ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-1-2014:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 30-1-2014.
ΑΘΗΝΑ 2-2-2014.


Βγάζουνε εκθέσεις και χύνουν πολύ μελάνι μαζί με χολή οι μισέλληνες για να πληγώσουν και να μειώσουν τον Ελληνισμό μας. Χύνουν άπλετη χολή, την ώρα που οι Έλληνες χύνουν νέους ποταμούς αίματος και δακρύων και πόνου αμέτρητου. Μα ο Έλληνας είναι παιδί τής Θείας Πρόνοιας και τού Αιωνίου Φωτός, κριτής και Δύναμη Δικαίου. Και δεν λυγίζει ποτέ.

Φέρανε στην Πατρίδα μας οι νέοι «επικεφαλής» τής «Ευρώπης» για το πρώτο εξάμηνο τού 2014 τούς υπουργούς «δικαιοσύνης» τής «Ευρωπαϊκής» Ένωσης. Φέρανε οι ψευτορωμιοί που οδηγούν συνειδητά την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό που θα γενεί σύντομα παγκόσμιο υπερκράτος, αυτούς που όμοια δεν ανήκουν στο λαό τους και υπηρετούν τα ίδια αφεντικά. Τούς ψευτοευρωπαίους τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Καμία σημασία δεν έχουν τα χαρτοφυλάκια εκάστου υπουργείου. Ή μάλλον έχουν τόση σημασία, όση έχουν τα δεσμά και οι συνθήκες κράτησης των ραγιάδων που κουβαλούν ξωπίσω τους. Αν ήρθαν αυτοί οι «δίκαιοι» άνθρωποι για να πιάσουν τούς τρομοκράτες και να πατάξουν την τρομοκρατία, αν ήρθαν για να «πατάξουν» τούς τύπους τής καθεστωτικής τους νύχτας, τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Αν ήρθαν για να πιάσουν εμάς, τούς Εθνικιστές Μαχητές τής Πίστης και τής Φυλής, τα πιάσανε τα λεφτά τους! Διότι η Ελευθερία και το Εθνικό Φρόνημα δεν σκλαβώνονται ποτέ και με τίποτα. Τα σίδερα τής παγκοσμιοποιημένης φυλακής λιώνουν από την φλόγα τής καρδιάς και τής ατσάλινης πυγμής τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικισμού μας που αναζητούν, πολεμούν και τελικά κατακτούν πάντοτε γη και ουρανό ελληνικό.

Τα έχουν βάλει με το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα αχαμνοί τύποι που δεν μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο τού Έθνους και τής Κοινωνίας των Ελλήνων. Δεν μπορούν να αντιληφθούν την Ιδέα που περιέγραψε ο Ίων Δραγούμης, όταν είπε ότι αυτό που ζητάει είναι μια πλατιά κοινωνική δικαιοσύνη και μια τρανή Ελλάδα. Να νιώσει, όπως έλεγε, άνθρωπος και Έλληνας με την πλατιά έννοια.

Και έτσι από τον Ηρόδοτο που οριοθέτησε τον Ελληνισμό με το Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόγλωσσο, το Ομόθρησκο, το Ομότροπο, έως τον Ίωνα και από τον Μεταξά για τον οποίο δεν υπάρχει τίποτα άλυτο έως τον Παπαδόπουλο τής Ελλάδος των Ελλήνων Χριστιανών, μ’ αρέσει, νιώθω και είμαι με όλο μου το είναι Εθνικοκοινωνιστής. Έλλην Μαχόμενος για Χριστό, Πατρίδα και Οικογένεια.

Εν τέλει, βλέπουμε για άλλη μια φορά πως όλα γύρω μας είναι ευλογημένα και είναι ελληνικά. Είναι η Θεία Ευλογία, το Αίμα των Ηρώων και το Μελάνι των Σοφών που τα δένει ισόβια με απόλυτη αρμονία. Είναι αυτό που μ’ αρέσει να λέω, η απλούστατη αλήθεια πως η Ευρώπη ως δημιούργημα τής Ελλάδος και των Αξιών της είναι ελληνική κι όχι η Ελλάς ευρωπαϊκή και πολύ περισσότερο ψευτοπεριούσια.

Όμως ο σιωνιστικός νεοταξισμός βάλθηκε να καταστρέψει αυτήν την αρμονία για να επιβάλει μέσα από την αταξία του και την ανηθικότητά του την παγκόσμια διακυβέρνηση τού μίσους. Βάζει τις κρίσεις, βάζει τούς πολέμους, βάζει ξένα σώματα στις κυβερνήσεις, βάζει τις αναταραχές, την αθεΐα, τον τρόμο, τον ψεύτικο θεό του, όλα αυτά για να νικήσει τον Έλληνα.

Και επειδή ο Έλληνας αποφάσισε να επουλώσει τις πληγές τού αδερφού του και να ανακτήσει τον κόσμο που τού κλέψανε, ο προαιώνιος εχθρός μας έβγαλε ένα σωρό από χαρτιά και αισχρές συνθήκες για να διώξει τον Εθνικισμό των Ελλήνων. Αποκαλεί δηλαδή την φυσική εξόντωση τού Εθνικού Φρονήματος και τής Ελληνικής Φυλής ως ανθρωπισμό και δήθεν αδελφοσύνη, που φτάνει από τον πολυφυλετισμό μέχρι τις ιδιόρρυθμες συμπεριφορές.

Ήρθαν τις προάλλες τα μεγάλα ανά την υφήλιο αφεντικά τού εμποράκου των εθνών στην κατεχόμενη Αθήνα και μίλησαν με ολάκερη τη δωσίλογη κυβέρνηση και το δουλικό καθεστώς της. Τα ελληνόφωνα ΜΜΕ γνώριζαν ασφαλώς την εν λόγω επίσκεψη και τούς σκοπούς της. Όμως κράτησαν στάση απόλυτης σιωπής. Μυστικές οι συναντήσεις, μυστικές και οι συνομιλίες από όλους τούς ελληνόφωνους τοποτηρητές τής δυστυχίας μας. Το δε γεγονός έγινε γνωστό από τούς ενταύθα εκφραστές τού νεοταξισμού.

Την ίδια στιγμή το «αμερικανικό» υπουργείο εξωτερικών μαζί με το διεθνές ανθρωπιστικό τάχα παρατηρητήριο βγάλανε σε χρόνο παράλληλο τις εκθέσεις τους με κατηγορίες ανήθικες και ψεύτικες, σε βάρος τόσο τής Ελλάδος όσο και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Τα συγκεκριμένα λοιπόν χαρτιά λένε ότι καταπιέζουμε τάχα τούς λαθρομετανάστες που έχουν κατακλείσει την πατρίδα μας ως λαθροεποικιστές, τούς «ευπαθείς» που τούς κυνηγάει η Αστυνομία πίσω από κάποια καλώδια, τούς «ιδιόρρυθμους», μέχρι και εβραϊκά νεκροταφεία!

Για το θάνατο που σκορπούν τα μνημόνια δεν λένε ούτε λέξη οι «ανθρωπιστές» ψευτοαφέντες τού κόσμου. Για τις αυτοκτονίες Ελλήνων, για τη λαθραία εγκληματικότητα, τίποτα απολύτως. Το μόνο που ζητούν είναι η δημιουργία μιας Ελλάδος που θα αποδέχεται τούς πάντες εκτός από τούς Έλληνες.

Ο Έλληνας έχει άλλη γνώμη. Είναι Ένθεος, Πατριώτης, Οικογενειάρχης και Ανδρείος. Σέβεται όποιον τον σέβεται και η Πατρίδα του ανήκει μονάχα στους Έλληνες και τα παιδιά τους. Διεξάγει έναν πόλεμο και η πορεία είναι ξεκάθαρη. Με τούς Έλληνες ενάντια στους Ανθέλληνες. Ελλάς Ελεύθερη, Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






 

No comments: