ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 26-8-2012.

ΑΘΗΝΑ 26-8-2012.

Η μεγαλύτερη δύναμη και η ασφαλέστερη εγγύηση για την υγιή ανάπτυξη και την ισχυροποίηση της εθνικής κοινότητας αποτελεί αναμφισβήτητα η νεολαία. Και η μεγαλύτερη υποχρέωση που έχει η εθνική κοινότητα προς τη νεολαία είναι η διαπαιδαγώγηση αυτής στα πατριωτικά ιδανικά και η παροχή ενεργού ρόλου στα πλαίσια των κοινωνικών δρώμενων. Η Ελλάς, βαδίζουσα στην οδό της λυτρώσεως από τα δεσμά του σιωνιστικού νεοταξισμού και των γραικύλων υποτακτικών του, έχει ύψιστη αποστολή την επιστροφή στις ρίζες της και τη δημιουργία νέων πολιτικών και πολιτιστικών καρπών που θα βγουν από την προσήλωση προς την πατρίδα και τις γεμάτο πάθος ενέργειες των ελληνοπαίδων.

Τα νιάτα είναι το διαβατήριο διαιωνίσεως του Ελληνισμού στο αέναο διάβα της ιστορίας των εθνών. Το ελληνικό έθνος χρειάζεται την αναπαραγωγή Ελλήνων γεμάτων ζωντάνια στο σώμα και το πνεύμα που θα αναπτυχθούν μέσα σε ευτυχισμένες ελληνικές οικογένειες και θα λάβουν ολοκληρωμένη παιδεία ελληνική στα γράμματα, την άθληση και την επαφή με τη φύση. Η ελληνική νεολαία πρέπει να αισθανθεί από τα πρώτα της βήματα την γεμάτο ηρωισμό και μεγαλοσύνη γενιά από την οποία προέρχεται. Να βαδίσει στους τόπους που μυούνταν οι σπουδαίοι μας πρόγονοι στην επιβίωση, στη λατρεία του φυσικού περιβάλλοντος και την υπεράσπιση της πατρίδος από τις επιβουλές βαρβάρων. Να ασχοληθεί με τις αγροτικές εργασίες και να αθληθεί με πνεύμα συντροφικότητας και αλληλεγγύης.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στηρίζει τον επαναπροσδιορισμό και την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους μέσα από την παροχή κινήτρων και εμπιστοσύνης προς τους νεαρούς βλαστούς της φυλής μας. Πρόκειται για μια διεργασία που θα στηριχθεί στο μόχθο και την επίπονη εκπαίδευση των παιδιών μας στον αυθεντικά ελληνικό τρόπο ζωής. Δεν έχει καμία σχέση ο ξένος μιμητισμός και η ηθική χαλαρότητα με την θέση της ελληνικής νεολαίας στον Εθνικοκοινωνισμό. Η εργασία, η χαρά της δημιουργίας, η φιλομάθεια, η διαβίωση στην ύπαιθρο υπό πάσης μορφής συνθήκες, ο σεβασμός της προσωπικότητας του συναγωνιστή, η ορθή εκτίμηση της κοινωνικής προσφοράς, η υποταγή του ατομικού παράγοντα στην υπηρεσία του εθνικού συνόλου είναι βασικές προτεραιότητες του νεαρού μέλους του Εθνικοκοινωνικού Καθεστώτος.

Ο Έλληνας Νέος έχει ιερή υποχρέωση να γίνει ο πιο πιστός κήρυκας των γνώσεων του Ελληνισμού και της Εθνικής Ιδέας μέσα στην κοινωνία. Αποτελεί την ευγενέστερη εικόνα του Έθνους, το δε έθνος είναι η καλύτερη πυξίδα ζωής και προορισμού για τη καινούργια γενιά Ελλήνων. Το Εθνικό Λαϊκό Κράτος θα σταθεί στο πλευρό των παιδιών του δίδοντας σ’ αυτά τα πρώτα μαθήματα οργάνωσης και πειθαρχίας ώστε να ανταποκριθούν με αυτοπεποίθηση και σταθερό προσανατολισμό στις υποχρεώσεις τους. Ένα εργαστήρι διαμορφώσεως του Φιλόσοφου Πολεμιστή της Φυλής θα στηθεί από την πρώτη στιγμή. Στο σχολείο με τα συγγράμματα των σοφών και την ελληνοπρεπή μετάδοση από τους δασκάλους της πίστης και της αγάπης στο Θεό και την Ελλάδα. Στο γυμναστήριο με την κατανίκηση του φόβου, την αξιοπρέπεια έναντι του αντιπάλου και το πάθος για τη νίκη. Στην κοινωνία και το χωράφι με την παροχή προσωπικής εργασίας και εθελοντικής προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Έλληνας Νέος θα διαμορφώσει την προσωπικότητα του πιστού στρατιώτη του Έθνους μαθαίνοντας από την πρώτη στιγμή πως ο ικανότερος ηγήτορας της φυλής είναι εκείνος που εκτελεί τις εντολές και τις οδηγίες των ανωτέρων του κατά γράμμα και άνευ δυσανασχετήσεων. Είναι σκόπιμο να αναπτυχθεί εκ νέου η Εθνική Οργάνωση Νεολαίας που υπήρχε επί Μεταξά και καθεστώτος της 4ης Αυγούστου με κρατική ευθύνη και μέριμνα. Ο σεβασμός στην Ελληνική Σημαία, η έμπρακτη τήρηση των Ελληνικών Αξιών, η προετοιμασία των Ελλήνων Νέων για τη στελέχωση του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνικής Κοινωνίας, ο κοινοτικός τρόπος ζωής, ο σεβασμός προς τον Αρχηγό του Εθνικού Κράτους και του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι σημαντικά εφόδια που θα προσφέρει στους ελληνόπαιδες η Εθνική Οργάνωση. Ο Έλληνας Στρατιώτης και η Ελληνίδα Μάνα θα προκύψουν από τον Έλληνα Νέο και την Ελληνίδα Νέα που θα έχουν ανατραφεί με ελληνικό πολιτισμικό φως.

Μέγιστος σκοπός της διαπαιδαγωγήσεως και της ενεργούς συμμετοχής της Ελληνικής Νεολαίας στα κοινωνικά δρώμενα είναι ο σχηματισμός της Νέας Εθνικιστικής Ελλάδος αποκλειστικά δια ελληνικών χεριών δίχως ξένες εξαρτήσεις και παρεμβάσεις. Είναι το χτίσιμο της εθνικής κοινότητας με τα μέσα που προσφέρει η ελληνική γη και τις δυνάμεις που διαθέτουν τα γεννήματα αυτής. Η αποθέωση των προγονικών παρακαταθηκών και το Ιερό Καθήκον κάθε νέας γενιάς να στεριώνει τη δική της Μεγάλη Ελλάδα της Εθνικής Υπερηφάνειας και Αξιοσύνης.

Βασικός προσανατολισμός της Εθνικοκοινωνικής Νεολαίας εκ μέρους των ταγών του Κινήματος είναι η υπέρβαση της προσωπικότητας του Έλληνα Νέου και η τελική του εξύψωση στο επίπεδο του Μαχητή της Φυλής και του Εργάτη της Ελληνικής Κοινωνίας που πράττει παν δυνατόν και αδύνατον προκειμένου να υπηρετηθεί το εθνικό συμφέρον. Η Πίστη προς το Θεό, την Πατρίδα και τους Οικείους καθοδηγεί τις ενέργειες του Εθνικοκοινωνιστή Νεολαίου πέραν από τα ανθρώπινα όρια όχι ως σκεύος εκμετάλλευσης αλλά ως προστάτης και καθοδηγητής της ίδιας του της ζωής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ






No comments: