ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ …ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-1-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 26-1-2009.

ΑΘΗΝΑ 27-1-2009.

Σε μια πολιτική συγκυρία εξαιρετικά ρευστή με τις προκλήσεις σε βάρος της ασφάλειας της χώρας να εντείνονται, τα αυτονόητα αγαθά που οφείλει να προσφέρει η Ελληνική Πολιτεία στον ελληνικό λαό καθίστανται είδος εν ανεπαρκεία και μέγα ζητούμενο. Βέβαια τα μεγάλα και καλοπληρωμένα ΜΜΕ της Καθεστηκυίας Τάξεως προσπαθούν να μεταστρέψουν αλλού τα φώτα της δημοσιότητας, σε ζητήματα σαφώς υποδεέστερης σημασίας.

Τα επικοινωνιακά κόλπα του Συστήματος δεν αποτελούν έκπληξη. Αυτό πάντως που απασχολεί τους προβληματισμένους πολίτες δεν είναι φυσικά ο νέος μαύρος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά το μαύρο χάλι της Πατρίδας μας όταν απειλούνται η σωματική ακεραιότητα, το δικαίωμα στις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης και η κοινωνική συνοχή σε περιοχές που κυριαρχούνται από τα ραγδαία αναπτυσσόμενα γκέτο των λαθρομεταναστών.

Θα μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται στις αδυναμίες μιας ανοχύρωτης πολιτείας ή ενδεχομένως ενός Κράτους που διαθέτει κάποια διαφορετική ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του. Μια συλλογιστική που φαντάζει εξίσου απλουστευτική και ανεπαρκής όσο και εξωπραγματική. Όταν η χώρα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα και παράλληλα τροφοδοτείται με εξωφρενικά αυξητικούς ρυθμούς από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες με χαμηλό βιοτικό επίπεδο σε καιρούς γενικευμένης φτώχιας και η Πολιτεία νομιμοποιεί, άρα ενθαρρύνει, τις παράνομες μετακινήσεις χωρίς την ύπαρξη μεταναστευτικής πολιτικής, τότε κάποιοι οδηγούν σε απόγνωση τους Έλληνες συνειδητά. Όταν οι σταθμοί διέλευσης των λαθρομεταναστών αφορούν χώρες εχθρικά διακείμενες προς την Πατρίδα μας, κυρίως την Τουρκία, τότε η ανευθυνότητα καταντάει επικινδυνότητα.

Δεν νοείται να αποδεχόμαστε ανθρώπους που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί έστω και με καταναγκασμό σε βάρος της νομιμότητας και του εθνικού συμφέροντος και να κλείνουμε τα μάτια όταν βεβηλώνεται το εθνικό μας σύμβολο δια άσεμνων κινήσεων ή καψιμάτων σε αγαστή συνεργασία με το ακροαριστερό παρακράτος και τα Νεοταξικά αθύρματά του σε πλήρη συνέργια. Δεν νοείται να στεγάζουμε πεμπτοφαλαγγίτες που μισούν την Ελλάδα και λειτουργούν ακόμη και σε βάρος των νόμιμων μεταναστών. Και φυσικά είναι εξωφρενικό οι παράνομοι μετανάστες να υπερτερούν συντριπτικά έναντι των σαφώς λιγότερων νόμιμων μεταναστών. Εκτός κι αν κάποιοι που υποκρίνονται τους ταγούς θέλουν να μετατρέψουν την χώρα σε παγκόσμιο φτωχοκομείο και νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός έχει αντικαταστήσει το φιλότιμο με τον μαζοχισμό.

Επιπλέον οι στατιστικές που αφορούν την εγκληματικότητα στην Πατρίδα μας έρχονται να επιτείνουν το πρόβλημα. Από την δεκαετία του ενενήντα που άρχισε το τρένο της μεγάλης φυγής μέχρι σήμερα, η παραβατικότητα σ' όλα τα επίπεδα του εγκλήματος έχει αυξηθεί κατακόρυφα και οι μισοί τουλάχιστον έγκλειστοι των φυλακών της χώρας είναι «οικονομικοί» μετανάστες. Αλλά και στον τομέα της δημόσιας υγείας η έξαρση των μεταδοτικών ασθενειών που είχαν εκλείψει και επέστρεψαν μαζί με το κύμα της λαθρομετανάστευσης χαρακτηρίζει την έλλειψη των κρατικών ελέγχων την στιγμή που η ιατρική κοινότητα επαληθεύει την ακολουθία του προβλήματος.

Το βαθύτατο ωστόσο έλλειμμα μιας γνήσιας Εθνικής και Λαϊκής Δημοκρατίας αποδεικνύεται αναντίρρητα όταν το Σύστημα Εξουσίας της χώρας μας απαγορεύει ουσιαστικά την εκδήλωση διαμαρτυρίας και την έκφραση δυσαρέσκειας για τα δεινά της λαθρομετανάστευσης στην οποία προβαίνουν οι αγανακτισμένοι συμπατριώτες μας στις πληγωμένες περιοχές τους. Ούτε λόγος βέβαια δεν γίνεται για την βούληση ικανοποίησης των δίκαιων αιτημάτων τους. Αιτήματα που έχουν να κάνουν με την εμπέδωση της κοινωνικής ασφάλειας και συνοχής, την προστασία της γειτονιάς και της περιουσίας, την διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Μοιάζει σχήμα οξύμωρο, αλλά είναι πραγματικότητα. Οι Έλληνες σήμερα διεκδικούν την ίδια την Πατρίδα τους που η Καθεστηκυία Τάξη εκχωρεί δια της εγκαταλείψεως στους διάφορους γυρολόγους λαθρεποίκους.

Την περασμένη Δευτέρα οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, απλοί πολίτες χωρίς κανένα κομματικό περίβλημα, επρόκειτο να συγκεντρωθούν εκ νέου στην κεντρική πλατεία της περιοχής στις πέντε το απόγευμα προκειμένου να απαιτήσουν την κυριότητα της ζωής και της περιοχής τους ως γνήσιοι και υπεύθυνοι Έλληνες. Άξιοι συμπαραστάτες τους στάθηκαν μονάχα οι Έλληνες Εθνικιστές. Στο χώρο ωστόσο της νόμιμης συγκέντρωσης αντίκρισαν απειροελάχιστους αναρχικούς και αλλοδαπούς να πραγματοποιούν ήδη παράνομη αντισυγκέντρωση ενάντια στην νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων. Στην περιοχή βρισκόντουσαν δυνάμεις των ΜΑΤ και μετά από ασήμαντες αντεγκλήσεις ρίχτηκε κάποια ποσότητα χημικών με αποτέλεσμα δύο ηλικιωμένοι κάτοικοι να μεταφερθούν επειγόντως σε νοσοκομείο.

Και όμως αυτή η χώρα ανήκει μόνον στους Έλληνες και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την Εθνοφυλετική της ταυτότητα και φυσιογνωμία. Κανείς νεοταξικά δοτός άρχοντας δεν νομιμοποιείται να θέσει τον λαό όμηρο στην αβεβαιότητα της προβληματικής συνύπαρξης με ανθρώπους που το Σύστημα Εξουσίας ουδέποτε έλαβε σοβαρά τις συνθήκες και τον λόγο της εδώ παρουσίας τους. Είναι παλλαϊκή αξίωση η εφαρμογή εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής με την αυστηρή επιλογή των εργασιακών αναγκών και των αλλοδαπών που θα τις καλύψουν και την παραμονή τους μόνον ως το πέρας της απασχόλησης. Μετανάστες που θα πιστοποιηθεί η καθαρότητα από απόψεως υγείας και ποινικού μητρώου, αλλά και η προέλευσή τους από χώρες με τις οποίες θα συνδέεται η Ελλάς μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο συμμαχικών σχέσεων και υποχρεώσεων. Μακριά από την δημιουργία επίπλαστων μειονοτήτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: