ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-4-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 12-4-2012 .

ΑΘΗΝΑ 15-4-2012 .


Η άνοιξη είναι εκείνη η εποχή του έτους που η φύση εγκαταλείπει πίσω της το σκυθρωπό κλίμα και τα γκρίζα χρώματα για να ντυθεί τα χρώματα τα φωτεινά μέσα σε κλίμα ευφορίας. Είναι το ξύπνημα από το θανατερό λήθαργο που χρειάζεται σήμερα η Πατρίδα μας και το πέρασμα από τη μιζέρια και την παρακμή στην ενέργεια για έργα ζωντανά που θα κάνουν πράξη το όραμα για την ακμή του ελληνικού έθνους. Να ξεχυθούμε εμπρός για να διώξουμε από τον εθνικό μας ορίζοντα τα σύννεφα και τη σκοτεινιά που μας πλακώνει τη ψυχή μα και τη ζωή ολάκερη.

Η άνοιξη έχει το δικό της μεγάλο συμβολισμό με τη σειρά που καταλαμβάνει μεταξύ των άλλων εποχών αλλά και με τη συμμετοχή της στα παραδοσιακά δρώμενα των Ελλήνων από τα παλιά τα χρόνια όταν έμαθε η ανθρωπότητα από τον ελληνισμό να βηματίζει. Και όπως εκείνη διαδέχεται το χειμώνα στεγνώνοντας τις λάσπες και σκορπίζοντας τη παγωνιά απλώνοντας στη φύση και τον άνθρωπο χαμόγελο και αισιοδοξία για τη νέα καλλιέργεια και τη νέα σοδειά, έτσι ακριβώς πρέπει ο λαός μας να αποτινάξει τη σκοτεινιά του πολιτικού συστήματος. Να ξεχερσώσει το έδαφος της πολιτικής μας ζωής από τον έσχατο σπόρο πολιτικάντη. Να στηρίξει τη νέα σπορά και τη νέα γέννα σε κράτος και ηγεσία δια χειρός ελληνικής.

Δεν μας αξίζει να παγώνει το αίμα και να μαραζώνουμε αντικρίζοντας τους καταπατητές της γης μας διεθνείς τυχοδιώκτες και τους πολιτικούς ενοικιαστές της ντόπιας εξουσίας να απλώνουν το μαύρο δίχτυ τους στα υπάρχοντά μας και τους ανθρώπους μας ρυθμίζοντας τις ανάσες και τα στρέμματα της Πατρίδος που μας επιτρέπουν να ορίζουμε. Δεν δικαιούμαστε να καταδικάσουμε τα παιδιά μας στην καταχνιά μιας ληστρικής εξουσιαστικής συμμορίας είτε με την αδράνειά μας είτε με την αυτοκτονία. Και αν κάποιος συμπατριώτης μας έχει χάσει τη μάχη, τότε δέκα μαχητές ενός οργισμένου και χειμαρρώδους ελληνισμού πρέπει να πάρουμε τη θέση στο μετερίζι της ζωής και του αγώνα για τη δόξα της Νέας Ελλάδος που πρέπει να ανθίσει. Για την Άνοιξη του Ελληνισμού που πρέπει να φέρουμε τιμώντας όσους Έλληνες έπεσαν και εκείνους που έρχονται.

Το δικό μας πέρασμα στην Αναγέννηση της Ελληνικής Φυλής δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με την καθοδηγούμενη άνοιξη των ισλαμικών χωρών που ήρθαν και έρχονται με «περιούσιες» πλάτες και μισθοφόρους προκειμένου να κατακτηθούν περάσματα και πλούτος γης από το διεθνιστικό νεοταξισμό. Η δική μας άνοιξη δεν θα έρθει με ξένα χέρια και ξένα όπλα σαν αυτά που μας έρχονται δια ξηράς και θαλάσσης από ανθέλληνες επίβουλους γης ελληνικής για λογαριασμό ψευτοσυμμάχων γυρολόγων. Και το αίμα των ηρώων που έχουν πέσει εν καιρώ πλαστής ειρήνης για να μείνει λεύτερη η Πατρίδα από τα γειτονικά κρατικά τσιμπούρια μαζί με το αίμα των αδελφών μας που χάνουν από τα πόδια σπίτι και οικογένεια δεν θα μείνει αδικαίωτο. Αυτός ο εθνικός χειμώνας θα φύγει με τη δική μας δράση που έλεος δεν θα γνωρίσει.

Έτσι λοιπόν όπως μας χαμογελά ο ανοιξιάτικος ήλιος και η μέρα διαρκώς μεγαλώνει, έτσι ακριβώς χαμογελάει με αισιοδοξία προς τον Ελληνισμό ο δικός μας Εθνικοκοινωνισμός και μεγαλώνει η λαχτάρα για το λυτρωμό και την ανάσταση του Γένους. Η δική μας άνοιξη θα αφανίσει οριστικά την άρρωστη σοδειά και τα ζιζάνια που έχουν σηκώσει μπόι γύρω από τον ελληνικό λαό στερώντας του ανάσες και εισόδημα, από δε το κράτος έκταση γης και επέκταση επιρροής. Αλλά στον ερχομό της Νέας Ελλάδος μπροστάρηδες θα είναι άνθρωποι ανυποχώρητοι με αίμα, ψυχή και καρδιά, όλα πέρα έως πέρα ελληνικά. Και αναπαμός θα υπάρξει μονάχα όταν ξεκουμπιστεί το σάπιο φύλλο και η τελευταία λασπουριά για τη χώρα του σκότους όπου ανήκουν από κοινού, γραικύλοι και νεοταξίτες επιβήτορες.

Και τότε θα πάρουμε πίσω τα κλεμμένα όνειρα και τα κλεμμένα στρέμματα διπλά και τρίδιπλα από τους τόκους που μας χρωστά η ιστορία και πρωτίστως εμείς στον έως χθες φυλακισμένο Έλληνα που κρύβαμε μέσα μας. Και έτσι όπως θα είμαστε ξαναμμένοι από το πάλεμα με τις σκιές της ζωής μας, θα αναπλάσουμε το Εθνικό Κράτος με την εργασία τη δική μας που θα αποδίδει πλέον τους καρπούς της σε εμάς τους ίδιους. Θα φτιάξουμε παραγωγή, οικονομία, παιδεία, υγεία και ολοκληρωμένη Ελλάδα όπως γνωρίζει να πλάθει ο λαός και ο στρατός ο ελληνικός.

Θα πυργώσουμε την δική μας Πολιτεία μακριά από τα οικονομικά και κοινωνικά ανακατώματα και θα γίνουμε αυτάρκεις στην αυλή μας και κυρίαρχοι στο διεθνή περίγυρο. Η Άνοιξη του Ελληνισμού προϋποθέτει την απόφαση για την συγκέντρωση της πολιτικής δύναμης και της κοινωνικής αυτάρκειας σε μια πολιτική τάξη ηθικά αδιάβλητη και εθνικά αδιαπραγμάτευτη στις προκλήσεις. Το δε φως της Ελληνικής Αναγέννησης θα φτάσει μέχρι και την τελευταία σκλάβα ελληνική πατρίδα που θα σπεύσει να αγκαλιάσει η Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα της Ανοίξεως που θα φέρει ο Εθνικοκοινωνισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

No comments: