ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ

ΑΘΗΝΑ 15-9-2007
Λίγες ώρες πριν βρεθούμε ενώπιον της κάλπης είναι καλό και χρήσιμο να σταθμίσουμε τις τελευταίες ενδείξεις που θα σφραγίσουν το τελικό αποτέλεσμα της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης. Ενδείξεις που θα λάβουν οριστικό σχήμα στο νέο κοινοβούλιο.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο και αναμενόμενο το κλίμα της υπέρτατης πόλωσης που καλλιέργησαν οι νεοταξικές θεραπαινίδες της Πατρίδος μας και κυρίως τα «εξουσιαστικά» κόμματα της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ο όψιμος πατριωτισμός τους και η φτιασιδωμένη κοινωνική αλληλεγγύη, αμφότερα κίβδηλα μυθεύματα, επιστρατεύονται καταφανώς για να ψαλιδίσουν την ανερχόμενη δυναμική της Εθνικής και Κοινωνικής Παράταξης. Οι φυσικές και άλλου είδους λαίλαπες που προηγήθηκαν και εκείνες που θα ακολουθήσουν δείχνουν και θα αποδείξουν σίγουρα και τελειωτικά το μειοδοτικό ρόλο της Καθεστηκυίας Τάξης που υλοποιείται καθημερινά. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι το Ασφαλιστικό και το Σκοπιανό είναι οι δύο επόμενες προγραφόμενες και στημένες ήττες της Πατρίδος μας σε Κοινωνικό και Εθνικό επίπεδο που πρόκειται να κληθούν κάποιοι να διαχειριστούν. Αν μάλιστα ανοιχτεί το «τρελοκομείο» των Βαλκανίων μέσω του Κοσσυφοπεδίου και των Αλβανών, τότε αλίμονο αν η Ελλάς δεν διαθέτει υπεύθυνη Εθνική Διακυβέρνηση.

Προς δόξα της λογικής του παραλόγου η απερχόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ ασχολήθηκε με το να αποτρέψει το εκλογικό σώμα να ψηφίσει τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, μετερχόμενη πάσης μεθοδολογίας. Ελκυστική ρητορική, ταξίματα, πιέσεις και απειλές τέθηκαν στο εκλογικό παιχνίδι. Ο Πρωθυπουργός στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση θυμήθηκε αίφνης την Κύπρο, τον Πόντο και την Β. Ήπειρο. Από κοντά ακολούθησε και το ΠΑ.ΣΟ.Κ με την όψιμη ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στα σποτάκια του( στα Ίμια θα φτάσει άραγε το Τιμημένο και Αιματοβαμμένο Σύμβολό μας;), ενώ και οι δύο πραίτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ξέθαψαν εκ νέου τις «ακροδεξιές» αναφορές, στοχεύοντας καθαρά τον ΛΑ.Ο.Σ.
Ο Αμερικανικός τηλεοπτικός δίαυλος CNN και μερίδα του Τουρκικού Τύπου αναφέρονται σε εκλογική άνοδο και κοινοβουλευτική είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ ομοίως με γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους, επιδεικνύοντας άπαντες ασυνήθιστη αβρότητα.

Ο Πρωθυπουργός επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά και ακαμψία περί του ζητήματος σχηματισμού κυβερνήσεως συνεργασίας προς χάρη μιας αμφίβολης αυτοδυναμίας, κατασπαταλώντας ακόμη και μέλλουσες αβέβαιου αποτελέσματος περαιτέρω εκλογικές αναμετρήσεις. Πόσες άραγε, δύο, τρείς, τέσσερις; Και για ποιο λόγο; Γιατί το επιθυμεί ή του το επιβάλλουν;

Είναι γεγονός αναντίρρητο ότι η Νέα Σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων θα αντιδράσει έναντι της διαπιστωμένης ανόδου του ΛΑ.Ο.Σ. Το ξέρουμε, το αναμένουμε και το παρακολουθούμε. Είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Ό,τι κι αν συμβεί θα συνεχιστεί ο αγώνας και η βέβαιη άνοδος μέχρι της ολοκληρωτικής νίκης. Με το βλέμμα και το έργο στραμμένα στην ευόδωση των Εθνικών και Κοινωνικών Ζητημάτων της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Με πίστη και προσήλωση, με αταλάντευτη ιδεολογική κατεύθυνση Εθνική και Κοινωνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Β ΑΘΗΝΩΝ ΛΑ.Ο.Σ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://polapopsis.blogspot.com/

No comments: