ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 4-1-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Α1
ΤΗΣ 10/11-1-2009 ( ΣΕΛ. 31 ) .

ΑΘΗΝΑ 11-1-2009.


Οι τραγικές στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα στο κατώφλι της νέας χρονιάς σε μια γεωπολιτικά ευαίσθητη περιοχή δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορη την Κοινωνία των αληθινά Ελεύθερων Εθνών. Όσοι σέβονται την ανθρώπινη ζωή και αναγνωρίζουν το δικαίωμα κάθε λαού στην απελευθέρωση της Πατρίδας και την οικοδόμηση του δικού του Κράτους δεν μπορούν να αποδεχτούν τις δολοφονίες μικρών παιδιών και το σύγχρονο ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων της Γάζας από το Κράτος του Ισραήλ.

Οι ιστορικοί δεσμοί της Ελλάδος με την Παλαιστίνη είναι στερεοί και μακραίωνοι, αφού βασίζονται τόσο στην παρουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων όσο και την κοινή εθνική καταγωγή με τους απογόνους των Αρχαίων Φιλισταίων. Η γεωστρατηγική σημασία της περιοχής για την Πατρίδα μας είναι επιπλέον μεγάλη, αφού αυτή αποτελεί οικονομικό και πολιτισμικό πέρασμα στο οποίο συγκρούονται συμφέροντα και λαοί, ενώ αποτελεί την βάση ελέγχου ολόκληρης της Μέσης Ανατολής και τον φυσικό διάδρομο επικοινωνίας με τον ευρωπαϊκό χώρο και ειδικότερα την Νοτιοανατολική Ευρώπη που ενδιαφέρει την Ελλάδα.

Κάτω από αυτό το πρίσμα και με τις ΗΠΑ να είναι σταθερά προκλητικές απέναντι στον Ελληνισμό, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ρωσική παρέμβαση τόσο με την άσκηση της επιθετικής οικονομικής δραστηριότητας όσο και με την παρουσία των ενόπλων δυνάμεών της ως μια διαφορετική εναλλακτική λύση στο ζήτημα των διεθνών ισορροπιών.

Οι ιστορικοί δεσμοί κοινών συμμαχικών αγώνων, εθνικής συναντίληψης και θρησκευτικής ταυτοσημίας μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας, σμιλευμένοι μέσα από σκληρούς αγώνες ενάντια σε κοινούς εχθρούς προς όφελος της ελευθερίας και των κοινών συμφερόντων επανέρχονται στο προσκήνιο με την άφιξη τού ρωσικού στόλου στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τούτες τις στιγμές που η Μέση Ανατολή φλέγεται από την παρανοϊκή εισβολή του Ισραήλ στην Γάζα, η Ευρωπαϊκή Τιμή, ανήμπορη να ορθώσει ανάστημα και να εκφέρει λόγο Δικαίου, μπορεί να διασωθεί από έναν Ελληνορωσικό Συμμαχικό Σύνδεσμο που θα θωρακίσει την Ελλάδα, επομένως και την Ευρώπη, από εκτεταμένες μελλοντικές συνέπειες.

Η Ελλάδα διαθέτει μια ιστορική ευκαιρία να λειτουργήσει αποτρεπτικά και επιβλητικά. Να απομακρύνουμε τους ιστορικούς μας εχθρούς, να απαλλαγούμε από τους σφετεριστές της ιστορίας μας και να επιβάλλουμε μια Ορθόδοξη Τάξη ενάντια στην Νέα Τάξη από κοινού με την Ρωσία. Με την Ελλάδα να υπαγορεύει έναν στρατηγικό εταιρισμό με όρους ισοτιμίας. Και φυσικά το Ελληνικό Έθνος έχει κάθε όφελος να διατηρήσει την παρουσία του ισχυρή στην Μέση Ανατολή. Ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης πιστεύουμε στην παρέμβαση μιας Ελλάδος με ισχυρό λόγο και έντονη παρουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/





No comments: