ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-11-2008:
http://polapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 29/30-11-2008 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 30-11-2008.

Σε μια χρονική περίοδο που αμφισβητείται η αυτόνομη διαχειριστική ικανότητα των εθνών, αφαιμάζονται οικονομίες και η εσωτερική πολιτική σκηνή ξεστρατίζει στα γλιστερά μονοπάτια της μίζας και της οικειοποίησης γης προς κερδοφορία, υπάρχουν Έλληνες νέοι που ζητούν την οικονομική και θεσμική ενίσχυση της Εθνικής μας Παιδείας.

Η μαθητιώσα νεολαία, την ώρα που οι πολιτικές δυνάμεις της «Προόδου» αναλίσκονται εντός του Κοινοβουλίου στην παράθεση της αγωνίας τους για το μέλλον των νέων ανθρώπων μέσα από πολιτικάντικους και ανούσιους διαξιφισμούς, δίνει ένα ξεχωριστό νόημα και ένα ουσιαστικό περιεχόμενο στην διαμαρτυρία και την κατάληψη.

Οι μαθητές της ελληνικής περιφέρειας δίνουν ουσιαστικό παράδειγμα ευθύνης μακριά από τις γνωστές διεθνιστικές παρεμβάσεις και ζητούν μια Εκπαίδευση που να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες. Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Πατρίδα, όπως καταδεικνύεται στα σχολεία του Ρέθυμνου όπου δίπλα στα πανώ με τα αιτήματα στέκει παραστάτης η ιερή ελληνική σημαία. Τα παιδιά εκεί ζητούν την πάταξη της παραπαιδείας, την παροχή ωφέλιμης γνώσης και μόρφωσης χωρίς ανταγωνιστικές διαθέσεις, την προάσπιση του δωρεάν χαρακτήρα της δημόσιας παιδείας, σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές εγκαταστάσεις, σωστή αξιοποίηση πόρων.

Είναι υποχρέωση του Κράτους και των αρμοδίων αρχών να σταθούν στο πλευρό των παιδιών ώστε να αναπτύξουν την έμφυτη αγάπη που θρέφουν απέναντι στην Πατρίδα, τον Θεό και την οικογένειά τους τούτες τις δύσκολες στιγμές που δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Η Ορθοδοξία βάλλεται όταν οι διαβόητες «ανεξάρτητες αρχές» ζητούν η επώδυνη και επιζήμια απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών να επεκταθεί, περιλαμβάνοντας και τα παιδιά των ορθόδοξων Ελλήνων, διαβάλλοντας το συγκεκριμένο μάθημα ως δήθεν κατηχητικό σε μια προσπάθεια γενικευμένου άλλοθι.

Βάλλεται όμως και η Πατρίδα, όταν μέσα στο έδαφος της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας, συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμυνταίου, το Ουράνιο Τόξο προβαίνει σε συνέδριο στο πνευματικό κέντρο του δήμου με θέμα την υποτιθέμενη «μακεδονική μειονότητα». Όταν οι πραίτορες του Νεοταξισμού προσβάλλουν τόσο βάναυσα την Ελλάδα και την εδαφική μας κυριαρχία, οι Έλληνες μαθητές ζητούν Εθνική Παιδεία και σηκώνουν τα ελληνικά λάβαρα. Και όταν θα κληθούν να υπερασπιστούν την Πατρίδα και τα δίκαιά της, τα παιδιά των Ελλήνων με σύσσωμο τον λαό θα το πράξουν άμεσα και νικηφόρα.

Είναι χρέος της Εθνικής και Κοινωνικής Παράταξης να στεγάσουμε και πάλι στα σχολεία μας την Ελλάδα και την φιλομάθεια και να κρατήσουμε μακριά από τα ιερά μας χώματα τον ανθελληνισμό. Ο ΛΑ. Ο . Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης το θεωρούμε ύψιστο χρέος απέναντι στα παιδιά μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

No comments: