ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 3-1-2011:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 6-1-2011 .

ΑΘΗΝΑ 9-1-2011 .

Το ανθελληνικό καθεστώς που διαχειρίζεται ελέω Διεθνιστικού Νεοταξισμού τις τύχες του Ελληνικού λαού κατά τρόπο αναξιοπρεπές και επικίνδυνο οφείλει τούτη τη χρονιά που μόλις έφτασε να προσφέρει την μοναδική υπηρεσία που μπορεί απέναντι στο Ελληνικό Έθνος. Να εγκαταλείψει άμεσα την ελληνική επικράτεια και να οδεύσει στον αγύριστο. Δεν νοείται σε κανένα αληθινά εθνικό κράτος και σε καμία ευνομούμενη πολιτεία να χαρίζεται στην κυριολεξία εθνική κυριαρχία και γη με πωλητήρια για τη διάσωση τάχα της οικονομίας και με εξ ανατολών εχθρικές εισβολές που κατοχυρώνουν τουρκικές αξιώσεις που πρωτύτερα και εν κρυπτώ φέρουν ελληνόφωνες καθεστωτικές αποδοχές.

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει πολίτης αυτής της χώρας έχων σώας τας φρένας να πιστέψει ότι ο ελληνικός πλούτος χαρίζεται με την απουσία της Ελλάδος από το γεωπολιτικό παιχνίδι στην περιοχή μας και ότι αποψιλώνεται η εθνική άμυνα της χώρας τυχαία όταν ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται παρόλα αυτά να συζητήσει με τον Ερντογάν.

Μέσα σ’ ένα γενικευμένο κλίμα μιζέριας οι προσκυνημένοι ηγετίσκοι ακύρωσαν την εθνικά απαραίτητη παραγγελία 500 αμφίβιων ρωσικών τεθωρακισμένων, σημαντικών για την άμυνα στον Έβρο όταν σημαντικά τουρκικά στρατεύματα παραμένουν σε μικρή απόσταση από τα σύνορα και η Τουρκία ανακοινώνει την κατασκευή αμφίβιων γεφυροφόρων οχημάτων ειδικών για υδάτινα κωλύματα. Αν συνυπολογίσουμε την συρρίκνωση μονάδων και προσωπικού εξειδικευμένου σε μεγάλο ποσοστό σε σημαντικά οπλικά συστήματα, τότε εύκολα διαπιστώνουμε ότι οι σοσιαλιστές κυβερνώντες βάζουν πωλητήριο στην εθνική άμυνα της χώρας μας.

Κι αυτό όταν η Ρωσία απέστειλε προ ημερών τις επίλεκτες δυνάμεις των αλεξιπτωτιστών της για συνεκπαίδευση με τις αντίστοιχες ελληνικές δυνάμεις στην Μακεδονία Μας. Δυνάμεις που εξέρχονται της Ρωσίας μόνον όταν συντρέχει αποτρεπτικός λόγος κινδύνου και σχεδόν ποτέ σε χώρες του ΝΑΤΟ. Η κυβέρνηση συνεπώς δεν μπορεί να ισχυριστεί εχθρική πίεση ούτε φυσικά άγνοια κινδύνου προκειμένου να προβεί σε υποχώρηση ή σε μείωση της αποτρεπτικής δύναμης των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Οι καθηγητές Β. Μαρκεζίνης και Θ. Καρυώτης, αναφερόμενοι στην υπερκέραση της δυναμικής της υφαλοκρηπίδας από αυτή της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, εξηγούν ότι ο προσδιορισμός της τελευταίας από το παράκτιο κράτος εξασφαλίζει το δικαίωμα εξερεύνησης, εκμετάλλευσης, διατήρησης και διαχείρισης των φυσικών πηγών στο βυθό και το υπέδαφος της θαλάσσης σε μια ζώνη 200 ναυτικών μιλίων από τη γραμμή βάσης για το μέτρημα του πλάτους της αιγιαλίτιδας ζώνης. Κι ακόμη με την τελευταία σχετική σύμβαση επιπλέον όλα τα νησιά διαθέτουν ΑΟΖ, ακυρώνοντας κάθε τουρκική αμφισβήτηση ελληνικής κυριαρχίας. Εκφράζουν δε την προτροπή να προχωρήσει η Ελλάς στον προσδιορισμό της δικής της ΑΟΖ με την ιδιαίτερη διαφύλαξη της περιοχής του Καστελόριζου καθώς στο τρίγωνο Καστελόριζου – Κρήτης – Κύπρου έχουν βρεθεί μεγάλες ποσότητες πετρελαίου και φυσικού αερίου από αμερικανικές εταιρίες και αναμένονται τουρκικές παρεμβολές.

Όμως αυτά ακριβώς τα πλεονεκτήματα εγκαταλείπονται από το δήθεν ελληνικό κράτος προφανώς όχι αναίτια. Σε άρθρο της η κ. Κύρα Αδάμ, με αφορμή την πρόσφατη αποχώρηση της Ελλάδος από τη νατοϊκή άσκηση Noble aspect και αναφερόμενη στην νατοϊκή διαταγή του 2006 που απαγορεύει στα ελληνικά αεροσκάφη για σκοπούς ΝΑΤΟ να προσεγγίζουν κοντύτερα των 6 ναυτικών μιλίων τα νησιά του Αν. Αιγαίου, να πετάνε πάνω από αυτά και να προσγειώνονται σ’ αυτά, αναφέρεται σε έγγραφα που αποδεικνύουν την αφετηρία του κακού από το 1995. Όταν η Τουρκία πέτυχε να αποδεχτεί το ΝΑΤΟ καθεστώς αποστρατικοποίησης για το Αν. Αιγαίο, συνθήκες που επέβαλλε με την σιωπή των Αθηνών μέσω και του EUROCONTROL και του ICAO με αποτέλεσμα να απαγορευτεί ακόμη και η χρήση του στρατιωτικού ελικοπτέρου της Λήμνου για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Μιλάμε για την γκριζοποίηση του Αν. Αιγαίου με αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και φυσικά και στο θέμα της ΑΟΖ.

Και ενώ η Άγκυρα φτιάχνει κλίμα με την προσάραξη τουρκικού εμπορικού σκάφους κοντά στη Ψέριμο, νοτίως των Ιμίων και ανατολικά της Καλύμνου που αποκολλήθηκε από τουρκικό ρυμουλκό, δεν αργεί να κάνει το επόμενο βήμα. Βήμα που πραγματοποιήθηκε με την είσοδο έξι τουρκικών αεροσκαφών, τεσσάρων F16 και δύο αεροφωτογραφικών αεροσκαφών στο FIR Αθηνών νοτίως της Σάμου. Τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν εικονικές προσβολές εδάφους και αναγνώριση των ελληνικών οχυρώσεων λαμβάνοντας εκατοντάδες φωτογραφίες στο διάβα τους από πέντε νησιά μας. Το Αγαθονήσι, τη νήσο Λεβίθα, την νήσο Κίναρο περικυκλώνοντας την Αμοργό και τους Φούρνους. Οι ανωτέρω κινήσεις μαζί με τις ενέργειες εγκλωβισμού από εχθρικό ραντάρ και την χρήση ηλεκτρονικών αντιμέτρων δικαιολογούν την κατάρριψη του εχθρού βάσει και του διεθνούς δικαίου που απέτρεψαν ωστόσο οι ραγιάδες ηγετίσκοι. Να σημειωθεί πως και στην πρώτη περίπτωση της προσάραξης του τουρκικού εμπορικού, οι Έλληνες ψαράδες που είδαν το περιστατικό μαρτυρούν πως έγινε στα ελληνικά ύδατα!

Αυτή την χρεοκοπημένη πολιτεία πρέπει να στήσουμε στα πέντε βήματα. Και να δώσουμε το δικαίωμα στο Ελληνικό Έθνος να ζήσει και να μεγαλουργήσει. Να δώσουμε μέσα στο νέο έτος 2011 στην Πατρίδα μας μια άξια Εθνικιστική Διακυβέρνηση που θα λειτουργεί με γνώμονα τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα ενάντια στην νεοταξική πανούκλα των καιρών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: