ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 8-10-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 11-10-2009 .

ΑΘΗΝΑ 14-10-2009 .

Οι εκλογές παραδίδουν την θέση τους σ’ ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σκηνικό. Στην χώρα που γεννήθηκαν οι Ήρωες και το Πατριωτικό Ιδεώδες, αλλά και η τραγωδία, ζητείται η λύση και η κάθαρση στα δικά μας τραγικά αδιέξοδα. Ζητείται πάνω απ’ όλα ένα Κράτος που θα σκύψει επάνω από τα προβλήματα του λαού και τις ανάγκες του Έθνους.

Το ΠΑΣΟΚ φόρεσε το καλό κυβερνητικό του κουστούμι σημειώνοντας μια πολύ καλή εκλογική επίδοση στα μέτρα που φρόντισε να του προσφέρει η απερχόμενη αδέξια κυβέρνηση της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή. Τα σκάνδαλα, τα αντικοινωνικά μέτρα και η υποχωρητική διάθεση απέναντι σε ημεδαπά πρόσωπα και εξωτερικές πιέσεις οδήγησαν την ανυποψίαστη μάζα στην αγκαλιά της σοσιαλιστικής παράταξης.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν διανείμει τους ρόλους τους με εκπληκτική, πλην όμως καταστρεπτική, αρμονία. Η φιλελεύθερη παράταξη φρόντισε να στεγνώσει τις συναλλαγές από την ρευστότητα και να απομακρύνει συμμάχους σαν την Ρωσία, σφίγγοντας πιο πολύ τις χειροπέδες που μας προσφέρει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός μέσω των ΗΠΑ και των Βαλκάνιων συνεταίρων τους που αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία. Το δε ΠΑΣΟΚ, αφού πρωτύτερα κόντυνε την ελληνική επιχειρηματικότητα υπέρ των πολυεθνικών και αποδέχτηκε τις αυξημένες απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, έρχεται να ισοπεδώσει ό,τι παραμένει όρθιο και ελληνικό.

Όσοι δεν ενστερνίζονται την πραγματική αλήθεια, ας θυμηθούν την εικόνα του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στο Ζάππειο Μέγαρο κατά την παραδοχή της βαριάς εκλογικής ήττας της ΝΔ. Ειδικά όταν ζήτησε να απευθύνει τον πολιτικό λόγο στον ελληνικό λαό, δίχως να έχει στο πλευρό του τους συνεργάτες του. Να θυμηθούμε ότι όσες φορές άκουσε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη σε θέματα όπως η Ρωσία και η λαθρομετανάστευση, κατόπιν υπέκυπτε στις πιέσεις μιας πρεσβείας και μιας κυρίας.

Είδαμε την γαλλική εφημερίδα Le Figaro να γράφει για ελληνικές εκλογές χωρίς εκπλήξεις με την Ελλάδα να βαίνει προς τα αριστερά. Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC αναφέρεται στα σκάνδαλα και τον ρόλο τους, το CNN εκφράζει επιφυλάξεις για το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung χαρακτηρίζει την νέα κατάσταση γόνο του αποτυχημένου συστήματος. Κι αυτή είναι η αλήθεια.

Ακούσαμε προεκλογικά τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κάνει λόγο ενάντια στην εύνοια των ισχυρών, των ημέτερων και των κολλητών και να μιλάει για την εγκατάλειψη της Θεσσαλονίκης που θα έπρεπε, όπως είπε, να ήταν οικονομική πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Όμως ξεχνάει να μας πει ότι η άνοδος και ο πολιτικός βίος του ΠΑΣΟΚ στηρίχθηκαν και εξακολουθούν να στηρίζονται στην εγκαθίδρυση του κομματικού κράτους και τις κομματικές διώξεις. Σε ό,τι αφορά την Θεσσαλονίκη ως οικονομική πρωτεύουσα των Βαλκανίων, καλούμε την νέα κυβέρνηση να προσέξει πολύ τις κινήσεις που θα κάνει. Ειδικότερα όταν είναι γνωστή η πρόθεση του Νεοταξικού Διευθυντηρίου να διεθνοποιήσει την συμπρωτεύουσά μας, το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης παύει να υφίσταται εν μέσω μιας εθνικά κρίσιμης συγκυρίας και κάποια στελέχη της μιλούν ενδοτικά για την ύπαρξη «Σλαβομακεδόνων».

Την ίδια στιγμή η κομμουνιστική Αριστερά αναλώνεται στα παλαιολιθικά φληναφήματα περί μιας βολικής «πάλης» των τάξεων ανάμεσα στο λαό και το μονοπωλιακό κεφάλαιο, επικαλούμενη τα αναμφισβήτητα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Ξεχνά όμως επιλεκτικά να αναφερθεί στην παντοδυναμία των πολυεθνικών, κάνει γαργάρα την ύπαρξη της κομμουνιστικής πλουτοκρατίας που σιτίζει το ΚΚΕ, δεν αναφέρεται στην ύπαρξη μιας Νεοταξικής Πλουτοκρατίας που αντικατέστησε το Πατριωτικό Κεφάλαιο της προσφοράς προς το Έθνος και εισήγαγε την παγκοσμιοποίηση των αγορών με την διεθνοποίηση των εργατικών χεριών ελέω λαθρομετανάστευσης σε βάρος των αμοιβών και των δικαιωμάτων της Εθνικής Εργατικής Τάξης.

Αλήθεια, που είναι το ΚΚΕ να πάρει θέση για τους πανηγυρισμούς των Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών στο άκουσμα της νίκης του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές; Και εσείς κ. Παπανδρέου τι έχετε να πείτε γι’ αυτό; Σας τιμάει η αναφορά του θέματος από τα διεθνή ΜΜΕ; Προφανώς το φαινόμενο εκφράζει μια τάση αντικατάστασης του αμιγώς εθνοφυλετικού κοινωνικού ιστού από πολίτες δίχως εθνική ταυτότητα. Πολίτες που δεν τρέφουν τα καλύτερα αισθήματα για την Ελλάδα. Πολίτες που δεν έχουν θέση στην Ελλάδα των Ελλήνων Πατριωτών. Η Αριστερά δεν ενοχλείται βέβαια και από την ενδοτική ακράτεια στο θέμα της Μακεδονίας, ψελλίζοντας κάτι ασυναρτησίες για τα σύνορα που όμως βάλλονται.

Από την μία πλευρά έχουμε την Κεντροαριστερή αντίληψη της κοινωνίας δίχως σύνορα με τον πολίτη του κόσμου να ζει και να εργάζεται δίχως ηθικές αρχές και εθνική αυτογνωσία, προσφέροντας το παραγόμενο προϊόν και την ελευθερία του σε μια απρόσωπη Παγκόσμια Εξουσία. Απέναντι σ’ αυτήν την ανήθικη Νέα Τάξη Πραγμάτων ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αντιπαρατάσσει την Ηθική του Χρέους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και της Πίστης απέναντι στο Έθνος υπέρ της βιωσιμότητας της Εθνικής Λαϊκής Κοινότητος και υπέρ της επικρατήσεως της Μεγάλης Ελλάδος. Για εμάς δεν έχουν σημασία τα μπράβο του κάθε Νεοταξίτη «πλανητάρχη», αλλά η κληροδότηση στα παιδιά μας μιας ισχυρότερης Ελλάδος από αυτή που παραλάβαμε.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους ως υποψήφιο του ΛΑ.Ο.Σ στην Β Αθηνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: