ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-3-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 29-3-2012 .

ΑΘΗΝΑ 1-4-2012 .


Ζητείται νηφαλιότητα από αυτούς που ασχημονούν σε βάρος της πατρίδος και βασανίζουν τον ελληνικό λαό. Επικαλούνται την νομιμοποίηση των ανομιών τους από την εκλογική αναμέτρηση και τη λαϊκή ετυμηγορία οι βέβηλοι που παραβιάζουν το άγιο βήμα του έθνους και οδηγούν στην πείνα και την αυτοκτονία αυτούς που πρόδωσαν. Ζητούν μάλιστα εκλογές αυτοί που τις ξόρκιζαν και θέλουν να καταφύγουν στη ψήφο των Ελλήνων που χαρακτηρίζουν τις διαμαρτυρίες και τις αντιδράσεις ως μη δημοκρατικές προκειμένου να σώσουν την δημοκρατία με την ευλογία της Τρόικας.

Βολευτές και «κυβέρνηση» του καθεστώτος δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ευλογία του Θεού και τη σωτηρία της Πατρίδος. Το πολιτικό συμβόλαιο που έχουν υπογράψει πριν από το εθνοκτόνο μνημόνιο έχει για θεό το άνομο ιερατείο της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πατρίδα μια πολυπολιτισμική κοινωνία υπάκουων υπηκόων. Και έτσι θέλουν να εκβιάσουν το λαό μας να δώσει τη συγκατάθεση στην άρση αποδοχών, κοινωνικών δικαιωμάτων μα και Πατρίδος προκειμένου τάχα να ζήσει. Να κρατηθεί τάχα όρθιος ο Ελληνισμός.

Όμως τα αποτελέσματα διαψεύδουν πανηγυρικά τούς καθεστωτικούς πολιτικάντηδες. Οι αυτοκτονίες αυξάνουν. Συμπατριώτες μας, καλοί νοικοκυραίοι και στοργικοί γονείς, φεύγουν από τη ζωή για να μην επιβαρύνουν τα παιδιά τους όπως γράφουν σε σημειώματα που αφήνουν πίσω τους ως ύστατο τρυφερό χαίρε στα δικά τους πρόσωπα. Άνθρωποι μπαίνουν στην κυριολεξία στην φωτιά από απόγνωση. Άλλοι έχουν φτάσει να εμπιστευτούν τα παιδιά τους σε ιδρύματα για να ξεφύγουν από τη φτώχια. Αυτές οι ψυχές και το σύνολο του ελληνικού λαού δεν ρωτήθηκαν προκειμένου να παζαρευτεί το ψωμί των παιδιών τους και η Μακεδονία, γιατί πολύ απλά γνωρίζουν άριστα ότι η Ελλάς ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές της εκ τής τέφρας της ξαναγεννιέται και ποτέ δεν προσκυνά.

Δεν γνωρίζουν οι σφετεριστές της ελληνικής εξουσίας, ξένης ολωσδιόλου για τα φερτά κοντά αναστήματά τους, την ύπαρξη του μυθικού πτηνού Φοίνικας που σηκώνεται μέσα από τις φλόγες αναγεννημένος για να συνεχίσει το αιώνιο ταξίδι του. Το έχουν πρωτοδεί κάποιοι «εθνοπατέρες» και κάποιες «εθνομητέρες» ως εθνικό έμβλημα όταν προσποιούνταν τους επαναστάτες ενάντια στην Εθνοσωτήρια Στρατιωτική Επανάσταση της 21ης Απριλίου. Για να έρθουν κατόπιν στους χρόνους της αστικής δημοκρατίας να σακατέψουν την ελληνική παραγωγή, να μας γεμίσουν δάνεια και ξένο νόμισμα, να μας καταστήσουν αιχμάλωτους της μικρής πλην έντιμης θεραπαινίδας του νεοταξισμού, του δικού τους ψευτορωμέϊκου.

Αλλά η Ελλάς έχει ζήσει μύριους κινδύνους και αρκετές ξένες κατοχές. Πάντοτε όμως οι Έλληνες πολεμούσαν ακόμη και με τις πέτρες στο χέρι. Δίνανε με τη θυσία τους ζωή στους νέους Έλληνες μαχητές. Και εκείνοι με τη σειρά τους ανάσταιναν Ελλάδα παίρνοντας πίσω με τόκο εδάφη και δικαιώματα από όσα μας είχαν αρπάξει οι μισέλληνες. Είναι έμφυτη η πίστη στο λαό μας ότι η ζωή δεν σταματά ποτέ και δεν γίνεται να νικηθεί από το θάνατο. Αλλά ο Θεός όρισε στο πρόσωπο της Ελλάδος την ζωή με το όρθιο ανάστημα και οι Ήρωες της Ελληνικής Φυλής διδάχτηκαν από τους Τρανούς Προγόνους τους να προτιμούν το καθαρτήριο πυρ για το λυτρωμό πατρίδος και αγαπημένων προσώπων κι όχι για την επιλογή αφέντη από κατάχαμα σερνόμενους σκλάβους.

Ο αληθινός Έλληνας δεν στέκει πουθενά να περιμένει την αιχμαλωσία και οπωσδήποτε δεν παζαρεύει τη λευτεριά του ούτε με το γρόσι ούτε με το στρέμμα. Κι αν πρέπει να αναθαρρήσει και να σώσει την αξιοπρέπειά του από κάποια κακή στιγμή, δεν βάζει πόδι χάμω. Γίνεται αετός πάνω σε βουνοκορφή ή Φοίνικας κατάφορτος από την ζέση της αγάπης του για τη Φυλή. Ο δικός μας Έλληνας, βγαλμένος μέσα από την παράδοση αιώνων ηρωισμού και ήθους στην κορυφή των εθνών, ενσωματώνει μέσα στην ίδια του την ύπαρξη την Ελλάδα. Κάθε ένας εξ ημών είναι οχυρό και πολεμιστής Ελληνισμού. Και όπως μάθαμε καλά από παιδιά για το Ζάλογγο, το Κιούγκι, την γραμμή Μεταξά και έως τις μέρες μας, τα οχυρά δεν παραδίνονται, καταλαμβάνονται.

Πως λοιπόν μας ζητούν σήμερα να παραδοθούμε στους γυρολόγους πραματευτάδες με τις τράπεζες και τα γρόσια; Πως γίνεται να καίγεται ο κόσμος γύρω μας από τις ενεργειακές κόντρες και εισβολές και εμείς να τους κοιτάζουμε να μας σκοτώνουν για να χαρίσουν τη δική μας ενέργεια στα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης αν δεν προλάβουν οι λαθραίοι εποικιστές πιο πριν; Πως γίνεται να δεχόμαστε πολιτικάντηδες, φυλλάδες, «ενημερωτές» και παρατηρητήρια να ζητούν να μην μιλάμε ή να μην είμαστε «ακραίοι» και «φασίστες». Να βάζουν παγκόσμιοι άρπαγες και δολοφόνοι χέρι στα σπιτικά, στη ζωή και την Εθνική μας Γη;

Όχι, αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ. Η ζωή δεν καταργείται. Ο Ελληνισμός δεν πεθαίνει. Αυτοί που καταργούνται είναι οι προδότες και οι μισέλληνες. Κι αν μας πληγώσατε κακούργοι τη Φυλή μας την Ελληνική, αυτή τώρα θα ξαναγεννηθεί μέσα από την τέφρα σαν τον Φοίνικα και θα διαφεντέψει πάλι αυθεντική και ανόθευτη τον τόπο και την ανθρωπότητα με την κεφαλή του Εθνικοκοινωνισμού μας. Δεν γυρεύουμε εκλογές. Προχωρούμε με τον επαναστατημένο Έλληνα για Δυνατή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: