ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 25-3-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 28-3-2010 .

ΑΘΗΝΑ 31-3-2010 .

Το Ελληνικό Κράτος της διακυβέρνησης τού ΠΑΣΟΚ αποκτά μέρα με την μέρα περισσότερο ονομαστικό περιεχόμενο και λιγότερη ουσιαστική αναφορά σε μια πορεία διαχωρισμού από την Εθνική Κοινότητα. Οι χειρισμοί πλέον στο σύνολο της πολιτικής ζωής, τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά ζητήματα, αποκτούν μια ταχέως αυξανόμενη επικινδυνότητα.

Τα εθνικά χαρακτηριστικά της Πολιτείας έχουν εγκαταλειφθεί ενσυνειδήτως όταν πλέον ο Διεθνισμός έχει επικρατήσει αυτής της ίδιας της πολύφερνης πλην κουτσουρεμένης και αστικοποιημένης Δημοκρατίας. Άλλωστε η διεθνιστική αντίληψη έρχεται εξ ορισμού σε αντίθεση τόσο με το εθνικό συμφέρον όσο και με τη λαϊκή βούληση, όταν αφενός μεν εγκαταλείπει την πολιτική των φυσικών συνόρων και αδιαφορεί για την πληθυσμιακή εγκατάλειψη της υπαίθρου χώρας και αφετέρου αδιαφορεί για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Εθνικής Εργατικής Τάξης και την εθνοφυλετική κοινωνική συνοχή.

Συνεπώς είναι να απορεί κανείς ποιος είναι ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς έχει κρατήσει για λογαριασμό του την υπεράσπιση των αλλοδαπών εργαζομένων, παρανόμων και νομιμοποιηθέντων και την κάλυψη τάχα των κοινωνικών αγώνων με τα προκλητικά απλώματα πανώ στους ιερούς τόπους του Ελληνισμού. Έτσι καλύπτεται η «σοσιαλιστική» μας κυβέρνηση τόσο στην εσωτερική αποδόμηση όσο και την εξωτερική εγκατάλειψη των εθνικών μας θέσεων.

Ο μοναδικός αληθινός αντίπαλος της προσκυνημένης Καθεστηκυίας Τάξης είναι η Εθνικιστική Παράταξη που έχει ως σημείο αναφοράς τις Εθνικές Κοινωνικές Δυνάμεις με μπροστάρη την Εθνική Εργατική Τάξη και την Πατριωτική Επιχειρηματικότητα και κατευθυντήριο στόχο την ενδυνάμωση τού Κράτους. Ένα Κράτος που επιθυμεί να διαβιεί αδέσμευτο από εξωτερικές πολιτικές και οικονομικές πιέσεις, στηρίζεται στην Λαϊκή Κοινότητα με βάση τον Δεσμό τού Αίματος και την Φυλετική Καθαρότητα και θέλει να αναμορφωθεί μεγαλύτερο, καλύτερο, δυνατότερο και ηγεμονικό. Αυτή είναι η αποστολή τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Να δημιουργήσει τον Ελληνισμό της Δυνάμεως και της Αρετής, μια Ελλάδα Ηρώων κι όχι το σημερινό ψευτορωμέϊκο.

Στην Καβάλα μαθαίνουμε ότι εφαρμόζεται το πρόγραμμα «Οδυσσέας» με το οποίο διδάσκεται η ελληνική γλώσσα, η ελληνική ιστορία και ο ελληνικός πολιτισμός σε πολίτες της ευρωπαϊκής ένωσης και σε υπηκόους τρίτων χωρών από την ηλικία των 16 ετών και άνω με τον σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης. Θα λειτουργήσουν 320 τμήματα σ’ όλη τη χώρα με τα 19 στην Ανατολική Μακεδονία. Όταν τα Σκόπια ορέγονται την Μακεδονία μας με τις νεοταξικές πλάτες και την πρόσθετη τουρκική στήριξη τού φυτευτού κρατιδίου, όταν η ανεργία θερίζει τους νομούς της Μακεδονίας και τα σημαντικά πλουτοπαραγωγικά στοιχεία της περιοχής μένουν υποθηκευμένα σε ξένα συμφέροντα, τέτοιου είδους ενέργειες απειλούν την πληθυσμιακή νόθευση των περιοχών μας από νεοκομιτατζήδες και ισλαμιστές εποικιστές.

Παράλληλα η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σε έρευνα κάνει λόγο για τον κίνδυνο απώλειας 60000 θέσεων εργασίας μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο τού τρέχοντος έτους, ενώ τα λουκέτα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αναμένεται ως το επόμενο βήμα. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα ο αριθμός των αναμενόμενων απολύσεων από πέρσι τον Ιούλιο έως τον Ιούνιο του 2010 θα φθάσουν τις 170000. Η ΓΣΒΕΕ ζητάει μεταξύ άλλων φορολογικά κίνητρα για την διενέργεια προσλήψεων όταν η ρευστότητα και ο τζίρος μειώνονται.

Οι «πάνσοφοι» ηγήτορές μας εντείνουν την ταλάντευση της Εθνικής μας Οικονομίας ανάμεσα στα ευρωπαϊκά ενεχυροδανειστήρια και την δανειακή λαιμητόμο του ΔΝΤ, αποκρύπτοντας την αντίδραση της Ιταλίας ενάντια στους κερδοσκόπους των αγορών, αφού τούτο εμφανίζει το προφανές έλλειμμα τού δικού μας κράτους. Στην Ιταλία τέσσερις διεθνείς τράπεζες-Deutsche Bank, JP Morgan, UBS και Depfa- και δεκατρία άτομα οδηγούνται στο εδώλιο τού κατηγορουμένου με την κατηγορία της απάτης στις αγορές παραγώγων που οδήγησε τον δήμο τού Μιλάνο σε ζημία 100 εκ. ευρώ.

Οι ΗΠΑ μέσω τού βοηθού υπουργού εξωτερικών Γκόρντον μάς θέλγουν με το άνοιγμα τής Χάλκης εμμένοντας στην διζωνική Κύπρο που έχουν ήδη αποδεχτεί οι ραγιάδες ταγοί μας. Η έκθεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τού Στέητ Ντηπάρτμεντ στη Θράκη μιλάει παράλληλα τόσο για τουρκικά σωματεία και επιστημονικούς συλλόγους όσο και για την ενόχληση που δέχονται οι Πομάκοι για την αποδοχή ενός ανύπαρκτου τουρκισμού.

Όμως η τουρκική πολεμική αεροπορία έχει κάνει σουρωτήρι την θάλασσα και τους αιθέρες τού Αιγαίου έως τις εισόδους της Αττικής με τις πολεμικές εμπλοκές στην περιοχή τού Φαρμακονησίου απέναντι στα ελικόπτερα τού λιμενικού μας να φτάνουν τα όρια της αναχαίτισης από την πολεμική μας αεροπορία. Με την Ρωσία να επανακάμπτει για συμμαχία με φόντο τόσο τα εξοπλιστικά όσο και την οικονομία και τους ενεργειακούς αγωγούς που φτάνουν ως την ελληνική Βουλή.

Οι στιγμές αυτές αναδεικνύουν την αναγκαιότητα και την νομοτέλεια της εγκαθίδρυσης μιας Εθνικιστικής Πολιτείας. Μια Πολιτεία που θα εξαλείψει τις κοινωνικές ανισότητες και θα επιβάλλει την κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοκρατία, θα αναθέσει την εξουσία στα χέρια των Αρίστων, θα αποδώσει τις θέσεις εργασίας και τους πόρους στην Πατρίδα και τον Λαό και θα εξορίσει τον Διεθνισμό με την παρουσία τού Πατριωτισμού και τού Εθνικού και Φυλετικού Κράτους. Με τις Συμμαχίες να κινούνται με γνώμονα την επαύξηση της διεθνούς παρουσίας και επιρροής μας. Με την έλευση δηλαδή τού Εθνικοκοινωνικού Κράτους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: