ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 27-12-2010:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 2-1-2011 .

ΑΘΗΝΑ 6-1-2011 .

Μια υλική και μια πνευματική ανέχεια είναι σε εξέλιξη βρίσκοντας την έκφρασή τους στην χρεοκοπία της από καιρό εθνικά ανύπαρκτης οικονομίας, στην φίμωση των πατριωτικών φωνών που αντιστέκονται στον ανελεύθερο Διεθνιστικό Νεοταξισμό και το ξεπούλημα των εθνικών μας υποθέσεων με πράξεις που θα ζήλευε ακόμη και ο Εφιάλτης.

Οι Έλληνες ουδέποτε επιθύμησαν να τους εξουσιάσει κάποια ΕΕ, κάποιο ΔΝΤ ή κάποια σκοτεινή λέσχη. Και φυσικά ουδέποτε επιθύμησαν την στέρηση της εργασίας τους και του ψωμιού από το παιδί τους, όσο εύπιστοι και αν φάνηκαν έως σήμερα στους δήθεν δημοκράτες πολιτικάντηδες. Και ως πατριωτισμό δεν εννοούν την εξυπηρέτηση των διεθνών αγορών, αλλά το δυνάμωμα του Ελληνικού Έθνους και της Φυλής μας.

Όμως αυτά δεν αφορούν τους ταγούς μας που πλέον οδηγούν τα πράγματα στην εξαθλίωση εν μέσω μιας χρεοκοπίας που συμπεριλαμβάνει την πραγμάτωση της επιστροφής στην δραχμή. Μια επιστροφή που ασφαλώς θα είχε ευεργετικά αποτελέσματα αν αφορούσε την οριστική φυγή από το ανελαστικό ευρώ, αφού ένα Έθνος μπορεί να καρπωθεί τα οφέλη από το εθνικό προϊόν και τον δημόσιο πλούτο μόνο όταν διαθέτει δικό του νόμισμα. Όμως στην περίπτωση των σεναρίων επιστροφής της δραχμής δεν συμβαίνει έτσι.

Διαβάσαμε λοιπόν την προτροπή του μάνατζερ της εταιρίας επενδύσεων Pimco Μποζομγουέρθ για την προσωρινή έξοδο της Ελλάδος, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας από την Ευρωζώνη προκειμένου να εξυγιάνουν τα οικονομικά τους, να προωθήσουν ευκολότερα την εξαγωγή των προϊόντων τους και να μειώσουν το χρέος τους ώστε να επιστρέψουν στην Ευρωζώνη. Δηλαδή να εξακολουθήσουν να έχουν μηδαμινή εθνική παραγωγικότητα και να δουλεύουν οι λαοί μόνο και μόνο για να ξεχρεώνουν τους τόκους των νεοταξιτών δανειστών γυρνώντας μετά πίσω στο «ευρωπαϊκό» παράρτημα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Γιατί αυτό συμβαίνει. Για να μας πει ο κ. Μποζομγουέρθ ότι όσο οι αγορές δεν πιστεύουν πως μπορούμε να αποπληρώνουμε διαρκώς τα χρέη μας, θα πωλούν τα ομόλογά τους και θα ωθούν τα επιτόκια προς τα πάνω με αύξηση του κινδύνου χρεοκοπίας!

Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός Παπανδρέου δηλώνει αισιόδοξος για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, δηλαδή για τη διατήρηση της θηλιάς στο λαιμό του λαού. Μας λέει ακόμη ότι το να δανείζεται κανείς με τελείως διαφορετικούς όρους, όταν υπάρχει ένα κοινό νόμισμα, δημιουργεί ανισότητες. Ανισότητες όμως που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φέρνει με τις περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων μέσω του μνημονιακού προϋπολογισμού, αλλά και με την ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης και στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ επί απειλή περαιτέρω εξαθλίωσης κατά διαταγή τρόικας αν δεν μαζευτεί λαϊκό χρήμα. Και την ίδια στιγμή στο σφυρί βγαίνουν δημόσιες εκτάσεις ακόμη και σε περιοχές όπου διατρέχουμε κίνδυνο, όπως Κεντρική Μακεδονία, Έβρο και Αιγαίο, αναφορικά με ακίνητες περιουσίες, όπως τουριστικές υποδομές.

Επιστροφή στη δραχμή βλέπει και ο Κώστας Κόλμερ μέσα από το βιβλίο του με τον εύστοχο τίτλο «Προτεκτοράτο», αλλά με την ουσιαστική και δομική, άρα με την μόνιμη και εθνικά ωφέλιμη έννοια του όρου προκειμένου να φτάσουμε σε μια εθνική νομισματική και δημοσιονομική πολιτική ανακτώντας την εθνική μας κυριαρχία. Φαίνεται όμως ότι ο ντόπιος νεοταξικός συρφετός ενοχλείται από τις επισημάνσεις της σύγχρονης κατοχής στην Πατρίδα μας, όπως από την ανακοίνωση της Διοικούσας Εκκλησίας που αναφέρει σε έγγραφη ανακοίνωση ότι η χώρα μας δεν είναι πλέον ελεύθερη, αλλά διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές της.

Και ενώ μ’ αυτή την ανακοίνωση διαφώνησε ακόμη και το δήθεν κόμμα του λαού ΚΚΕ, με το ΠΑΣΟΚ να αντιδρά χλιαρά απέναντι στον αρεστό του Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, όλοι οι προαναφερθέντες μαζί με τα λοιπά αριστερά και νεοφιλελεύθερα όργανα του Νεοταξισμού αντέδρασαν σφοδρότατα στις επισημάνσεις του Πατριώτη Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ που κατέδειξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Διεθνούς Σιωνισμού στην ενορχήστρωση των κρίσεων. Κρίσεων οικονομικών και κρίσεων αξιών. Κρίσεων για την διάλυση των οικογενειών, τη διασάλευση της Πίστης στον Χριστό, αλλά και κρίση στην κατάρρευση των οικονομιών και των Ελεύθερων Εθνών. Προφανώς γι’ αυτό υπάρχει η βουβαμάρα περί των ανελεύθερων και αντίχριστων Καρτών του Πολίτη, όταν ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Σεραφείμ εκφράζει γόνιμη κριτική χριστιανοσύνης και ελληνικότητος κι όχι τάχα μίσους όπως του προσάπτουν.

Ουδείς ενοχλήθηκε από την πρόταση του βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν να εκλέγονται οι μουφτήδες από την δήθεν τουρκική μειονότητα. Ουδείς προβληματίστηκε για την πρόσκληση της Πολεμικής μας Αεροπορίας από την Τουρκική να συμμετάσχει στην άσκηση των προσωρινών μας γειτόνων «Αετός της Ανατολίας» για τα εκατόχρονα της τουρκικής αεροπορίας, όταν οι τουρκικές διεκδικήσεις σε Θράκη και Αιγαίο ενδυναμώνονται και η ανίερη συγκυριαρχία πλησιάζει. Και προφανώς θεωρούν τυχαία την επιτήρηση προς υποβάθμιση του νεοταξικού οίκου αξιολόγησης Fitch για την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank, την Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς και την Αγροτική.

Η Εθνική μας αξιοπρέπεια δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό. Το Ελληνικό Έθνος και η ελευθερία και ανεξαρτησία του είναι πάνω από κομματικές μικρότητες και παγκόσμιες διακυβερνήσεις. Η Ελλάς θα μεγαλώσει και θα αναπτυχθεί ξεριζώνοντας τη μιζέρια και τον ανθελληνισμό με την καθοδήγηση του Ελληνικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: