ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΑΣΥΛΟ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-12-2008:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 6-1-2009.

Η γέννηση του Χριστού δεν φαίνεται να άγγιξε τις ψυχές κάποιων μωροφιλόδοξων ταγών και ορισμένων λαϊκών προστατών που νομίζουν ότι μπορούν να μετατρέψουν τους προσωπικούς τους σχεδιασμούς σε πράξεις αποδεκτές για την κοινωνική ευημερία λαών και εθνών. Άνθρωποι που τάχθηκαν να υπηρετούν το σύνολο των πολιτών ή ακόμη και την δίκαιη συνεννόηση των Εθνών και κατάντησαν να παραδώσουν την αυτονομία βούλησης και να μετατραπούν σε εντολοδόχοι ολέθριων εντολών από εντολοδότες της φρίκης.

Όταν στις σκλαβωμένες γωνιές του πλανήτη η αυτοδιάθεση των λαών ακυρώνεται από τις Δυνάμεις του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, τότε η κατάχρηση του δικαιώματος προστασίας της πολιτικής άποψης και η μετατροπή της από άσυλο ιδεών σε άσυλο κακοποιών υποβιβάζει τον πολιτικό πολιτισμό της υποτιθέμενης ελεύθερης κοινωνίας μας.

Όταν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια απαγορεύεται ουσιαστικά η εκφορά Πατριωτικού και Εθνικιστικού Πολιτικού Λόγου και ακόμη περισσότερο η τυπική και πραγματική εκπροσώπησή του από ανθρώπους εμπνευσμένους που πιστεύουν ότι η φτώχια του λαού, η αποεθνικοποίηση της Παιδείας και η μιζέρια του Έθνους είναι εξίσου εχθροί του πολίτη και την ίδια στιγμή οι ουσιαστικοί εχθροί μιας γνήσιας Εθνικής και Λαϊκής Δημοκρατίας με τις κουκούλες και τις μολότοφ φωλιάζουν παρανόμως στις εστίες του πνεύματος, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα άσυλο ανίατων εθνικών πληγών.

Όταν η ουσιαστική συγκατάβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τρόπο απαράδεκτο στην κατάργηση του θρησκευτικού όρκου παρέχει άσυλο ηθικής ελαστικότητας, κάποιοι πρέπει να πουν στον Μακαριότατο ότι την στιγμή που καταπατάται από μια μειοψηφία της κοινωνίας ο λόγος τιμής και η επίκληση της Θείας εγκυρότητας ενώπιον Θεού και ανθρώπων, η απάντηση και η θεραπεία δεν έρχονται με μια νέα επιορκία, αλλά με την διδαχή της Αλήθειας και την επιβολή Δικαίου με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Και όταν άνθρωποι πονηροί και επίβουλοι διώκουν «ένορκα» συνανθρώπους τους αθώους και δίκαιους, τότε η Εκκλησία δεν αγκαλιάζει την ανομία, αλλά παράσχει άσυλο και αγάπη σ’ εκείνους που σέβονται τους Νόμους του Θεού και της ζωής.

Αλλά και στα σύνορα η σημερινή Νεοταξική Πολιτεία έχει εγκαταλείψει τα παιδιά της, χριστιανούς και μουσουλμάνους στις ορέξεις της Άγκυρας που επιχειρεί να υπερβεί το υπέρτατο άσυλο του Έθνους που μετουσιώνει η προάσπιση της Εθνικής ακεραιότητας και κυριαρχίας. Και τούτο γίνεται με την συναίνεση μιας προσκυνημένης κρατικής μηχανής που συζητά την εκλογή των μουφτήδων την στιγμή που το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής επιδιώκει να τοποθετήσει δικούς του ανθρώπους. Παράλληλα στο Αιγαίο οι παραβάσεις, οι παραβιάσεις και οι αεροναυτικοί αποκλεισμοί των νησιών μας με προσχηματικές δήθεν ασκήσεις και με ευθείες αμφισβητήσεις και εν ψυχρώ καταπατήσεις των θαλασσίων και εναερίων συνόρων, κυρίως στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, σημειώνουν κατακόρυφη άνοδο, σχηματοποιώντας ένα νοητό άσυλο πολιτικάντικης υποτέλειας και ανευθυνότητας.

Αν όμως θέλουμε να παραδειγματιστούμε από έναν λαό που δεν βιώνει καν στιγμές επίπλαστης ελευθερίας με μια Πατρίδα σε πνευματικό λήθαργο, αλλά από έναν λαό που αγωνίζεται να αποκτήσει την Πατρίδα που του έχουν στερήσει και τις ζωές που του έχουν αλυσοδέσει και τις σκοτώνουν κάθε μέρα, πρέπει αυτές τις στιγμές να θαυμάσουμε και να στηρίξουμε τους ηρωικούς Παλαιστινίους. Πρέπει να αρνηθούμε την ανοχή και την ατιμωρησία της τελέσεως ενός ολοκαυτώματος σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού από τις κρατικές δυνάμεις και τον στρατό του Ισραήλ. Αλλά και η διεθνής κοινότητα πρέπει να πάψει να καλύπτει την δράση της κατακτητικής ισραηλιτικής κρατικής μηχανής με το πρόσχημα ότι η Χαμάς είναι δήθεν τρομοκρατική οργάνωση, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα εθνικό πολιτικό κόμμα που συγκεντρώνει την επιδοκιμασία της πλειοψηφίας των Παλαιστινίων της Γάζας.

Λένε για παράδειγμα οι Ισραηλινοί ότι οι στόχοι που επλήγησαν ήταν στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χαμάς και τα θύματα κυρίως μαχητές της. Αυτό είναι μέγιστο ψέμα που διαψεύδεται από τις εικόνες όπου ολόκληρες οικογένειες θρηνούν τον χαμό πολυάριθμων δολοφονηθέντων μικρών παιδιών που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να βαστήξουν όπλο. Σκηνές που μια μόνο οικογένεια έχασε πέντε παιδιά και σου σκίζουν με μαχαίρι την καρδιά. Αλλά και μετά, την στιγμή της ανάγκης για ανθρωπιστική βοήθεια σε ιατρικό και άλλου είδους υλικό, τα διεθνή θαλάσσια μέσα προσφοράς εμβολίζονται απάνθρωπα από ισραηλινά πλοία. Και μην ξεχνάμε βέβαια, με όλη την ανάλογη σημειολογία, ότι οι Παλαιστίνιοι είναι λαός αρχαιότατης ελληνικής καταγωγής και μάλιστα Κρητικής, εκ των Αρχαίων Φιλισταίων.

Η Ελλάς οφείλει να σταθεί στο πλευρό των Παλαιστινίων που υπόκεινται σε μια διαδικασία διαρκούς γενοκτονίας μέσα από ατέρμονες συγκρουσιακές καταστάσεις και ολόκληρη η Διεθνής Κοινότητα να συνδράμει στην αποκατάσταση της τοπικής ηρεμίας με την πριμοδότηση ανθρώπων που μπορούν να ειρηνεύσουν μέσα σε πνεύμα δικαιοσύνης τα πνεύματα. Στις εκλογές ο ισραηλινός λαός έχει μια ευκαιρία να επιλέξει συνετούς και σώφρονες ταγούς. Η Παλαιστίνη πρέπει να αποκτήσει σύντομα την δική της Πατρίδα με όλα τα εδάφη ενσωματωμένα και τις δίκαιες ιστορικές της αναφορές στα Ιεροσόλυμα δικαιωμένες. Έδαφος υπάρχει για όλους, δίκαια όμως δοσμένο. Και εμείς εδώ στην Ελεύθερη Ελλάδα ας αποκτήσουμε πολιτική ηγεσία ικανή και Εθνικοκοινωνική να αγωνιστεί για έναν δυνατό λαό και μια Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/






No comments: