ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 10-8-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 9-8-2012.

ΑΘΗΝΑ 12-8-2012.

Οι πιέσεις που υφίστανται στον ελληνικό λαό από αλλοδαπούς και εγχώριους τοκογλύφους αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο όσο κορυφώνονται τα σχέδια του Νεοταξικού Τέρατος για την πρόκληση ολικής οικονομικής ασφυξίας στην Ελλάδα. Οι αισχρές δανειακές πιέσεις έχουν μεταβληθεί σε όπλο μαζικής εξόντωσης του λαού την στιγμή που στις ανατολικές ακτές της γειτονιάς μας ο πόλεμος παρουσιάζεται μέρα με τη μέρα πιο ορατός. Την ώρα που άλλοι λαοί μάχονται ενάντια στους πράκτορες των αμερικανοσιωνιστών που θέλουν την πλήρη εγκατάσταση δικών τους εξουσιαστικών μαριονετών με το ενεργειακό παζάρι να οργιάζει, στην πατρίδα μας οι πρόθυμοι πολιτικάντηδες του καθεστώτος αφήνουν ανοικτό πεδίο στους τραπεζικούς εκβιασμούς των Ελλήνων.

Οι ψυχροπολεμικές πιέσεις σε βάρος της πατρίδος μας κι όχι των δωσίλογων ηγετίσκων συνεχίζονται και στα εθνικά μας ζητήματα εντός ελληνικού εδάφους. Παρατηρούμε καθημερινά τους πράκτορες της Άγκυρας να εγείρουν δικαιώματα τουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων από τη Θράκη έως τα Δωδεκάνησα την στιγμή που οι απώλειες της Τουρκίας από τους Κούρδους τη στρέφουν στην Ελλάδα για αναζήτηση εδαφικού αντίβαρου.

Η Ελλάς δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνεχίσει σ’ αυτόν το ρυθμό κοινωνικής καταπίεσης και υποχωρητικότητας στην εχθρική βουλιμία. Δεχόμαστε έναν ανηλεή και βρώμικο πόλεμο και όπως συμβαίνει πάντοτε, αυτές οι καταστάσεις αντιμετωπίζονται με την ανταπόδοση ισοδύναμων απαντήσεων. Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε και να ενεργοποιήσουμε την σοφή ρήση του Ηράκλειτου πως πόλεμος εστί πατήρ των πάντων. Είναι δηλαδή εκείνος που κατεδαφίζει αδικίες, διασκορπίζει δουλείες, αποδιώκει την ανηθικότητα, αποκαθιστά ελεύθερο κράτος δικαίου και ανεβάζει στο θρόνο των αξιών τον πατριωτισμό και τον πολιτισμό των Ελλήνων. Ο πόλεμος του Δικαίου διασφαλίζει το δικαίωμα του λαού στη ζωή στα πλαίσια ενός ισχυρού εθνικού κράτους.

Για να τεθεί όμως σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο αναδιάταξης δυνάμεων ενάντια στις εξωτερικές προκλήσεις πρέπει να τεθεί επικεφαλής της Ελλάδος μιας Λαϊκή Εθνικιστική Εξουσία. Δεν γίνεται να χάνονται εργασιακές θέσεις και να απειλούνται Έλληνες για οφειλές μικροποσών όταν το ψευτορωμέϊκο εξουθενώνει με μέτρα αιματηρά το λαό και διαλύει την κοινωνική γαλήνη την ώρα που έπρεπε να υπάρχει ετοιμότητα λαού και στρατού για να αντιμετωπιστούν βίαιες πιέσεις από το εξωτερικό μέρος των εθνικών μας συνόρων. Και ακόμη όταν πολεμικά σκάφη μας καίγονται μέσα σε ναυστάθμους ειδικών δυνάμεων.

Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός θέλει τον πόλεμο και τον σπρώχνει προς την περιοχή μας προκειμένου να πετύχει ενεργειακή λεηλασία και ανακατανομή οικονομικών πόρων. Το γνωστό παιχνίδι που έρχεται με τις δοτές κρίσεις, τις καταστροφές υποδομών και τις βολικές «ανοικοδομήσεις». Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μπει στο στάδιο της οικονομικής καταστροφής όταν η αγορά έχει πέσει σε τέλμα, η κοινωνία σε απελπισία και η ένδεια χτυπάει ακόμη και την πλήρη αδράνεια των εγκαταστάσεων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης με τον στρατιωτικό εξοπλισμό να φθείρεται επικίνδυνα. Ακόμη και η επανεκκίνηση των εγκαταστάσεων αυτών από τη στιγμή που θα συμβεί, απαιτεί χρόνο ετοιμότητας και λειτουργικότητας.

Το Εθνικιστικό Κίνημα διατρανώνει με παρρησία ότι το χάος δεν μπορεί να αποτραπεί από τους δημιουργούς της εσωτερικής διάλυσης. Και φυσικά οι εξωτερικές απειλές δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνουν αναπάντητες. Η Ελλάς δεν φοβάται σε καμία περίπτωση τον επερχόμενο πόλεμο. Ο ελληνικός λαός έχει πίστη στο Θεό και αυτοπεποίθηση στις δικές του δυνάμεις. Οι καταστροφικές συνέπειες μιας στρατιωτικής σύγκρουσης θα κονιορτοποιήσουν τους αλαζόνες της εθνικής κυριαρχίας των λαών και την ανήθικη βουλιμία των οικονομικών υαινών. Η δε Τουρκία στην πρώτη της κίνηση θα μετρήσει τον πάτο του Αιγαίου τόσο από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όσο και από τη Ρωσία που την περιμένει στη γωνία.

Όμως εμείς πρέπει να αποκαταστήσουμε την εθνική και πολιτική μας ελευθερία. Να απαλλαγούμε από το προδοτικό ελληνόφωνο καθεστώς και τους μηχανισμούς του. Η παρακμή δεν φεύγει με ατομική πρόσκληση, ανατρέπεται μονάχα από τις δυνάμεις της ακμής. Και το άρρωστο σώμα αντικαθίσταται από το υγιές. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι για πάντα στην ανθρώπινη ιστορία. Ειδικότερα στην Ελληνική Ιστορία που η επιδρομή του σάπιου και του άρρωστου γινόταν πάντα υπό το πρόσχημα της συνδρομής στην αποκατάσταση είτε της ελευθερίας είτε της δημοκρατίας υπό όρους, με υποχωρήσεις και δάκρυ.

Ο Τρανός Ηρόδοτος με τη φράση Πόλεμος εστί πατήρ των πάντων δεν εξέφρασε αρπαχτική βουλιμία. Διατράνωσε την ανάγκη για την εξαφάνιση των ανήθικων, των άπληστων και των βαρβάρων. Διακήρυξε τη γενική απαίτηση για την ανύψωση του Ελληνισμού και του πολιτισμού του στην Εξουσιαστική Αρχή στη θέση των αλαζόνων και των εισβολέων. Διαμόρφωσε την άποψη πως η φωτιά αντιμετωπίζεται με τη φωτιά και το ατσάλι με το ατσάλι.

Η αλαζονεία των μνηστήρων της εθνικής μας κυριαρχίας είναι ένα «όπλο» που στοχεύει και τους ίδιους. Αλλά τα όπλα όταν τα αφήνεις αδρανή, σε εγκαταλείπουν κι αυτά. Αυτό που χρειάζεται είναι άμεση εγκατάσταση εθνικής κυβέρνησης με απαίτηση εθνικισμού, λαού και στρατού. Τότε είναι σίγουρο ότι οι επερχόμενες φλόγες δεν θα κάτσουν για πολύ κοντά μας. Δίχως τοκογλύφους και πράκτορες ανθελλήνων η Εθνικοκοινωνική Ελλάς θα πάρει ανάσες και θα κερδίσει γεωπολιτικά οφέλη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


No comments: