ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 22-6-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 21-6-2012.

ΑΘΗΝΑ 24-6-2012.

Οι δοκιμασίες που περνάει ο ελληνικός λαός υπερβαίνουν κατά πολύ το οικονομικό μας επίπεδο αφού η προσχεδιασμένη φτωχοποίηση της πατρίδος μας είναι ουσιαστικά ο μοχλός πίεσης προκειμένου να παραδώσουμε στα μιάσματα της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης τα ιερά και τα όσια της Φυλής μας. Να δώσουμε δηλαδή κυριολεκτικά γη και ύδωρ στους σύγχρονους Μήδους μιας άλλης πολυεθνικής αυτοκρατορίας σκλάβων. Αυτό που ζητούν τα κοράκια του διεθνιστικού νεοταξισμού είναι να απαρνηθούμε την εθνική μας ταυτότητα, να ξεγράψουμε την ιστορία μας, να ακυρώσουμε τις θυσίες των προγόνων μας και έτσι να δώσουμε στην διαχειριστική τους κυριότητα την μέγιστη εθνική μας περιουσία, την ίδια μας την πατρίδα. Να ξεχάσουμε ότι μας έχουν παρανόμως και βιαίως αφαιρεθεί οι σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες στα βορειοανατολικά μας σύνορα και να δώσουμε νέο μερτικό στους μισέλληνες.
                                                                                     
Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές καλούμε τους εχθρούς τού Γένους μας να το ξεχάσουν οριστικά αυτό και να ετοιμαστούν να μας αποδώσουν διπλά και τρίδιπλα τα εδάφη μας που είναι ποτισμένα με αίμα ελληνικό. Τους πληροφορούμε ότι το βλέμμα μας είναι στραμμένο έως την πιο απομακρυσμένη λωρίδα ελληνικής γης που σκεπάζει και τον τελευταίο Έλληνα Πολεμιστή. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα ρίξουν άθλια λήθη στις ιστορικές μας μνήμες, στα ελληνικά μνημεία ηρωισμού και τα απαράγραπτα δίκαια του Ελληνικού Έθνους. Είμαστε οι ιχνηλάτες τρανών προγόνων που κρατώντας ψηλά τα λάβαρα της Φυλής μας και γερή μες στις ψυχές μας την αλυσίδα της μνημοσύνης θα σηκώσουμε σημαία ελληνική φτάνοντας στην εθνική μας ολοκλήρωση, στα πατρογονικά μας χώματα αποδιώχνοντας τον δυνάστη.

 Σε όσους μας πουν τρελούς ονειροπόλους και επικίνδυνους πολεμοχαρείς σε ώρες επικείμενης χρεοκοπίας και απελπισίας ύψιστης των Ελλήνων, θα τους πούμε κατ’ αρχήν ότι οι πολιτικές πρακτικές οι δικές τους, οι ενέργειες των λογικών και των ωφέλιμων τάχα μα δωσίλογων έφεραν τον υπερήφανο λαό μας εμπρός στο θάνατο και τη φτώχια, στο άνοιγμα της νέας κερκόπορτας. Αλλά η πορεία τους τέλειωσε γιατί έτσι θέλει ο ίδιος ο ταλαιπωρημένος αλλά μαχητής λαός μας. Και όποιος αρνείται να διεκδικήσει τα δίκαιά του, όποιος δεν πολεμά να γυρίσει πίσω στις εστίες του, αυτός θα χάσει κι αυτά που έχει διατηρήσει. Αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Στρατηγός του Ελληνικού Γένους Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σαν μας έλεγε χαρακτηριστικά πως «η γενιά που θα ξεχάσει τα σκλαβωμένα εδάφη μας θα είναι και η τελευταία».

Οι διεκδικήσεις των εχθρών μας δεν πρόκειται να τελειώσουν ποτέ αν εμείς δεν φροντίσουμε να τελειώσουμε ολοκληρωτικά με δαύτους. Το μόνο που σταματά όλους τούτους μαζί με τα «περιούσια» αφεντικά τους που βρίσκονται από πίσω είναι η φωτιά και το τσεκούρι του Έλληνα. Δεν λέμε φυσικά ότι θα βγούμε να κάνουμε πόλεμο όπως είμαστε μονάχοι και τραυματισμένοι από τις κακουχίες των πολιτικάντηδων και της κρίσης τους. Υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να δρομολογήσουμε πιο πριν. Να χαρτογραφήσουμε και να ενσωματώσουμε στην εξωτερική μας πολιτική τις σκλαβωμένες πατρίδες μας. Την Βόρειο Ήπειρο, την Βόρειο Μακεδονία στα Σκόπια, την Α. Ρωμυλία, την Ίμβρο, την Τένεδο, την Ιωνία, τον Πόντο. Να αναδείξουμε και να στηρίξουμε τις ελληνικές κοινότητες που βρίσκονται στα εδάφη μας άφωνες υπό την απειλή των βαρβάρων. Να απαιτήσουμε τον ελληνικό εθνικό αυτοπροσδιορισμό τους και τα δικαιώματα στην ελληνική γλώσσα, παιδεία και θρησκεία. Να αναπτύξουμε τον συλλογικό και κοινοτικό τρόπο ζωής των αδελφών μας. Να απαιτήσουμε την επιστροφή των διωχθέντων Ελλήνων στις εστίες τους. Να δώσουμε έργο στα εθνικά μας προξενεία.

Η Ελλάς μπορεί να διεκδικήσει την επαναπροσέγγιση με τα σκλαβωμένα εδάφη της κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων που έχουν όλοι οι λαοί βάσει του διεθνούς δικαίου περί εθνικού αυτοπροσδιορισμού αλλά και περί αυτοδιάθεσης. Ο δε Ελληνισμός ποτέ δεν εξέλειπε από τα ματωμένα εδάφη μας παντελώς όπως λένε τα ψεύτικα παραμύθια των ριψάσπιδων, όπως δεν εξέλειπε το πατριωτικό συναίσθημα από την υγιή πλειοψηφία του ελληνικού λαού που σκόπιμα φοβίζουν οι τζάμπα μάγκες του διεθνούς νεοταξισμού για να αμβλύνουν μέσα του το αίσθημα του πολεμιστή. Αυτό που εξέλειπε ίσα με τώρα ήταν οι Ανδρείοι Έλληνες Ηγέτες με εξαίρεση τα εθνικιστικά μεσοδιαστήματα εξουσίας που γνώρισε ο τόπος.

Όταν ο Γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πολεμούσε για λευτεριά ήθελε ως πρωτεύουσα του αναγεννημένου ελληνικού κράτους την πανώρια Βασιλεύουσα του Βυζαντίου Μας, την Κωνσταντινούπολη. Κι όταν απόδιωχνε τους τουρκομογγόλους ήξερε πως θα διαολόστελνε μαζί τους όλους τους συμμάχους τους, τους κοτζαμπάσηδες, την ξενοκρατία και τους γνωστούς εμπόρους των εθνών αντικρίζοντας τη φυλακή του μίσους τους. Για να έρθουν σκύβαλα ελληνόφωνα να μας λένε για παρδαλές ελληνοτουρκικές φιλίες και μακρινές αποστάσεις από τα Ιερά της Φυλής Μας. Για να τελειώνουμε με προδότες και εχθρούς λέμε και τούτο: η Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού και ο Ελληνικός Στρατός όταν δώσει ο Θεός το παράγγελμα θα σηκώσουν τα Ιερά Όπλα, θα πολεμήσουν και θα αναστήσουν την Αυτοκρατορική Ελλάδα λειτουργώντας την Αγιά Σοφιά. ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



No comments: