ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-1-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 16-1-2011 .

ΑΘΗΝΑ 21-1-2011 .

Στους σημερινούς καιρούς της βαθύτατης παρακμής, του ξεπουλήματος των ηθών και της Πατρίδος, αλλά και της εξαθλιώσεως του ελληνικού λαού, φαίνεται πως η άνοδος του Εθνικισμού στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές οδηγεί τις εξελίξεις της «αλλαγής» της κυβερνητικής πολιτικής στο ζήτημα της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Αλλαγή που ωστόσο διαθέτει σημαντικές στρεβλώσεις στην αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ στο παρασκήνιο της προβαλλόμενης επικαιρότητας κρύβονται επιμελώς συγκεκριμένα ανθελληνικά βήματα που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.

Στο ζήτημα λοιπόν της λαθρομετανάστευσης ακούσαμε την εξαγγελία της κυβερνήσεως να φτιάξει ένα μεγάλο φράχτη μήκος 12,5 χιλιομέτρων κατά μήκος των χερσαίων συνόρων Ελλάδος – Τουρκίας στον ποταμό Έβρο. Ακούσαμε ακόμη την κυβερνητική πρόθεση να εφαρμόσει επιχειρήσεις σκούπα για την περιστολή της λαθρομετανάστευσης και την αναμόρφωση του κέντρου των Αθηνών. Και ακόμη πληροφορηθήκαμε την προτεινόμενη ενοικίαση υπερπολυτελών πλωτών μέσων που προορίζονται ως χώροι υποδοχής των λαθρομεταναστών! Κανείς όμως δεν μας είπε τι θα γίνει με τα εκατομμύρια των ισλαμιστών κυρίως λαθρομεταναστών που είναι ήδη στη χώρα μας και οι τακτικές τόσο της κρατούσας τάξης όσο και της διαβόητης συμφωνίας Δουβλίνο 2 τους συγκρατεί εμφανώς σκόπιμα στην πατρίδα μας για την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού μας.

Η πράξη της ορθώσεως του φράχτη στον Έβρο αναμφίβολα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κομμάτων της Αριστεράς, δύο υποτίθεται εκ διαμέτρου αντίθετων παραγόντων, καταδεικνύουν τον αντεθνικό χαρακτήρα τόσο της «Ε»Ε σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσο και της «ελληνικής» Αριστεράς στο εσωτερικό μέτωπο αποδεικνύοντας την πραγματική της αφοσίωση στο παγκόσμιο υπερκράτος. Οι δε εμφανίσεις αντίθετων φωνών στο θέμα του φράχτη μεταξύ των κρατούντων επιχειρούν να παρουσιάσουν τις αντιστάσεις των υποτιθέμενων φιλολαϊκών κυβερνητικών στοιχείων. Όμως η λαθρομετανάστευση δεν απειλεί την χώρα μόνο στον Έβρο και πάντως όχι μόνο στην έκταση των 12,5 χιλιομέτρων.

Το μαρτυρεί η συνέχεια στις συγκρούσεις μεταξύ ομάδων αλλοδαπών στην Πάτρα, όπως στο τελευταίο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην πύλη 7 του λιμανιού της Πάτρας με την επίθεση Αφγανού σε Παλαιστίνιο με τη χρήση μαχαιριού που συνέβη προκειμένου να δώσουν οι Αφγανοί στους Παλαιστίνιους σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα ότι αυτοί ελέγχουν το συγκεκριμένο χώρο! Το μαρτυρεί η σύλληψη Τούρκου οδηγού νταλίκας τουρκικής μεταφορικής εταιρίας να μεταφέρει 37 μετανάστες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό την Ιταλία. Το μαρτυρεί η σύλληψη δύο Σκοπιανών στη μεθόριο στη περιοχή του όρους Πάικο που μετέφεραν ναρκωτικά και οπλισμό. Το μαρτυρά η καταγραφή της συλλήψεως 146337 λαθρομεταναστών το 2010 όταν η Τουρκία επί συνόλου αιτήσεων για την επιστροφή 60875 λαθρομεταναστών δέχτηκε μόνο 2206! Καθαρά λοιπόν επικοινωνιακό είναι το τρικ της κυβέρνησης με τη λαθρομετανάστευση όταν αφήνονται εμφανώς δίοδοι αφύλακτοι και συντηρούνται τα εκατομμύρια των ενταύθα λαθρεποίκων, όταν προβαίνει στην κατά διεθνή παραγγελία αναβάθμιση του καθεστώτος ασύλου στα πλαίσια του οποίου λαμβάνουν ενεργό ρόλο διεκπεραιωτή οι γνωστές μας ΜΚΟ.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, επιτείνονται τα χάλια της ελληνικής οικονομίας και επελαύνουν τα νέα μέτρα ενόψει της επιδιωκόμενης πτώχευσης της χώρας. Ήδη από τις πρώτες μέρες ο προϋπολογισμός του 2011 εμφανίζει υστέρηση 300 εκατομμυρίων ευρώ ως προς τα έσοδα. Επιπλέον ενεργοποιείται η διαδικασία για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων καταναλωτών σε περίπτωση που υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός κράτους – πολίτη χωρίς αποτέλεσμα. Οι δρόμοι έχουν γεμίσει με χαρτάκια τοκογλύφων που υπόσχονται χρήμα με ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων με τις τράπεζες να μη δίνουν δάνεια και οι διεθνείς οικονομικοί παράγοντες στοιχηματίζουν κερδοσκοπώντας σε βάρος του ελληνικού λαού για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, τη φυγή από την ευρωζώνη και την πτώχευση της Ελλάδος. Ακούσαμε ακόμη τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Rogoff να επιμένει στην επερχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδος το υποτιθέμενο πρόγραμμα «διάσωσης» του ΔΝΤ και της «Ε»Ε, το γνωστό εθνοκτόνο μνημόνιο.

Και στα εθνικά θέματα το ξεπούλημα ολοκληρώνεται. Στο Ερζερούμ υπό το πέπλο σκότους των γινομένων συνομιλιών η μετατροπή τάχα του Αιγαίου σε πρώτη φάση σε θάλασσα «ειρήνης» λαμβάνει την μορφή της συγκυριαρχίας ημών και των Τούρκων, δηλαδή την μορφή της απόλυτης επικυριαρχίας της Τουρκίας και της συνεκμετάλλευσης, δηλαδή την αρπαγή του ενεργειακού μας πλούτου. Προηγουμένως ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβερνήσεως Αρίντς επισκέφτηκε το Πατριαρχείο κάνοντας λόγο για την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών όταν οι Έλληνες της Ιωνίας και του Πόντου σφαγιάστηκαν και εκδιώχτηκαν με την Τουρκία να επιδιώκει τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη Μας. Την ώρα που το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι μαζί με την Αριστερά έχουν το θράσος να κατηγορούν την Ακαδημία των Αθηνών επειδή βράβευσε με παράσημο ανδρείας την ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου.

Ο εθνικιστικός άνεμος που έχει αρχίσει να πνέει σ’ ολόκληρη την Ελλάδα θα συγκλονίσει τον τόπο ως άνεμος αντίστασης οδηγώντας τα πράγματα στον σωστό προορισμό τους. Στην τελική νίκη του Ελληνικού Εθνικισμού για την κυριαρχία των Ελλήνων και το μεγάλωμα της Πατρίδος. Οι φθηνές απομιμήσεις που ξεφουσκώνουν γρήγορα δεν ξεγελούν κανέναν. Η αυθεντικότητα της Μεγάλης Ελλάδος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού θα γίνει πραγματικότητα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: