ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ. http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.



Σπύρος Καραχάλιος -07-04-2010- Τηλεάστυ - Γ. Κοντονής

Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-11-2012:
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ 29-11-2012.
ΑΘΗΝΑ 2-12-2012.


Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης. Όταν μιλάω για Έθνος, δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στους υποκριτές και δωσίλογους του κατοχικού καθεστώτος. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην μεγάλη και σιωπηλή έως σήμερα υγιή πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και στους Ένστολους Φρουρούς του Ελληνισμού που βαστούν γερά τα λάβαρα της Φυλής μας. Η δε ιστορική ευθύνη της οποίας ουδείς σώφρων και πατριώτης Έλλην εξ ημών εξαιρείται είναι η απτή απόδειξη στην πράξη ότι αξίζουμε να φέρουμε τον τιμητικό τίτλο του Έλληνα! Ότι αξίζουμε δηλαδή να ζούμε ως Έθνος Ελεύθερο, Κυρίαρχο και Ηγεμονικό, αληθώς Ελληνικό!

Οι μέχρι σήμερα ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί και όσες ακόμη έχουμε παραλείψει καταδεικνύουν αναντίρρητα την κατάληψη του χώρου πάσης ελευθερίας και κυριαρχίας από σκοτεινές προσωπικότητες αμφιβόλου εθνικής συνειδήσεως με την ανοχή δυστυχώς του λαού μας. Αυτή η οδός μάς οδήγησε με ταχύ ρυθμό στην κάθοδο της σκάλας του κακού και την μετατροπή μας από μετόχους ενός ηγεμονικού και εκπολιτιστικού έθνους σε ραγιάδες της έσχατης υποστάθμης. Ραγιάδες των ραγιάδων της οικουμένης σαν τους γραικύλους πολιτικάντηδες και συνεργάτες του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Τώρα λοιπόν πρέπει να μετατρέψουμε την υπό όρους επιβίωσή μας σε αληθινή ζωή. Η εξευτελιστική κατάσταση που βιώνουμε δεν αντιστοιχεί απλά στο στραβοπάτημα της στιγμής και το στιγμιαίο λάθος επάνω σε μια λογιστική κατάσταση και κάποιους «αριθμούς». Αυτό που ζούμε δεν είναι λάθος αλλά σχέδιο. Δεν στήθηκε τώρα αλλά γεννήθηκε μαζί με το καθεστώς της αστικής «δημοκρατίας».

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μετέτρεψαν τα δικά τους χρέη για την συντήρηση του πολιτικού τους συστήματος έναντι των διεθνών τοκογλύφων σε δημόσια. Επέτρεψαν τις ασυδοσίες και την διαφθορά προκειμένου να εξαλείψουν τα ήθη του λαού μας ώστε να συνεχίσουν μέσω της κοινωνικής εκπόρνευσης το δικό τους γλεντοκόπημα και το υπόγειο φάγωμα των θεμελίων της Ελλάδος. Τοποθέτησαν στο ολέθριο παιχνίδι του χαμού και ορισμένους αλαφροΐσκιωτους σε ζωτικούς θεσμούς όπως η Εκκλησία και η Εκπαίδευση. Τώρα μας στερούν το ψωμί των παιδιών μας από το οικογενειακό τραπέζι, διαχωρίζουν τους Έλληνες εργαζόμενους σε «καλούς» και «κακούς», παραδίδουν την Εθνική Ασφάλεια σε ξένα συμφέροντα.

Αντικρίζουμε το κλείσιμο των παραγωγικών σχολών της ελληνικής αστυνομίας για δύο χρόνια και τη μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές. Φέρνουν ιδιωτικούς στρατούς φυλάξεως πόλεων από εσωτερικές συγκρούσεις και κοινωνικές αναταραχές των οποίων τον οπλισμό πληρώνουν οι ραγιάδες που υπόκεινται σε οικονομική αφαίμαξη για να μας «σώσει» ο τοποτηρητής της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης, η τρόικα. Και παράλληλα τα δυσβάσταχτα μέτρα κλείνουν τον ορίζοντα κάθε μέρα και πιο πολύ. Κάθε στιγμή και πιο πολλά, συνεχώς και πιο δυσβάσταχτα. Η ασφυξία μεγαλώνει, η ανεργία και οι αυτοκτονίες αυξάνουν και ο επερχόμενος πόλεμος στη γειτονιά μας πλησιάζει με το μαντρόσκυλο της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, την Τουρκία, να στρέφει τα όπλα της προς την πατρίδα μας διαρκώς εξοπλιζόμενη.

Η Ελλάς είναι ο στόχος των εχθρών του Ανθρώπου. Δεν είμαστε απλώς τα πειραματόζωα αλλά και το υποψήφιο θύμα που πρέπει να λυγίσει ώστε να ακολουθήσουν ξωπίσω μας όσοι τυχόν είναι «ανυπάκουοι» σαν την Ελλάδα. Γνωρίζουν πολύ καλά οι εχθροί μας αυτό που έως σήμερα έχουμε βάλει εμείς ανεπίτρεπτα στο περιθώριο. Η διαμάχη του καλού με το κακό ζωντανεύει. Η μητέρα των μαχών πλησιάζει. Ο Θάνατος επιτίθεται στην Ζωή για να καταλάβει τον θρόνο της παγκόσμιας εξουσίας. Ο Νεοταξισμός αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Ελληνισμού τον μοναδικό του αληθινό αντίπαλο. Τα πολιτικά του παιδιά, καπιταλισμός και μαρξισμός σε μια πλέον αγκαλιά, ορμούν λυσσωδώς ενάντια στους Φρουρούς της Φυλής μας, στον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό που καλπάζει στην εξουσία.

Ο Αθάνατος Ελληνισμός δεν θα απουσιάσει από την μεγάλη αναμέτρηση. Δεν θα σβήσει το Φως της Ζωής. Δεν θα ρίξουμε κάτω τα ιερά όπλα και δεν θα παραδοθούμε αμαχητί. Όποιος το πράξει, ας βρει τον καιάδα του. Το κρίμα στο λαιμό του. Όμως ο Ελληνισμός έχει καθήκον να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Να στηρίξει τα παιδιά του, να βαστήξει τα ζώπυρα της Πίστεως, να εργαστεί για την εθνική ανοικοδόμηση της γης του, να αποβάλλει την χυδαιότητα και την εισβολή του νεοταξισμού και να κατακτήσει την μόνη θέση στο βάθρο των Εθνών που του αντιστοιχεί. Εκείνη που γράφει με χρυσά ανεξίτηλα γράμματα Νίκη για την Ελλάδα και Ελευθερία για τους Έλληνες.

Οι μισέλληνες και τα καθεστωτικά κόμματα, κυβερνητικά και «αντιπολιτευτικά», διέπραξαν δύο θανάσιμα σφάλματα. Πάτησαν το έδαφος των αρμοδιοτήτων που ορίζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Επιπλέον πίστευσαν πως θα ανακόψουν την πορεία του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος με τα ψεύδη και του λαού με τις οικονομικές χειροπέδες, ανοίγοντας τις πύλες στον εμφύλιο σπαραγμό όταν τα τύμπανα του πολέμου ηχούν εκκωφαντικά. Τα παιδιά του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και του Αλέξανδρου είναι εδώ. Οι συνεχιστές του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Είναι Στρατιώτες του Έθνους και της Φυλής. Είμαστε εμείς. Είναι ο λαός μας. Είμαστε όλοι οι Έλληνες μαζί για Κάθαρση και Ελευθερία, για Θεό και Μεγάλη Ελλάδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

  






 

No comments: