ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 17-6-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 24-6-2012.

ΑΘΗΝΑ 24-6-2012.

Μετά από κάθε τραγωδία συνηθίζεται από αρχαιοτάτων χρόνων στην πατρίδα μας να ακολουθεί η κάθαρση, η απαλλαγή δηλαδή από κάθε στοιχείο ξένο και βλαβερό. Είναι μια εξαγνιστήρια διαδικασία που ο λαός μας εφάρμοζε από τα θεατρικά δρώμενα μέχρι και την πολιτική του καθημερινότητα. Τούτες τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Ελλάς η διαδικασία της καθάρσεως θα είναι αναμφίβολα και επιβεβλημένα πιο σκληρή από ποτέ.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η κάθαρση θα ακολουθηθεί μάλιστα από την εφαρμογή της νεμέσεως που ζητάει επιμόνως ο ελληνικός λαός. Από την απόδοση της δικαιοσύνης με την ανώτατη των ποινών για εκείνες τις μιαρές καθεστωτικές υπάρξεις που αποδέχτηκαν την επέλαση του διεθνιστικού νεοταξισμού εντός των συνόρων προκειμένου να προσβάλλουν τους Έλληνες και να καθυποτάξουν την Πατρίδα μας. Όμως τώρα πλέον η εθνική έγερση των Ελλήνων είναι ασταμάτητη. Η επαναστατικότητα του θριαμβευτικά ανερχόμενου Λαϊκού Εθνικισμού θα αφανίσει τους ολετήρες εντός και εκτός συνόρων.

Ο αγών του Εθνικιστικού Κινήματος δεν θα είναι εύκολος ούτε άνευ εμποδίων διότι το καθεστώς και τα νεοταξικά φιλαράκια του θα αντισταθούν. Ήδη οι οικονομικές υπηρεσίες του κατοχικού καθεστώτος ανακοίνωσαν μέτρα κατασχέσεως περιουσιακών στοιχείων και ποινικές διώξεις οφειλετών. Αφού πρώτα οι αρχές φρόντισαν να οδηγήσουν στο κλείσιμο χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις και να εξακοντίσουν το ποσοστό των Ελλήνων ανέργων πάνω από το 23%, τώρα έρχονται και ζητάνε τα ρέστα για εισοδήματα που πλέον δεν υπάρχουν. Οι κατασχέσεις και οι ποινικές διώξεις αφορούν χρέη από 10001 ευρώ και πάνω για φυσικά πρόσωπα και από 75001 ευρώ και πάνω για νομικά πρόσωπα, ενώ περιλαμβάνουν ακόμη και όσους έχουν προβεί σε ρύθμιση χρεών!

Η αφαίμαξη των οικονομικών αποθεμάτων των νοικοκυριών θα συνεχιστεί με τα τεκμήρια διαβίωσης, το χαράτσι της ΔΕΗ, το ΕΤΑΚ του 2009, τον ΦΑΠ του 2010 και 2011, την εισφορά «αλληλεγγύης»! Μα καλά, τόσες πολλές φυλακές διαθέτουμε ή μήπως τις φτιάχνουν τώρα για τις προδοτικές τους υπάρξεις; Το Γουδί περιμένει πάντως!

Στο μεταξύ κλείνουν οι στρόφιγγες της κοινοτικής «βοήθειας» που στηρίζονταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες για να ανακουφίσουν τάχα την εγχώρια αγορά εργασίας. Έτσι η περίφημη Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποφάσισε να περιορίσει στο μισό τη μόχλευση προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να αναβάλλει τα δάνεια για την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων υποδομής. Η χρηματοδότηση σημαντικών προγραμμάτων σύμφωνα με κύκλους της τράπεζας κολλάει στην ανυπαρξία χρηματικών εγγυήσεων για την κάλυψη κινδύνου έναντι «ατυχήματος» στην πορεία της Ελλάδος έναντι του ευρώ!

Φυσικά εθνική οικονομία με δάνεια και έλλειψη παραγωγής δεν κάνεις. Και η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με ένα ευρώ που οδηγείται στον γκρεμό λόγω της επικείμενης παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης που φέρνει ως λύση ο διεθνής νεοταξισμός. Σκοπός λοιπόν των ψευτοσωτήρων και των εθνοπροδοτών ήταν από τον καιρό της μεθοδευμένης κατάρρευσης της εθνικής παραγωγής μέχρι τώρα η οικονομική μας ασφυξία και η εθνική καταστροφή.

Το πρακτορείο Ρώϋτερ μετέδωσε πως υπάρχει σχέδιο από την ευρωζώνη για τον περιορισμό αναλήψεων χρημάτων από τα ΑΤΜ των ελληνικών τραπεζών σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ, ενώ οι πάντες γνωρίζουν πως δεν υπάρχει τρόπος να μας αποβάλλουν εκτός κι αν μας βγάλουν οι δωσίλογοι και η ασφυξία που φέρνουν σκόπιμα. Η ευρωπαϊκή επιτροπή διέψευσε το Ρώϋτερ και το Ρώϋτερ επικαλέστηκε Ευρωπαίους αξιωματούχους. Σύμφωνα με δηλώσεις τραπεζιτών στο ίδιο πρακτορείο, καθημερινά φεύγουν εκτός Ελλάδος καταθέσεις 500 – 800 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως τα κόμματα του ντόπιου νεοταξισμού το ένα μετά το άλλο κάνανε δηλώσεις μετανοίας και οπισθοχωρήσεως των λεονταρισμών τους λέγοντας πως χρειάζονται αμοιβαίοι μεταξύ τους συμβιβασμοί και διάλογος με τους παγκόσμιους τοκογλύφους ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας τάχα και να παραμείνουμε στο ευρώ. Μια κυβέρνηση που θα σχηματιστεί από τους πάντες πλην του απολιθωμένου ΚΚΕ και φυσικά του μεγάλου και μοναδικού τους τρόμου, της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια στιγμή όμως ένας 77χρονος πολιτικός μηχανικός στην Κηφισιά και ένας 36χρονος άνεργος πρώην οδηγός ταξί προστέθηκαν στον μεγάλο κατάλογο των συμπατριωτών μας που έχουν αυτοκτονήσει λόγω του οικονομικού αδιεξόδου. Μια δεκαεννιάχρονη ελληνοπούλα στο Ρέθυμνο παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού Αιγύπτιου «οικονομικού» μετανάστη ενώ αλλοδαποί δολοφόνησαν Έλληνα φαρμακοποιό για να του κλέψουν μέρα μεσημέρι τις εισπράξεις, πληρώνοντας τις ολέθριες συνέπειες της εισβολής του λαθραίου νεοταξικού στρατού κατοχής. Και ένας άλλος λαθραίος από μια τριμελή συμμορία πλαστογράφων παραλίγο να σκοτώσει Ελληνίδα αστυνομικό που σώθηκε γιατί είχε βάλει την ασφάλεια στο όπλο που της αφαιρέθηκε! Όλα αυτά σ’ ένα ψευτορωμέϊκο που ετοιμάζεται να μας φέρει τις ρουφιανοκάρτες του πολίτη!

Η ώρα για την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας έχει σημάνει. Η άνοδος του Λαϊκού Εθνικισμού θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί με την τελική Νίκη του Ελληνικού Έθνους. Κι αυτό θα συμβεί με το ξερίζωμα των ξενοκίνητων καρκινωμάτων και την ανάληψη της εξουσίας από Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές που θα αποκαταστήσουν την οικονομική αυτάρκεια και την εθνοφυλετική συνοχή με την αξιοποίηση της πλούσιας εθνικής γης και της πλούσιας ελληνικής ψυχής σε μια δυνατή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




No comments: