ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟ





ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 11-6-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 
ΤΗΣ 17-6-2012.

ΑΘΗΝΑ 17-6-2012.



Το ελληνικός έθνος υπό την χαώδη κατάσταση ενός πλήρως διαλυμένου και ακυβέρνητου κράτους δέχεται την πιο άγρια επίθεση λεηλασίας δια μέσω της πραγματοποιήσεως μιας ευρείας επιχείρησης αφελληνισμού των πάντων. Η εξαχρείωση του πολιτικού κόσμου της πατρίδος μας εκτείνεται σε επικίνδυνο βαθμό θέτοντας έναν ολόκληρο λαό σε ομηρία ανάμεσα στους εκβιασμούς του διεθνιστικού νεοταξισμού και την εκδικητική μανία της λαθρομεταναστευτικής εγκληματικότητας.

Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και οι προκλήσεις σε βάρος του Ελληνικού Εθνικισμού συμπληρώνουν το σενάριο του ακήρυχτου πολέμου προκειμένου να φανεί τάχα κενό εναλλακτικών λύσεων την ίδια στιγμή που στο βάθος των βρώμικων σχεδιασμών βρίσκεται η επιδίωξη του νεοταξισμού να επιφέρει διχασμό και εσωτερικές συγκρούσεις. Οφείλουμε συνεπώς να δώσουμε απολύτως προσηλωμένοι τον Ιερό Αγώνα για την Πατρίδα και το λαό μας και να μην αφήσουμε κενό χώρο σε κανέναν ενοχλητικό ανθέλληνα.

Παρατήρησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επεισόδιο που προκλήθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου και υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και τις αριστερές υποψήφιες Δούρου και Κανέλλη. Υπήρξε μεν μια «έκρηξη», όμως η πολιτική υπεράσπιση της αξιοπρέπειας έναντι του ένοχου πολιτικού συστήματος είναι δικαίωμα που ορθώς επικαλέστηκε ο Ηλίας. Αξιοπρέπεια με την οποία κανείς δεν μπορεί να στήνει πολιτικά παιχνίδια.

Μου έκανε εντύπωση  λοιπόν κάτι που αποκρύβουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Πριν την «έκρηξη» η πολιτική συζήτηση στον Αντέννα αφορούσε τον τεράστιο γεωφυσικό πλούτο της Ελλάδος και την μεγάλη σημασία της εθνικής του εκμετάλλευσης για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος όπως πολύ σωστά το έθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Και εκεί επάνω ακριβώς στήσανε την πρόκληση οι δύο αριστερές κυρίες. Να σημειώσω λοιπόν την αντίθεση της Αριστεράς επάνω στην ενεργειακή πολιτική της Πατρίδος μας και τους αγωγούς όπως έχει εμφανισθεί ακόμη και στον αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης απέναντι στη Ρωσία για λόγους περιβαλλοντικούς! Αλήθεια δεν αφορά τους «προστάτες» του λαού που πένεται η αξιοποίηση των πόρων μας παρά μονάχα η πάση θυσία αριστερή διακυβέρνηση σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες;

Όμως οι εκβιασμοί από τους ψευτοσυμμάχους εντείνονται επιχειρώντας να μας προκαλέσουν οικονομική ασφυξία. Οι «κύριοι» της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ μας δήλωσαν τις ψεύτικες εκπτώσεις που διατίθενται να μας κάνουν έναντι του μνημονίου. Παράταση της προθεσμίας μειώσεως του ελλείμματος. Επειδή όμως θα προκύψει το φούσκωμα αυτού θα μας κάνουν τη «χάρη» αυξήσεως του δανεισμού μέσω εντόκων γραμματίων. Νέο χρέος δηλαδή. Αλλαγές στον νόμο για τον κατώτατο μισθό αν απεξαρτηθούν όμως απ’ αυτόν τα επιδόματα. Διάθεση επιπλέον πιστώσεων 2-3 δις ευρώ. Μεγαλύτερη λοιπόν παραμονή του περιβάλλοντος κρίσης και αύξηση των στημένων βαρών.

Ο γνωστός χρηματάνθρωπος Σόρος αναφέρθηκε στην πλήρη αδυναμία εκπληρώσεως των όρων από τις ελληνικές κυβερνήσεις και την κορύφωση της κρίσης το φθινόπωρο! Η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ μας απειλεί με παραπομπή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο αν δεν τηρήσουμε τους όρους του μνημονίου και αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε ό,τι αφορά τους προϋπολογισμούς. Και ο αγαπημένος των εγχώριων σοσιαλιστών νέος Γάλλος πρόεδρος μας προτρέπει να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Η Financial Times μας βλέπει σαν την Λήμαν της Ευρώπης ως ευκαιρία για την απόφαση χειρισμού της ευρωζώνης και η λέσχη Μπίλντεμπεργκ μας θεωρεί τελειωμένους.

Εντός των συνόρων η ΠΟΣΕ ΙΚΑ μιλάει για πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων στους επόμενους μήνες. Στο μεταξύ έρχεται καταιγίδα έξι φόρων και εισφορών για εισοδήματα που δεν διαθέτει πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φορολογούμενων. Έως και οι άστεγοι θα κληθούν να πληρώσουν! Το δε πρωτογενές πλεόνασμα 2,3 δις ευρώ φέρεται να έχει εξανεμιστεί με το δημόσιο να έχει αφήσει απλήρωτους τους προμηθευτές του και τα νοσοκομεία να μην έχουν ούτε φάρμακα ούτε παραϊατρικό υλικό για τους καρκινοπαθείς!

Την ίδια στιγμή τα περιστατικά της ξένης εγκληματικότητας με τις δολοφονίες Ελλήνων αυξάνονται δραματικά. Επιπλέον οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί δείχνουν το περιβάλλον μιας υποτιθέμενης ληστείας που γίνεται περισσότερο για την αφαίρεση της ζωής παρά για τα αρπαγέντα ούτως ή άλλως πενιχρά ποσά. Είναι η αγριότητα και η λύσσα με τα πολλαπλά χτυπήματα και η εύκολη χρήση του όπλου που κάνουν οι λαθρομετανάστες έναντι των συμπατριωτών μας.

Στην Καβάλα ηλικιωμένος Έλληνας φονεύτηκε με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Στην Πάτρα ηλικιωμένη Ελληνίδα φονεύτηκε με 20 μαχαιριές! Στην Καισαριανή ο νεαρός Έλληνας που είχε χάσει σε απόπειρα ληστείας τον αδελφό του πέθανε στο νοσοκομείο ο ίδιος και κατόπιν η μάνα του από εγκεφαλικό. Και στην Παιανία o ΣΥΡΙΖΑ είδε ως δολοφονία την προστασία ενός Έλληνα προς τη μάνα του σκοτώνοντας τον αλλοδαπό κακοποιό που την είχε απειλήσει με μαχαίρι στο λαιμό. Στελέχη όμως του ιδίου «εκσυγχρονιστικού» δηλαδή νεοταξικού κόμματος της άκρας αριστεράς έχουν κάνει καλέσματα σε αντάρτικο πόλεων κατά Ελλήνων.   

Έχουμε λοιπόν πόλεμο. Θα τον δώσουμε και θα νικήσουμε. Και τα «όπλα» μας είναι πολύ απλά. Είναι ο πατριωτισμός και η διακυβέρνηση της χώρας από το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα. Θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας αποδιώχνοντας προσκυνημένους, τοκογλύφους και λαθρομετανάστες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




No comments: