ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Α1, 8-9-2007
Το μέγεθος της πρόσφατης Εθνικής Τραγωδίας και η μεθοδολογία επιτεύξεως αυτής ξεπερνά κάθε όριο ανοχής και η αργόστροφη αντίδραση της Πολιτείας καταδεικνύει αδικαιολόγητη αμηχανία. Η όψιμη πασοκική οργή και η βεβιασμένη απόρριψη των «προοδευτικών» δυνάμεων τής διενέργεια δόλου δεν πείθουν κανένα για τη σοβαρότητά τους. Ο λόγος σαφώς παρατίθεται και αφορά τις δολοφονικές πυρκαγιές του φετινού Αυγούστου. Γιατί είναι μέγα σφάλμα να ομιλεί κανείς για φονικές πυρκαγιές. Τα στοιχεία του δόλου, της προμελέτης, του σχεδιασμού, της στυγνής πράξεως αποκτηνώσεως, της ηθελημένης αφαίρεσης ανθρωπίνων ζωών, της ερημοποίησης της υπαίθρου χώρας συνιστούν κακουργηματική δολοφονική ενέργεια και ευθεία επίθεση εις βάρος της Ελλάδος και του λαού μας.

Η διαχειριστική ανικανότητα είναι ο ελάχιστος χαρακτηρισμός που συνοδεύει τις νεοταξικές κομματικές θεραπαινίδες και τις καθιστά εξόχως επικίνδυνες. Η επιβίωση του παρόντος σαθρού πολιτικού συστήματος θέτει σε κίνδυνο την κυριαρχία και την ασφάλεια του Ελληνικού λαού. Διότι εξίσου επικίνδυνος είναι κι ο εγκληματίας κι ο ηλίθιος κι ο ιδιοτελής και ο όμηρος ξένων επιβουλών. Ο δε βαθμός της επικινδυνότητας επεκτείνεται δυσθεώρητα όταν ο διαπράττων τα ολισθήματα και τις αβλεψίες ασκεί υψηλά εξουσιαστικά καθήκοντα και χρεώνει έναν ολόκληρο λαό με βαθιές πληγές και στίγματα.

Ασφαλώς δεν μπορούμε να δηλώνουμε αφελείς και απονήρευτοι για τις προθέσεις όσων βυσσοδομούν σε βάρος της Ελλάδος. Ναι, ας το πούμε ξεκάθαρα: κάποιοι θέλουν την Πατρίδα μας σωριασμένη στο καναβάτσο της Διεθνούς Πολιτικής Παλαίστρας. Και μια ακόμη κουβέντα για τους λάτρεις της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης: Νέα Τάξη Πραγμάτων και Ελλάς είναι δύο έννοιες ασύμβατες. Ή ο μισελεύθερος Νεοταξισμός πρέπει να σβήσει με τις σιωνιστικές δουλείες του ή ο αδούλωτος Ελληνισμός θα κινδυνεύσει. Αν κάποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αντιδράσουν είναι δικό τους πρόβλημα. Η Ελλάς όμως δεν δικαιούται να συρρικνώνεται και να αφαιμάσσεται. Ούτε εδάφη ούτε ανθρώπινες ψυχές μας περισσεύουν. Το Αίμα που κυλάει στις φλέβες μας είναι ατόφιο Ελληνικό και η πλούσια φύση που μας περιβάλλει συνιστά Ιερή Παρακαταθήκη αιώνων. Είναι η Ελληνική Γη που μας θρέφει υλικά και πνευματικά και ανήκει στους Έλληνες και μόνον.

Αν κάποιοι είναι ανάξιοι να δημιουργούν νέους πολιτισμούς, ας παραδώσουν τη σκυτάλη σ’ αυτούς που μπορούν. Αν δεν μπορούν να χτίσουν, ας παύσουν να γκρεμίζουν ότι βρήκαν ως ανάξιοι κληρονόμοι. Αν δεν είναι σε θέση να διασφαλίσουν το αγαθό της ανθρώπινης ζωής στον Ελληνικό λαό, τότε ας πάψουν να υποκρίνονται τους πολιτικούς ταγούς και να ιδιωτεύσουν μήπως και γλιτώσουν από τη δίκαια λαϊκή οργή. Αν κάποιοι ηγετίσκοι έχουν γεμίσει τη χώρα με ξένους ή ημεδαπούς πεμπτοφαλαγγίτες, τότε οι Έλληνες γνωρίζουν τη διαδικασία του εξοστρακισμού.

Δεν μ’ ενδιαφέρει ο χαρακτηρισμός του λαϊκισμού. Αντιθέτως, μ’ ενδιαφέρει η επιβίωση του Ελληνισμού. Αλλά κι αν πάλι μού χρεώσουν λαϊκισμό, εμένα μ’ ενδιαφέρει με το λόγο και τα έργα μου να αναπτερώσω, να πείσω, να διασώσω και τελικά να αναπτύξω τον Ελληνισμό. Το να ηττάσαι μαχόμενος και αντιστεκόμενος απέναντι σ’ ένα βάρβαρο μπορεί να εκληφθεί ως πιθανό ενδεχόμενο. Κάποια στιγμή θα ανασηκωθείς, θα αγωνιστείς και θα λάβεις τα σκήπτρα του νικητή, διότι είσαι Έλληνας, δηλαδή ανώτερος λαός. Το να κυκλώνεσαι από τις φλόγες πισώπλατα μέσα στο σκοτάδι της νύχτας όμως σημαίνει ότι συμβιώνεις παρά φύσιν με τον βάρβαρο και τον ανίκανο και οφείλεις να τους δείξεις γρήγορα την πόρτα εξόδου. Είναι Τιμή να υπερασπίζεσαι το Αίμα και τη Γη σου, την καταγωγή και το έδαφός σου, την ζωή και τον Πολιτισμό σου, τα παιδιά και τον Ελληνισμό σου. Όπως προτάσσει ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Αρχηγός Γ.Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Β ΑΘΗΝΩΝ
ΗΛ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ http://karachalios-spiros.blogspot.com

No comments: