ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 6-8-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 12-8-2012.

ΑΘΗΝΑ 12-8-2012.

Το ψευτορωμέϊκο διάγει ημέρες ολέθριας αυτοσυντήρησης όταν οι Έλληνες διάγουν ημέρες εθνικής κατήφειας. Τα πάντα λειτουργούν υπέρ του ξένου κατοχικού παράγοντα και η απομόνωση των Ελλήνων είναι απόλυτη. Η ρύθμιση των εθνικών μας δικαιωμάτων που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, τα εθνικά περιουσιακά μας στοιχεία, ακόμη και η δυνατότητα γεννήσεων και ανανεώσεως της γενιάς των Ελλήνων περνούν ή ισοπεδώνονται από το μακρύ χέρι του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Την μέγιστη ευθύνη για την εξάπλωση της ξενοκρατίας στην ιερή ελληνική γη τη φέρει το κοντό στο ανάστημα ελληνόφωνο καθεστώτος αναλγησίας και ανθελληνικής συνεργασίας με την ανυπαρξία και τη δουλικότητα που το διακρίνει. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν ανατραφεί να υπακούν και να εκτελούν ξένες εντολές. Όμως στην παρούσα φάση η εκτέλεση που μεθοδεύεται στρέφεται ενάντια στην εθνική μας ύπαρξη και τον κοινωνικό ιστό.

Για να τα πούμε απλά τα πράγματα, το μέγα ζητούμενο είναι αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει Ελλάς όταν το κράτος μας εποικίζεται από λαθρομετανάστες, παγιδεύεται οικονομικά στις τραπεζικές θυρίδες του νεοταξισμού και σύρεται σ’ ένα παγκόσμιο σύστημα κρατών δίχως ταυτότητα και σύνορα. Στην κατεύθυνση αυτή το πολιτικό σύστημα των γραικύλων πολιτικάντηδων είναι εχθρός των Ελλήνων και θυρωρός της ελεύθερης νεοταξικής ελεύσεως.

Στο θέμα της Αγροτικής Τράπεζας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος είπε στους βουλευτές του κόμματός του ότι ήταν απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων ότι δεν θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αν υπάρχει μια τράπεζα ειδικού σκοπού στο κράτος. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία πως το ξεπούλημα της τράπεζας που έχει άμεση σχέση με το αγροτικό εισόδημα και την αγροτική παραγωγή ήταν διαταγή της σύγχρονης ξενοκρατίας. Τα χρέη όμως των κομμάτων θα μεταφερθούν στις πλάτες του λαού αντί να εκποιηθούν τα ίδια τα κόμματα. Και από κοντά ακολουθεί φυσικά το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τα χρήματα των Ελλήνων μικροκαταθετών.

Οι διαφωνίες των ελληνόφωνων κομματικών εταίρων για τον αν προηγηθούν τα «μεταρρυθμιστικά» ξεπουλήματα και η οριστική διάλυση των εργασιακών σχέσεων με τη διάλυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας ή η οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων είναι για το θεαθήναι. Άλλωστε ήδη το μη θίξιμο των αδυνάτων μετατράπηκε στο λιγότερο θίξιμο των αδυνάτων στην «λογική» του μικρότερου κακού. Ο μπαμπούλας των οριακών ταμειακών διαθέσιμων έχει ήδη τεθεί στο τραπέζι πιέζοντας καταστάσεις.

Από την πλευρά των ψευτοσυμμάχων έχουμε την προβοκατόρικη πρόταση Γερμανών οικονομολόγων να πάει η πατρίδα μας στην παράλληλη υιοθέτηση δραχμής και ευρώ με το πρόσχημα της ανταγωνιστικότητας και των μικρότερων επιπτώσεων της εξόδου από το ευρώ. Ο δε υπουργός οικονομικών του Βελγίου Ρέϊντερς  μας λέει πως πρέπει να τεθούμε υπό οικονομική κηδεμονία και να υπάρχει μια «ευρωπαϊκή» αρχή που να εμποδίζει ορισμένα πράγματα όπως στην περίπτωση της άμυνας!

Το ΔΝΤ ζητάει παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εφαρμογή του ξεπουλήματος των ασημικών μας ή διακοπή χρηματοδότησης  και διεθνή διακανονισμό για τα στημένα χρέη. Οι Αμερικανοί μας ζητούν τη συγκυριαρχία με τους Τούρκους στο Αιγαίο μας και ο Γάλλος Επίτροπος Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Μπαρνιέ μας λέει ότι μετά τη διόρθωση των «αδυναμιών» με τη δημιουργία της οικονομικής και νομισματικής ένωσης, η Ευρώπη θα γίνει έως το 2016 ομοσπονδία κρατών.

Στο μεταξύ κι ενώ η ανθελληνική γερμανοφυλλάδα Μπιλντ παραδέχεται ότι η χώρα της κερδίζει από τη συντήρηση της κρίσης, στη χώρα μας οι λαθρομετανάστες κρατούμενοι στις ελληνικές φυλακές όπου και πλειοψηφούν κοστίζουν στον ελληνικό λαό 81,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα άτομα αυτά θα αφεθούν κάποια στιγμή ελεύθερα άνευ απελάσεως αν δεν έχουν πριν ήδη νομιμοποιηθεί για να ζήσουμε στιγμές τρόμου, όπως με την δεκαμελή πακιστανική συμμορία που επιτέθηκε σε δύο ελληνόπουλα στο Περιστέρι, τους ομογενείς τους που σήκωσαν πακιστανική σημαία στα Ιωάννινα ή τον συμπατριώτη τους που κατακρεούργησε την 15χρονη Ελληνίδα στην Πάρο.

Παράλληλα το κράτος των προσκυνημένων πραγματοποιεί μεταφορά 2000 αστυνομικών στον Έβρο για την αποφυγή του κύματος λαθρομεταναστών που αναμένεται από τη Συρία που πολιορκούν οι πρόθυμοι αντάρτες της παγκοσμιοποίησης. Την ίδια στιγμή όμως τα αστυνομικά τμήματα της Βορείου Ελλάδος σε Ήπειρο και Μακεδονία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στους ελέγχους των προκλήσεων που δέχονται οι συγκεκριμένες περιοχές όταν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μεταφέρονται εκτάκτως και μυστικά περίπου 300 λαθρομετανάστες από την Αθήνα με προορισμό την Σχολή Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή.

Κατά τα λοιπά οι αρχές του ψευτορωμέϊκου και ο δήμαρχος Αθηναίων ενοχλούνται από την ενίσχυση των δυστυχούντων Ελλήνων με τρόφιμα από τη Χρυσή Αυγή στην πλατεία Συντάγματος κι όχι μόνο όταν η ανεργία καλπάζει στο 23% με ανοδικές τάσεις. Και στις καθεστωτικές φυλλάδες διαπιστώνεται με απάθεια ότι ο ελληνικός πληθυσμός με την υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση μειώνεται και η όποια αύξηση οφείλεται στους από Αλβανία, τέως Σοβιετία και Ευρώπη προερχόμενους!

Η Ελλάς χρειάζεται τα δικά της παιδιά. Αυτά θα την υπερασπιστούν, αυτά θα παράξουν σε ελληνική γη και εργοστάσια, αυτά θα τρανώσουν την πατρίδα μας. Η Ελλάς του Εθνικοκοινωνισμού έρχεται και δεν θα έχει ούτε ελληνόφωνους πρόθυμους ούτε επιβήτορες και διασώστες βάρβαρους ούτε παγκόσμια διακυβέρνηση. Θα είναι ένα Ισχυρό Εθνικό Κράτος με Ελληνική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ












No comments: