ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΕΓΕΡΣΗ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-2-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 4-3-2010 .

ΑΘΗΝΑ 5-3-2010 .

Πυκνώνουν οι πιέσεις σε βάρος της Πατρίδος μας τόσο στο οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο όσο και στο ζήτημα των εθνικών μας υποθέσεων. Αυτή ακριβώς την χρονική συγκυρία επέλεξαν οι συνιστώσες της ντόπιας Κεντροαριστεράς, τόσο στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος όσο και στους συνοδοιπόρους του της διεθνιστικής τάχα εκσυγχρονιστικής Αριστεράς, να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα για τον περιορισμό της λαϊκής έκφρασης με την διενέργεια ελέγχων και ποινικών διαδικασιών σε βάρος Πατριωτών και Εθνικιστών.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Κεντροαριστερά δεν έχει καθόλου καλή παράδοση και καμία απολύτως σχέση με τα συμφέροντα του Εθνικού Κράτους και τα πατριωτικά αισθήματα του λαού, όπως αυτά εκφράζονται μέσα από τις γραμμές και τις οργανωτικές δομές της παραδοσιακής Πολιτείας με την μοναδικότητα της εθνικής ταυτότητας και την προάσπιση της εθνικής γης, μακριά από νοθευτικές και εποικιστικές διεργασίες. Ο Διεθνιστής θέλει να ορθώσει μια πολυεθνική πολιτεία με ανακατωμένους λαούς που δεν αντιδρούν στις προσταγές και τα «δώρα» της Νέας Τάξης, αφού η προηγούμενη ζωή τους ήταν σαφώς χειρότερη και η ζωή τού γυρολόγου τώρα είναι η μόνη τους αποστολή.

Δεν αντιστρατευόμαστε τον ανυποψίαστο πολίτη που αποτελεί ζωντανό κύτταρο της εθνικής ψυχής μέσα στο σύνολο της Ελληνικής Φυλής και ψάχνει κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία. Αυτός πράττει σύμφωνα με τους νόμους της λογικής και της αυτοσυντήρησης. Αποτελεί ωστόσο το εκλογικό αντικείμενο τού πόθου για την Κεντροαριστερά που αφού έχει εξορίσει το Έθνος από την πολιτική και ιδεολογική της φαρέτρα, έχει ανάγκη να αυτοανακηρυχθεί και να επιβληθεί σε προστάτρια των κοινωνικών δικαιωμάτων και των λαϊκών κατακτήσεων.

Η Καθεστηκυία Τάξη, μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη συγκέντρωση και πορεία μνήμης υπέρ των ηρώων αξιωματικών των Ιμίων και ενάντια στο επαχθές λαθρονομοσχέδιο που έγινε στις 30 Ιανουαρίου και διοργάνωσαν η Χρυσή Αυγή και η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης και στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, εξωτερίκευσε πνεύμα διώξεων και περιστολής των δικαιωμάτων των Ελλήνων. Απέδειξε ότι δεν υφίσταται κατ’ ουσίαν δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης για τον λαό μας, ενώ ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός σε βάρος των Ελλήνων μέσα στην ίδια την Ελλάδα.

Το πρώτο κρούσμα υπήρξε η σύλληψη και η κράτηση του Δ. Παπαγεωργίου μετά από την γνωστή εκδήλωση των Αμπελοκήπων. Ακολούθησε η διενέργεια αστυνομικού ελέγχου παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, δίχως φυσικά να βρεθεί τίποτα μεμπτό. Για να ακολουθήσει η εκδήλωση διαμαρτυρίας των συμπολιτών μας της Πλατείας Αμερικής και του 6ου διαμερίσματος Αθηνών ενάντια στην γκετοποίηση, την ξένη εγκληματικότητα και το λαθρονομοσχέδιο, με τις προσαγωγές Πατριωτών και την κράτηση τού εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά.

Πρόκειται για πολιτική μεθόδευση. Μια ημέρα πριν την συγκέντρωση της Πλατείας Αμερικής υπήρξαν δημοσιεύματα που αναφερόντουσαν σε μια «προοδευτική» Κίνηση που δημοσίευσε επιστολή και έδωσε συνέντευξη τύπου, κάνοντας λόγο για «ακροδεξιά» στοιχεία που τους ενδιαφέρει μόνον η εκδίωξη των ξένων, ακόμη και με τη χρήση απροκάλυπτης βίας. Έκαναν λόγο για την δυσαρέσκεια των κατοίκων για την απόφαση του Χρυσοχοίδη να δεχτεί να συζητήσει με εκπροσώπους «ακροδεξιών» συλλόγων που ξεπερνούν τις πραγματικές αιτίες υποβάθμισης της περιοχής και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης μεταθέτουν όλα τα κακά στις πλάτες των μεταναστών.

Στους αντιδρώντες «προοδευτικούς» είδαμε τα ονόματα εκπροσώπων ευάριθμων αντιρατσιστικών και «ανθρωπιστικών» οργανώσεων ενάντια στους «κακούς ρατσιστές». Στην συνέντευξη τύπου οι συγκεκριμένοι «προοδευτικοί» λέγανε ότι αν η αστυνομία δείξει απέναντι στους «ακροδεξιούς» την στάση ανοχής και συγκάλυψης που κράτησε στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι πολύ πιθανό να συμβούν σοβαρές βιαιοπραγίες. Ο υπουργός προστασίας του αριστερού πολίτη έλαβε το μήνυμα για να συμβούν οι γνωστές…προληπτικές συλλήψεις που κατέληξαν στην κράτηση του Σάββα Χατζηπαρασκευά, εν μέσω μιας απεργιακής ημέρας που οι αριστεριστές «αντιεξουσιαστές» προέβησαν σε νέους βανδαλισμούς.

Και ερωτούμε εμείς οι «κακοί» Εθνικιστές να μας πουν οι ταγοί του τόπου ποιος ωφελείται από όλα αυτά. Όταν η πολιτική τάξη της χώρας προχωράει στην περαιτέρω σύσφιξη των φοροεισπρακτικών μέτρων και περιστολή των εργατικών δικαιωμάτων που θέλουν τον Έλληνα να δουλεύει μέχρι γήρατος και να πληρώνει αδίκως την οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι έμποροι των Εθνών και συντηρούν οι πολιτικάντηδες προκειμένου να περισώσουν το ξενοκίνητο και πλουτοκρατικό καθεστώς τους. Όταν στα εθνικά μας ζητήματα οι υποχωρήσεις συνεχίζονται με τα διζωνικά σχέδια να συντηρούν το κατοχικό ψευδοκράτος ως συνεταίρο μιας ψευδεπίγραφης κρατικής οντότητας, η ρύθμιση των θαλασσίων συνόρων με την Αλβανία επανακαθορίζεται και η «λύση» περί μια «Βόρειας Μακεδονίας» στα Σκόπια βρίσκουν τα συστημικά κόμματα ευθυγραμμιζόμενα πλήρως. Και φυσικά όταν το λαθρονομοσχέδιο οδεύει προς ψήφιση με την «ελληνοποίηση» χιλιάδων εποικιστών ψηφοφόρων.

Αλληλεγγύη και αγώνας όλων των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών είναι η δική μας απάντηση. Καμία φυλάκιση για τους Εθνικιστές. Και φυσικά κάθε Έλληνας Πατριώτης που διώκεται είναι σαν να διωκόμαστε όλοι μας και η Ελλάδα συνολικά. Η δε Καθεστηκυία Τάξη δεν βελτιώνεται, αλλά σωριάζεται και ανατρέπεται. Η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού δεν νοθεύεται και δεν μικραίνει, αλλά συσπειρώνεται, εγείρεται και μεγαλώνει εθνικά και φυλετικά αναλλοίωτη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: