ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-11-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 15/16-11-2008. ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 16-11-2008.

Μια καινούρια και εξόχως επικίνδυνη τακτική που έχει επινοήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων τα τελευταία έτη σχετίζεται με την επινόηση τεχνητών μειονοτήτων ποικίλου χαρακτήρα. Μειονότητες που έχουν να κάνουν με τον προσδιορισμό ευφάνταστων εθνικών πληθυσμών, χωριστών τάχα γλωσσικών ιδιωμάτων και θρησκευτικών κοινοτήτων που δήθεν καταπιέζονται.

Συχνά ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός μέσα στην πρεμούρα του να ναρκοθετήσει τα θεμέλια του Εθνικού Κράτους δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ανθρώπους που δεν διακρίνουν την πραγματικότητα παρά μόνον τον δικό τους περιορισμένο μικρόκοσμο. Από την άλλη πάλι είναι γνωστό ότι κάποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όντας παχυλά αμειβόμενες συμπληρώνουν την αναζήτηση μειονοτήτων με τις κοινότητες των λαθρομεταναστών που παρουσιάζονται ως τέτοιες.

Εσχάτως το ΠΑΣΟΚ αναλώνεται στον έλεγχο ή την αποπομπή στελεχών που θεωρούν ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομάζονται με το συνταγματικό τους όνομα, δηλαδή «Μακεδονία» και ότι στην Ελλάδα υπάρχει «μακεδονική μειονότητα». Απόψεις που εκφέρονται από «προοδευτικά» κόμματα και πρόσωπα σε επίσημες εκδηλώσεις και ιστοσελίδες.

Όταν το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων πλην ΛΑΟΣ συνομολογούν την συμφωνία για μια σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με γεωγραφικό προσδιορισμό και σαφή αναφορά στον όρο Μακεδονία, δεν αναγνωρίζουν αυτόχρημα ιστορικά και εδαφικά δικαιώματα στη Γη του Μ. Αλεξάνδρου στους απογόνους των Βουλγάρων Κομιτατζήδων; Όταν αναγνωρίζεις την ύπαρξη Β. Μακεδονίας δεν αναγνωρίζεις παράλληλα ότι υπάρχει και μια άλλη Ν. Μακεδονία, προφανώς διεκδικήσιμη; Ασφαλώς, το δίχως άλλο.

Επιπλέον η ανοχή στην είσοδο μεταναστών, και μάλιστα σε συντριπτικό ποσοστό παρανόμων, από χώρες που διεκδικούν την απόσπαση εδαφών μας καθίσταται επικίνδυνη και απαγορευτική χάριν της εθνικής μας ασφάλειας.

Σε ότι αφορά τις δήθεν θρησκευτικές καταπιέσεις και τους συναφείς υποτιθέμενους διαχωρισμούς, είναι γνωστό ότι η ίδια η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία μας αγκαλιάζει προστατευτικά τους αλλοδόξους, το δε νομοθετικό μας πλαίσιο κινείται στην ίδια κατεύθυνση. Αντιθέτως έχουν παρατηρηθεί παρεμβάσεις με την μέθοδο δήθεν ανθρωπιστικών διεθνών εκθέσεων προκειμένου να ακυρώσουν τον Εθνικό ρόλο της Εκκλησίας.

Την ίδια στιγμή στην Ελεύθερη Κύπρο μας οι αρχές προβληματίζονται για τους λόγους της αίτησης δεκάδων μουσουλμάνων από την Ελεύθερη Θράκη μας να εγκατασταθούν μόνιμα στην μεγαλόνησο. Είναι υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας να εξασφαλίσει την συνοχή της Ελληνικής Κοινωνίας, την προστασία του θρησκευτικού συναισθήματος από ανθελληνικές προβοκατόρικες ενέργειες και την αποβολή διχαστικών τάσεων μεταξύ των Ελλήνων με βάσει επίπλαστους διαχωρισμούς και εισαγόμενες πολιτικές επιλογές. Το Πατριωτικό συναίσθημα και η Κοινωνική Αλληλεγγύη των Ελλήνων είναι τα μόνα αποδεκτά εχέγγυα για την Εθνική Κοινωνική Παράταξη, τον Γ. Καρατζαφέρη και τον ΛΑ. Ο. Σ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: