ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 17-3-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 21-3-2010 .

ΑΘΗΝΑ 24-3-2010 .

Οι πολιτικοί μας «αστέρες» έχουν βαλθεί τις τελευταίες ημέρες να αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους και να αποδίδονται σε συνειδητές κινήσεις αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού προκειμένου να καλύψουν τις απίθανες και εθνοκτόνες ανομίες τους. Έχουν αποκηρύξει τον Πατριωτισμό ως την πεμπτουσία της βαθιάς και έμπρακτης Πίστης στο Έθνος και έχουν βάλει στην θέση του έναν κίβδηλο και απατηλό «πατριωτισμό» του εφησυχασμού της σάπιας εξουσίας τους, των χρηματαγορών που εμφανώς στηρίζουν εξουσίες και ρημάζουν οικονομίες και της διεθνούς «ειρήνης» που βάζει χέρι σε εθνικές κυριαρχίες.

Πίσω ακριβώς από την βιτρίνα του διαπιστωμένου οικονομικού εγκλήματος και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καλύπτονται οι διεθνείς νομείς της Εθνικής μας Γης και ακόμα πάρα πίσω στο απόλυτο σκοτάδι συναντά κανείς τους πωλητές της ελληνικότητας σε αλλοδαπούς με το λαθρονομοσχέδιο. Τούτο προκαλείται με την κατάργηση τού Δικαίου τού Αίματος ως προς τον Κώδικα Ιθαγένειας και την αντικατάστασή του από το Δίκαιο τού Εδάφους που σημαίνει ότι ο κάθε λαθρομετανάστης μετά από την παρέλευση προβλέψιμου χρονικού διαστήματος και με την προσθήκη της παρεχόμενης εκπαίδευσης δεδομένης της παρουσίας ή της γεννήσεως του σε ελληνικό έδαφος θα μπορεί να γίνεται «Έλληνας».

Οι σοσιαλιστές κυβερνώντες κάνουν λόγο για ολίγους και νόμιμους «δικαιούχους», αποκρύπτοντας την αλήθεια ότι δεν πρόκειται για νόμιμους μετανάστες, αλλά για νομιμοποιηθέντες πρώην παράνομους μετανάστες που προφανώς το Κράτος σε έναν οίστρο παρανομίας το ίδιο αποδέχτηκε. Μιλάμε δηλαδή για «Έλληνες» μαζικής κοπής που θα παράγονται με την απλή έγκριση μιας διοικητικής πράξης, με την υπογραφή δηλαδή ενός παλιόχαρτου που απαίτησε και λαμβάνει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός προκειμένου να χώσει στα σπλάχνα της Πατρίδος μας έναν σύγχρονο Δούρειο Ίππο και να βρει πρόθυμους Εφιάλτες που θα ανοίξουν την σύγχρονη Κερκόπορτα του Ελληνισμού. Αρκεί να θυμηθούμε ότι η Μεσαιωνική Ελληνική Αυτοκρατορία, το γνωστό μας Βυζάντιο έπεσε μετά από χίλια χρόνια όταν η Αυτοκρατορία διεθνοποιήθηκε, ο στρατός έγινε μισθοφορικός και στα σύνορα του Κράτους επικράτησαν μη ελληνικοί πληθυσμοί.

Οι ομοιότητες που συναντά ένας αντικειμενικός παρατηρητής ανάμεσα στο ιστορικό χθες και το σήμερα είναι υπαρκτές και δεν αποτελούν συμπτώσεις. Το 20% του σημερινού πληθυσμού είναι λαθρομετανάστες, αφού μέτριες και όχι επιβεβαιωμένες σκόπιμα επίσημες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των ξένων περίπου στα 2000000. Ο στρατός μας όπως και η εθνολογική σύνθεση τού λαού μας έχει πληγεί από την υπογεννητικότητα, ο επαγγελματικός στρατός έχει γίνει αναγκαία συνθήκη και ο περιορισμός της δράσης του και της παρουσίας του έχει ακουμπήσει ακόμα και τις παρελάσεις για λόγους τάχα οικονομικούς. Η δε εγνωσμένη αστυφιλία έχει αφήσει προ πολλού κενό χώρο στην ύπαιθρο χώρα προς κάλυψη από τους πλειοψηφικά ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Πιστεύουν αυτοί οι κακόμοιροι και εφήμεροι ταγοί ότι το Αστικό τους κατασκεύασμα μιας ελεγχόμενης ψευτοδημοκρατίας με τα κομματικώς στρατευμένα έδρανα και τα νεοταξικώς προπαγανδιστικά ΜΜΕ των εργολάβων της διαπλοκής δύνανται να εκφράσουν την λαϊκή βούληση. Όχι κύριοι, ο ελληνικός λαός δικαιούται να έχει αυθεντική φωνή και να εκφραστεί με μια δημιουργική Εθνική και Λαϊκή Επανάσταση σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτικό ή όπως εκείνος ορίσει ανεπηρέαστος.

Ο Εθνικισμός βασίζεται στα τρίπτυχα Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και Αίμα - Γη - Τιμή, άπαντα αρχέγονα σαν και τον Ελληνισμό. Δηλαδή η Πατρίδα με την συνολική έννοια του Έθνους βρίσκεται σε αξία επάνω από όλους και από όλα και υπηρετείται ως Ιερό Καθήκον από το Κράτος, φροντίζοντας για την ανάπτυξη και το μεγάλωμα και όχι για το μαράζωμα και την σμίκρυνση. Ο θρησκευτικός Παράγοντας συνυπάρχει και συνάρχει δίχως να ποδηγετείται και η οικογένεια δίδει ως βασικό κύτταρο τού Έθνους πολλούς, πατριώτες και ενάρετους πολίτες. Το Αίμα αναφέρεται στην Κοινή Εθνική Καταγωγή, η Γη αναφέρεται στον Εθνικό Εδαφικό Παράγοντα που οφείλουμε να προστατεύουμε ομοίως από φυσικές καταστροφές και ανθρώπινες επιβουλές και η Τιμή αναφέρεται στον σεβασμό στις πατρογονικές παρακαταθήκες και την παράδοση μιας μεγάλης πατρίδος στους απογόνους μας. Σαφώς ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι Πολιτική Ιδέα Φυλετική και υπακούει στον Φυλετισμό του Ηροδότου για το Όμαιμον, το Ομόφυλον, το Ομόθρησκον, το Ομόγλωσσον και το Ομότροπον.

Ερωτούμε λοιπόν πότε σεβάστηκαν οι πολιτικάντηδες την Ιερή αυτή Πατρίδα; Μήπως όταν το 20% του πληθυσμού της χώρας απειλείται από την φτώχια, δηλαδή 2186869 άνθρωποι την στιγμή που «ελληνοποιούνται» οι πρώτοι αλλοδαποί για να ακολουθήσουν οι επόμενες στρατιές; Μήπως όταν σωφρονιστικός υπάλληλος κινδυνεύει να χάσει την ζωή του από αλλοδαπό πρώην κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού που ακόμα παραμένει στην Ελλάδα; Ή μήπως όταν καταστρέφονται οι ελληνικές σημαίες από κυπριακά σχολεία και κατοικίες στην απειλούμενη από την τουρκοαρεστή διζωνικότητα Κύπρο Μας;

Όχι κύριοι. Ο Ελληνισμός ρέει στις φλέβες μας, ανασαίνει από τον αρχέγονο πολιτισμό μας, δρέπει ολομόναχος τον μόχθο του Έλληνα Εργάτη, προστρέχει τον αδελφό του ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη σκλαβωμένη ελληνική γη από το μίζερο αστικό καθωσπρεπισμό και δεν προσφέρει την μονάκριβη και αιματοποτισμένη ελληνικότητά του σε κανένα τυχοδιώκτη. Η Μεγάλη Ελλάδα τού Ελληνικού Εθνικισμού και Εθνικοκοινωνισμού ανήκει σ’ όλους τους Μαχόμενους Έλληνες της καθημερινότητας και δεν πωλείται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: