ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 23-4-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 29-4-2012.

ΑΘΗΝΑ 29-4-2012.

Η αντιπαράθεση δυνάμεων ανάμεσα στο κατοχικό καθεστώς των γραικύλων πολιτικάντηδων και τον ελληνικό λαό είναι πλέον εθνικά αναγκαία. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο ελληνικός λαός έχει παραταχθεί σύσσωμος απέναντι στο δοτό πολιτικό σύστημα προασπιζόμενος τα ιερά και τα όσια, πατρίδα και οικογένεια. Από την άλλη πλευρά του πεδίου της μάχης προς επιβίωση βρίσκονται άνθρωποι κατάφορτοι υποκρισίας και δουλικότητας που έχουν αποδειχθεί οι καλύτεροι ταχυδρόμοι των εντολών και θελημάτων του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Οι καθεστωτικοί υπάλληλοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας αντιστρατεύονται την αντιστεκόμενη Ελλάδα των αξιών όταν εν χορώ αναμασούν ως μηρυκαστικά της παγκοσμιοποίησης τη σκοταδιστική προπαγάνδα της ελεύσεως του χάους και της φτώχιας που θα φέρει δήθεν η άνοδος του εθνικισμού όταν οι ίδιοι έχουν ήδη μακελέψει κατά αυτόν τον τρόπο την ελληνική κοινωνία.

Το παρασκήνιο των «χειρουργικών» επεμβάσεων για την στήριξη του καταρρέοντος καθεστώτος έχει ήδη στηθεί και μάλιστα με «συμμαχικές» πλάτες. Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι είναι στημένο. Η γνωστών «περιούσιων» συμφερόντων Goldman Sachs που γέμισε την πατρίδα μας με αόρατα και ορατά χρέη, που έχει προνομιακές σχέσεις με το ενταύθα πολιτικό σύστημα και κυβερνάει σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων της διεθνούς χρηματαγοράς τις περισσότερες χώρες, προέβη σε εκτιμήσεις και παρεμβάσεις για τις ελληνικές εκλογές. Είπε λοιπόν αυτό το μεγαλομάγαζο ότι δεν προβλέπει ριζικές αλλαγές διότι το εκλογικό σύστημα με το δώρο των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, ο κατακερματισμός της αντιπολίτευσης και τα λάθη πιθανοτήτων στις δημοσκοπήσεις δεν θα επιτρέψουν την άνοδο ασταθών πολιτικών δυνάμεων.

Τι εννοεί άραγε ο ποιητής; Μήπως έχει ετοιμαστεί ήδη μια εκτεταμένη εκλογική νοθεία για τις 6 Μαΐου; Η Goldman Sachs διαπιστώνει την μείωση των δυνάμεων φιλελεύθερων και σοσιαλιστών στο 30 – 40%, υποστηρίζοντας ότι αυτό ανησυχεί τις αγορές που φοβούνται τον σχηματισμό μιας αντιευρωπαϊκής κυβερνήσεως που θα διακόψει τις προσπάθειες προσαρμογής και την οικονομική σταθερότητα. Φοβούνται δηλαδή μια αληθινή ελληνική κυβέρνηση που θα διακόψει την κατοχή και θα σπάσει τα δεσμά των Ελλήνων που υπόκεινται στην τυραννία της ψευτοευρώπης των χρηματιστηρίων με την επίκληση της σωτηρίας του ευρώ που όμως αργοσβήνει.

Πεθαίνουν τον Έλληνα για ένα άταφο νομισματικό πτώμα με όραμα την παγκόσμια διακυβέρνηση. Το ίδιο μεγαλομάγαζο θεωρεί πως τα κατοχικά κόμματα πρέπει να συγκεντρώσουν πάνω από 160 έδρες και η νέα κυβέρνηση να έχει στελέχη έμπειρα με μεταρρυθμιστική νοοτροπία και εμπειρία.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Λαγκάρντ εξέφρασε δημόσια την επιθυμία της για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Όμως ο συγκεκριμένος οικονομικός βραχίονας του νεοταξισμού αναφέρει στις εκθέσεις του ότι η ύφεση για φέτος θα φτάσει στο 4,7% του ΑΕΠ σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη για το 2013 θα παραμείνει μηδενική. Προβλέπει ακόμη ότι η ανεργία για φέτος θα κυμανθεί στο 19,4%, ποσοστό που θα παραμείνει αμετάβλητο.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η πραγματική ανεργία έχει φτάσει περίπου στο 21% και οι άνεργοι μαζί με τους ασταθώς απασχολούμενους έχουν ξεπεράσει το 1000000. Αλλά και για το χρέος το ΔΝΤ παρατηρεί ότι θα παρουσιάσει μια αυξομείωση για να υποχωρήσει στο 136,8% του ΑΕΠ το 2017! Κυνική ομολογία αποτυχίας που στην πραγματικότητα μεθοδεύτηκε. Στο μεταξύ αρθογράφος στην διαδικτυακή έκδοση του γερμανικού Focus γράφει πως «η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία ημέρα για το ευρώ».

Στέλεχος της ελβετικής τράπεζας UBS θεωρεί βέβαιο ότι μετά το 2014 θα χρειαστεί νέο σχέδιο «διάσωσης» για την Ελλάδα και εκφράζει τις ανησυχίες του για μια πιθανή έξοδο από το ευρώ. Η Λαγκάρντ μάς δείχνει νέα μέτρα λέγοντας πως πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη και η τρόικα θα έρθει μετεκλογικά ζητώντας μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα έως 9% σε ονομαστικούς όρους και έως 10% σε πραγματικούς. Ήδη υφίσταται το μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας που επιχειρείται να εφαρμοστεί στο Σκαραμαγκά με μια μέρα εργασία την εβδομάδα σηκώνοντας εύλογες και ορθές αντιδράσεις των εργαζομένων.

Στο μεταξύ κλιμάκιο της τρόικας και η ομάδα δράσης του Ράιχενμπαχ συμφώνησαν ήδη με το υπουργείο οικονομικών να μειώσουν ή να καταργήσουν 90 κοινωνικά επιδόματα μεταξύ των οποίων αναπηρίας, πολυτέκνων, τοκετού και άλλα. Τα 11,7 δις ευρώ που διετάχθησαν να κόψουν οι γραικύλοι θα αφαιρεθούν από υγεία, παιδεία, εργασία, άμυνα και τοπική αυτοδιοίκηση. Το υπουργείο οικονομικών επιπλέον προχωράει στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των συναλλαγών που έχουν οι φορολογούμενοι με τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες πιστωτικών καρτών, κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρικού ρεύματος και ύδρευσης. Οι εν λόγω εταιρίες θα αποστείλουν ονομαστικούς καταλόγους πελατών με πλήρη προσωπικά δεδομένα στη γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων με ηλεκτρονικό μήνυμα και τελικό σκοπό τον δήθεν καλύτερο φορολογικό έλεγχο.

Η ελληνική κοινωνία δέχεται έναν βρώμικο πόλεμο. Βουλιάζει ανάμεσα στα στημένα χρέη, τις αυτοκτονίες Ελλήνων, τις δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες, τη φτώχια, το κλείσιμο των ελληνικών μαγαζιών. Φτάνει πια. Θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή που θα δίδει δουλειά στα δικά της παιδιά και θα αρθεί στο ύψος μιας αληθινής Μεγάλης Δυνάμεως. Μια Ελλάδα καθαρή από ξένα σώματα. Θέλουμε την Ελλάδα του Λαϊκού Εθνικισμού ως ανάχωμα στην ανάδειξη ξενοκίνητων νεοταξικών κυβερνήσεων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





No comments: