν δηλαδή ονομάζει την αιχμαλωσία ενός ολόκληρου έθνους οικονομική ευμάρεια και ειρηνική συνύπαρξη. Το κράτος μας οφείλει πάραυτα να αποκτήσει ελληνική πολιτική ηγεσία και σκοπό.

Οι απαιτήσεις των εχθρών μας, των καλουμένων υπό των ψευτορωμιών ως φίλων, είναι ενδεικτικές τής κρισιμότητας των περιστάσεων. Ο σιωνιστικός παράγοντας δίδει συγχαρητήρια στην ελληνόφωνη διοίκηση επειδή κυνηγά Έλληνες Εθνικιστές την ώρα που έρχονται νέα δολοφονικά μνημόνια και μαζί η συμφωνία για την αρπαγή τού γεωφυσικού μας πλούτου. Τα εμφανή συγχαρητήρια και οι λιγότεροι εμφανείς σε πρώτη φάση συμφωνίες πέσανε στο τραπέζι τού διαλόγου – εντολών ταυτόχρονα.

Οι ψευτοσύμμαχοι δια τού γερμανικού τους εκπροσώπου εκδήλωσαν τις προθέσεις τους όταν μάς ζήτησαν να καταργήσουμε την επαφή τής ελληνικής ενδοχώρας με την ύπαιθρο χώρα και μάλιστα τα πιο ακριτικά σημεία. Να κλείσουμε 22 αεροδρόμια, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί η περιστολή ακόμη και στρατοπέδων, κάποια εκ των οποίων έχουν περισταλεί. Η δε πατρίδα μας συνασκείται στρατιωτικά με το Ισραήλ, όταν τα γεωτρύπανά του εισχωρούν στο γεωφυσικό μας παράδεισο και η Τουρκία κινείται για να δράξει μερίδιο και γη ελληνική.

Η οδός τής προσκλήσεως προς την Τουρκία έχει ανοιχτεί με ολέθριο σκοπό να κλειστεί πάσα οδός διαφυγής τής Ελλάδος από τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Είδαμε τον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν να μάς ζητάει Τζαμιά και μουφτήδες για τούς μουσουλμάνους, λαθραίους και Έλληνες, από την Αθήνα έως τη Θράκη Μας.

Διαβάσαμε την ανακοίνωση τού τουρκικού υπουργείου εξωτερικών για τα «δικαιώματα» των «Τούρκων» σε Θράκη και Δωδεκάνησα, από εθνική τάχα ταυτότητα έως τουρκόφωνα σχολεία. Ακούσαμε δημοσιογράφο και σύμβουλο τού Ερντογάν, ονόματι Γιγίτ Μπουλούτ, να μάς λέει πως οι Έλληνες προτιμούν την ένωση με την Τουρκία παρά αυτήν με την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι, μετά τα ερευνητικά τάχα σκάφη, μάς στείλανε μια τουρκική κορβέτα μέχρι τα στενά τού Καφηρέα και τον Τούρκο υπουργό ευρωπαϊκών υποθέσεων στη Θράκη για να μάς τονίσουν πόσο σημαντική είναι η γη μας για τις ορέξεις τους.

Η Ελλάς χρειάζεται σε μια στιγμή μονάχα ανάκτηση τής εθνικής της κυριαρχίας και μια Νέα Εθνική Πολιτική. Μια Εθνική Πολιτική που δεν θα βάζει διλήμματα τύπου Θεολογική Σχολή τής Χάλκης και δεν θα μπαίνει κάτω από συμμαχίες υπό την αιγίδα των εχθρών της.

Τα θρησκευτικά μας ιδρύματα που βρίσκονται σε σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες δεν γίνονται μέσο εκβίασης για την πρόκληση νέων εδαφικών απωλειών, αλλά απελευθερώνονται μαζί με ολάκερες τις σκλαβωμένες πατρίδες μας. Οι δε συμμαχίες φτιάχνονται από γερά και ελεύθερα έθνη που κρατούν την αιγίδα στα στιβαρά τους χέρια.

Ξεμπερδεύουμε με τούς ελληνόφωνους ριψάσπιδες και εφαρμόζουμε πάραυτα την πολιτική ευθύνης τής Νέας Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδας στις εθνικές μας υποθέσεις που εντάσσεται σ’ έναν διπλό στρατηγικό άξονα. Από την μια πλευρά έχουμε την αξιοποίηση των γεωφυσικών μας πλεονεκτημάτων σε πόρους και ανάπτυξη φυσικής παρουσίας στη διεθνή πολιτική και από την άλλη πλευρά έχουμε την διεκδίκηση επιρροής, παρουσίας και τελικά ενσωμάτωσης των αλύτρωτων πατρίδων μας.

Η Ελλάς θα εγκαταλείψει οριστικά το δόγμα τού διατάζεσθε και θα εισέλθει στο δόγμα τού διατάζειν. Εμείς βρισκόμαστε στο τελειότερο γεωστρατηγικό πέρασμα τού κόσμου κι όχι εντολείς και βάρβαροι τής Παγκοσμιοποίησης. Εμείς λοιπόν θα κοιτάξουμε τούς όποιους φίλους και τούς εχθρούς ευθεία στα μάτια με βλέμμα απαίτησης Μεγάλης Δύναμης κι όχι ρίχνοντας χάμω τα γόνατα τού ραγιά.

Φίλοι στη διεθνή πολιτική είναι αυτοί που συναντιούνται αναγκαστικά στο πεδίο τής γεωπολιτικής. Είναι το συναπάντημα αυτό που ονομάζεται εθνικό συμφέρον. Για να γίνει το συναπάντημα αυτό συμμαχία χρειάζεται ισχυρή θέληση και στρατηγικό σχέδιο για την εξασφάλιση στόχων και απαραβίαστου τής εδαφικής μας κυριαρχίας. Χρειάζεται επιπλέον θωράκιση τής στρατιωτικής μας λειτουργίας έξω από πάσα λογική διεθνών υποχρεώσεων. Και επιπλέον η Νέα Εθνική Πολιτική βασίζεται στην εκ προοιμίου επιβολή ελληνικών εδαφικών κερδών.

Το πρώτο λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι συνειδητοποίηση των στιγμών που διερχόμαστε και τής ιστορικής μας αποστολής, ώστε να φτιάξουμε το στρατόπεδο τού Νικητή τής Μεγάλης Ελλάδος. Χρειαζόμαστε λαό ενωμένο και ενημερωμένο για τις διεθνείς εξελίξεις στη γειτονιά μας. Και Στρατό απερίσπαστο στην αποστολή του.

Επιβάλλουμε λοιπόν Εθνική Ηγεσία πραγματική που θα συντρίψει την πολεμική που ήδη δέχεται. Κατόπιν φέρνουμε τη Ρωσία απέναντι στον παγκόσμιο «εξουσιαστή». Τότε η Τουρκία θα κατέλθει στον Άδη και εμείς θα μπούμε στον δρόμο τού Μεγάλου Ελληνικού Πόθου. Θα διαβούμε την Πόλη των Κωνσταντίνων που θα είναι πια Ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 20-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 20-10-2013.


Σκλαβωμένες θέλουν οι εχθροί τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους την ψυχή και την πατρίδα μας αντάμα. Θέλουν πληγωμένο τον πατριωτισμό και τον ψυχισμό μας. Ενοχοποιούν την εθνική μας υπερηφάνεια ως μοχθηρή τάχα που εχθρεύεται την πολυπαινεμένη ψευτοδημοκρατία τους και μάς θέλουν μίζερους να περιμένουμε το σίγουρο τέλος τής Φυλής.

Διεθνείς ψευτοαντιστασιακοί, ενάντιοι τάχα στην καταπίεση των λαών, απειλούν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα με τα ίδια πολιτικά πυρά που χρησιμοποιούν και οι δήθεν ιδεολογικοί αντίπαλοί τους. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει και στην Πατρίδα μας. Με το προδοτικό καθεστώς να μιλάει για εσχάτη προδοσία και ανατροπές βίαιες τής δημοκρατίας τη στιγμή που εκείνο καταργεί την Ελλάδα.

Όμως ενώ λυσσομανάει ο μισελληνισμός, έρχονται ευθύς αμέσως νέα μέτρα και νέες απαιτήσεις των δυναστών – δανειστών για την εξόντωση τού λαού μας και τον κατακερματισμό τής Πατρίδος. Ο όλεθρος επελαύνει με τα αιματηρά μέτρα σε βάρος τού οικογενειακού προϋπολογισμού, τής ελληνικής εργασίας, τού ελληνικού σπιτιού, τής υγείας των Ελλήνων, τής παιδείας των ελληνόπουλων.

Έρχεται η μονιμοποίηση των κεφαλικών φόρων τής ουσιαστικής κατοχής που ενέσκηψε στην Ελλάδα μας με τρόπο πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, άνευ κηρύξεως πολέμου. Μάς δίδονται επιπλέον οι διαταγές για να κλείσουμε αεροδρόμια σε ευαίσθητες ακριτικές και άγονες γραμμές.

Μάς οδηγούν σιδηροδέσμιους και ανέστιους στα κάτεργα τής Παγκοσμιοποίησης όπου σημαίες, πίστη, οικογένεια και πατρίδα είναι περιττά βάρη. Ανώνυμοι τύραννοι που βρίσκονται παντού και έχουν για μόνη τους ιδεολογία τον νεοταξισμό και το μίσος τους για τον Ελληνισμό, έχουν πάρει τις εξουσίες και τις αποφάσεις που μάς αφορούν στα χέρια τους. Το ψευτορωμέϊκο, οι θεσμοί και το παρακράτος του είναι μονάχα το υπηρετικό προσωπικό που ρωτάει το παγκόσμιο αφεντικό και κάνει ό,τι τού λέει.

Μάς αφαιρούν την ιδιοκτησία και την παραγωγή και έχουν το θράσος να τούς πιστέψουμε πως αυτό επιτάσσει η επίτευξη θετικών δημοσιονομικών και ανάπτυξης. Μάς αφαιρούν περισσότερα χρήματα όταν οι δουλειές κλείνουν και η ανεργία αυξάνει. Αυξάνουν τις περικοπές των αποδοχών και τούς παράνομους φόρους, αλλά οι πόροι των Ελλήνων δεν πάνε στην Ελλάδα. Πάνε όπως όλες τις προηγούμενες φορές στους άρπαγες κατακτητές των τόκων, όταν κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία. Παίρνουν σπίτια, γιατί θέλουν τούς Έλληνες όχι απλώς φτωχούς αλλά νεκρούς.

Μα και στα εθνικά ζητήματα οι ήττες και οι παραχωρήσεις των δωσίλογων πολιτικάντηδων αυξάνονται με αλματώδη ρυθμό. Που είναι οι στηρίξεις των συμμάχων τού κατοχικού καθεστώτος; Πουθενά!

Τουναντίον, οι συνομιλίες των ντόπιων ζηλωτών τού σιωνιστικού νεοταξισμού με τούς παγκοσμιοποιητές οδηγούν στην αρπαγή τού γεωφυσικού μας πλούτου και στην ενεργειακή εξάρτηση τής χώρας μας. Οι Τούρκοι βγάζουν φιρμάνια, στέλνουν πολιτικούς και εξαπολύουν τα όπλα τους σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο. Ο δε τουρκισμός με συνδιοικήσεις συναντάει την πλήρη αποδοχή των ελληνόφωνων που μιλάνε για προδοσίες, όταν μάς ζητείται επιμόνως γη ελληνική.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι εδώ. Ζωντανό και Ελληνικό. Απαιτεί και κηρύττει λευτεριά στο Φρόνημα των Ελλήνων και την Ελληνική Πατρίδα. Η ψυχή μας δεν κάμπτεται. Ατσαλώνει σε πείσμα των καιρών. Έχει τον τρόπο της, γιατί είναι Ελληνίδα. Έχουμε μέγα χρέος στα παιδιά μας να τούς δείξουμε τον δύσκολο, μα ωραίο δρόμο τής Φυλής μας. Είναι ο ίδιος δρόμος που άνοιξαν πρωτύτερα για εμάς γενεές ηρωικών προγόνων.

Προδοσία δεν είναι να ενώνεις, αλλά να διχάζεις τούς Έλληνες. Προδοσία δεν είναι να βαστάς δική σου την Πατρίδα, αλλά να την ανταλλάσσεις με τα αργύρια τής συναλλαγής.

Από την ανακαίνιση τού ίδιου μας του εαυτού ξεκινάμε την ανατροπή της σήψης και την αναγέννηση τής Ελλάδος μας. Το πρώτο μας μέλημα είναι να σταματήσουμε την ανοχή στους δολοφόνους τού Γένους μας. Να αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Κι αυτό το πανέμορφο και ιερό έργο γίνεται με την πλήρη εξίσωση τού Νόμου τής Πολιτείας με τον Νόμο τής Φυλής.

Ένωση των ελληνικών φωνών και πλήθυνση αυτών είναι ότι μάς πρέπει και ότι χρειαζόμαστε. Οι απόψεις των πολιτών τής πατρίδος είναι απολύτως σεβαστές όταν κινούνται στην κατεύθυνση τής κοινωνικής συνοχής και τής εθνικής αυθυπαρξίας. Όσοι προσβάλλουν την εθνική μας ταυτότητα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

Η φιλοπατρία, η αντρειοσύνη και η δημιουργικότητα έργων για την προαγωγή τού Ελληνικού Έθνους είναι χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα που περνούν από την εμπέδωση υψηλού Φρονήματος και Πίστης στις Αξίες τού Ελληνισμού. Σκεπτόμαστε ελευθέρως και πράττουμε παν δυνατόν ή και φαινομενικά αδύνατο για να επιτύχουμε την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισχυροποίηση των δικών μας ανθρώπων και τής δικής μας Πατρίδος αποκλειστικά. Φτιάχνουμε μια Ελλάδα που έχει ως πλήρωμα και κυβερνήτες τούς Έλληνες και μόνον.

Την δε Πατρίδα δεν την τηρούμε απλώς ονομαστικά ή μέσα στα όρια που μάς επέβαλλαν. Φτιάχνουμε συμμαχίες, αλλά τις φτιάχνουμε για να αξιοποιήσουμε τα γεωφυσικά και τα στρατιωτικά μας όπλα για να φέρουμε κάτω από την Ελληνική Σημαία τις αλύτρωτες πατρίδες. Εξαπλώνουμε την εθνική επιρροή μας και δεν ψάχνουμε δυνατές πλάτες, γιατί είμαστε εμείς Δυνατοί. Κι αυτή η Δυνατή Ελλάδα είναι μονάχα Λαϊκή και Εθνικιστική, σωστή Ελληνική!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  





   




 

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-10-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 10-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 13-10-2013.


Όλα αλλάζουν γύρω από την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα. Οι διεθνείς πολιτικές σκοπιμότητες κατευθύνουν ξεκάθαρα την γεωπολιτική σε νέες πραγματικότητες και ισορροπίες. Ακόμη και η υπόθεση τής λευτεριάς ενός έθνους προσδιορίζεται με βάση αυτές τις σκοπιμότητες. Αλλά η Ελλάς πηγαίνει δια χειρών μη ελληνικών στο στόμα τού νεοταξικού λύκου.

Όσοι δεν το έχουν λάβει το μήνυμα, θα το λάβουν απότομα μέσα στη φλόγα τού πολέμου. Διότι ο πόλεμος που υφίσταται η Ελλάς στο οικονομικό επίπεδο είναι προειδοποίηση και απειλή μαζί, ο δε πόλεμος στο επίπεδο τού εθνικού συναισθήματος σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού μας είναι ψυχολογική βία και απειλή μαζί. Η ένωση αυτών των δύο καταστάσεων μάς οδηγεί στο Πεδίο τής Τιμής και στο αληθινό διακύβευμα. Ζωή ή Θάνατος τής Ελλάδος.

Τα γεωφυσικά μας κάλλη είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μιας ισχυρής πολιτικής και κρατικής οντότητας. Τα δε γεωφυσικά μας περάσματα είναι οπωσδήποτε ο δρόμος από τον οποίο διαβαίνει η ισχύς για να συναντήσει τον παραλήπτη της. Και τα τεχνητά κρατικά μορφώματα τής γειτονιάς μας αποτελούν μονάχα τα ξόανα των εχθρών τής Ελλάδος, τα μαντρόσκυλα τής Παγκοσμιοποίησης.

Τα κάλλη τής Πατρίδος μας δεν γνωστοποιήθηκαν τώρα. Είναι από παλιά γνωστά, όταν οδηγούντο οι πραγματικοί πρώτοι τού Γένους μας στο θάνατο ή τη φυλακή ή και στα δύο μαζί. Έρευνες έχουν γίνει από κοντά και δορυφορικά. Επομένως η ανάδειξη τού ελληνικού πλούτου ήθελε την πλαστή και ακήρυκτη χρεοκοπία τής Πατρίδος μας για να αρπαχθεί από τον σιωνιστή νεοταξίτη. Και έτσι ανοίχτηκε ο δρόμος για τα γεωφυσικά μας περάσματα, αυτά που θα φέρουν τη διεθνή σύγκρουση πιο κοντά.

Η Ελλάς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να κρύβεται. Γιατί αν το κάνει, τότε θα πρέπει να είναι έτοιμη να διαβεί από την απώλεια τής εθνικής της κυριαρχίας στην άμεση απώλεια εθνικού εδάφους. Πρέπει να πάρει σύντομα πίσω την εθνική της κυριαρχία και να θωρακισθεί με δύο τρόπους. Πρώτον, να εξοντώσει τούς θύλακες τού μισελληνισμού που έχουν εισχωρήσει εντός τής έως σήμερα ελεύθερης Πατρίδος μας, θύλακες στρατιωτικής ή άλλης μορφής. Και δεύτερον να αμυνθεί δια τής επιθέσεως. Και επίθεση συνιστά σε πρώτη φάση η διακήρυξη ελληνικών εδαφικών διεκδικήσεων και σε δεύτερη η στρατιωτική ετοιμότητα.

Να καταστείλουμε οριστικά λοιπόν σε πρώτη φάση το πολιτικό περιβάλλον κυβερνητικής αφασίας και δωσιλογισμού. Να κηρυχτεί έκπτωτο το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που διώκει Έλληνες και μάς οδηγεί ως αμνούς στο χαμό. Έλληνες οδηγούν και Έλληνες αποφασίζουν για τις τύχες τού Έθνους μας. Και όσοι πιστεύουν πως η διεκδίκηση των Δικαίων μας είναι παραλογισμός, τότε έχουν ξεχάσει το Θεό. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί στους περισσότερους Έλληνες παρά μονάχα σε κάποιους δειλούς και βολεμένους.

Αν δούμε το συνωστισμό πολλών και διαφορετικών συμφερόντων στην γεωπολιτική γειτονιά που ορίζεται από τη Χερσόνησο τού Αίμου και ανατολικά αυτής, θα αντιληφθούμε πως τα διαφορετικά αυτά συμφέροντα θα συνεννοηθούν μεταξύ τους όταν ο ήλιος βγει από τη δύση! Δεν πρέπει μάλιστα να ξεχνούμε πως η Χερσόνησος τού Αίμου είναι Ελληνίδα. Όποιο Έθνος ξεχνά τις αλύτρωτες πατρίδες του, είναι καταδικασμένο να σβήσει. Και η Ελλάς δεν θα σβήσει, γιατί μονάχα αυτή έχει αλύτρωτες πατρίδες και οι αδικίες πάντα διορθώνονται, αφού δεν ευλογούνται από το Θεό.

Όταν τα πολλά συμφέροντα πνιγούν στο αίμα τής ανομίας τους, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι απλώς να ζητήσουμε, αλλά τούτη τη φορά να πάρουμε πίσω το Έθνος μας αποκαταστημένο. Η επίθεση που θα κάνει η Ελλάς έχει δύο μορφές. Η πρώτη είναι η εγκατάσταση Λαϊκής και Εθνικιστικής Εξουσίας στα πολιτικά μας πράματα. Η επιθετικότητα τού ξενοκίνητου κατοχικού καθεστώτος μνημονιακών και ψευτοαντιμνημονιακών με τις εντολές τής παγκόσμιας συμμορίας προς το ενταύθα υποκατάστημα είναι το αποτέλεσμα τής απειλής που νιώθει η Παγκοσμιοποίηση.

Η δεύτερη μορφή τής ελληνικής επιθέσεως είναι η απόκρουση των προσωρινών γειτονικών μας βαρβάρων όταν λίαν συντόμως διαταχθούν από τούς ψευτοσυμμάχους να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας. Μάς θέλουν ανοχύρωτους και γι’ αυτό επιχειρούν να ελέγξουν τον Πατριωτισμό μας, την Εθνική μας Συνείδηση και κάτι ακόμη. Τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τα δε μαντρόσκυλα τού Νεοταξισμού στην περιοχή μας ήδη αλυχτούν γιατί ζυγώνει το πλήρωμα τού χρόνου που όρισε ο Θεός. Θα έρθουν, αλλά εμείς θα διαβούμε επάνω στα συντρίμμια τους. Συντρίμμια που θα σκάσουν επάνω στα ετεροβαρή συμφέροντα και «αφεντικά».

Δείτε τι γίνεται. Ο Ερντογάν ζητάει αντί τής Θεολογικής Σχολής τής Χάλκης Τζαμιά, μουφτή στη Ξάνθη και αναγνώριση 150000 δήθεν Τούρκων στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Τόσους «είδε» τούς «συμπατριώτες» του! Ο Μπουτάρης έδωσε στη Θεσσαλονίκη αλβανικό πάρκο στο όνομα τού δικού μας κατεχόμενου Δυρραχίου. Οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες μακεδονοποιούν τα Σκόπια και αναγνωρίζουν «τουρκοκυπρίους». Και η Μόσχα βλέπει κατοχικό στρατό και παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Πατρίδα μας όταν οι αμερικανοσιωνιστές ζητούν ελληνικές ψυχές και χαρίζουν ελληνικά εδάφη.

Η Λευτεριά των Ελλήνων θέλει νέα σύνορα. Είναι η Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα που κονιορτοποιεί προδοσίες και αλυσίδες ενώνοντας Έλληνες και Ελληνικές Πατρίδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 13-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 13-10-2013.


Τα κλειδιά τής χώρας βρίσκονται εξ ολοκλήρου σε ξένα χέρια. Οι αποφάσεις που αφορούν το κράτος λαμβάνονται σε ξένα κέντρα από σκληρούς μισέλληνες. Η σημαία τής Πατρίδος μας έχει κατ’ ουσία υποσταλεί. Και ο πόλεμος σε βάρος των Ελλήνων είναι σκληρός και αδυσώπητος. Ψυχολογικός και πολιτικός.

Ο διωγμός τού ελληνικού εθνικισμού έρχεται στο σημείο που το επικίνδυνο κατοχικό καθεστώς δίδει τις αισχρές εξετάσεις προόδου του προς τον νεοταξίτη αφέντη του. Σάς ξεφεύγει ο μαχόμενος ελληνισμός, είπαν οι παγκοσμιοποιητές στους πολιτικούς τους υπαλλήλους. Καρατομήστε τον ή χανόσαστε, είπε το νεοταξικό κτήνος.

Μα τι γίνεται; Ποιος είναι ο σκοπός τής πολιτικής; Θα έπρεπε να είναι η παρακαταθήκη τού Τρανού Σπαρτιάτη Βασιλέα Λεωνίδα. Μην δίδετε στον εχθρό τίποτα και πάρτε του τα πάντα. Έτσι είπε ο Λεωνίδας στους στρατιώτες του στις Θερμοπύλες. Τού ζητήθηκε γη και ύδωρ μέσα στην Σπάρτη και πήγε τον Πέρση ευθύς αμέσως στο Πεδίο τής Τιμής.

Όλα για την Πατρίδα. Αυτή ήταν πάντα η απάντηση που έδιναν στις δύσκολες στιγμές και στους θρασείς εισβολείς οι Έλληνες. Πάντα πίσω από την κάθε μια πρόκληση, την κάθε μια σκλαβιά, το κάθε δάνειο, την κάθε μια φυλάκιση Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη, υπήρχε από πίσω, μέσα στο σκοτάδι ένας γυρολόγος εμποράκος των εθνών. Από τούς μηδικούς πολέμους έως τούς βαρβάρους που μάς περιτριγυρίζουν στη γειτονιά μας.

Υπήρχαν όμως πάντα και οι πρόθυμοι να πουλήσουν τα πάντα. Αυτοί οι ριψάσπιδες και προδότες διαχειρίζονται τις τύχες τής χώρας. Όχι, δεν βλέπουν απέναντί τους εθνικά υπερήφανους Έλληνες. Βλέπουν αμνούς προς σφαγή. Και η πολιτική τους δεν είναι λειτούργημα. Κακούργημα μιας εγκληματικής συμμορίας είναι η Πολιτεία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Βάζουν τον Εθνικισμό στη φυλακή τής σκλαβιάς. Και το κάνουν όχι γιατί φοβούνται την πολιτειακή ανωμαλία όπως λέγουν κάποιοι ανοητολογούντες και υβριστές Χριστού και Ελλάδος. Το κάνουν οι ψευτοδημοκράτες διότι θέλουν να προκαλέσουν την πολιτειακή ανωμαλία. Αφενός μεν για να ανακόψουν την ανακατάληψη ελληνικής εξουσίας και την αποκατάσταση τής εθνικής κυριαρχίας από το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα. Και αφετέρου για να ανοίξει η σύγχρονη κερκόπορτα συρρίκνωσης τού Ελληνικού Έθνους.

Την στιγμή λοιπόν τού νέου διχασμού, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα μεγαλύτερα Ναυπηγεία τής Ανατολικής Μεσογείου, απειλούνται με κλείσιμο αν δεν βρεθεί λύση στα οικονομικά ζητήματα ανάμεσα σε εταιρεία και κράτος. Αυτό σημαίνει ερήμωση περαιτέρω τού ναυπηγείου που έχει αφεθεί στην τύχη του 18 μήνες ήδη, πάνω από χίλιες ψυχές στην λιμοκτονία και τέσσερα υπερσύγχρονα υποβρύχια που έπρεπε ήδη να έχει παραλάβει το Πολεμικό Ναυτικό στην απειλής τής ανεπανόρθωτης καταστροφής από χρόνο και φύση.

Η Τουρκία όμως εξοπλίζεται διαρκώς. Παρελαύνει σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο με πράκτορες, πολεμικά αεροσκάφη και πλοία. Με έρευνες στο δικό μας γεωφυσικό πλούτο και κρυφές αλλά και φανερές συμφωνίες ανάμεσα στους ελληνόφωνους και τούς Τούρκους, Σκοπιανούς και Αλβανούς. Το κλεφτοφάναρο των άνομων συνομιλιών στην Εσπερία βαστάει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Και τα όπλα που επισκέπτονται τούς αιθέρες μας συχνά έχουν αγγλομαθείς χειριστές. Είναι οι ίδιοι που δίνουν εντολές ενάντια στον εθνικισμό μας.

Οι κατοχικές αρχές όμως δεν συγκινούνται. Όπως δεν συγκινούνται από τις αυτοκτονίες και τις δολοφονίες των Ελλήνων από λαθραίους τόκους και εποικιστές τής Πατρίδος μας. Τη βρώμικη δουλειά τής ψυχολογικής φθοράς κάνουν. Ξηλώνουν αστυνομικά τμήματα και στελέχη των ειδικών δυνάμεων τής Ελληνικής Αστυνομίας, αφού έχουν δώσει την «ασφάλεια» τής Ελλάδος μας σε ξένους όπως λέγεται μισθοφόρους. Μπαίνουν σε σπίτια και γραφεία ακόμη και Συνδέσμων Εφέδρων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Βρίσκουν λένε όπλα κι όχι φυσοκάλαμα!

Την ίδια στιγμή όμως που παραβιάζεται το άσυλο Ελλήνων Εθνικιστών και προχωράει η ποινικοποίηση τού Εθνικισμού, στις διπλανές μας πόρτες τα ελληνικά μαγαζιά που κλείνουν είναι απείρως περισσότερα από αυτά που παραμένουν ανοικτά. Για να ανοίξει καινούργιο μαγαζί ελληνικό ούτε λόγος. Εκτός αν δεχτεί επίθεση από κράτος και παρακράτος! Και οι ψευτορωμιοί λένε νομοθετημένα πλέον σε όσους δεν δύνανται να πληρώσουν τούς φόρους τής μνημονιακής κλεπτοκρατίας να πουλήσουν τα σπίτια τους για να «ξεχρεώσουν»!

Αυτοί θα φυλακίσουν τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό; Αυτοί θα μάς πουν να κατεβάσουμε Εικόνες και Σημαίες; Αυτοί θα μάς κόψουν τα χέρια για να μπει ατουφέκιστος ο Άνομος και ο Βάρβαρος; Να κατοικήσουν σπίτια και χώματα ποτισμένα με ιδρώτες και αίματα ελληνικά αλλογενείς και άπιστοι; Να κυβερνήσει ακόμη τον ραγιά ο Εφιάλτης κυνηγώντας τον Λεωνίδα;

Όλα για την Πατρίδα λοιπόν. Πράμα που σημαίνει ότι η νεοταξική βρωμιά θα ηττηθεί από την ελληνική καθαρότητα. Σημαίνει πως οι Έλληνες μάχονται εναντίον όλων των τυράννων για την λευτεριά των παιδιών και τής πατρίδος τους. Και ακόμη πως ήρθε ο καιρός να κάμουμε πράξη την Ιερή Εντολή Αληθινών Ελλήνων όπως μάς τη μετέφερε ο Εθνομάρτυρας Ίων Δραγούμης. ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών. Τούτος ο χειμώνας δεν θα μάς βρει ραγιάδες. Ο μισελληνισμός θα ξεριζωθεί έως έσχατης ρίζας. Οι Ελληνικές Σημαίες θα κυματίζουν παντού στην Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα τρανωθεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ







 

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-10-2013:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 3-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 6-10-2013.


Μεγάλη είναι η ευθύνη που μάς αναλογεί για την ανοικοδόμηση τής Πατρίδος. Μα την αναλαμβάνουμε με χαρά μεγάλη γιατί είναι Τιμή μέγιστη και διότι έχουμε μαζί μας μια ευλογία και μια συνοδοιπορία. Την Ευλογία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και Θεού Μας. Και τη συνοδοιπορία τού αλύγιστου παρά τα τραύματά του Ελληνικού Λαού.

Γραικύλοι πολιτικάντηδες και γυρολόγοι ψευτοσύμμαχοι πιστεύουν πως αφού μάς χάλασαν την Αληθινή Ελλάδα, θα μπορέσουν τώρα να διανείμουν αναμεταξύ τους τα ερείπια και τα ιμάτιά της. Τα χαλάσματα είναι η πολιτική τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που ανεχθήκαμε τόσα χρόνια. Αλλά επειδή έχουμε μεγάλα αποθέματα Πίστης, τα πρωτοτόκια που μάς έλεγε να βαστήξουμε ο Μακαριστός Εθνάρχης Ιεράρχης Χριστόδουλος, έρχονται να μάς αφαιρέσουν τις Εμβληματικές Αξίες μας.

Κάμανε ένα ψευτορωμέϊκο που το ονόμασαν ελληνικό τάχα κράτος, ψαλιδισμένο και υποτακτικό από βαρβάρους και δανειστές των εθνών, με πρωτεύουσα προσωρινή την Αθήνα και νόμισαν πως θα στενέψουν εκεί μέσα τα όνειρά μας. Πως δεν θα στρέψουμε τάχα το κεφάλι στα βόρεια και στα ανατολικά προσωρινά μας σύνορα. Εκεί  που το νεοταξικό κτήνος ζητάει κι άλλη Ελλάδα. Αλλά και εκεί που βρίσκεται η Αιώνια Πρωτεύουσα τού Ελληνισμού Μας Κωνσταντινούπολη.

Και έτσι βάλανε δύο λογιών εμπόδια μπροστά μας οι κακοί μισέλληνες. Τα πλαστά χρέη από τα δανεικά χρήματα που εξαγόρασαν τούς πολιτικάντηδες και αγόρασαν το υποταγμένο και ημιτελές κράτος μας. Και από την άλλη πλευρά τις συκοφαντίες και τις ανύπαρκτες ενοχές σε βάρος τού Εθνικιστικού Κινήματος, τού Ελληνικού Στρατού και των Ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά λοιπόν από την επίθεση σε βάρος τής Παιδείας και τής Ορθοδοξίας μας με τις εκτεταμένες αλλοιώσεις σε σχολεία και κοινωνία, τώρα θεωρούν ποινικά εξεταστέα περίπτωση και κολάσιμη την ύπαρξη τού Ελληνικού Εθνόσημου στην ένδυση, στον νου και την ψυχή τού Έλληνα. Το κατοχικό καθεστώς εισέβαλε σε στρατόπεδα τού Στρατού και τής Αστυνομίας για να βρει αποδείξεις «κακού» εθνικιστικού φρονήματος. Σοσιαλφιλελεύθερο κράτος και  μαρξιστικό παρακράτος ποινικοποιούν τον Ελληνικό Εθνικισμό με πειθαρχικούς ελέγχους και επιχειρούν το κατέβασμα τής Ελληνικής Σημαίας, γιατί έχουν αποδεχτεί το κατέβασμα των Ελληνικών Συνόρων!

Λοιπόν, το κόντεμα τής Ελληνικής Πατρίδος είναι το μέλημα των ελληνόφωνων ψευτοταγών και οι εντολές των νεοταξιτών ψευτοσυμμάχων. Και οι επιθέσεις σε βάρος τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος γίνονται επειδή εμείς σχεδιάζουμε, επιδιώκουμε και θα επιτύχουμε την ανόρθωση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος, από την ελληνική κοινωνία έως τα αληθινά εθνικά μας σύνορα.

Οι διώκτες τής Ελλάδος είναι αυτοί που ανοίγουν και συζητούν όλα τα εθνικά μας θέματα, μεθοδεύοντας το ξεπούλημα ονομάτων, αιμάτων και εδαφών ελληνικών. Είναι αυτοί που επιζητούν το πετσόκομμα τής κοινωνίας μας με εμφύλιο πόλεμο για να κρύψουν τα νέα δολοφονικά μέτρα που φέρνουν το πετσόκομμα τής Ιερής Ελλάδος.

Είναι αυτοί που χαρίζουν το όνομα τής Μακεδονίας Μας στο Σκοπιανό άθυρμα τού σιωνιστικού νεοταξισμού, συνομιλώντας με τούς σφετεριστές και τούς «διαμεσολαβητές». Αυτοί που αναγνωρίζουν κρατική οντότητα στο Κοσσυφοπέδιο όταν μάς ζητούνται δικαιώματα αλβανικά στην Ελεύθερη Ήπειρο, Σκοπιανά στην Ελεύθερη Μακεδονία και Τουρκικά στην Ελεύθερη Θράκη και την Κύπρο Μας. Αυτοί που αναγνωρίζουν την τουρκική κατοχή στην Κύπρο όταν αποδέχονται συνομιλίες με την ψευδεπίγραφη «τουρκοκυπριακή κοινότητα» και την δολοφονική και δόλια Τουρκία.

Είναι οι ίδιοι αχαμνοί και μιαροί τύποι που θέλουν να αναγείρουν Τζαμιά και να φτιάξουν «αντιρατσιστικούς» νόμους για τούς λαθρομετανάστες που μάς στέλνει η Άγκυρα, όταν οι Ελληνικές Εκκλησιές στα κατεχόμενα εδάφη μας σε Ιωνία και Πόντο βεβηλώνονται και καταστρέφονται. Όταν οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν την Αυτοκρατορική Εκκλησία τής Αγίας Σοφίας Τζαμί και γυρεύουν να αρπάξουν με πολιτικά, επιχειρηματικά και στρατιωτικά μέσα και πράκτορες την Ελεύθερη Θράκη μας.

Τα κάμουν αυτά οι Τούρκοι διότι εμείς έχουμε στην πολιτική σφετεριστές τής Ελληνικής Εξουσίας που αρνούνται την Μεγάλη Ιδέα και την Ελληνικότητα τής Κωνσταντινούπολης και των Αλύτρωτων Ελληνικών Πατρίδων ολόγυρα των συνόρων μας. Γιατί εμείς έχουμε γραικύλους πολιτικάντηδες που τιμούν διαχρονικά τον Τούρκο Σφαγέα, συζητούν με την Άγκυρα, μειώνουν την εθνική κυριαρχία από τα νησάκια μας, μοιράζουν τον δικό μας γεωφυσικό πλούτο και την ψυχή μας. Και έτσι μπαίνουν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στους αιθέρες μας και τα βαρβαρικά ερευνητικά σκάφη έρχονται στην κυπριακή ΑΟΖ.

Χαίρονται οι Τούρκοι με τα ενταύθα ανακατώματα. Και βγάζουν φλύκταινες οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες που ακούν από Εθνικιστές Βουλευτές στο κυνοβούλιο τής ντροπής πως Πρωτεύουσα τής Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη. Κατήγοροι τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και οι Βάρβαροι και οι Ψευτοπεριούσιοι Παγκοσμιοποιητές. Αλλά η Μεγάλη Ελλάς θα αναστηθεί.

Η Ρωμανία θα πάρει τον Θρόνο της και ο Ελληνισμός θα κοινωνήσει και πάλι στην Αγία Σοφία. Γιατί εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα διώξουμε την κατοχή και θα απλώσουμε αληθινή Ελευθερία στην Ιερή Πατρίδα μας. Το ψευτορωμέϊκο θα φύγει, όπως προφήτευσε ο Πατροκοσμάς. Θα το διώξουν Γενναίοι Έλληνες. Και τα Ιερά Ελληνικά Όπλα θα κάμουν πράξη την απόφαση τού ελληνικού λαού. Βαρβάρου πόδι σε γη ελληνική δεν θα μείνει. Και η Πόλη Μας στα χέρια μας θα έρθει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

    


 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 6-10-2013.
ΑΘΗΝΑ 6-10-2013.



Ζούμε σ’ έναν ευλογημένο τόπο με ιερή αποστολή και καταραμένους ταγούς στην εξουσία. Βιώνουμε την μεγαλύτερη ευτυχία τού να είσαι Έλλην, δηλαδή φωτισμένος άνθρωπος που μεταδίδει φιλότιμο, πολιτισμό και πίστη Θεού και Πατρίδος. Κι όμως, αντί να ευγνωμονούμε αυτήν την καλή μοίρα που έχουμε λάβει άνωθεν για να κρατήσουμε το μέτρο και την αρμονία στην πρώτη γραμμή τής πλάσης, έχουμε αφεθεί στην βαρβαρότητα εκείνων που ζουν μονάχα για να καταστρέψουν τη Φυλή μας.

Έλεγε ο σοφός Θαλής ο Μιλήσιος: «Ευγνωμονώ τοις Θεοίς διότι εγεννήθην Έλλην κι όχι βάρβαρος». Εννοούσε πως αισθανόταν την μέγιστη ευτυχία να γεννηθεί μέσα σ’ ένα Γένος που ποιούσε ήθος, αρχές, δημιουργικότητα, ζωντάνια και ασίγαστη φροντίδα για την υπεροχή τής κοινής Εθνικής Κοινότητος. Διότι ο Έλλην είναι ο μοναδικός λαός που ίσταται υπεράνω όλων των ελευθέρων εθνών με όπλο του τη Δύναμη μαζί με την Πίστη και το Δίκαιο. Ακμαίος Έλλην και Υψηλόφρων Άνθρωπος.

Όμως η ευτυχία που μάς δόθηκε τόσο απλόχερα από τον Πλάστη χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και αυστηρότητα τηρήσεως των Νόμων τής Φυλής. Διότι όταν ένας ταγός παραβαίνει όρκους και αποστολή για να διχάσει το λαό, να διαφθείρει ψυχές και να ισοπεδώσει το Έθνος, η οφειλόμενη ποινή είναι να παύσει δια παντός να μοιράζεται κοινή μοίρα μαζί μας.

Αφανίσατε μέσα σε πνεύμα δικαίου μα και ατσάλινης αποφασιστικότητας τούς καταστροφείς. Και ευλογείτε τούς Μαχητές τού Έθνους, δίδοντας μαζί τους τον καλό αγώνα για λευτεριά και προκοπή.

Το μικρόβιο τού διχασμού και ο σαματάς διώξεως τού Εθνικισμού αποσκοπούν καθαρά στο να κρύψουν πίσω από τον κουρνιαχτό την έξωση τού Έλληνα από την ίδια την Πατρίδα του. Κι όταν διώκεις το Εθνικό Συναίσθημα κάποιου, τότε αυτό που επιδιώκεις είναι να τον μαχαιρώσεις πισώπλατα και να τον στείλεις στον θάνατο.

Ψυχολογικός πόλεμος φθοράς και κλίμα πολώσεως μεταξύ Ελλήνων είναι αυτό που ζούμε. Εισβολές τού ψευτορωμέϊκου μέσα σε αστυνομικά τμήματα για την ανακάλυψη των εθνικών μας συμβόλων που απειλούν το καθεστώς! Αντιρατσιστικά τάχα νομοσχέδια που στην πραγματικότητα είναι ανθελληνικά νομοσχέδια διωγμού των Ελλήνων και αντικατάσταση αυτών από λαθρομετανάστες και διεθνιστές. Καταγγελτήριοι λόγοι ψευτιάς από παραβάτες των συνόρων μας. Και από πίσω οι απαιτήσεις τής τρόικα σε τιμολόγια δημόσιων υπηρεσιών, εισιτηρίων μέσων μεταφοράς, κεφαλικών φόρων, πλειστηριασμών περιουσιών.

Θέλουν να μάς τσακίσουν το ηθικό. Να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει διέξοδος διαφυγής από τα τεχνητά αδιέξοδα και πως είναι κακό πράμα να διαθέτεις Εθνική Υπερηφάνεια και Φρόνημα. Να κάτσουμε φρόνιμα και να στραφούμε ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό. Να ματαιώσουμε το σχέδιο αναμορφώσεως τής Πατρίδος.

Οι πρόθυμες θεραπαινίδες τού «περιούσιου» νεοταξισμού προσβάλλουν την ενότητα των Ελλήνων και αμφισβητούν την εθνική μας υπόσταση όταν εγκαταλείπουν τις εθνικές μας υποθέσεις στα χέρια των διεκδικητών ελληνικής γης. Αναφέρονται με μεγάλη αφοσίωση στους ιθύνοντες νόες τής Παγκοσμιοποίησης και δίδουν όρκους πως θα εξαλείψουν τον εθνικιστικό κίνδυνο για να εξαλείψουν τον Ελληνισμό. Φτύνουν στο Ιερό Ελληνικό Εθνόσημο και την Ιερή Ελληνική Σημαία. Ελέγχουν τον Στρατό και κάθε έντιμο Έλληνα που επιμένει απλά να είναι Έλληνας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν θα υποταχθεί στους ολετήρες που ζητούν την ενοχοποίηση τής ελληνικότητας και τού πατριωτισμού. Ο δικός μας πολιτικός αγώνας δίδεται για την αξιοπρέπεια και την ευημερία τού ελληνικού λαού. Δίδεται επιπλέον για την αυθυπαρξία και την ενδυνάμωση τού Ελληνικού Έθνους.

Η Φυλή μας είναι που μάς νοιάζει κι όχι τα κοινοβούλια και τα χαϊδέματα άπιστων και μισελλήνων. Να σηκώσουμε ψηλά την Ελληνική Σημαία και να ανάψουμε τούς πυρσούς τής ατσάλινης θέλησης των Ελλήνων. Να νοιώσουμε και πάλι μέσα μας την ευτυχία να είσαι Έλλην. Να πιάσουμε το εργαλείο, να δουλέψουμε τα εργοστάσια και τα χωράφια μας, να φτιάξουμε κοινωνίες ελληνικής ασφάλειας και αλληλεγγύης, να υψώσουμε τείχη εθνικής άμυνας αδιαπέραστα.

Φόβο και απογοήτευση μέσα μας δεν θα σπείρουν. Έχουμε μέσα μας μια ακατανίκητη έλξη που μάς προκαλεί ο γοητευτικός χαρακτήρας τού σκληροτράχηλου αγώνα που κάνουμε για τα Ιερά και τα Όσια τής Ελλάδος.

Όσα περισσότερα εμπόδια μάς βάζουν ριψάσπιδες και εισβολείς, τόσο με μεγαλύτερη ορμή και προσήλωση εκτελούμε την Θεία και Εθνική μας Αποστολή. Όσοι περισσότεροι παγκοσμιοποιητές εφορμούν σαν τις ακρίδες, τόσο περισσότεροι γινόμαστε, όπως ακριβώς απλώνεται η Ιερή Φλόγα από τον Ελληνικό Αγέρα.

Είμαστε ακριβώς αυτό που θέλουμε. Είμαστε αμετανόητοι Έλληνες. Κι αυτός είναι ο λόγος που είμαστε άκαμπτοι Εθνικοκοινωνιστές. Ευγνωμονούμε το Θεό και ζητούμε την ευλογία και τη συνδρομή να έρθουν ταχιά τα μελλούμενα για να τον δοξάσουμε με τη συντριβή τού Αιώνιου Γυρολόγου και την υπερίσχυση τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού.

Αποδιώκουμε τα ανακατώματα τού ψευδεπίγραφου κοσμοπολιτισμού και ανθρωπισμού. Το κάνουμε διότι ο κόσμος μας είναι η Μεγάλη Ελλάδα. Και ο ανθρωπισμός μας είναι μια τεράστια αγκάλη για αληθινά ελεύθερους Έλληνες σε πνεύμα και σώμα.

Σκοπός μας είναι να τιμούμε και να διδάσκουμε Ελλάδα. Και η μεγαλύτερη Τιμή προς τη Ράτσα μας είναι να φτάσουμε σε αίγλη τούς τιμώμενους προγόνους μας. Μια Ελλάδα ολότελα έργο δικό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ