ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 26-1-2014.
ΑΘΗΝΑ 26-1-2014.


Οι εχθροί τής Ελλάδος, «ντόπιοι» και διεθνείς, πασχίζουν να μάς πείσουν πως τα δεινά που τραβάμε σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο είναι αναπόφευκτα. Πως οι δικές μας δυνάμεις και υποδομές είναι ανύπαρκτες. Αυτοδιαψεύδονται ωστόσο μέσα σε λίγες στιγμές.

Είναι εκείνες οι στιγμές που χιμάνε με τα σωστικά τους τάχα προγράμματα και τις απαιτήσεις τους σε βάρος τής ψυχής και τής γης μας. Επιτίθενται σε βάρος τής Πίστης και τού Εθνικού μας φρονήματος. Ζητούν με μανία τα πλούτη τού ελληνικού εδάφους και τής ελληνικής θάλασσας, όταν βάζουν τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες να μάς σύρουν σε εθνοκτόνες συμμαχίες και να μάς λένε πως η Ελλάς δεν παράγει τάχα τίποτα!

Επίθεση όμως κάνει κάποιος σ’ αυτόν που τον φοβάται πως θα τον ξεμπροστιάσει και θα τού πάρει τη θέση. Εκείνος που φοβάται αυτόν που θα γίνει Δύναμη Ατσάλινης Πυγμής και Δικαίου. Και τα αρπακτικά χέρια σηκώνονται επάνω σε μέρη καρπερά που γυρεύουν, προκειμένου να τα κατακτήσουν, να τούς αφαιρέσουν τούς καρπούς τής ζωής και τής υγείας. Τούς καρπούς τής νόησης και τής δημιουργίας.

Πολεμά λοιπόν ο σιωνιστής εμποράκος των εθνών την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα, διότι διαθέτει αστείρευτα αγαθά που τής επιτρέπουν να παράγει, να πολεμά σαν την πολεμούν και να αναγεννιέται, λυτρωμένη από τις δυνάμεις τού Σκότους. Πολεμά ακόμη ο Άνομος τον Αληθινό Έλληνα με λύσσα, γιατί έχουμε μέσα μας τον Θεό και την Φιλοπατρία. Πολεμά τον Λαϊκό Εθνικισμό, γιατί είναι το ακατάλυτο Φρούριο τής Ελληνικότητας και τής Εθνοφυλετικής Αλληλεγγύης.

Μάς πολεμά λοιπόν με λύσσα ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος και τα τσιράκια του τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας μαζί με τον βάρβαρο προσωρινό κατακτητή ελληνικών εδαφών. Αυτό σημαίνει πως βαδίζουμε σωστά και καλά. Σημαίνει πως νικάμε. Σημαίνει πως ο Άγιος Θεός σήμανε την ώρα για την αναγέννηση τής Λεύτερης και Φυσικής Ελλάδος. Και φυσικά αποτελεί τρανή απόδειξη, μια ακόμη δηλαδή απόδειξη, πως η Ελλάς παράγει πολλά πράγματα που προσπάθησαν να κρύψουν από τον Έλληνα.

Ας ξεκινήσουμε την σύντομη και περιεκτική μας περιήγηση στην εθνική μας παραγωγή από τα υλικά αγαθά για να φτάσουμε και στα άϋλα. Μάς λέγουν πως εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε τάχα δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την τροφή μας αν φύγουν οι πολυεθνικές των ψευτοσυμμάχων και ψευτοδιασωστών. Δεν θα μπορούμε τάχα να συντηρηθούμε.

Όμως η Ελλάς έχει γη που βγάζει τα πάντα. Από το λάδι και την ντομάτα έως την πατάτα και το βαμβάκι. Και από οικιακές συσκευές έως ρουχισμό. Γι’ αυτό μάς κλείσανε εργοστάσια και χωράφια.

Αλλά εμείς θα τα ξανανοίξουμε πιο γερά από πρώτα, γιατί θα εξαλείψουμε τα μικρόβια που μάς τα μολύνουν! Τα πολιτικά που διαλύουν και τα οικονομικά που φέρνουν τα νοθευμένα. Και έτσι θα δουλέψουν απρόσκοπτα τα ελληνικά χέρια, ενωμένα κι όχι με ταξικούς και άλλους ψεύτικους διαχωρισμούς, μα με εθνικό πόθο και κοινωνική δικαιοσύνη.

Μάς λένε πως αν φύγουν οι ψευτοσύμμαχοι, δεν θα υπάρξει κανείς τάχα να μάς φυλάξει από τούς εχθρούς μας. Δεν θα έχουμε λένε ούτε σφαίρες ούτε όπλα. Δεν θα έχουμε ακόμη το σωτήριο τάχα ευρώ, δεν θα έχουμε χρήμα. Δεν θα έχουμε ενέργεια για να ζεσταθούμε και να κινηθούμε!

Η αλήθεια είναι πως αν διώξουμε τούς «σωτήρες» και τούς ελληνόφωνους συνεργάτες τους, τότε ακριβώς είναι που θα διώξουμε τούς εχθρούς και τούς σκοπίμως αντιπαραγωγικούς. Τότε είναι που θα βγάλουμε τούς θησαυρούς και τούς χυμούς τής Πατρίδος μας από τις κρύπτες.

Θα παράξουμε και όπλα και πετρέλαιο και αυτοσυντήρηση και λευτεριά και ιστορία, όλα καθάρια ελληνικά. Και το ελληνικό νόμισμα που μάς στήριξε όλα τα χρόνια, αυτό θα μάς στηρίξει πάλι, αφού εμείς θα το ελέγχουμε κι όχι οι «προστάτες» με το Νεοταξικό Κτήνος που καταρρέουν από τις Εθνικιστικές Δυνάμεις τής Ελευθερίας.

Εκείθε που μάς ζητούν να ακρωτηριαστούμε, στον Ελληνικό Βορρά και τα Νησιά μας, εκεί βρίσκονται τα πλούσια ελέη που προίκισε το αιματοβαμμένο από Έλληνες Ήρωες χώμα ο Άγιος Θεός μας. Και εκεί, στα σημερινά όρια τού κράτους που κρατάει φυλακισμένο το ψευτορωμέϊκο, δεν είναι το τέλος, μα το σημείο εκκίνησης τού Νέου Ελληνισμού που θα φέρουν Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός.

Και κορυφώνουμε με τα πνευματικά αγαθά, διότι η Δύναμη το δίχως άλλο υπαρκτή, θέλει και στήριξη. Θέλει εντολέα και σχεδιαστή. Θέλει Μεγαλέξανδρο και Αριστοτέλη.

 Η Ελλάς λοιπόν παράγει Πνεύμα μαζί με τη Δύναμη. Παράγει Σοφία και Αγάπη που μάς έχει δοθεί από τον Πατέρα Θεό στο αληθινό περιούσιο παιδί του. Και το αληθινό περιούσιο παιδί του είναι το Αποστολικό Ελληνικό Έθνος.

Στον ευλογημένο τόπο μας γεννήθηκε η Λογική και η Παρατήρηση των φυσικών φαινομένων. Στην Ελλάδα μας γεννήθηκε η δυαδική αγάπη στον άνθρωπο και την πατρίδα. Και ακόμη το δέσιμο του ανθρώπου με την γη του.

Εδώ γεννήθηκαν η Πίστη και οι Επιστήμες. Οι έννοιες τού Σεβασμού και τής Φυλής. Το Δίκαιο και η Ελευθερία, δίχως την καταπίεση ουδενός. Η Θυσία, ο Ηρωισμός, η Αντρειοσύνη. Δίκαιος Χριστός και Μεγάλη Ελλάς. Γι’ αυτό και θα νικήσουμε!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 

 

No comments: