ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ 6-10-2009 .

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες στον έντιμο αγώνα της προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους και λαού, επιθυμώ να σας εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες για την υποστήριξη που μου δώσατε με την ψήφο σας.
Θα συνεχίσω αταλάντευτα και με ακόμη μεγαλύτερη ορμή την πορεία στον πολιτικό και ιδεολογικό δρόμο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Με γνώμονα την ανόθευτη Εθνική Ταυτότητα και Φυλετική Συνείδηση. Με προσήλωση στην εμπέδωση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας και της Ελευθερίας των Ελλήνων. Με πίστη στην διαμόρφωση ενός Εθνικού Κράτους που θα στηρίζει τις Ελληνικές Κοινότητες όπου γης για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας στις Αλησμόνητες και Αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες. Και βέβαια να προχωρήσουμε στο χτίσιμο μια Ελλάδος που να ανήκει μόνο στους Έλληνες. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη διά της ψήφου σας.
Σπυρίδων Καραχάλιος
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ Β Αθηνών

No comments: