ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 15-10-2009:
http://ethnapopsis.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 18-10-2009.

ΑΘΗΝΑ 22-10-2009.

Η εθνική αυτογνωσία και η εθνική κυριαρχία είναι δύο θεμελιώδεις καταστάσεις που η αρμονική τους σύνθεση στα όρια του Κράτους μετράει τον βαθμό σοβαρότητας της Πολιτείας και προσδιορίζει την ποιότητα της ελευθερίας του πολίτη. Αλλά όταν μιλάμε για την Ελευθερία των πολιτών, πρέπει να προσδιορίσουμε ότι αυτή αφορά τόσο τον νου και την δράση του λαού, όσο και την συλλογική ελευθερία της Εθνικής Κοινότητος.

Το δικό μας Κράτος των Ελλήνων έχει ως πηγή έμπνευσης και λόγο ύπαρξης το Ελληνικό Έθνος. Μετριέται με την Εθνική Καταγωγή και την Φυλετική Συνείδηση και κατευθύνει την εθνική επιρροή και την πολιτική παρουσία του στο μεγάλωμα της Εθνικής Κοινότητας με αίσθημα Τιμής προς τους Νεκρούς Ήρωες και Ευθύνης προς τις επερχόμενες γενιές. Αντιθέτως, το σημερινό ελληνικό κράτος οικειοποιείται σύμβολα και ιστορικές αναφορές που δεν μπορεί και συχνά δεν θέλει να υπερασπιστεί, αφού παραδίδει τα ιερά και όσια της φυλής στους εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Ένα τέτοιο εχθρικό κράτος που νεκρώνει τα ζωντανά κύτταρα των δικών του ανθρώπων και ξεπουλάει τα αιματοβαμμένα εδάφη σαν ξεχασμένα ιμάτια, τραυματίζοντας τον συνεκτικό δεσμό και την ιστορική συνέχεια Έθνους και Λαϊκής Κοινότητας, πρέπει να αντικατασταθεί με κάθε τρόπο.


Όταν μαθαίνουμε για την έκδοση ενός βιβλίου για τα Ίμια από τους έγκριτους δημοσιογράφους Έλλις και Ιγνατίου που φέρεται να εκφράζει την πρόθεση για την αναφορά της πλήρους αλήθειας, πρέπει να πούμε με σεβασμό προς τους γνωστούς δημοσιογράφους ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Όχι απαραίτητα γιατί δεν το θέλουν, αλλά γιατί δεν θα το επιτρέψουν αυτοί που κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας και διαρρέουν τα περιστατικά όπως εκείνοι θέλουν να τα μάθουμε. Εγώ όμως, που υπηρετούσα την θητεία μου τότε στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό, γνωρίζω ότι πηγαίναμε σε πόλεμο, ότι υπερείχαμε του τουρκικού στρατού, ότι η τότε ελληνική κυβέρνηση Σημίτη επέτρεψε το γκριζάρισμα του Αιγαίου, έχοντας στο νου την αναγνώριση των τουρκικών ζωτικών συμφερόντων που η ίδια αποδέχτηκε. Σε βάρος τριών αδικοχαμένων παλικαριών και ηρώων.

Οι Αλβανοί επιδιώκουν επί των ημερών τού νομπελίστα ειρήνης Ομπάμα να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας με τον Μπερίσα να λέει ότι «η Αλβανία, καθώς και το Κόσοβο και τμήμα της «Μακεδονίας», όπου διαμένουν κυρίως Αλβανοί, οφείλουν να ανοίξουν τα σύνορα και να ενεργοποιήσουν τις σχέσεις μεταξύ των Αλβανών». Η Ρωσία αντέδρασε άμεσα σ’ αυτή την δήλωση, λέγοντας ότι πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση αποτροπής αυτού του σχεδίου από την ΕΕ, αλλά και από την πλευρά του ΝΑΤΟ. Η Ελλάς που έχει γνωρίσει τις παράλογες σε βάρος της αλβανικές απαιτήσεις και έχει κάθε όφελος και χρέος να διεκδικήσει τις προαιώνιες σκλάβες ελληνικές πατρίδες, δεν αντιδρά απέναντι σ’ ένα σχέδιο που μας ενοχλεί άμεσα. Ένα σχέδιο που με αντίστοιχο όχημα τον «τουρκισμό» επιδιώκει να εφαρμόσει η Τουρκία στην Ελεύθερη Θράκη.

Στην Κύπρο δόθηκε το στίγμα της πολιτικής που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ. Κατά την πραγματοποίηση της πρώτης του επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη ο Γ. Παπανδρέου εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να ελευθερώσουμε την Κύπρο από εξαρτήσεις από τις μητέρες πατρίδες, από στρατεύματα κατοχής, από διαιρέσεις και τείχη». Η πολιτική εξίσωση του θύματος με τον θύτη, η σύγκριση του Ελληνικού Στρατού με τον τουρκικό κατοχικό στρατό και η αύξηση των μερισμάτων του τουρκικού παράγοντα στην διακυβέρνηση της Κύπρου Μας ακολουθεί την λογική του σχεδίου Ανάν που υπηρετεί η τοποθέτηση του κ. Δρούτσα στην θέση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών της νέας ελληνικής κυβέρνησης. Ενός ανθρώπου που συμμετείχε στην συντακτική επιτροπή του κατάπτυστου σχεδίου Ανάν, όπως αναφέρει ο Επίτιμος Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Αλευρομάγειρος.

Αλλά και στο εσωτερικό της χώρας η παρουσία των λαθρομεταναστών με τα ολέθρια αποτελέσματα για την ζωή των Ελλήνων ενισχύεται με τρόπο προκλητικό. Και τούτο παρά την όξυνση της κοινωνικής ανασφάλειας, την αύξηση της εγκληματικότητας, την επιβάρυνση της δημόσιας υγείας και τα προβλήματα εργασίας που αντιμετωπίζει η Εθνική Εργατική Τάξη. Στην Ιταλία μαθαίνουμε ότι έχουν σχηματιστεί ειδικά σώματα πολιτοφυλάκων που διαθέτουν στολή, έχουν κρατική έγκριση και έχουν επιφορτιστεί στον εντοπισμό των προβλημάτων που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες. Έχουν λάβει την ονομασία Εθνική Φρουρά, δεν έχουν το δικαίωμα συλλήψεων, αλλά ειδοποιούν την αστυνομία, συμβάλλοντας επικουρικά στο έργο της. Κάποιοι στην γείτονα κάνουν λόγο για φασιστικά φαινόμενα, αλλά ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μπερλουσκόνι κάνει την δουλειά του. Εδώ η Αστυνομία περιθωριοποιείται από τους αντιεξουσιαστές που καλύπτονται από την Κεντροαριστερά.

Είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να αποβάλλει το εθνικό συναίσθημα από την λαϊκή κοινότητα, προκειμένου να γίνουν αποδεκτές πράξεις τα ξεπουλήματα των εθνικών ζητημάτων και η πολυεθνική μετάλλαξη της Ελλάδος. Η Εθνική Κοινωνική Παράταξη στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό προκειμένου να του τονώσει το ηθικό σε μια διεργασία μιας αέναης διεκδίκησης. Διεκδίκηση για μια εθνικά ολοκληρωμένη Πατρίδα που θα ανήκει στους Έλληνες και μόνο με κριτήριο τον Πατριωτισμό και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Με μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση που θα παραγκωνίσει οριστικά τα τελευταία ερείσματα του σάπιου ντόπιου Νεοταξισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

No comments: