ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Η ΜΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
ΤΗΣ 9-12-2012.
ΑΘΗΝΑ 9-12-2012.
 
Η υποδούλωση της πατρίδος μας και η διαμόρφωση ενός ολότελα ξένου τρόπου ζωής είναι το καύχημα των δωσίλογων πολιτικάντηδων που έχουν κάτσει στο σβέρκο του ελληνικού λαού. Η λαϊκή αφασία και ο εθνικός ακρωτηριασμός αποτελούν τα στάδια από τα οποία περνάει η θανάτωση της Φυλής μας. Αλλά το απαραίτητο προστάδιο είναι η απομίμηση μιας ανοίκειας συμπεριφοράς που υπαγορεύει την αποδοχή της δουλοπρέπειας και του ατομισμού ως κοινωνικά και εθνικά ορθή πράξη.

Στρατηγική επιδίωξη της άρχουσας κατοχικής και καθεστωτικής τάξεως είναι ο διαχωρισμός του έθνους από την κοινωνία. Η αποξένωση των Ελλήνων από τους εθνικούς κινδύνους που έχει ουσιαστικά προκαλέσει το ίδιο το ψευτορωμέϊκο παράλληλα με τη διάλυση του κοινωνικού ιστού. Εκεί αποσκοπεί η περιχαράκωση των λαμβανομένων ως ραγιάδων πολιτών στην διάσωση της δικής τους αυλής όταν όλες οι διπλανές αυλές καίγονται!

Μιλάμε στην ουσία για την μετάλλαξη της παλαιότερης καταστάσεως, πριν την φτιαχτή οικονομική κρίση, όταν είχε διαδοθεί ως τρόπος ζωής η ατομική ηδονή και ευδαιμονία. Τώρα μας λένε πως όλοι οι πολιτισμένοι βάρβαροι του σύγχρονου κόσμου ψάχνουν να βρουν τη δική τους βάρκα να ανέβουν ώστε να μην πνιγούν από τα μανιασμένα κύματα της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Πρώτα γέμισαν τον τόπο με πλαστές υποσχέσεις και δανεικά όνειρα. Μετά μας προέτρεψαν να αποδεχτούμε πως είμαστε πολίτες του κόσμου για να δεχτούμε τους λαθρομετανάστες. Στον δρόμο προς τον όλεθρο τίναξαν στον αέρα την εθνική μας παραγωγή, γιατί είμαστε άνθρωποι της προόδου και του εύκολου χρήματος!

Θα δούλευαν άλλοι για εμάς που δεν θα μας γύρευαν μερτικό από τη γη μας. Αλλά ποια γη άραγε; Αφού το ψευτορωμέϊκο με τους γητευτές τού τσίρκου στην αρχή και τις μαϊμούδες ξωπίσω έχουν μάθει να πουλάνε και να σκορπάνε συνεχώς σκλάβες ελληνικές πατρίδες με την άρνηση της «πολεμοχαρούς» και «φασιστικής» Μεγάλης Ιδέας!

Συντηρητικοί και προοδευτικοί παλιάτσοι του πολυπολιτισμικού θιάσου ομονοούν στην υποστολή της ελληνικής σημαίας, γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Μην παίζουν με τις λέξεις οι ετοιμόρροποι φραγκολεβαντίνοι. Εδώ η εκσυγχρονιστική Αριστερά προσκολλήθηκε στο άρμα των δολοφόνων των λαών όπως χαρακτήριζε τις ΗΠΑ. Τώρα η μίμηση των βαρβάρων, αυτή η πλέον ανήθικη και επικίνδυνη αθλιότητα στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, πηγαίνει ΣΥΡΙΖΑ προς τους δολοφόνους που αναθεμάτιζε.

Κραυγάζουν λοιπόν οι πάντες. Οικτίρουν, σκούζουν και εκφράζουν παράπονα. Ενίοτε βλέπουν και ξημερώματα στο παγκόσμιο νεοταξικό χωριό. Η Ελλάς γι’ αυτούς είναι ένα δημοτικό διαμέρισμα, μια κουκίδα που έχει μόνο προορισμό να υπηρετεί, να πληρώνει τους ντόπιους και διεθνείς νταβατζήδες, να σκουπίζει τα δάκρυα ακόμη κι όταν αυτοκτονεί ένας συνέλληνας. Πρέπει να το κάνουμε, γιατί αυτό κάνουν την ίδια ώρα εκατομμύρια πολίτες του κόσμου!

Φακελώνονται για να πάρουν την κάρτα του πολίτη ώστε να εξαλειφθούν τάχα οι αδικίες. Και επειδή τα σύνορα απέχουν από το σπίτι τους, οι γραικύλοι αντιγραφείς βγάζουν τον σκασμό όταν Αλβανοί και Τούρκοι και άλλοι τροχοί της σιωνιστικής άμαξας μας λένε ότι τους έχουμε κλέψει εδάφη! Ποιοι το λένε αυτό, οι κλέφτες ελληνικών εδαφών!

Το λένε όμως μαζί τους οι ψευτοσύμμαχοι από τις ΗΠΑ και τους λοιπούς πειρατές των εθνών πως είναι για το καλό μας και την ασφάλεια όλα τούτα. Κάτι ξέρουν οι εντολοδόχοι που μας στέλνουν συστημένους τους εντολείς τους! Λιγότερα εδάφη, λιγότερες ευθύνες, πολύ και αβάσταχτη ελαφρότητα.

Μην ακούτε τους Ρώσους που είναι εναντίον των ανθελλήνων, μην τους βάζετε στο παιχνίδι γιατί έτσι λένε οι βάρβαροι. Μην χαλιέστε για την Πίστη. Γιατί έτσι λένε οι βάρβαροι. Οι ίδιοι πανάθλιοι τύποι που κυβερνούν τους λαούς με τους τραπεζίτες που εκβιάζουν και οδηγούν στο θάνατο τους «πελάτες» του διεθνιστικού νεοταξισμού με τόκους παράνομους, εξώδικα απειλής και άλλα «όμορφα». Αλλά εσείς ραγιάδες, λένε στον ελληνικό λαό, μην ακούτε τους «κακούς» Εθνικιστές που σας μιλάνε και αγωνίζονται για Ελεύθερους Έλληνες και Μεγάλη Ελλάδα, γιατί είναι «αιμοδιψείς» και «αντισυνταγματικοί»!

Ο σπουδαίος τραγικός ποιητής μας Ευριπίδης έλεγε πολύ σοφά ότι είναι ανόητος αυτός που περιφρονεί τις συνθήκες ζωής της πατρίδας του, επαινεί τις ξένες συνήθειες και ευχαριστιέται με το να μιμείται ξένους τρόπους ζωής. Οι συνθήκες όμως της πατρίδας μας οι τωρινές, οι ξεκάθαρα ξένες και εθνοκτόνες, έχουν μεταβάλλει προς το χειρότερο τις ισορροπίες. Μέσα σ’ αυτό το κυριολεκτικά ανισσόροπο κράτος που έχουν δομήσει οι πρωτοραγιάδες ως δήθεν πρωταφέντες του τόπου, όταν η μίμηση αφορά την πολιτική εξουσία δεν είναι ανοησία αλλά προδοσία.

Η Ελλάς πολεμιέται γιατί είναι η αστείρευτη πηγή ζωής που δομεί πολιτισμούς βασισμένους στην πρωτογενή και αυθεντική σκέψη τούτης της Φυλής με γνώμονα την Πίστη στο Θεό, στο Έθνος και την Κοινωνική Συνοχή. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πολεμιέται διότι τηρεί με προσήλωση τις Ελληνικές Αξίες και κάμει υποταγή στην Ελληνική Σημαία και την αποστολή του Γένους Μας.

Αρνούμαστε πάσα υποταγή και υποστολή. Αρνούμαστε το νεοταξικό θάνατο της Ελλάδος Μας. Επαναστατούμε γκρεμίζοντας τα τείχη των βαρβάρων και των προδοτών. Είμαστε Στρατιώτες και Εργάτες της Νέας Κυρίαρχης και Ηγέτιδος Ελλάδος που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  














No comments: